Ilveksen rakennusprojekti kausimallia 2020–2021

  • 228 766
  • 854

Peltsi #18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Aivan totta. Ehkä enemmänkin toive kuin mitään muuta. Ilveksen sentterit juuri nyt ovat Joni Ikonen, Antti Saarela, Samuli Vainionpää. Kolme nuorta miestä. Tuohon tarvittaisiin joku rutinoitunut kaveri, joka osaa myös puolustaa ja aloittaa.
 

Baloun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
Aivan totta. Ehkä enemmänkin toive kuin mitään muuta. Ilveksen sentterit juuri nyt ovat Joni Ikonen, Antti Saarela, Samuli Vainionpää. Kolme nuorta miestä. Tuohon tarvittaisiin joku rutinoitunut kaveri, joka osaa myös puolustaa ja aloittaa.
Mieho sentteri myös.

Mutta joo, pakko tuonne kärkisentteri on tulla ennen kauden alkua
 

Peltsi #18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Joo ja varmasti tuleekin. Kysymys lienee vaan se, että milloin. Katotaan mitä Koskelan pokerista jää käteen, luottoa löytyy ja paljon.
 

Kyle

Jäsen
Tänä keväänä mentiin Ruotsalainen - Leino - Saarela - Vainionpää + esim rotaatiossa Mieho. Silti keväänä, siis pari kuukautta sitten, vahva näkemys useammalla oli että yksi vahvistus keskikaistalle olisi tarpeen. Allekirjoittanut mukaanlukien oli sitä mieltä. Aika hurjalta kuulostaa jos yksi kova sentteri toisi kevään, nyt kun Ruotsalainen ja Leino on poistunut. Toki Liigassa tasoerot ovat isoja kärkijoukkueiden ja bottom 4 joukkueiden välillä, eli siihen mikä on kenenkin vaatimus taso joukkueen suhteen. Mutta jos Liigassa (ja CHL:ssa) meinaa olla top 6 joukkue kyllä lähtökohta pitää olla että sentterintontille on tarjolla meritoituneita pelaajia ja jos Ilves meinaa pelaajabudjetissa kuroa kärjen eroa kiinni, tarkoittaa se että jatkossa pitää taistella saman kaliberin pelaajista. Ilveksen kannattajissa elää vahvasti 2010-luku, jolloin joukkue koottiin sillä mentaliteetillä että "jos kaikki osuu kohdilleen, jos kaikki ottaa askeleen tai kaksi eteenpäin uralla". Yleensä siellä muutamat otti askeleen tai pari eteenpäin, mutta realistista on olettaa että läheskään kaikilla tämä ei toteudu.

Tosin vielä hurjemmalta kuulostaa, että Joni Ikoselle kaavaillaan sentterin tonttia pelaavasta kokoonpanosta kauden alkuun. Siis 21-vuotiaasta joka on viimmeisen kahden kauden aikana pelannut 10 ottelua. Ikonen on talentti joka voi olla kärki jätkiä Liigassamme, mutta mielestäni aikaisintaan keväällä 2021. Sitä ennen pitää saada hakea pelituntumaa ja tasoa suht paineettomassa ympäristössä ja varsinkin pysyä ja olla kunnossa, mielestäni päävastuu alkuun Mestikseen ja sieltä hajapelejä Liigan puolelle. Vuoden vaihteen jälkeen katsotaan, missä vireessä mies on.

Tosin Ruotsalaisen lähtö on ollut jo tiedossa koko kauden ajan ja varmasti Leinon lähtökään ei tullut yllätyksenä, kun osattiin ynnätä optio, miehen ikä ja peliesitykset yhteen. Voisi kuvitella että kassakaapissa on joku varma kortti Ruotsalaisen tilalle ollut jo pitkään ja vastaavasti Leinon suhteen on ollut plan b, c ja d. Joni Ikonen tuskin näistä on mikään, vaan näen että Joni Ikonen kuuluu pelaajiin, joka on statukseltaan verrannollinen esim Päkkilän, Saarelan ja Thomsonin hankkintaan kuluneelle kaudelle. Eli lahjakkaita pelaajia joille annetaan reilu mahdollisuus raivata tiensä kokoonpanoon ja sitä kautta hakea läpimurtoa.

Luotto on kova nykyiseen johtoon ja samalla ymmärrän tämän hetken tilanteen tuoman epävarmuuden, sitä kautta sen että varmasti on paljon muuttujia vielä edessä ja takana.
 

Peltsi #18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Täytyy nyt toivoa, että Supi ei lähde rapakon taakse, ja Maccellikin palautuisi tänne kaudeksi. Eiköhän Koskela vielä tuon sentteritilanteen klaaraa jotenkin, mutta jos pitää Kapukin korvata, niin alkaa olla liikaa hommaa.

Kyllä tässä se vaara on ilmassa, että Ikosen kanssa ei ole varaa olla kärsivällinen. Saarelaltakin vaaditaan ihmetemppuja kesän aikana. No ei ole korona-aikanakaan Ilveksen seuraaminen tylsää, katsotaan mitä Koskela saa aikaiseksi.
 

torreira#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Arsenal
Uuteen areenaan sitten kovat piipussa. Ensi kausi on välikausi. Tärkeintä on pitää Ilves taloudellisesti iskussa ja pystyssä näinä vaikeina aikoina.
 

torreira#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Arsenal
Ai on? Missä näin on sanottu?
Yllä. Olen mielelläni väärässä. Joukkueesta on lähtenyt Liigan paras maalivahti, kaksi EHT-tason sentteriä, yksi joukkueen henkisistä johtajista ja lisäksi saattaa olla, että kaksi maajoukkuetason laituriakin pelaa rapakon takana ensi kaudella.

Juu, elo-/syyskuussahan on taas pirusti laadukkaita pelaajia tarjolla Ilvekselle, kuten aina.
 

Karanteeni10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Arsenal,NHL
Ei se välikausi välttämättä kaukana totuudesta ole. Ikävä kyllä. Ei sitä tietenkään Ilveksen puolesta myönnetä, oli asia niin tai näin. Urheilullinen-ja taloudellinen menestys kulkee toki käsi kädessä, joten kilpailukykyinen rosteri tarvittaisiin joka tapauksessa.

Vaikka tässä itse kukin huudetaan vahvistuksia kilpaa, niin kyllä korona on sekoittanut suunnitelmat varmasti jo moneen kertaan. Toivoa sopii, että Koskela ja kumppanit löytävät muutamat täsmävahvistikset kesän aikana. Tärkeämpää on kuitenkin pitää talous tasapainossa. Se on kuitenkin elinehto sille, että orastava Ilvesbuumi pysyy päällä ja areenalle siirryttäessä pelimerkit riittää kilpailla mestaruudesta.
 

Kyle

Jäsen
En ymmärrä tätä välikausi paniikkia ollenkaan. Ruotsalaisen ja Dostalin tilanne on ollut selvillä ehkä vuoden verran, Leinosta Ilves ilmeisesti sai säästyneen palkan lisäksi jonkinmoisen korvauksen päivän Aamulehden mukaan. Jos Suomi ja Maccelli lähtee NHL:ään, niin sieltä tulee ilmeisesti täydet NHL-korvaukset Ilvekselle eli molemmista n. 200 000€. (vai pitääkö korjata?) Tämän lisäksi säästyy tietystä pelaajien palkat ja Suomen tapauksessa puhuttaneen tuntuvasta summasta. Tämän lisäksi kaiketi on kaavailtu korotusta pelaajabudjetiin.
Lähti pelaajia tai ei niin Ruotsalaisen korvaajan luulisi olevan julkistusta vaille valmiina ja se tuskin on Ikonen, jos Koskela on päässyt kauden ajan scouttaamaan vahvistusta kärkiketjun sentteriksi. Ei AHL:ssä esimerkiksi makseta tuollaisia palkkoja pelaajille(pl 1-suunnan NHL sopimuksen omaavat pelaajat) ja sieltä todennäköisesti olisi houkuteltavissa ihan mitat täyttäviä pelaajia.

Ilves on tilanteessa jossa sillä on pitkästä aikaa pätevä johto, valmennus, nuorekas joukkue, paikkoja kärkiketjuihin vapaana, vuoden päästä euroopan modernein halli... Jos Ilveksellä on tarjota kilpailukykyinen palkka, niin varmasti Ilves voi saada mitat täyttävät vahvistukset. Itse toivon että jatkossakin Ilves pystyy kasvattamaan vuodesta toiseen Leinon, Ruotsalaisen, Maccellin ja Dostallin tapaan vahvistuksia maailmalle ja tähän suuntaan pitää myös kannattajien pystyä muuttamaan ajatusmaailmaansa, hyvien pelaajien lähtö voi olla mahdollisuus eikä pelkästään uhka.

Korona sotkee monesta syystä kuviota, pelataanko syksyllä täysille halleille vai ei? Monen joukkueen tilanne on maailmalla epävakaa, syksyllä voi olla ennätysmäärä vapaita pelaajia saatavilla? AHL-kausi päättyi maanantaina, esimerkiksi sieltä mahdollisesti tulevia vahvistuksia ei ole saanut ennen tätä päivää julkaista. Jokainen voi miettiä miten esimerkiksi Valko-Venäjä tai Venäjä on hoitanut Koronaa ja aiheuttaako se esimerkiksi KHL:n suhteen pelaajissa muutoksia.

Kaiken kaikkiaan eihän Ilves ole julkaissut edes mitään the tiedotetta, jos ei nyt lasketa sitä kun Vartiaisen, Ikosen ja Airolan sopimukset julkaistiin samalla kun tiedotettiin valmennuksen muutoksista. Ja näitä nyt ei voi kukaan edes pahalla mielellä spekuloida että siinä olisi meidän kärkijätkät.

Tämä että toimistosta ei vuoda edes juuri huhuja, aiheuttaa näköjään käänteistä paniikkia.
 

GNR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Tosifanit julistaa tulevan kauden menetetyksi toukokuun puolivälissä, upeaa toimintaa! Oliskohan helpompi vaihtaa värit vaikka sini-oranssiin..?

Tiedossa ei ole päästäänkö ensi kautta edes aloittamaan normaalisti, sitä vasten ei välttävällä kassalla kannata tehdä kovia lisäsatsauksia.
 

R & L

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Jos Suomi ja Maccelli lähtee NHL:ään, niin sieltä tulee ilmeisesti täydet NHL-korvaukset Ilvekselle eli molemmista n. 200 000€. (vai pitääkö korjata?)

Ei Maccellin mihinkään tarvitse lähteä, että korvauksia tulee. Pelkkä sopimus riitti, mutta ovatko ne sitten täydet onkin toinen juttu. Nuo jenkkilän junnuvuodet kun sekoittavat tuota systeemiä aikalailla.
 

Yabada

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Yllä. Olen mielelläni väärässä. Joukkueesta on lähtenyt Liigan paras maalivahti, kaksi EHT-tason sentteriä, yksi joukkueen henkisistä johtajista ja lisäksi saattaa olla, että kaksi maajoukkuetason laituriakin pelaa rapakon takana ensi kaudella.

Juu, elo-/syyskuussahan on taas pirusti laadukkaita pelaajia tarjolla Ilvekselle, kuten aina.

Suosittelen kuuntelemaan Juha Hautamaan podcast-jakson Ilveksen omasta podcastissa. Hade on ollut jo hetken aikaa pelaaja-agentti ja valottaa jakson lopussa, minkälainen tilanne tällä hetkellä on, ei pelkästään Liigassa, vaan maailmalla yleisesti.

On esimerkiksi hyvin vaikea uskoa, että Tappara lähtisi nykyisellä pakistollaan pelaamaan Liigaa. En kuitenkaan paniikkia heidän puolellaan asiasta näe. Siellä ymmärretään, kun vedetään happea pari sekuntia ja ajatellaan järkevästi, että joukkue ei ole valmis ja korvaajia on tulossa.

Ässistä on lähtenyt 11 pelaajaa ja yksi pelaaja on tullut sisään Mestiksestä. Lienee selvää, että sinnekin on vielä useampi pelaaja tulossa. Aivan kuten Ilvekseenkin.

Olen antanut itselleni ymmärtää, että joukkueella on ollut kassakaapissa sopimuksia ennen Koronavirusta. Ja nämä joukkueen ulkopuolelta. En tiedä ovatko sopimukset purkautuneet viruksen myötä, turvallista ja järkevää on kuitenkin olettaa, että purkautuivat.

Mikäli kausi alkaa syyskuussa on siihen aikaa vielä neljä kuukautta. Jäsen @Kunto Ilvesfoorumilla toi aika hyvin esille minkälaisissa tilanteissa Liigaseurat tällä hetkellä elävät.

Yksikään liigajoukkue ei ole toukokuussa valmis. Ei varsinkaan nyt, tämänkaltaisessa tilanteessa, mitä ei ole ollut esillä koskaan suomalaisen ammattikiekkoilun aikana.

En kunnolla ymmärrä, mistä näin kova vauhtisokeus on iskenyt osaan Ilveksen kannattajista. Ei ole kuin kolme(!!!) vuotta aikaa, kun olimme henkihieverissä ja loppuun raadeltuja.

Itse olen siitä onnellisessa asemassa tällä hetkellä, ettei Koronavirus ole vaikuttanut arkeeni muulla tavoin, kuin etten pysty vanhempiani näkemään ja tietenkin, että urheilua ei tule telkkarista. Ravintolasta saa ruokaa tilattua kotiin ja mikäli olutta tekee mieli, senkin juominen on halvempaa kotona, kuin pubissa tai ravintolassa.

Urheiluseuroihin sen sijaan tämä on vaikuttanut valtavasti. Työskentelen yrityksessä, mikä on erittäin näkyvä sponsori Ilveksen varusteissa ja kotipeleissä, ja lisäksi myös muutamassa muussa Pirkanmaalaisessa seurassa. Tiedän, että neuvotteluja ja sopimuksia piti käydä uudestaan läpi ensi kaudesta Koronan vuoksi. Voin toisen miesoletetuista kiveksistäni pistää pantiksi, että emme ole ainoa yritys, joka on joutunut sponsoroinnista ja tukemisesta kiristämään, tai tekemään kompromisseja urheiluseurojen kanssa. Isoja ja pieniä puroja on, jossei nyt kuivunut niin ainakin kuivahtanut, urheiluseuroihin erittäin nopealla aikataululla.
 

torreira#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Arsenal
Toivottavasti Jalo ja Koskela ovat kärsivällisempiä, kuin esimerkiksi allekirjoittanut. Tilanne on kaikinpuolin todella vaikea. Vituttaahan tämä korona ihan huolella. Pilasi jo pitkästä aikaa loistavan kauden, ja ennen kaikkea mahdollisuuden menestykseen. Vaikkapa viiden vuoden tähtäimellähän Ilveksen tilanne näyttää lupaavalta, jos vain pidetään järki ja maltti mukana. Kun on 35 vuotta odotellut menestystä, niin ei meinaa oma maltti aina riittää. Olihan siinä se 97-98 ja 00-01...
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Ilveksen nykymenoon ei usko horju. Toisin kuin vielä vuosia sitten, niin nyt on oikeasti tekemisen meininki. Mutta oletan etten ole ainoa täällä joka on sitä mieltä, että vuosi 2020 on ollut tähän asti noin lähelle karmeinta, mitä Ilveksen kannattamiseen tulee? Vihdoin kaikkien näiden vuosien ja parin vuosikymmenen odottamisen jälkeen oli mahkut vaikka mihin ja sitten lähti matto niin huolella alta ettei mitään järkeä.

Joukkueen totaalinen hajoaminenhan oli itsestäänselvyys tämmöisen kauden jälkeen, mutta kun se kruunu johon tähdätiiin (playoffit) jäi puuttumaan, niin eipä voi sanoa että tästä olisi vieläkään päässyt yli. Pahaa tekee.
 

-One-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ei Maccellin mihinkään tarvitse lähteä, että korvauksia tulee. Pelkkä sopimus riitti, mutta ovatko ne sitten täydet onkin toinen juttu. Nuo jenkkilän junnuvuodet kun sekoittavat tuota systeemiä aikalailla.
Ei tule täydet 200 k€ Maccellista, vähintään neljäsosa menee Tepsille.

Korvausta maksetaan siis tässä tapauksessa* neljältä edelliseltä kaudelta:
2016-2017 Tepsin A-junnuissa -> 1/4 kokonaissummasta Tepsille
2017-2018 Tepsin A-junnuissa 34 peliä ja USHL:ssä 36 peliä. En tiedä, miten puolikkaiden kausien kohdalla toimitaan. 1/4 Tepsille, Ilvekselle tai jossain suhteessa molemmille.
2018-2019 USHL:ssä - > 1/4 Ilvekselle
2019-2020 Ilveksessä -> 1/4 Ilvekselle

Maccellista tulee siis kasvattajakorvausta jotain 100-150 k€ väliltä.

* Ennakkotapaus case Heponiemi
 

Baloun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
Ei mene välttämättä Tepsille 2/4. Nuo on kyllä sellaisia kiemuroita, että en pidä mahdottomana vaikka olisi 4/4 Ilvekselle. Todennäköisin on 3/4 Ilvekselle.
 

wunderveba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ikonen - Saarela - Vainionpää

80/180 viime kauden mahdollisista Liiga-peleistä. Pojilla Liiga-kokemusta yhteensä 230 peliä. Sanomattakin selvää, että tilanne on keskikaistalla Ruotsalaisen ja Leinon lähdön jälkeen katastrofi. Olisin jättänyt Ikosen hankkimatta. Liikaa on riskejä jos nyt ollaan hankkimassa vain Leinolle korvaajaa.
 

raipe1993

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Sharks
Ei kai tuo sentteriosasto tässä tilanteessa niin katastrofi ole, jos ykkösheppa on oikeasti todella laadukas, vaikka sitten se Kontiola. Siinä sitten Ikonen, Saarela kaksikolla alkukausi aikaa näyttää olisiko jommasta kummasta kakkoshepaksi. Saarelan kohdalla en tähän usko, mutta kolmossentterin tontin pystynee täyttämään, vaikka siihenkin kyllä vaaditaan kehittymistä. Ikonen sitten isompi kysymysmerkki, sieltä voi tulla ihan mitä vaan.
Tietenkin vaatii sen, että ollaan valmiita markkinoilta kalastamaan se kakkossentteri, esimerkiksi sitten se myttynen. Tässä tilanteessa varmaan rahallisesti fiksumpaa odottaa sen suhteen tietoa siitä, että yleisö saa palata halleihin. Siihen asti isoa saumaa Ikoselle ja Saarelalle. Tämä antaa myös pelejä Järventielle, joka on kyllä sitten kahden sentterihankinnan jälkeen todella kaukana pelaavasta kokoonpanosta lähtökohtaisesti.
Alivoimalla ollaan varmaan isossa nesteessä, mutta siellä sitten toivotaan, että parit tyyliin Joo.Ikonen-Mieho, Vainionpää-Vartiainen kantaisivat viime vuotta isompaa vastuuta.

Muuten joukkueen rakennuksesta voisi olla ihan hyvin mielin, mutta ihan oikeasti ärsyttää tuo maalivahtiosasto. Käsittämätöntä jos tuolla lähdetään, kun kaksi kuukautta sitten nähtiin miten paljon sillä laadukkaalla ykkösmaalivahdilla voittaa..

edit. Lisätään vielä, että taloudellisesti Ilves osui kyllä ihan jättipottiin Leinon ja Maccellin kohdalla, varsinkin jos Maccelli vielä jatkaa(kasvattajakorvaukset joka tapauksessa). Molempien palkat pois rasittamasta, ja Leinon kohdalla vielä jonkinnäköinen korvaus.
 
Viimeksi muokattu:

George Parros

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks 06-07
Niin, kyllähän sen yhden sentterihankinnan jälkeen ehdottomasti tärkeämpää on hankkia uusi maalivahti kuin toinen sentteri, jos edes vähän niinkuin urheilullista pärjäämistä ajattelee...
Eikä muutenkaan ole loogista, että viime kauden kolmesta molarista yksi lähtee ja ketään ei tule tilalle. Mutta tämänkään asian kanssa ei vielä olla ns. jäniksen selässä.
 
Viimeksi muokattu:

Since 1931

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves,Liverpool,sympatiat HIFK (Kom Igen Ilves)
Ikonen - Saarela - Vainionpää

80/180 viime kauden mahdollisista Liiga-peleistä. Pojilla Liiga-kokemusta yhteensä 230 peliä. Sanomattakin selvää, että tilanne on keskikaistalla Ruotsalaisen ja Leinon lähdön jälkeen katastrofi. Olisin jättänyt Ikosen hankkimatta. Liikaa on riskejä jos nyt ollaan hankkimassa vain Leinolle korvaajaa.

Onhan siellä Miehokin. Ykkössentteri hankitaan varmasti. Leinosta sai sen verran mukavan summan, että pitäisi siihen ykkösentteriin olla varaa.
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Ilveksen nykymenoon ei usko horju. Toisin kuin vielä vuosia sitten, niin nyt on oikeasti tekemisen meininki. Mutta oletan etten ole ainoa täällä joka on sitä mieltä, että vuosi 2020 on ollut tähän asti noin lähelle karmeinta, mitä Ilveksen kannattamiseen tulee? Vihdoin kaikkien näiden vuosien ja parin vuosikymmenen odottamisen jälkeen oli mahkut vaikka mihin ja sitten lähti matto niin huolella alta ettei mitään järkeä.

Joukkueen totaalinen hajoaminenhan oli itsestäänselvyys tämmöisen kauden jälkeen, mutta kun se kruunu johon tähdätiiin (playoffit) jäi puuttumaan, niin eipä voi sanoa että tästä olisi vieläkään päässyt yli. Pahaa tekee.

Itselleni vuosi 2020 ei totisesti ollut lähelläkään karmeinta. Joo, kausi jäi kesken ja saumat olisi ollut hienoon kevääseen. Mutta sen verran monta tautista vuotta on takana Ilvestä seuratessa, ettei mennä edes top5 tällä saralla. Kausi oli upea vaikka jäi tyngäksi.

Olen myös tuosta itsestäänselvyydestä eri mieltä. Itselläni oli ainakin se tunne, että kerrankin joukkue ei hajoaisi totaalisesti hyvän kauden jälkeen. Mutta jos nyt käy pahimmillaan niin että Ruotsalainen, Leino, Dostal, Rautiainen, Maccelli ja Suomi lähtevät hyökkäyksestä, niin kyllä toi hajoo kovasti enemmän kuin itse uskalsin ikinä pelätä. Toki Suomen lähtö on toivottavasti jokseenkin epätodennäköinen ja samoin Maccelli toivottavasti pelaa kans meillä. Mutta siitä huolimatta.

Uskon kuitenkin, että siellä niitä sopimuksia on pakko olla kaapissa olemassa.
 

Peltsi #18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Kai toi Supin tilanne on kaikkea muuta kuin selvä. Ikää 24v, pistepörssin kakkonen. Liigan Top kympistä lähtenyt jo Danforth, Turunen, Strömberg ja Karjalainen. Liigassa jatkaa varmuudella ainoastaan veteraanikää lähestyvä Kuusela. Nättisen, Puljujärven, Lammikon ja toisen ikinuoren Haatajan ensi kauden pelipaikasta ei vielä tietoa, mutta tuskin ainakaan kaikki Liigassa jatkavat. Supi tappeli pörssivoitosta ja on pelaaja parhaassa iässä.. Kyllä tässä saadaan ihan tosissaan jännittää mitä kesän aikana tapahtuu. Jatkaessaan Ilveksessä kuuluu Liigan Top 3 -tähtiin, ja olisi meidän ehdoton MVP. Pelaaja joka pystyy henkilökohtaisella panoksellaan nostamaan Ilveksen arvioitua runkosarjasijoitusta parilla pykälällä.
 

Slite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Suomi on pelannut liigan läpi jo. Ainoa syy hänelle jäädä olisi se, mikäli Ilves kasaisi nipun jolla olisi realistinen sauma taistella mestaruudesta. Nyt kuitenkin vaikuttaa siltä, että ensi kaudesta on tulossa jonkinlainen välikausi, joten pitäisi Suomen lähtöä kyllä melkoisen todennäköisenä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös