Otteluseuranta (Ässät)

  • 474 163
  • 7 184
Tila
Viestiketju on suljettu.

TwistedKites

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ei tuo maaliinkaan johtanut tilanne nyt mikään karsea virhe ollut, tällaisia vaan syntyy pelin aikana. Itse maali oli hiukan halvan tuntuinen kun vaikutti siltä, että kiekko lipesi Petmanin lavasta.
 

Punamusta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Hienoa, että olet taas kehissä! Hiukan alkoi huolestuttaa. Hyvä vetää välillä vähän happee...:)
Tervehdys vaan. Ei mulla nytkään ole kovin positiivinen olo, osittain juuri pelitilanteen vuoksi, mutta olen mukana, ja ihan hyvä niin. Raumalaisten suunsoitto on taattua mikäli tää hävitään, joten maaleja Ässät, maaleja. Nyrkki pystyyn.
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Plääh, turhauttava erä. Lukon maali meni jotenkin helposti, ei Tarasov voi tehdä itseään pieneksi noissa kun Petman ei käytännössä tehnyt mitään harhautuksia tjs.
Ässillä ei oikein paikkoja, yksi hyvä ylivoimahyökkäys tyrehtyi Salmelan surkeaan ratkaisuun. Ihan voitettavissa oleva peli, mutta jostain pitää nyt taas löytää se punainen lanka millä näitä pelejä käännetään himaan. Ainakin vastustajan maalinedusta on tänäänkin ihan muiden kuin Ässien hallussa. Sinne pitää mennä ja kiekkoa mukaan.
 

Blade80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata
Kyllä noissa maalipaikoissa materiaalilla vaan on merkitystä.
Ei pelkällä tsemppi kiekolla ja taistelulla pitkässä juoksussa mitään mullistavia tehdä, mutta yksittäisissä peleissä voidaan haastaa, jos vaan saadaan maaleja tehtyä.
Pelissä oltiin ihan ok mukana, jos luistin liikkuu niin saadaan ne tarvittavat paikat, mutta mitä pidemmälle ottelu menee sen vahvemmilla Lukko on, jos siellä kunto jotenkin kestää.

Vaikka Taimi pelaa nyt ihan hyvää kiekkoa, ärsyttää se, että viiva vedot menee silmämääräisesti aika usein ihan mihin sattuu. Hyökkäyspäässä arviointi virhe ja sitten vielä pieni odotus ennen kuin lähti omiin...no sattuuhan noita.
 

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Haapanen näyttää ihan turhakkeelta. Ei pysy kiekko mukana.
Taitaa mennä samaan kategoriaan Kulmalan kanssa, toivon olevani väärässä, mutta siltä se näiden osalta vaikuttaa. Veikkaan, että tämä kaksikko nähdään ensi kaudella ässissä ja toisella on jo sopimuskin.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Nyt oli pätkä aika heikkoa kiekollisuutta Ässiltä. Vaihdettiin heikosti, luovuteltiin kiekkoa, virtaus kääntyili omiin päin.

Puoltoista hyvää vaihtoa tän mainoskatkon alle.
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Ässien energiat vaikuttaa jotenkin vajavaiselta, ollaan perässä. Roikutaan kyllä mukana, joku kusinen maali muuttaisi paljon pelin ilmettä, Ässille ei tuo nollissa pysyminen ole tällä kaudella sopinut;)
Toistetaan nyt vielä, että aika hyvin Lukkokin on pidetty pois paikoilta vaikka hallitsevat näennäisesti peliä.
 

Domi28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Maple Leafs, Liverpool
Game over.
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Nyt kun ollaan perässä, niin olisiko mitään että alettaisiin ajamaan kohti maalia niitä hyökkäyksiä. Kukaan ei halua laukoa eikä varsinkaan mennä maskiin.

Lukko johtaa 2-0 ja riittää kun pelaavat peruspeliä.
 

Domi28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Maple Leafs, Liverpool
Milloinkohan ihmiset oppii, että jääkiekossa kahden, kolmen tai edes neljän maalin ero ei tarkoita että peli olisi ohi?
Taidat katsoa elämäsi ensimmäistä Ässien matsia?
 

Hecquefeuille

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ari-Pekka, Pantse
Ässät voittaa pelit puolustamalla. Vaikeaa tekee tuolle joukkueella saada edes 3 maalia yhteen peliin. Ei kovin todennäköiseltä nousu enää näytä.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Tappioita ja epämukavuuttakin täytyy sietää. Silti tällasessa nipussa(kin) saattaa jossain vaiheessa alkaa pipo kiristämään.

Eli vaikka paiskitaan hommia, toteutetaan suunnitelmaa, ollaan kurinalaisia, niin palkintoina on tuskaisia tappioita. Kääntyykö jossain vaiheessa keskittymiseen vaikuttavaan "vittu tästä ei tuu mitään!" fiilikseen, vai säilyykö fokus.

Kyllä tässä nyt aletaan koettelemaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös