Korona – nauretaan silti

  • 41 155
  • 224

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
On olemassa erinäisiä ketjuja koronalle. On mm. itse tautia käsittelevä pääketju, taloudellisia vaikutuksia pohtiva ketju sekä koronapelkoja käsittelevä ketju. Asiallisia ja tärkeitä ketjuja kaikki.

Vaan pitäähän tälle kaikelle olla joku epäasiallinenkin ketju. Ketju, jossa musta huumori kukkii, jossa mennään paikoin mauttomuuden rajamailla. Tänne kaikki koronatuumaukset, joita ei kehtaa asiaketjuissa julkaista.

Nauretaan koronalle.
 
Suosikkijoukkue
Tappara, Setämiehet
Mikä ihmisryhmä kärsii eniten koronaviruksesta?

-Amerikan gettonegget. Milläs nyt teet asuntomurtoja kun kaikki on kotona...
 

Krepo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Málaga CF
Yksi hyvistä ystävistäni kannattaa KooKoota. Pikkuisen voisin nauraa kaikille Kookoon kannattajille. Buahhahhaaa.

Oikeasti sen reitin kulkeneiden puolesta harmittaa, mutta joku piru sisälläni nauttii tästä, että pikkuveli pysyy sellaisena jona kuuluukin olla, ainakin toistaiseksi.
 
Suosikkijoukkue
Tappara, Setämiehet
Voi vittu noita makarooneja. Italia valittaa että koronaan kuolee niin paljon väkee ettei ne pysty krematoimaan samaa tahtia. Vittu, Saksa kärytti reilun kuus miljoonaa tosta vaan muutamassa vuodessa vaikka oli saatana sota samaan aikaan.
 

WildCore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Kävi niin ikävästi viime viikolla, että minun 90 vuotiaat mummo ja pappa sairastuivat koronaan. Joutuivat sairaalaan hoidettavaksi, mutta onneksi pääsivät samaan huoneeseen. Heidän seuraksi tuli nuori tamperelainen diplomi-insinööri. Valitettavasti hengityskoneita ei ollut kuin yksi kappale heille kolmelle. Mummoni mielestä hänen kuului saada kone käyttöönsä, koska hän on arvostettu taiteilija ja on täten ilahduttanut ihmisiä teoksillaan. Pappani mielestä hänen kuuluisi saada kone käyttöönsä, koska on tehnyt pitkän uran toimitusjohtajana arvostetussa suomalaisessa yrityksessä. Diplomi-insinöörin mielestä hänen kuuluisi saada kone käyttöönsä, koska hänellä on törkeä rooli yhteiskunnan uudelleen rakentamisessa koronan jälkeen.

Lääkäri kuuli käytävälle tämän riitelyn hengityskoneesta, meni huoneen ovelle ja karjaisi ” Teistä ei kukaan ansaitse saada sitä hengityskonetta, sairaalan ovesta hoiperteli sisään juuri turkulainen TPS- fani.
 

NDT665

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Aamulla kysyin omalta kultapupuselta, että haluaisiko hän pistää taas sen sairaanhoitajan asun päälle. Hän kohottelee kulmakarvojaan ja kysyy:
- Voi minun pientä panopojua, onko se jälleen himokkaalla päällä?
- Ehei, vessapaperi ja käsidesi ovat loppuneet.

Kuka tahansa sanoi, että yksi ihminen ei voi muuttaa maailmaa, ei myöskään ajatellut, että lepakonpaskaa voi syödä?!

Joskus aikoinaan eli noin 300 vuotta sitten uskottiin, että hukuneen saa palautettua henkiin tuuppaamalla hänen takapuoleen putki ja puhaltamalla sinne tupakan savua. Toimiikohan se myös koronan uhreihin?

Hyvä oivallus jäseneltä @Käyttäjänimetön. Ei ole koronaa ihan joka paikassa.
 

MegaForce

Jäsen
Uusimaa itsenäistyy
 

Liitteet

  • IMG-20200327-WA0013.jpg
    IMG-20200327-WA0013.jpg
    104,4 KB · kertaa luettu: 554

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Jotain hyvää koronassakin, eilen YLE näytti suorana koteihin, kun Palsanmäellä kuntoiltiin,
 
Suosikkijoukkue
Tappara, Setämiehet
Koronavirus niittää Afrikan vanhuksia kovalla kädellä. Sudanin kolme vanhinta ihmistä, Umbaba (35), Molobale (34) ja Adepeba (30) laskettiin haudan lepoon tänä aamuna.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös