Pe 14.2.2020 Otteluseuranta (Liiga)

  • 19 888
  • 311

mesag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Haatajalta kunnon virveli, mutta ei jäähyä. :D
 

Mensonge

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Koomista tämä Kärppien tekeminen. Hankitaan hei lisää noita pörrääjiä.
 

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Erikoinen jalkapyyhkäisy Rauhalalta, otti kiekon haltuun takavasaralla ja kaatoi samalla vastustajan. Ei tuomittu rikettä
 

chubster

Jäsen
kalpa saa tehdä aika paljo kaikkea ilman jäähyä. Kantola kaksin käsin palmua naamaan ja ei mitään.
Lähtee vielä käsistä Tuomareilta.

tulkitaanko tuo taklaukseksi päähän? Taklausyritys oli kuitenkin. Ja pelkästään naamaan. 5 peliä tulossa?
 

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Pelsut johtavat ensimmäisen erän jälkeen 1-2, mutta kerroin Pelsujen voitolle on silti 6,00 ja Lukon voitolle 1,50. Uskaltaisin väittää, että tällaiset kertoimet eivät ole ihan jokapäiväisiä.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: OPEX

pussukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Erän lukemat melkoinen märkä rätti naamalle.

Kärpät vahvimmillaan erän alussa ja lopussa. Kärpät sortui ylihyökkäämiseen useampaan otteeseen, josta IFK pääsi ylivoimahyökkäyksiin. HAPP vuosi, eli Westerlundin termein huonosti viimeisteltiin hyökkäykset. Helsinkiläiset pitivät oman keskustan tiiviinä. Engren vahva maalilla. Jos jotain positiivista halutaan hakea ensimmäisestä erästä, niin Aaltosen paluu piristi myös Pesosta ja Jokista.

Eiköhän pelissä HIFK osu vielä 1-2 kertaa ylivoimalla ja Kärpät jää 0-1 osumaan. Tällä kaudella tuntuu IFK olevan melkein ylitsepääsemätön peikko.
 

Warrington

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hienosti puolusti Kreisichick kädellään. Ja toinen Kärppien pakki katseellaan. Saarinen ja Dyk ei jätä näitä hyödyntämättä.
 

Jarzki

Jäsen
Kantola kaksin käsin palmua naamaan ja ei mitään.

Jep, olipas erikoinen tuomio jättää viheltämättä. Olkoonkin, että Palmu pääsee luistimet jalassa juuri ja juuri Särkänniemen aikuisten laitteisiin, mutta joka tapauksessa. Toisessa päässä Kalapudas sai ihan ansaitun 2 minuuttisen, kun osui kädellä vähän samalla tavalla Kalpan ukkoa päähän, mutta Kantolalle ei mitään.

Ei muutenkaan mennyt KalPalta ihan putkeen tuo erän loppu, kun oma ylivoima sössitään täysin turhaan ja selvään koukkujäähyyn ja siitä vielä Nuutinen mussuttaa tilanteen jälkeen jostain syystä itselleen kympin. Fiksua.

JYPiltä ilmeisen vahvaa peliä. Ei sillä, että vieläkään ei kauhea luotto ole johtoaseman säilyttämiseen, sen verran tuhojaan tehnyt luottamukselle tämä alkuvuosi.
 

Warrington

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
HAPP vuosi, eli Westerlundin termein huonosti viimeisteltiin hyökkäykset.

Joo nopeasti kääntyi Kärppien päähän muutaman Kärppien löperön hyökkäyksen jälkeen. IFK:lla sekä HAPP että KAPP vuoti. Muutama riisto saatiin hyökkäysalueella, mutta aika vaivattomasti Kärpät pääsi jatkuvasti keskialueen yli.

IFK ei suostu jostain syystä systemaattisesti träppäämään, vaan pelataan tällaista paineistavan ohjauspelin ja träpin sekamelskaa. Ei toiminut Selinin aikaan, eikä ole toiminut Pikkaraisen aikaan. Kärpät oli viimeiset 10min hyvä. Maalipaikat selvästi Kärpille, joskin ihan A-luokan paikat vähissä. Engren on päässyt taas vireeseen, joten löperöt yritykset ei tänään mene. Toivottavasti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös