Tampa Bay Lightning (2.) – Dallas Stars (3.), Stanley Cupin finaalit

  • 48 372
  • 297

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Avataas nyt finaalisarjallekin oma ketjunsa, vaikkei valitettavasti oma aika riitäkään kauhean pitkään tai asiantuntevaan alustukseen.

Otteluohjelma (Suomen aikaa):
Game 1: Sunnuntai 20.9. klo 02:30
Game 2: Tiistai 22.9. 03:00
Game 3: Torstai 24.9. 03:00
Game 4: Lauantai 26.9. 03:00
*Game 5: Sunnuntai 27.9. 03:00
*Game 6: Tiistai 29.9. 03:00
*Game 7: Torstai 1.10. 03:00

Eli yksi back-to-back -ottelu on ohjelmassa, mikä on sikäli ymmärrettävää, että NHL ei halua kilpailla katsojista sunnuntain NFL-kierroksen kanssa.

Stars on saanut huilia nyt muutaman päivän pidempää katkaistuaan konferenssifinaalit 5. pelissä ja aloitettuaan ne päivää aikaisemmin. Mielenkiintoista nähdä, palaako sieltä esim. Faksa pelikentälle, vai joutuuko Bowness jatkamaan samalla miehityksellä, jolla Vegas kaatui. Sivussa lienevät kuitenkin ainakin Ben Bishop ja Stephen Johns. Tampan loukkaantumisista on myös spekuloitu paljon ja esimerkiksi Point ja Kucherov ovat pelanneet jonkinasteisten vammojen kanssa. Myös pitkään sivussa ollut Stamkos on ollut pohdintojen kohde. Ainakaan ensimmäiseen matsiin Tampan kapteeni ei tiettävästi ole osallistumassa.

Voimasuhteita mietittäessä lienee edge Tampalla, mutta ei niin kovasti kuin vaikkapa jos olisi kysytty pleijareiden alussa. Stars on osoittanut pystyvänsä voittamaan vastustajan pelitaktiikasta riippumatta kulmakivinään maaginen Khudobin, häikäisevä Heiskanen ja valtavasti runkosarjaan verrattuna tasoaan nostanut Benn.
 

Hera80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mun papereissa Dallas lähtee suosikkina finaaleihin. Joukkueen puolustuspeli on parantunut syksyn edetessä ja tekee maaleja hyvällä prosentilla. Tampan pelillinen käyrä puolestaan ollut laskeva, enkä näe heillä olevan saumaa tässä sarjassa.

Arvioni mukaan 4-2 Dallasille.
 

Dragunov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Aika harvat uskoivat kesäkuussa että mitään playoffeja pystyttäisiin pelaamaan, mutta niin vaan Bettman & co laittoivat rattaat pyörimään ja perhanan hienosti nämä on saatu vedettyä läpi, pois lukien muutaman päivän lykkäykset jotka johtuivat jenkkien poliittisista jännitteistä. Molemmilta joukkueilta löytyy 1 Stanley Cup voitto, Lightning 2004 ja Stars 1999. Playoffeissa nämä 2 jengiä eivät ymmärrettävästi ole ikinä kohdanneet, tämän vuoden runkosarjassa Dallas voitti molemmat matsit jatkoajalla joista viimeisin matsi oli 27 tammikuuta.

Tampan matka on sisältänyt selätykset Columbus Blue Jacketsista 4-1, Boston Bruinsista 4-1 ja viimeisimpänä New York Islandersista 4-2. Vaikka matseja ei ole tarvinnut venyttää game 7 saakka, niin mahtuu tuohon otteluruuhkaan useampi jatkoaika, mm. tuo game 2 maratoonimatsi Columbusta vastaan. Kaikki sarjat olivat suhteellisen fyysisiä sarjoja, varsinkin viimeisin Islanders sarja jossa loukkaantumisilta ei lopulta vältytty.

Tampan kohdalla ykkösketju on ollut näissä playoffeissa liekeissä ja Point-Kucherov johtavat pistepörssiä. Palat on iskenyt tärkeitä maaleja näissä playoffeissa ja varmistanut itselleen tuon tontin kahden supertähden vierellä, samalla tuoden vahvaa kahdensuunnan pelaamista ykkösketjuun. Kakkosketju on ollut pettymys ja kun Cirelli sai tälliä viimeisessä pelissä jalkaansa, jalkanopeus on selvästi Tampan kolmesta kokonaisesta ketjusta heikoin. Killorn on ollut tärkeä alivoimalla, mutta yv-aika mukaanlukien peliaikaan nähden tehoton, nämä ovat todennäköisesti Killerille viimeiset pelit Lightning paidassa joten toivottavasti hän kaivaa esille sen muutaman vuoden takaisen playoff-Killornin joka kaapi maalinedestä tärkeitä maaleja. Tyler Johnson taas tuntuu olevan hukassa ja kun jalkanopeus ei enään ole viiden vuoden takaisella tasolla, jolloin hän johti Tampan finaaleihin. Johnson on itselleni yksi suosikkipelaaja all-time, mutta näissä playoffeissa hän on ollut sivustaseuraaja ja yksi heikoista lenkeistä tässä nykyisessä rosterissa. Kolmosketju taas on yllättänyt positiivisesti ja Gourde on varsinkin nostanut tasoaan runkosarjasta. Deadline hankinnat Goodrow-Coleman ovat olleet loistavia palasia tuomaan nopeutta ja fyysisyyttä kolmosketjuun, ja varsinkin Columbus sarjassa tämä ketju oli ratkaisevassa osassa kun maaleja piti grindata jollain tavalla Korpisalon taakse.

Puolustuksessa Hedman on päällikkö, päämies, Hedmonster, maailman paras pakki joka ratkaisee siinä samalla pelejä ja on iskenyt 9 maalia näissä playoffeissa. Bogosian on pelannut Hedmanin vierellä ja suoriutunut hyvin kiekollisen pelin kanssa, samalla tuoden fyysisyyttä alakertaan. McDonagh-Cernak on varsinkin alivoimilla tärkeä pari ja kellottavat isoja minuutteja puolustuspäässä, mutta peli on välillä aikamoista selviytymistaistelua. Kolmospari Sergachev-Shattenkirk on kiekollisena ihan hyvä, mutta puolustuspäässä virheitä tulee kovin usein ja sitä kautta omissa saattaa soida. Stars pyrkii todennäköisesti iskemään kovalla karvauksella tämän parin ollessa jäällä. Seiskapakki Schenn otettiin mukaan rotaatioon Columbus sarjassa ja suoriutunut ihan hyvin, vaikka pieni hazardi hän on oman puolustusalueen ulkopuolella. Maalissa on viime kauden Vezina voittaja Andrei Vasilevsky, joka on pelannut näissä playoffeissa huikealla tasolla, ja tulee olemaan Starsille isoin vuori ohitettavaksi tähän mennessä. Vasilevskylle itselleen tietysti tämä on isoin haaste tähän mennessä ja hänen pitää jatkaa samalla tasolla, kun hieman enemmän levännyt Stars pyrkii varmasti rynnimään maalille.

Loukkaantumisosastolla Stamkos on nähty Lightning paita päällä nostamassa kannua, joten eiköhän tuo tule sitten myös toista kannua nostelemaan kun aika koittaa.

Meinasin ehtiä avata ketjun joten copypastesin omasta viestistä vaan Tampa osion :)

We are in the end game now
Let's go Lightning!
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Kuriositeettihan tässä finaalissa on tuo, miten nämä molemmat joukkueet on rakennettu Detroit Red Wingsin opeilla.

Yzerman vs. Nill.

Aikanaan kaikki toimivat yhtäaikaa Wingsin johtoportaassa 2006-2010, yhdessä Ken Hollandin, Scotty Bowmanin ja Jimmy Devellanon kanssa. Kun Bowman lähti tuosta porukasta, alkoi Stanley Cupit ilmestyä Chicagoon.

Nyt sitten näiden kahden rakentajan välinen finaali, jos pitkältä aikaväliltä asiaa tarkastelee. (Briseboisille crediittiä vähän myös.)

Jatkoaikakin kirjoittanut hyvät artikkelit asiaan liittyen:


 

Petros

Jäsen
Suosikkijoukkue
42 Stars
Eka matsi juuri takana ja Stars voitti 4-1

Ei mikään maailman tylsin ottelu. Tapahtumaa oli suht hyvin, maaleja, torjuntoja, taklauksia ja jälkihässäkkää.

Eipä ollut kyttäilyä vaan päästä päähän, toki kolmannessa erässä vähän yhtä maalia kun Stars otti 3 peräkkäistä jäähyä niin Tampa painoi päälle, Khubby torjui/pojat bloggas vedot. Aika vaisu Tampa oli.

Starseilla ilahduttavan leveästi maalintekijöit:.
Hanley (uran eka NHL-maali) Dickinson pleijareiden eka, Kiviranta nyt aina tekee, se ei iso uutinen..Oleksiak veti omat riparit hienosti yläpeltiin.

Tampan maali Gourde/Hintz luistimista omiin, sellaista sattuu.

Suomalaisilla hyvin pisteitä eli syötöt Hintz,Heiskanen ja Lindell. Kiviranta taas kerran täräytti maalin.

Tampan tykit oli esillä hyvin, meinaan pääsivät kentältä näkeen Starsin maalit. Kovin näyttää pakkasta sillä osastolla.
Muun muassa Point -3, Hedman -2, Palat -2, Kucherov -2, Cirelli -2, Sergachev -2

Kuitenkin...

Kun Lightning saa pyssyt kalibroitua niin kolisee Starsin verkoissa. On niillä kova porukka, hyökkäysarsenaali melkoinen, etten sanois.
 
Viimeksi muokattu:

M10

Jäsen
Dallas oli vahva ja Tampa vaikutti väsyneeltä. Helpoin ottelu Starsille muutamaan viikkoon, mutta kunhan Tampa tuosta herää, niin tasaisempaa tulee varmasti olemaan.

Jännä kuinka helpolla fyysisesti päästään Tampaa vastaan, versus Vegas, Avs tai Flames. Aika avointa kiekkoa tuo oli odotetusti, koska Lightning on aika lailla puhdas taitojoukkue. Tämä oli täysin erilainen peli, kun yksikään raastavasta Vegas-sarjasta, mikä oli melkoista pystypainia parhaimmillaan.

Khudobinilta jälleen huikea ottelu ja Oleksiak-Heiskanen ihan jäätävä alusta loppuun, kaukalon molemmissa päissä.

Starsin ykkös-yv oli hyvä, mutta ei saanut tällä kertaa maalia. Kuinkakohan monta paikkaa Seguinillakin taas oli.

Tykkäsin Kivirannan ja Lindellin kovista niiteistä Pointiin. Ei voi kun ihailla tuota Kivirannan peliä illasta toiseen - huikeaa luistelua ja kamppailupelaamista. Melkoinen härkä jaloistaan. Onneksi ei käynyt pahemmin toisen erän lopussa, kun Maroon hölmöili kiekon tarkoituksella Starsin vaihtopenkille ja kiekko osui Joelia naamaan.

Vakuuttava esitys Starsilta. Todella vakuuttava. Hienosti otettiin tila pois Tampalta.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Oli kova avaus Dallasilta. Eka kymppi ihan täysin Dallasin, Tampa pääsi tuurimaalillaan hetkeksi kyytiin, mutta jos oikein muistan, niin eka todellinen maalipaikka Floridan pojille tuli toisen erän loppupuoliskolla. Lähellä se sitten pari kertaa tasoitus olikin, mutta sitten iskikin JFK ja kahden jälkeen 3-1 oli aika oikeudenmukainen tulos pelitapahtumiin nähden. Kolmanteen Dallas lähti taas nostelemaan kiekkoa keskelle. Jäähyjen takia joutuikin sitten mankeliin, mutta kun edes kavennusta ei tullut, niin pystyi jatkamaan linjallaan aika rauhassa.

Dallasille kyllä tärkeä avausvoitto. Tulevat olemaan odotettavasti kuitenkin pelillisesti vähän alakynnessä, ja nyt on rauhaa jauhaa sitä omaa peliä, kun ei ihan heti olla pakkovoiton edessä.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: NIN

KooJii_#1

Jäsen
Suosikkijoukkue
★ HIFK ★ Detroit Red Wings ★ Dallas Stars ★
Halleluja tulihan se tärkeä avausvoitto plakkariin. Hienoa, että suomalaiset oli jälleen vireessä ja onnistumisia tuli niillekkii, jotka ei yleensä pisteillä mässäile. Tietää hyvää jatkopelejä ajatellen ku oikeestaa kuka vaan voi käydä laittamassa sen limpun uuniin.
Dobby tais olla jälleen kerran ottelun MVP!

Itte en peliä vielä nähny mutta miltä näytti Pointin tekeminen? Yleensä nostaa kentällä ollessaan Tampan ykkösketjun tasoa hurjasti, mutta nyt eivät saaneet mitään aikaan. Vaivaako se loukki isosti vai oliko muuten vaan väsynyttä tekemistä koko Tampalta?
 

Rara

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Alkuun ihmettelin miksi Andrei Vasilevski on mukana Conn Smythe keskusteluissa. Ei sillä etteikö hänen suorituksensa siihen riittäisi, mutta mielestäni Tampalla on kolme kovempaa ja arvokkaampaa ukkoa kentällä ja pidinkin Vasilevskia vasta Tampan 4-hevosena Conn Smythe kisassa. Vasilevski ei ole tainnut kovin montaa ottelua jos yhtäkään ns. ryöstää Tampalle ottelusarjoista puhumattakaan ja oli vaikea kuvitella niin käyvän tässäkään. Ja tämä ei ole kritiikkiä Vasilevskia kohtaan, hän on pelannut erinomaisesti. Tampan maalilla ei vain varsinaisesti tarvitse olla käänteentekevä maalivahti vaikka tietysti on selvää, että keskinkertaisella maalivahdilla huonosta puhumattakaan Tampalle olisi voinut käydä jo "Coloradot". Ja ei sitä tietekään vääräksi mielipiteeksi voi sanoa, että maalivahdin tapauksessa Conn Smytheen riittää olemalla tasaisen hyvä ja varma

Ensimmäisen pelin perusteella tässä voi kuitenkin vielä käydä niin että Vasilevski voittaa finaalisarjan Tampalle ja on siten hyvä vaikkei varmaankaan ainoa mahdollinen valinta siinä tapauksessa Conn Smytheen. Dallasilta kuitenkin puuttuu ihan ykkösluokan maalintekotaitoa ja välillä näyttää siltä, että maalintekoyritykset ovat epätoivoista hakkaamista. Tähän asti ovat pärjänneet sillä, että leveyttä maalintekoon on löytynyt. Toisinaan sitä löytyy puolustuksesta ja toisinaan tulee kivirantoja ja ekassa pelissä toteutuivat nämä molemmat. Voiko tämä maalinteon leveys Dallasilla jatkua loppuun asti? No, kyllä se voi kun kautta on enää niin vähän jäljellä, mutta jos Dallasin maalinteko tyrehtyy myös niillä joilta sitä ei varsinaisesti odota niin siinä tapauksessa Vasilevskin tasaisen varma suorittaminen voi kääntää tämän sarjan Tampalle.

Ekassa pelissä ainakin kahdessa ekassa erässä näkyi se, että Dallas oli tuoreemmalla jalalla liikkeellä ja voi olla että otteluiden luonne tässä vielä hieman muuttuu enemmän Tampa-painotteiseksi. Tampan kärki on terävämpi, mutta Dallas on tasaisempi ja leveämpi. Jos Tampan kärkiyksilöt voittavat Dallasin vastaavat niin on vaikea nähdä Dallasin voittavan sarjan pohjaketjujen pelaajilla. Jos kuitenkin Dallasin kärkiketjut suoriutuvat yhtä hyvin tai edes lähes yhtä hyvin kuin Tampan vastaavat niin uskon Dallasin leveyden riittävän cupin voittamiseen. Kumpikin maalivahti, myös Anton Khudobin, riittää mestaruuteen.

Khudobinin tarinassa on jotain hienoa. Kymmenisen vuotta pelannut NHL:ssä 2-3 vahtina, mutta ei oikein missään vaiheessa ole pystynyt tai saanut mahdollisuutta ykkösveskan rooliin ollen kuitenkin aina luotettava back up. Mutta nyt sitten on loukkaantumisen myötä saanut mahdollisuuden ja viemässä joukkuettaan kenties aina päätyyn asti. Itse ainakin sytyn tällaisestä enemmän kuin Binningtonin tyylisestä heti tuntemattomuudesta mestariksi.

Omissa ajatuksissani Tampa on kuin Capitals kaksi vuotta sitten eli heille todellakin kannun soisi pitkän yrittämisen jälkeen. Harmittaa silti jos voittavat, koska Dallasin puolella olisi hienoa suomalaistarinaa ja ennätysmäärä suomalaisvoittajia kerralla tiedossa.

Pari knoppia tähän loppuun vielä. Tämä finaalisarja on ensimmäinen eteläisistä osavaltioista tulevien joukkueiden välillä. Miellän Kalifornian myös eteläiseksi osavaltioksi. Lisäksi ensimmäistä kertaa vastakkain finaalissa on kaksi venäläisvahtia. Kaksi eurooppalaista vahtia on ollut viimeksi vastakkain vuonna 2004 el Tampan Khabibulin ja Calgaryn Kiprusoff.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: nuck

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Itte en peliä vielä nähny mutta miltä näytti Pointin tekeminen? Yleensä nostaa kentällä ollessaan Tampan ykkösketjun tasoa hurjasti, mutta nyt eivät saaneet mitään aikaan. Vaivaako se loukki isosti vai oliko muuten vaan väsynyttä tekemistä koko Tampalta?
Väläytteli kyllä vaarallisuutta, mutta ei se nyt ihan täydessä tikissä ole. Kiviranta jysäytti vielä avausmaalia edeltävässä tilanteessa Pointin laitaan niin, että raahautui vaihtoon sen näköisenä, että tuleeko enää ollenkaan kentälle. Oli jopa vähän selästä taklaamisen makua, mutta viime hetkellä Point itse kierähtää siinä, kun yrittää väistää.

Seguinia käy jo vähän sääliksi, maali on kuin noiduttu edessään. Maaginen mailatorjunta kyllä Vasilevskilta, kun pääsi yrittämään Radun tolpan reboundista. Ei pelaa minusta huonosti, mutta kyllä noilla miljoonilla pitäs tulostakin tulla.
 

LAcostee12

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat & Tampa Bay Lightning
Dallas voitti ekan pelin ihan ansaitusti. Edellä oikeestaan ihan kaikessa vikaa erää lukuunottamatta mutta tottakai tulostaulu näytti siltä että Tampan oli pakko herätä. Mutta viihdyttävää lätkää kaikkiaan.

Ekan pelin perusteella ei vielä voi huolestua kunhan Point vaan nyt kestää kasassa. Ei ole eka kerta (jopa aika normaalia) kun Tampa tulee pleijarisarjan ekaan peliin unisena ja ei saa oikein mitään aikaan. Eiköhän ens peli näytä jo toisenlaiselta ja jos ei niin sitten voi jo vähän huolestua.

Toiveena olis että Stammer parsittais kasaan jesarilla tai ihan millä tahansa että saisi vähän vaarallisuutta tuohon ylivoimaan. Kyllä tuo vasen puoli on niin avuton tällä hetkellä kun Serga ei luo sitä vaaraa ja kätisyyskään ei natsaa joten tuntuu että ton Kuchin ja Päämiehen vedot saadaan luettua liian helposti pois. Ei mahdu miesmuistiin Tampan viimeisintä ylivoima maalia eli monta peliä siitä on..

Tästä suunta ylöspäin ja seuraavaan herätykseen keräämään voimia.
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Väläytteli kyllä vaarallisuutta, mutta ei se nyt ihan täydessä tikissä ole. Kiviranta jysäytti vielä avausmaalia edeltävässä tilanteessa Pointin laitaan niin, että raahautui vaihtoon sen näköisenä, että tuleeko enää ollenkaan kentälle. Oli jopa vähän selästä taklaamisen makua, mutta viime hetkellä Point itse kierähtää siinä, kun yrittää väistää.

Seguinia käy jo vähän sääliksi, maali on kuin noiduttu edessään. Maaginen mailatorjunta kyllä Vasilevskilta, kun pääsi yrittämään Radun tolpan reboundista. Ei pelaa minusta huonosti, mutta kyllä noilla miljoonilla pitäs tulostakin tulla.
Lainaus omaboldaama. Joo tosiaan jos näet, että sieltä on taklaus tulossa niin ethän sä nyt voi laitaa päin pyörähtää ja jättää selkää kentälle päin. Ihan olisi ollut oma syy jos isompaa olisi herralle sattunut. Sieltä tuli Bogosian mukakovistelemaan Kivirantaa, jätti oman tonttinsa vapaaksi ja Dallas tekee tilanteesta 1-0 maalin.

Itse olen pelejä katsonut vain highlight pätkien kautta. Khudobin on kyllä aivan jäätävässä tikissä. Pelkästään nuiden perusteella olisi vahvin ehdokas Dallaksesta Conn Smytheen.

Seguin aika erikoinen tapaus. Pitäisi olla huippuluokan laukaus ja rightin pelaaja ja pelaa paljon ja hakeutuu paikoille. Miehellä käy uskomattoman paskaa tuuria nuissa maalintekotilanteissa. Ei mene ei millään maaliin asti. Tuossakin pelissä 3-5 loistavaa ja jopa puolityhjää maalia. Mutta mitäs voikaan käydä jos se Seguin tekeekin vaikka 2 seuraavassa pelissä? Itseluottamus kattoon ja sit alkaa maaleja tulla solkenaan. Kyllähän se on pakko jossakin välissä myös sinne verkonperukoille asti kiekon mentävä.

Dallaksen leveys vs Tampan 1. kenttä. Saa nähdä kumpi vie pidemmän korren.
 

Naamavelli

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Hieno matsi oli seurata. Maltoin olla katsomatta tuloksenja vasta 9 maissa aloin katsoa ottelua, skipaten tietty erätauot. Yleensä kun tulee ottelun katsomisen aloitettua viimeistään 6-7 aikaan, jos ei jaksa yöllä herätä.

Kyllä oli Stars vahva ja jos tilanne ei olisi ollut tuo 3-1 viimeiseen erään lähtiessä, niin varmasti ei myöskään Tampa olisi samaan malliin viimeistä enää vienyt, kuten nyt.

Khudobin oli loistava. Uskomattoman varmaa tekemistä maalilla. Dallasin koko pakisto pelasi loistavasti, samoin voi sanoa että hyökkäyskin Coglianoa ja kumppaneita myöten painoi päälle kovin.

Tampa on hurja, kun saa vitosvaihteen päälle. Itse tietysti lähinnä suomalaisten takia toivon Dallasin vievän mestaruuden, mutta ei se vääryys olisi, jos Tampa voittaisi. Jos Stars saa kammettua voiton seuraavasta pelistä, niin sitten kyllä näyttää hyvältä heidän kannaltaan SC-pystin vieminen. Tuolla uhrautuvaisuudella kyllä viedään se 2 voittoa 5:stä sitten lopuissa matseissa.

Sen verran kiireiset arkipäivät tulevat 2 viikkoa, että jää kyllä varmaan pari seuraavaa peliä koosteen varaan ellen jotenkin onnistuisi (näin ulkomailla asuessa mahdollisuus aika hyväkin) kahlaamaan työpäivän läpi ilman tuloksen näkemistä/kuulemista. On se vain niin mukava seurata otteluita tietämättä lopputuloksesta tuon taivaallista.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Sen verran kiireiset arkipäivät tulevat 2 viikkoa, että jää kyllä varmaan pari seuraavaa peliä koosteen varaan ellen jotenkin onnistuisi (näin ulkomailla asuessa mahdollisuus aika hyväkin) kahlaamaan työpäivän läpi ilman tuloksen katsomista. On se vain niin mukava seurata otteluita tietämättä lopputuloksesta tuon taivaallista.
Tähän liittyen, hienoa, että tallenteet vedetään niin pitkiksi, ettei kestosta voi enää(ainakaan aina) päätellä mitään. Nytkin vähän ahdisti, kun kolmannen erän puolessa välissä narua oli vielä puolet jäljellä. No, toki näkee, että ei ihan multi-OT ole tullut.

Onko tätä ihan ajateltu Viasatilla, vai onko ihan sattuman kauppaa?
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Onko tätä ihan ajateltu Viasatilla, vai onko ihan sattuman kauppaa?
Itse katsoin tuosta digiboxin kautta ihan noilta viasatin kanavilta uusintana tuon klo. 9 alkaneen lähetyksen (vai mikä helkatin v sport se nyt on) ja se on siitä hyvä, että ottelun tulosta ei voi päätellä kestosta mitenkään. TV-oppaassa on se joku alkamisaika ja muuta ei sitten tarvitse tietääkään...
 

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Charlestown Chiefs
Onko tätä ihan ajateltu Viasatilla, vai onko ihan sattuman kauppaa?

Tästä on tullut ymmärrettävästi aika paljon palautetta etenkin Twitterin puolella, joten hienoa jos siellä on tosiaan otettu onkeen näistä toiveista. Kyllähän tuo lähetyksen kertoo vähän turhankin paljon, jos esimerkiksi seuraat peliä ja haaveilet toisen joukkueen tasoituksesta kolmannessa erässä.
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Olihan muuten kolmannessa erässä aikamoinen tykinruokaasyöttö Comeaulta Heiskaselle maalinedustaan, missä McDonagh ajeli vastapalloon. Onneksi McD ei headhuntannu, olisi voinut tulla paha pipi siinä. Eihän siinä selkä keskikentälle päin ollella Mirolla ollut mitään muuta saumaa kuin yrittää kääntyä ja katsoa mihin kiekon kanssa voisi mennä ja sitten ajoikin Tampan rekka yli. Ei noin Comeau, ei noin.
 

Heddy#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning, Manchester United
Jos nyt mietitään Cooperin aikakauden Tampaa, niin tämä oli hyvinkin tyypillinen pudotuspelisarjan avausmatsi. Vaikka tuo lepoetu ei mikään selitys lopputulokselle olekaan, niin täytyy kyllä sanoa, että olihan Stars ihan huomattavan paljon raikkaammalla tossulla liikenteessä, etenkin ensimmäisen erän.

Bolts on nyt oikeastaan kaikki edelliset sarjat saanut tottua siihen, että vastustaja antaa aika suosiolla kiekonhallinnan pois ja keskittyy enemmän kyttäämään virheitä ja keskialueen kiekonmenetyksiä. Nyt sitten Kivirannat ja kumppanit ryskäsivät miljoonaa iholle ja ei oikein tiedetty, miten päin oltaisiin. Bowness oli kyllä tehnyt täydellisen pelisuunnitelman Boltsin hyökkäyspelin tukahduttamiseen. Sanoisin, että Starsin maalia kohti tulleet ylivoimahyökkäykset oli laskettavissa yhden käden sormilla.

Jos kannusta haaveillaan, niin Boltsin on pakko saada tuo ylivoima toimimaan ja tuossa olisi elintärkeää saada kapteeni parsittua kasaan, jolloin saataisiin ihan uudenlaista laukaisu-uhkaa.

Tulikaste on nyt koettu ja seuraavassa pelissä ollaan toivottavasti valmiina tuohon Starsin kovaan karvauspeliin, alkaen sekunnista yksi. Bolts on melko usein ollut kova jengi sarjojen kakkospeleissä, kun ensin on saatu unihiekat pois silmistä.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Näytti Dallas kyllä käyttäneen lepoetunsa erityisesti henkisellä ja taktisella puolella. Lukivat Tampaa kuin avointa kirjaa. Toki Bowness on entinen Tampan apuvalkku, ja oli 5 vuotta Cooperin kanssa rakentamassa tuota palettia, ettei sinänsä ketään yllätä.

Tampalle taasen sarjan aloitus tuli selvästi liian aikaisin. Erittäin typerää NHL:ltä, että vielä koronan takia kiirehtittiin tätä aloitusta, kyllä finaalia ennen pitäisi olla ainakin 2 lepopäivää, oli sitten edeltävät sarjat kestäneet mitä tahansa. 1 päivä myöhäisempää aikataulua ei tässä kohtaa kautta olisi merkinnyt mitään. Cupista pelataan, eikä kellään noista ole kiire kotiin. Aiemmilla kierroksilla se oli hyvä systeemi kiristää tahtia.

Luulen että kun Tampa sai nyt maistiaiset Dallasista, niin tulevat kyllä vielä voittamaan 3-4 peliä tässä sarjassa.
 

arska07

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, Kärpät, Patrik Laine
Itsekin mietin vähän tuota että ei annettu Tampalle sitä yhtä extrapäivää jotta saavat levätä, mutta no näillä mennään.

Kyllähän tuo Dallas on kova jengi kans. Uskon että Tampa parantaa vielä paljon tästä ekasta matsista. Nyt taisi olla eka kerta näissä pleijareissa jossa Tampalta riisuttiin kiekonhallinta aika pahastikkin. Tuo Point taitaa kans olla klesana vaikka ihan ok pelaakin. Jännä sarja tästä varmaan tulee, kunhan Lightning tulee paremmalla jalalla seuraaviin otteluihin.
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
1 päivä myöhäisempää aikataulua ei tässä kohtaa kautta olisi merkinnyt mitään.

Veikkaan, että NHL ei halunnut mennä head-to-head Patriots vs Seahawks matsin kanssa, mikä olisi tapahtunut yhden vrk myöhäisemmällä aloituksella.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Ihan sama, millä jalalla Tampa tulee jatkossa peliin, sama puolustusmuuri siellä on vastassa ja Dobby hoitaa loput. Nyt oli vielä Starsin isot pojat hiukan kohmeessa. Paikat tulivat lähinnä Seguinille, jolle maalinteko tuottaa melkoista tuskaa just nyt. Mutta kun Benn ja Rads ovat pelipäällä, jälki voi olla rumaakin. Tampa ei tule yhtä peliä enempää voittamaan, elleivät kaiva kuplaan oululaisia lääkäreitä taikomaan Pointin nivusia kasaan.
 

arska07

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, Kärpät, Patrik Laine
Veikkaan, että NHL ei halunnut mennä head-to-head Patriots vs Seahawks matsin kanssa, mikä olisi tapahtunut yhden vrk myöhäisemmällä aloituksella.
Tämän kyllä ymmärtää. Enpä ollu tästä tietonen!
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Veikkaan, että NHL ei halunnut mennä head-to-head Patriots vs Seahawks matsin kanssa, mikä olisi tapahtunut yhden vrk myöhäisemmällä aloituksella.

Kannattais sitten siirtää vaikka tuo 2.peli, kun on NFL:ää senkin päällä.
 

jalapeeno

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Kannattais sitten siirtää vaikka tuo 2.peli, kun on NFL:ää senkin päällä.
No on se vähän eri asia kun puhutaan sunnuntai-illan jefumatseista, jolloin käytännössä koko Jenkkilä seuraa pelejä. Nyt kun maanantaina pelaa kaksi etelän joukkuetta, joista toisella ei ole edes kunnon huutosakkia, niin sen kanssa vielä Stanley Cup finaali pystyy kilpailemaan. Hyvää pelisilmää NHL:n taholta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös