Viestiketju on suljettu.

Crapbag

Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Taimi oli Ässien paras kenttäpelaaja ensimmäisessä erässä.
Hyökkääjistä sanoisin Rekosen, kamppailuhalukkuutta ja liikettä riitti. Tappara löi jalkaa reilusti liikkeelle ja tilanne tasoittuu väkisinkin illan edetessä, positiivista että vain maalin peli tällä hetkellä.

Työmyyrä58

Porin Ässät ja Boston Bruins
Voin allekirjoittaa jo nyt Ässien tappion.

Crapbag

Ihan vastaantulijana tänään, game over.
No ei se ole, mutta totta tuo huomiosi muuten. Hyvä reality check kyllä tämä, ei se olekaan niin ruusuista. Siltikin, yksi räkämaali voi muuttaa tilanteen täysin. Odotin kyllä vähän erilaista tokaa erää mutta nyt Tappara alkaa päästä jo vaarallisesti paikoille prkl.

Työmyyrä58

Mika Niemi tänään paikanpäällä katsomassa matsia.

Työmyyrä58

Näin se on. Ässät kahdella yhtä vastaan, mutta Miro Mäkinen todistautuu taidottomaksi, ja Tappara läpiajoon. Loppu on historiaa.

3-0
Nyt meni sitten myös Telia kiinni.

Työmyyrä58

Ässät ylivoimalle.

Valtteri Pihlajamäki
2 min - Kampitus

Työmyyrä58

Ässät ei onnistu ylivoimalla. Ponnetonta pelaamista, eikä tarpeeksi maskia. Taimeakin ruokittiin liikaa.

Työmyyrä58

2. erä päättyy lukemiin 0-3. Lusikalla silmät ulos jo toisen maalin kohdalla. Oksennustakin on ollut ainakin kolmesti kurkussa. Tällä hetkellä Ässissä kaikki on paskaa paitsi kusi tällä hetkellä.

MadSpade

Porin Ässät, Habs
Missä helvetissä on Lähteenmäki ja pikkumave ? Ei voida olla joka ilta kilpailukykyisiä tuollaisen töppös-lauman kanssa.

Zeta03

Porin Ässät, sympatiat KooKoo
CB on oppinut näkemään ketjukaverit. Tuollaista syöttöä, minkä antoi Kuuselalle, ei nähty kertaakaan kun Ässissä pelasi

Työmyyrä58

Kivenmäki kommennettu katsomoon ja Tsäydellä "lievää" vammaa. Viimeistään maaliskuussa oletettavasti askiin.

madeOFspade

Ässät
Duunariryhmältä jäänyt tänään haalarit kotiin. Taitavampi joukkue on myös työteliäämpi.

Kamala peli.

Blade80

Pata
Vaikuttaa siltä kuin joukkue olisi unohtanut työhaalarit Turkuun. Duunari porukalla hyvänolon tunnetta puserossa ja peli näyttää tolta.
No joo Tappara on kyllä hyvä ja toivottavasti joukkue ymmärtää, että puolivaloilla Ässät ei voita yhtään joukkuetta.
Veikkaus:
Viimiseen erään Ässät tulee kovaa ja pelaa hyvän erän, mutta ei saa maaliakaan ja Tappara tekee yhden.