ESPN Fantasy Hockey – Jatkoajan liiga 2019–2020

  • 19 097
  • 372

Boogey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Voittamisen kulttuuri
Buffy gamble kusi. No siellä on jos joku haluaa viel gamblaa kauden loppupuolen pelien pikkumahdollisuuteen. SSPD vie rosteripaikan joka rupee kyl rasittaa pidemmän päälle. Hiukan outoa et Buffy ei mennyt IRn kun nyt leikkauksessa kerta kävi. Ehkä se sit tosissaan lopettaa.
 

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
5.viikko takana ja paluu tiukkojen matsien pariin:

Viikko alkoi jälleen erittäin myönteisesti, mutta eipä tarvittu mennä kuin tiistaille ja alkoi ongelmat. Ykköspakki Hedmanin loukkaantuminen ja 6min peliaika tiesi sitä että ongelmia tulee, eikä vähiten peliaikakategoriassa, varsinkin kun peliaikakunkku Chabotilla oli ohjelmassa vain 1 ottelu. Pikkuhiljaa tuota kuitenkin kurottiin, ja jos tilastoja ei korjailla niin taisi mennä tuo lopulta sekunnin kymmenyksillä Tervakoskelle.

Mv-taistelu oli myös todella tasainen. Joka ratkesi siihen kumpi päästää enemmän maaleja Samsonov vai Miller. Tai kumpi voittaa, Washington vai Anaheim omansa. Tämä puolestaan kääntyi vastustajalle kun Kane painoi viikon viimeisen maalin jatkoajalla ja sekä voitot että päästetyt maalit hävittiin Team Tykile tuolla.

Tuota(kaan) ei kai kannata paljon harmitella koska kokonaisuutena nihkeästä ja takkuisesta viikosta huolimatta tuli taisteltua 11-8-2 voitto. Ja tämä tarkoittanee myös sitä että Terriersit nousee ensimmäisen kerran historiansa aikana runkosarjan piikkipaikalle.

Kausi jatkuu Peräkylän Pallopoikia vastaan, joka ilmeisesti tipahti liigan pohjalle. Tästä huolimatta äärimmäisen kova ottelu tiedossa jossa pienet asiat ratkaisevat. Sitä ennen kuitenkin mm. kiikarimiehet Seth Jones, Ryan Johansen, Brandon Saad, Derek Stepan... saavat käydä vetämässä ylimääräiset harjoitukset, samalla kun Nick Bonino (4+0), Alex Edler (0+4 ja lähes 60min peliaikaa kahteen viimeiseen peliin) saavat nauttia viime yönä 1000 ottelun pelanneen Ryan Getzlafin (2+2) kanssa kakkua.
 

JMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät NHL Azzurri
Tiukka sarja Nuppulinnaa vastaan päättyi niukkaan 9-10-2 tappioon vastustajan mentyä viiimeisessä pelissä ohi yhden PPA:n ja taklauksen eroilla. Molemmilla joukkueilla oli ruuti kuivaa ja tilanteet vaihteli viikon sisällä. Olen tyytyväinen lopputulokseen sillä viikko oli muissakin ottelupareissa tasainen eikä ratkaisevia eroja päässyt syntymään. Rangers tulee kaatamaan samanlaisilla otteilla vielä monet vastustajat.

Paljon kritiikkiä saaneet maalivahdit pelasivat unelmapelit lauantaina saldona kaksi voittoa ja yksi päästetty maali. Toivon jatkossakin samanlaisia suorituksia! Kenttäpelaajat onnistuivat jälleen laajalla rintamalla ja tämä on jatkunut tasaisena viikosta toiseen. Loukkaantumiset ovat saapuneet joukkueen riesaksi kun ensin Ferland otti osumaa ja tämän jälkeen Hörnqvist pelasi itsensä vielä pidemmällä pakkolomalle. Iso lovi tuli varsinkin fyysiseen pelaamiseen.

Kaupparintamalla ollut hiljaista eikä joukkuetta tarvitse hirveästi muuttaa ainakaan tässävaiheessa. Paljon taklaavaa ja blokkaavaa tai pisteitä tekevää puolustajaa joukkue kaipaisi ehkä eniten mutta tuskin sellaista jollakin Filppulalla tai Boylella irtoaa. Toki Buchnevich voisi liikkua tarpeeksi laadukkaaseen pelaajaan.

Edit. Tämän viikon vastus on Kilimanjaron pojat joten ilotulitus todennäköisesti jatkuu. BB tulee sitten myöhemmin.
 
Viimeksi muokattu:

Jonte

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves ja Detroit Red Wings
12-7-2 voitto sieltä lopulta irtosi (nyt jo entistä) kärkijengiä vastaan. Tasaisella rintamalla tuli pisteitä ja varsin positiivista oli Radulovin ja Toewsin pienoinen herääminen pisteidenkin muodossa, toivottavasti homma jatkuu samaan malliin jatkossakin. Maalivahdeissakin jopa voitettiin joku muukin kategoria kuin startit tai torjunnat!

Treidirintamalla edelleen hakusessa olisi joku pakki hyökkääjään vaihdossa, pitäisi löytyä ainakin kaikentasoista vastinetta. Toki kaikkea saa aina ehdottaa, ei kukaan ole koskematon.

Ensi viikolla mitataan Porvoon taso. Vaikka siellä on peräpäähän valahdettu, niin ei todellakaan ilmaisia pisteitä ole tarjolla tässä liigassa.

Loppuun vielä pakko sanoa, että nuo muutokset mitä kauden alla otettiin käyttöön, ainakin omaan kokemukseen, vaikuttanut positiivisilta. Pelaajia ei ole paljoa varaa "hamstrata" tai roikotella ylimääräsinä, jos meinaa oikeasti taistella voitosta. Sen seurauksena vapailta löytää hyvin pelaajaa ja alisuorittajia, joilla kuitenkin potentiaalia parempaan. Se taas tuo uuden ulottuvuuden tämän liigan pelaamiseen, koska nyt sieltä voi oikeasti löytää viikkoon vaikuttavia pelaajia, jos osaa etsiä.
 

JMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät NHL Azzurri
Loppuun vielä pakko sanoa, että nuo muutokset mitä kauden alla otettiin käyttöön, ainakin omaan kokemukseen, vaikuttanut positiivisilta. Pelaajia ei ole paljoa varaa "hamstrata" tai roikotella ylimääräsinä, jos meinaa oikeasti taistella voitosta. Sen seurauksena vapailta löytää hyvin pelaajaa ja alisuorittajia, joilla kuitenkin potentiaalia parempaan. Se taas tuo uuden ulottuvuuden tämän liigan pelaamiseen, koska nyt sieltä voi oikeasti löytää viikkoon vaikuttavia pelaajia, jos osaa etsiä.
Täysin samaa mieltä tästä, kiitos Ralphille uudistuksesta!
 

jjoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Tällä viikolla sitten vastassa sarjan kuumin joukkue Tervakoski Terriers, joka vaikuttaa olevan kovassa iskussa. Viime viikon tilastoja jos peilataan, niin rumasti pitäisi olla turpaan tulossa. Noh toivotaan vastustajalle vähän heikompaa viikkoa ja lähdetään ainakin pitämään lukemat siedettävinä.
Noh niukka tappiohan sieltä irtosi kuitenkin. Ei vastustajallakaan onneksi paras mahdollinen viikko ollut, vaikka siellä kolmosketjun Bonino 4 maalin suonenvetoviikon vetäisikin. ATOI tosiaan jäi tasan ja ilmeisesti jollain sekunnin osilla sitten kääntyi vastustajalle. Vastustajalla taisi myös otteluohjelma osua paremmin tälle viikolle, kun tuntui että aika paljon enemmän pelejä joinain kierroksina oli vastustajalla. Joka tapauksessa nykyistä sarjakärkeä vastaan ihan kelvollinen määrä kategorioita kotiin.

Omista kenttäpelaajista ei oikeastaan kukaan erityisemmin noussut tällä viikolla esille. Tasaisella rintamalla tuli ne vähäiset pisteet mitä tuli. Maalivahtiosastolla sen sijaan Capitalsin kaksikko vetäisi sellaisen viikon mitä odotusarvoissa on koko ajan ollut, prosentit selvästi 90 paremmalla puolella ja GAA kahden tuntumassa. Myös voitot irtosi viikon jokaisesta pelistä. Minnesota sen sijaan jatkaa rämpimistä ja vaikeuttaa huomattavasti maalivahtitilastojen voittamista.

Positiivisena asiana myös tältä viikolta ehdottomasti Malkinin paluu sairastuvalta. Tämän myötä saattaisi taas kiinnostaa puolustusosaston vahvistaminen hyökkäyksen kustannuksella. Hyökkäyksestä voisi olla irrotettavissa ainakin Barzal, Mittelstadt, Suzuki, Simon, muitakin saa sisällyttää kyllä tarjouksiin. Useimmiten laatu ei kuitenkaan korvaa määrää ja esimerkiksi Barzalista vastine pitää olla kova.
 
Viimeksi muokattu:

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
ATOI tosiaan jäi tasan ja ilmeisesti jollain sekunnin osilla sitten kääntyi vastustajalle. Vastustajalla taisi myös otteluohjelma osua paremmin tälle viikolle, kun tuntui että aika paljon enemmän pelejä joinain kierroksina oli vastustajalla. Joka tapauksessa nykyistä sarjakärkeä vastaan ihan kelvollinen määrä kategorioita kotiin.

Laskeskelin vähän tarkempaa dataa, ja jos en ihan väärin näppäillyt niin:

Pelaajat menivät minulle 66-58

66 pelaajaa, yht 20h 9min 26s = 18:19.48
58 pelaajaa, yht 17h 42min 6s = 18:18.72

ja kun vielä laski sekuntimäärät niin 53s vähemmän itselle tai 45s enemmän vastustajalle ja peliaikakategoria olisi kääntynyt. YKSI VAIHTO siis ratkaisi.

Tällä viikolla sitten ei otteluohjelma sovikaan, kun maalivahtistarteissa tulee takkiin ja kunnolla vaikka määrällisesti veskoja itsellä enemmän. Oma Anaheimin duo pelaa yht 2 peliä, Vasy ehkä toisen Globenin matseista ja Saros ehkä yhden. Vastustajalla taas pelkkä Bostonin duo pelaa 4... ja kun Chicagollakin on 4 peliä niin 0-3 lukemista aloitetaan tämä viikko.

Nyt voisi olla hyvä hetki mv-kaupoille jos esim. Gibson jotakuta kiinnostaa... Tai sitten nauttia hetkellisesti piikkipaikasta ja yrittää ottaa tällä viikolla se mitä otettavissa on.

+ senttereitä myös edelleen rosterista tarjolla jos näkemykset kohtaavat.
 

JMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät NHL Azzurri
Pakin etsintä jatkuu *hymiö* Jos jollakin tarvista C/LW paikalla operoivalle, kohtuu peliajalla olevalle Filppulalle niin smokki päälle ja kaupoille! Viimeiseen viiteen peliin Valtterille tehot 1+3.

Edit. Myös 1-2 kauppaa saa ehdottaa eli voin antaa jonkun puolustajista mukaan.
 
Viimeksi muokattu:

JMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät NHL Azzurri
Oisko kiinnostusta vaihtaa pakki kaksikkoon Cholowski+Chytil/Fiala. Rosteriin pitäisi saada tilaa eikä viittisi laittaa ketään vapaisiin.
 

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tiukkaa oli myös 6. kierroksella Terriersin ottelussa Pallopoikia vastaan. Kovan väännön jälkeen voitto onnistuttiin nappamaan, vaikka ennakoidusti mv-osastolla tuli pataan (1-4-1). Lopputulos 12-7-2 kuitenkin merkittiin virallisiin tilastoihin ja kärkitila runkosarjassa jatkuu kun top4 kaikki pelasivat viikon lähes samoin numeroin.

Rehellisesti on myönnettävä että marginaalit olivat jälleen puolellani päättyneellä viikolla, mm. ainoa mv-kategoria tuli sadasosalla kotiin (GAA 3.47-3.48), maalit yhdellä jne. Toki myös mm. aloitukset lähes sadalla koska senttereitä edelleenkin riittää. Tehoihin (15+24) olen myös tyytyväinen, vaikka yksittäisiä suuria tehomääriä ei nähty. Viikon ykköstähdeksi nostan Brandon Saadin, joka veti edellisen viikon kiikareilla. Voittomaalikategorian ratkaisija viimeisen päivän viimeisissä otteluissa.

Tällä viikolla vastaan luistelee kauden alun hieman alisuorittanut Läski Byfuglien. Toivottavasti saadaan hyvä matsi. Nyt mv-startit menevät suht tasan joten sillä osastolla ei ainakaan anneta tasoitusta. Sen osaston pitää myös parantua kunnolla. 88,0% ei vaan käy jos matseja haluaa säännöllisesti voittaa.
 
Viimeksi muokattu:

JMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät NHL Azzurri
Taisto Kilimanjaron poikia vastaan on tauonnut ja voittolukemat ovat 12-7-2. Kaavailemani tasuri kenttäpelaajien osalta ja maalivahdeista 5-0 voitto, siinäpä se pähkinänkuoressa. Hieman oli joukkue taas telineessä tehopisteiden osalta mutta ihan ok lukema 16+23 taulussa. Pisteet jakautui jälleen aika tasaisesti. Maalivahdit pelasivat äärilaidasta toiseen (Kungen 97.2, 95.7, 85.7 ...Bob 83.9, 94.4 ja Sam 85.3).

Tällä hetkellä kaksi miestä IR:ssä ja Vatasen status OUT. Rosteriin tarvittaisiin yksi paikka loukista palaavalle Ferlandille.

Buchnevich+Cholowski komboa olen pariin kertaan tarjonnut vaihdossa laadukkaaseen puolustajaan mutta vielä ei ole tärpännyt. Buch tulee tekemään kuitenkin sen 50-60 pistettä ja Cholowski (myös ylivoimalla) lähemmäs 30 joten siinä ois jollekin aikainen joululahja.

Seuraavaksi kohdataan Pakkala SKA ja vastus on todella kova joten jengin on onnistuttavajokaisella osa-alueella että pisteet matkaisivat pohjoiseen.
 
Viimeksi muokattu:

ReiskaJones

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Jortikka palasi voittojen tielle kaataen Kilon Keisarit lukemin 13-7-1. Joukkue ei edelleenkään ole mitenkään timanttisessa iskussa vaan enemmänkin taisi olla sopiva vastustaja tällä kierroksella. Esim. tehopisteet olivat kierroksen neljänneksi huonoimmat, mutta niin vain voitto napsahti siitä kategoriasta. Tähän toki on suuri syyllinen esim. Rantasen ja Ziban loukkaantumiset. Loukkaantumisia onkin tuntunut olevan enemmän kuin tarpeeksi tällä kaudella. Jospa ne kohta saisi selätettyä.

Viikon tehomies oli Konecny (2+3), joka on muutenkin pelannut alkukauden loistavasti ollen tehoilla lähes jokaisessa ottelussa. Maalivahdit saivat tarvittavat startit kasaan, eikä kukaan onneksi sulanut mihinkään 7 takaiskun iltaan. Tämä riitti 5-0-1 lukemiin maalivahtitaistossa, mikä käytännössä ratkaisi voiton.

Ensi viikolla jatkuu playoffpaikan tavoittelu, mutta helppoa se ei tule olemaan kun vastaan asettuu hallitseva mestari The Unknown Stars. Mieluiten kohtaisi tuntemattomat Edmontonin bye-weekin aikaan vaan eipä sattunut kohdalle. Altavastaajana Jortikka lähtee taistoon, mutta mitään ei anneta ilmaiseksi!
 

jjoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Turpaanhan sieltä taas tuli 12-6 ja taaperrus jatkuu. Kenttäpelaajien osalta ihan hyvä viikko ja tasaista oli. Maalivahdeissa sitten 5-0 turpaan. Vastustajalla Nilsson ja Greiss vetelivät aikamoiset viikot ja lisäksi Capitalsien 2 pelin viikko rokotti startteja. Vastaavasti taas Stalock vaihdettiin kesken pelin ja muutenkaan ei kummoisiin tilastoihin omat veskarit päässeet.

Kenttäpelaajista Malkinin paluu 5 pisteen viikolla lämmittää mieltä. Pisteiden valossa viikko olikin iha hyvä koko liigan mittakaavassa. Pisteiden osalta olisi myös vara hieman antaa pois taklauksia ja aloituksia vastaan, jos jollain tarvetta pisteille. Puolustaja kiinnostaisi edelleen myös vaihdossa minun hyökkääjääni.

Tällä viikolla sitten sarjassa viimeiselle sijalle tippunut Peräkylä vastassa. Voittoa mielellään useamman kategorian marginaalillahan tässä kaivattaisiin, jotta pleijareihin mahdollisuus säilyisi. Viime viikon tilastoilla semmoinen olisi tullutkin, mutta saa nähdä mitä tämä viikko tuo eteensä. Marner ainakin sopivasti minun kannaltani loukkaantui useammaksi viikoksi vastustajalta.
 

Jonte

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves ja Detroit Red Wings
Viimeisenä yönä pisti pojat tuulemaan ja niukka voitto kääntyi lopulta 12-6-3 voitoksi. Toki vastustajalla siellä hieman huonoa tuuriakin maalivahtien peluutuksien kanssa, joilla sitten pari kategoriaa kääntyi meikäläiselle. Pisteissä eniten koko liigassa ja tutut nimet siellä rekeä veti, eli Edmontonin kaksikko, 15 pisteellä kahteen pekkaan. Myös Hertl noussut mukavasti vaisujen ekojen pelien jälkeen omalle tasolleen. Toewsin heräily pisteiden muodossa myös lämmittää mieltä.

Treidiosastolla edelleen pakistoon parannusta olisi hakusessa. Vaikka Manthaa, Radulovia, Silfverbergiä, Atkinsonia tai jotain muuta hyökkääjää voisi vaihdossa tulla takaisinpäin. Tai sitten 2v2 treidi, jossa minulta parempi hyökkääjä sinun parempaan pakkiin. Aloitukset myös kelpaisi jossain määrin.

Ensi viikolla siis tosiaan Jortikka vastassa, joka toivottavasti vielä ensi viikonkin antaa tasoitusta Rantasen ja Ziban muodossa. Voittoa toki lähdetään aina tavoittelemaan mutta helppoa ei tule olemaan millään viikolla.
 

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
Oxenin voittoputki jäi tällä erää kahden ottelun mittaiseksi, kun RBC väänsi tasaisesta matsista niukan 11-9-1 -voiton. Lukemat olisivat hyvin voineet olla myös samat toiseen suuntaan, mutta sekä Mrazekille että Varlamoville sattui samaan aikaan off-viikko ja molareissa tuli pataan 0-5-1. Kenttäpelaajatkaan eivät ihan parastaan esittäneet, joskin pakiston 15 tehopinnaa oli erinomainen suoritus ottaen huomioon että joukkueen ainut varsinainen nimipakki Barrie hiihteli vaihteeksi kiikareilla. Viikon MVP oli hurjaan tehovireeseen äitynyt Tony DeAngelo, joka takoi neljään peliin tehot 1+4 (1+3 ylivoimalla). Matt Tkachuk oli hyvänä kakkosena neljällä pinnalla ja muut tehot jakautuivatkin sitten aika tasaisesti. Nollille eivät jääneet em. Barrien lisäksi kuin toinen syväjäässä oleva pakki Sergachev sekä ynnämuut-osaston Denis Malgin, joka löytänee itsensä näillä otteilla pikapuoliin waivereista.

Seuraavaksi vastaan tulee sarjakutonen Kilys, jolta olisi viime viikolla tullut pataan 7-12-2. Altavastaajana siis lähdetään tähän matsiin, mutta jos Mrazekille ja Varlamoville alkaa taas koppi tarttua, mahdollisuus voittoon on olemassa. Kolmas maalivahti olisi edelleen pop, mutta niitä ei kenelläkään riveissä ylimäärin ole ja vapaissakin on vain AHL-kassareita. Näyttää siis siltä, että näillä mennään hamaan loppuun saakka.
 

Boogey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Voittamisen kulttuuri
Zambonin pojat kerkesi olla kaksi päivää terveellä rosterilla kunnes Hampe taas hajosi. No mutta, back to normal siis.

Onneksi viime viikolla saatiin kairattua Buffystä voitto ja sitä kautta tehdään comebackia kärjen suuntaan. Tällä viikolla pitäs kepittää sit Ralph. Ainakin alku oli kohtuullinen kun alkukauden 0+0 Edmunson jaksoi tehtailla 3 pistettä. Siinä ne tän vuoden pisteet varmaan sit olikin...
 

Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Hei tulen oman ESPNn puolesta vähän huutelemaan vieraisiin pöytiin. Onko muissa liigoissa huomattu ongelmaa pelaavien kokoonpanojen päivityksessä etenkin selailemalla? Meidän liigassa nyt muutamalla käynyt että 1 tai 2 pelaajaa jäänyt penkille vähän omituisesti.
 

Boogey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Voittamisen kulttuuri
Onko muissa liigoissa huomattu ongelmaa pelaavien kokoonpanojen päivityksessä etenkin selailemalla? Meidän liigassa nyt muutamalla käynyt että 1 tai 2 pelaajaa jäänyt penkille vähän omituisesti.

Tarkoitatko selailemalla selainkäyttöä vai tulevien päivien kokoonpanojen asettamista? Ainakin mobiililla taisi olla jokin sudenkuoppa / bugi edelleen tulevien pelipäivien asettamiseen. En täysin muista missä tilanteessa se tapahtui mut omaksi käytännöksi on applikaation pääasiallisen käytön ohella muodostunut varmistella silloin tällöin myös deskarista tilanne.

Muutama tapaus on jossa mobiilissa kerran tallennettu kokoonpano ei olekaan mennyt oikeasti läpi. Se voi olla yksinkertaisimmillaan virheellinen tai katkeava yhteys jolloin aplikaatio luulee asian olevan kunnosssa mutta tallennus ei oikeasti mennyt läpi. Se tosin selviää palaamalla applikaatioon joka lataa rosteritilanteen uudelleen. Asiaan voi vaikuttaa myös että mobiilissahan kaikki siirrot tallentuu kerralla vs deskarin tallennus jokaisen siirron jälkeen -tapa.
 

Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Tarkoitatko selailemalla selainkäyttöä vai tulevien päivien kokoonpanojen asettamista? Ainakin mobiililla taisi olla jokin sudenkuoppa / bugi edelleen tulevien pelipäivien asettamiseen. En täysin muista missä tilanteessa se tapahtui mut omaksi käytännöksi on applikaation pääasiallisen käytön ohella muodostunut varmistella silloin tällöin myös deskarista tilanne.

Muutama tapaus on jossa mobiilissa kerran tallennettu kokoonpano ei olekaan mennyt oikeasti läpi. Se voi olla yksinkertaisimmillaan virheellinen tai katkeava yhteys jolloin aplikaatio luulee asian olevan kunnosssa mutta tallennus ei oikeasti mennyt läpi. Se tosin selviää palaamalla applikaatioon joka lataa rosteritilanteen uudelleen. Asiaan voi vaikuttaa myös että mobiilissahan kaikki siirrot tallentuu kerralla vs deskarin tallennus jokaisen siirron jälkeen -tapa.

Kokoonpanojen asettamista tietokoneen selaimella. Mobiilisovelluksessa en ole huomannut vastaavaa ongelmaa, kun sieltä löytyy erikseen vielä savenappi. Selaimella kun se tekee sen automaattisesti joka liikkeen jälkeen. Mut hyvä että vastaavaa ongelmaa löytyy muiltakin.. Pari hyvää yötä jäänyt aika vajavaiseksi tämän takia, mutta leikkiähän tämä vain on :hymiö:
 
Laitetaan Crosby myyntiin. Jos sulla on varaa odottaa muutama viikko Crosbyn kuntoutumista, niin tarjoa mulle hyvä molari vaihdossa.
 

ReiskaJones

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Edmontonin pojat teki sitten viime yönä kahteen pekkaan 3+8 tehot, joista ylivoimalla 3+4. Onneksi tätä ei tarvitse sietää kuin 1 viikko tällä kaudella. Siihen päälle vielä muiden tehot, niin tuntemattomille tähdille ihan kohtuullinen 7+11 iltapuhde. Samaan aikaan oma joukkue iskee tehot 0+5 tiskiin (toki ihan ok tehot noilla äijillä, ketkä pelasi viime yönä).

Alkaa olla taputeltu tämän viikon taisto. Nyt vaan jännätään kuinka pahasti tulee pataan. Tämän hetken lukemat 4-14-3 Jortikan näkökulmasta. Francouzin loukkaantuminen ei auttanut asiaa, kun maalivahtipuolellakin tulee 0-5-1 lukemin, vain Fleuryn nollapeli voisi pelastaa jotain. Pakkipisteet on mallikkaasti 8-0 Jortikan hyväksi, joten voisi kuvitella, että ihan nollille ei oma porukka tällä viikolla jää.

Tuli pakottava tarve avautua, kun näin tuon Edmonton-pelin tilastot.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: JMT

JMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät NHL Azzurri
Mulla jäi yksi maalivahti-startti saamatta kun yllättäen Georgiev oli vaihtunut Lunkkaan. Olen 100% varma että laitoin kokoonpanon siten että Georgiev on kokoonpanossa. Sama toistui edellisessä sarjassa Athleticsia vastaan.

Otan näistä virheistä opikseni ja käyn tästedes kokoonpanot läpi myös tietokoneella koska pistemenetyksiin ei ole varaa. Ja kehotan muita tekemään samoin.
 

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Mulla ei ole käynyt vielä kertaakaan niin että pelipäivän ukko olisi siirtynyt penkille itsestään. Sen sijaan olen joskus laittanut merkille sen että jos minulla on joku seuraavan viikon kokoonpano tehty alustavasti valmiiksi ja säädän kokoonpanoa tuoreemmille päiville niin myös tuolta tulevaisuudesta on jengiä penkitetty. Tai sitten se liittyy IR-siirtoihin, vaikea sanoa. Ellen sitten mietin omiani? No joka ilta nukkumaan mennessä jengin tarkastus luurilla on toiminut 100% toistaiseksi.

Edmontonin poikiin täytyy sanoa että tekivät nuo pisteet vajaaseen kahteen erään. Siinä olisi ollut vielä aikaa muutamaan lisätäppään 3.erässä.

Oma viikko sujunut todella alavireisesti vaikka näennäisesti johdossa vielä olenkin. Heti alkuviikosta tuli jäätyä pahasti telineisiin eikä meno ole parentunut vaikka herra Hedman vähän koitti herätellä porukkaa kolmella yv-syötöllä. Pisteissä taidan olla paskin tällä hetkellä. Mv:t myös jatkavat "kovalla" prosentilla (3 starttia 87,2%). Onneksi vastustajalla vieläkin heikommin (2 starttia 84,5%)... nuo pitäisi kyllä saada kotiin, muuten voittoputki katkeaa ja liigan kärkipaikka vaihtuu.

Vähän kokeiin herätellä poikia laittamalla väkeä siirtolistalle. Anaheimin kolmikko (Gibson/Miller/Getzlaf) ainakin on tarjolla ja edelleen mm. Sissons ja Eller.
 

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Yksi viikko jälleen takana ja yksi todella täpärä voitto, kun Terriers kaatoi Läski Byfuglienin lukemin 10-8-3. Tämäkin ottelu ratkesi vasta viimeisten otteluiden päätöserissä.

Hetken jo näytti siltä että vastustaja vyöryy väkisin ohi, varsinkin kun jäähyt ja yv-maalit kääntyivät samaan aikaan (McCabe 2min, Kane yv-maali), mutta ihan puskista kääntyi plusmiinus-kategoria tasoihin ja blokitkin jäivät lopulta itselle.

Voiton siemen kuitenkin kylvettiin jo pe-la kierroksella kun John Gibson palasi tasolleen ja torjui Anaheimille voiton (37/38) hallitsevan mestarin vieraana. Tuolla esityksellä käytännössä tuli 4 kategoriaa kotiin.

Kenttäpelaajista puhtaat paperit saavat oikeastaan vain puolustajat, jotka saalistivat Hedmanin (1+4) johdolla 16pist, samalla kun hyökkääjät saivat yhteensä vain säälittävät 14pist.

Tälläkin tuloksella kärkisija hieman vahvistui kun kakkosena ollut Böle kärsi tappion. Takaa kyllä muuten tullaan kovaa mm. Edmontonin poikien johdolla.

Seuraavaksi tulee Ralphin porukka vastaan. Tuskin tässäkään matsissa jaetaan yhtään ilmaisia pisteitä.
 
Toinen viikko putkeen kun viiimeisenä päivänä tulee kunnon selkäsauna ja vastustaja menee ohi. Nyt on enää vaihtojen seurauksena 2 miestä IR ja sehän on jo hyvinkin siedettävää.

Loukkaantumiset ovat kyllä sotkeneet pahasti tätä kautta, mutta näillä nyt mennään ja vielä kuitenkin ihan hyvin pof -taistelussa mukana. Siellähän kaikki on mahdollista. Eli ei muuta ku uutta matoa koukkuun.

Ps. Näin unta, että mulla oli Edm -kaksikko ja otin loppujoukkeen pelkkiä väkivaltaosaston miehiä. Voitin kaikki kategoriat. Oli hieno uni!
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Tappara vs Pelicans
  • 1.84
  • 3.85
  • 3.85
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös