TV-sarja: Game of Thrones (jenkkitahtiin)

  • 788 169
  • 3 873
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Roihuttaret, Kaljakylä Rangers, Fla
Hyvin flipattu Danylta, kunnon teurastus. Näinköhän kuoli jokainen Kuninkaansataman asukas? Hengissä selvisi vain Arya ja hevonen?
Jaime oli astetta kovempi jätkä, kun saatuaan pari kuolettavaa iskua sisäelimiin jatkoi vielä matkaansa, kuin olisi saanut vain pienen pintahaavan ja kuolee sitten yhdessä siskonsa kanssa, jos edes kuolivat tuohonkaan.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
"Sandor, thank you". Hound sai kostonsa ja jätettyä hyvästit Aryalle. Tasan ainoa asia mikä kiinnosti. Nyt sitten Aryan stoori päätökseen ja se olisi siinä. Melkein olisi Aryankin osalta voinut päättyä jakson loppuun.

Noin muutoin en voi edes kuvitella sitä vitutuksen määrää jos suosikkihahmoihin kuului joku muu kuin ko. kaksikko. Aivan kammottavaa kuraa.
 

Undrafted

Jäsen
Omana mutuna tekisi mieli kyseenalaistaa Kultakomppanian taistelusuunnitelma. Tuntuisi fiksummalta pysyä muurien sisäpuolella, kun koitetaan puolustaa kaupunkia. Toisaalta tuntui hyökkääjieniin porukka olevan enemmän anhry mob kuin armeija. Sikin sokin jalkaväki ja ratsujoukot sekä Tahrattomia että pohjoisen joukkoja miten sattuu.

Kun kuolleiden taistelussa porukka selvisi heittämällä, niin nyt väki väheni roimasti. Aryan kohdalla tallautuminen väkijoukon alle olisi ollut todella yllättävä käänne loputtomien pelastautumisien sijaan,

Tyrion taitaa järkytykseltään ratkaista pelin tai sitten hän vetäytyy maaseudun rauhaan kasvattamaan nauriita,

Jamien eteneminen linnaan sentäs meni paremmin kuin oletettiin, joskin hyvin hän ehti juoksemaan eestaas kauoungin hävitessä.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Tämän jakson traileria kun emäntä katsoi aikaisemmin, niin sanoi että siinä Euro katselee taivaalle aika kauhussa, että nyt sieltä tulee lohhari. Sanoin eukolle että ei voi tulla. Viime jaksossa ne ampui yhden lohharin niin helposti, että Dany olisi idiootti jos hyökkäisi tuonne lohharin kanssa. Siellä oli kymmeniä itkoja muurilla ja laivoissa, joten lohikäärmeen elinikä olisi muutamia kymmeniä sekuntteja. Kun jos siis verrataan siihen tehokkuuteen mitä viime jaksossa nähtiin.

Voi helvetti kun tuli järkeilyä loogisesti se tilanne ja samalla unohdettua, että tämä onkin Hollywoodia. En ottanut huomioon sitä, että lohhari voi syödä Super Mariosta tutun tähden ja siten saada kuolemattomuuden ja nopeus boostin. En ottanut huomioon myöskään sitä, että zerzei on palkannut ison liudan ex-Stormtrooppereita ilmatorjuntaa hoitamaan. Anteeksi mä häpeän kun en miettinyt tätä loppuun asti.

Se tunne kun roolihahmot joista välitit ennen, heittää lusikan nurkkaan ja ei tunnu missään. Valtavan hyvää työtä tekijä kaksikolle. Toivottavasti nyt tekivät tarpeeksi rahaa, sillä töitä ne ei enää voi saada.
 

Silkkeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Valtavan hyvää työtä tekijä kaksikolle. Toivottavasti nyt tekivät tarpeeksi rahaa, sillä töitä ne ei enää voi saada.
Seuraavaksihan ne on pilaamassa Star Warsia, sen verran mitä sitä nyt enää voi pilata. GoTin finaalijakso on muuten kyseisen kaksikon ohjaama käsikirjoituksen lisäksi, siinä on viimeinen mahdollisuus tuoda hyppy alas edes tasajalkaa haparoiden. Telemarkin mahdollisuus meni viimeistään tämän ja kolmosjakson myötä.
 

Pablito

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Real Madrid, Toronto Maple Leafs
Aika sanattomaksi vetää. Lopun Houndin naureskelut että koitas ny perkele kuolla oli jakson parasta antia. Kertoo jotain jaksosta. R.I.P Hound, alusta asti suosikki.
 

Hereworth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Joni Puurula, Flyers
Noh, en odottanut ihan näin totaalista massateurastusta. Eli se kai on hyvä asia? Burn them all, ja silleen. Muuten tämä nyt on ollut hiljaista kuihtumista pois pari viime kautta, pl. pari jaksoa kasikauden alusta. Kovin paljon rankemmin ei voi vetää enää vihkoon joten katsotaan nyt vielä ensi viikon päätöjakso.
 

teppana

Jäsen
Harmittaa vietävästi kun joutuu pettymään näin kovasti. Sinänsä jaksossa oli ihan hyviäkin elementtejä ja lohikäärme palasi takaisin tasolleen. Danyn Mad-Queen matka tuli päätökseen, kuka yllättyi? Aejon ymmärsi että nyt on pakko panna työhanskat käteen ja alkaa kuninkaaksi. Täti on sekopää.

Hurtta sai tappaa veljensä. Jamie ja serkki kuoli yhdessä ja Arya näki kärsiymstä ja inhimillistyi vähän lisää. Tuossa hyvät puolet. Jamien ja Euronin tappelu oli hyvä idea mutta en oikein pitänyt toteutuksesta.
 

peno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Madness!
Kertokaa nyt joku mistä vitusta ne Dothrakit taiottiin henkiin, eikö ne kaikki kuollu siellä Winterfellissä? Tai ei niitä nyt ainakaan noin paljoa hengissä ollut. Vai teleportattiinko rapakon takaa hiukan lisää jengiä?

Sitten Cersei, hohhoijaa. Olipahan taas hienosti vedetty tämäkin tarina loppuun. Jaimen kanssa könyävät kellariin ja siellä sitten halaillaan kunnes sepeliä on riittävästi niskassa ja henki pois... Vittu, antikliimaksien antikliimaksi.

Cleganebowl odotettu. Sanoin muijalle ennen myllyä että molemmat kuolee, ylläripylläri.

Lohikäärmeestä tuli taas ykkösketjun pelaaja, kaikki sileäksi ottamatta naarmuakaan. Montakohan sataa skorpionia se pisti sileäksi? Olisi nyt samantien hoidellut sen Euronin siellä Dragonstonella kun noin helposti näytti homma sujuvan.

Odotetusti Dany ja Jonttu vetää viimeisen myllyn. Aryalla saattaa olla vielä jokin rooli, ottaako sitten hullun pimun hengiltä itse?

Visuaalisesti nättiä, mutta muuten sarjaa meneekin sitten loppua kohden päin helvettiä. GRRM on varmasti vitun ylpeä näistä tuotoksista...
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Aika sanattomaksi vetää. Lopun Houndin naureskelut että koitas ny perkele kuolla oli jakson parasta antia. Kertoo jotain jaksosta. R.I.P Hound, alusta asti suosikki.

Kieltämättä vähän meni tunteisiin kun Hound otti isällisen otteen Aryan suhteen ja pienen hetken Arya oli se Houndin kanssa reissannut pikkulikka. Rujolla tavalla kaunista ja kaksikon tarina sai hienon päätöksen. Tuota ei sössitty.

Ja Houndin vittumainen naureskelu broidilleen kuvasi äijän saamaa rauhaa. Noin sen pitikin mennä.
 

hablaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lügan kaaossseura
Positiivista: Qyburnin kuolema. Hymyilytti miten välinpitämättömästi tuo hoidettiin.

...siinäpä kai nuo. Lohikäärmeistä on nillitetty ihan tarpeeksi, mutta pakko kai sitä itsekin vähän. Sivuutetaan nyt miten yhtäkkiä ballistat onkin ihan avuttomia kapistuksia, mutta mistä lähtien noi on kyennyt räjäyttämään asioita puhaltelemalla tulta? Niinku kivirakennuksia? Tai vaikkapa leikkaamaan Red Keepin tornin poikki yhdellä henkäisyllä? Ei olisi varmaan ollut liikaa vaadittu, että jossain vaiheessa sarjaa olisi perusteltu mihin noi kykenee (ja ei kykene), sitten noudatetaan sitä edes jokseenkin uskollisesti. Tai ei pitäisi olla.
 

BigRedCat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Loharintappokohtaus oli sitten kyllä paskaa. Milläköhän ilveellä tuo väijytys on tehty juuri sopivalla hetkellä kenenkään huomaamatta kun väijytetyllä laivastolla luulisi lohikäärmeiden muodossa olevan melkoinen tiedusteluetu. Tästä jäi itselleni todella huono maku varsinkin kun lohikäärmeet näytettiin niin haavoittuvana että eihän tuollaista kannata edes taisteluun enää viedä. Jatkossa tuleekin näyttämään vastaavan naurettavalta kun viimeinen lohikäärme selviää ja kykenee väistämään lukuisat skorpionien täyslaidalliset veljensä kupsahdettua parista snaipperin laukauksesta. Todella todella laiskasti toteutettu.


No tämähän tulikin ennakoitua hyvin ja todentotta edellisen jakson Rhaegalin tappaminen näyttäytyy nyt vielä muutamaa pykälää naurettavampana. Hyvä osoitus että käsikirjoitus on heittänyt hyvästit järjelle ja johdonmukaisuudelle. Ennen tuli jännitettyä mitä hahmot missäkin tilanteessa keksivät. Nykyisellään hahmot ovat melkolailla hävinneet ja jäljelle jää jännitys mitä tyhjäpääkäsikirjoittajat keksivät tällä kertaa. Hävetkää.

No, positiivisen kautta kaaos oli käsinkosketeltavaa, mutta olisi se vähemmälläkin tullut selväksi. Cersein murtuminen vihdoin oli myös tyydyttävää katseltavaa, ja sainpa hieman tyydytystä siitäkin kun Stark-armeijan teurastaessa Lannistereita King's Landingissa muistui mieleen Ned Starkin saapuminen ja tavallaan tuossa ympyrä sulkeutui. Tuokin hieman harmittaa että ei käytetty mahdollisuutta tuoda minkään pohjoisen armeijan nostatuspuheen tms. kautta esiin tuota kostoa red weddingistä ja Nedin mestaamisesta motiivina pohjan pojille. Eipä tuollaista tarinan syvyyttä enää tässä vaiheessa sovi odottaa, kuten olemme karvaasti saaneet huomata. Dany on kultakalan muistilla varustettu epävakaa hullu joka polttaa kaikki! Siinä sitä tarinaa ja juonta kerrakseen.
 

BigRedCat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei olisi varmaan ollut liikaa vaadittu, että jossain vaiheessa sarjaa olisi perusteltu mihin noi kykenee (ja ei kykene), sitten noudatetaan sitä edes jokseenkin uskollisesti. Tai ei pitäisi olla.

Harrenhallissa vietettyjen jaksojen yhteydessähän kyllä todettiin selvästi lohikäärmeen tulen sulattavan kiveä ja olipa kyseinen linna melko ruokottomassa kunnossa lohareiden vierailun jäljiltä. Toki tässä oli nyt otettu vähän hollywood-pussista korostettuja efektejä. Sinänsä olin tyytyväinen että nyt se lohikäärme näytti sellaiselta jota sarjassa on alusta saakka pelätty ja jolta "ei ole paikkaa jonne paeta". Harmi vain että duo ylimieliset töhertäjät kusivat viimeistään kauden nelosjaksossa homman logiikan totaalisesti.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: V-G-

teppana

Jäsen
Harrenhallissa vietettyjen jaksojen yhteydessähän kyllä todettiin selvästi lohikäärmeen tulen sulattavan kiveä ja olipa kyseinen linna melko ruokottomassa kunnossa lohareiden vierailun jäljiltä. Toki tässä oli nyt otettu vähän hollywood-pussista korostettuja efektejä. Sinänsä olin tyytyväinen että nyt se lohikäärme näytti sellaiselta jota sarjassa on alusta saakka pelätty ja jolta "ei ole paikkaa jonne paeta". Harmi vain että duo ylimieliset töhertäjät kusivat viimeistään kauden nelosjaksossa homman logiikan totaalisesti.

Aegon I tosiaan valloitti Westerosin kolmella loharilla. Tokikaan ei tarvinnut kaikkien kanssa sotia, mutta isoja mähinöitä ne lohikäärmeet silloin ratkoi. Tuo viime jakson Drogon on paljon lähempänä sitä, mitä GRRM:n maailmassa lohikäärmeet on. Ylivoimaisia petoja.
 

Nick Neim

Jäsen
No tämähän tulikin ennakoitua hyvin ja todentotta edellisen jakson Rhaegalin tappaminen näyttäytyy nyt vielä muutamaa pykälää naurettavampana. Hyvä osoitus että käsikirjoitus on heittänyt hyvästit järjelle ja johdonmukaisuudelle.
Ja ehkä eniten sen erittäin tökerön tavan jolla Euron listi Rhaegalin lisäksi tuossa närästää se, että toinen lohari oltaisiin ihan hyvin voitu kuopata jo Winterfellissä taistelussa Night Kingiä vastaan ja vieläpä hyvinkin järkevällä tavalla. Ei olisi edes paatuneimmallakaan kriitikolla tai itkijällä ollut mitään vikisemistä tuosta asiasta. Nythän tuo nostatettiin pystyyn parin minuutin ajaksi, jotta Euron sai sen pakollisen tähtihetkensä. Ja jos se nyt oli "pakko" tuoda henkiin draaman takia, niin se tappaminenkin olisi voinut tapahtua huomattavasti järkevämmällä tavalla esimerkiksi Rhaegalin haavoittuvuutta hyväksi käyttäen, eikä jollain luonnottomalla ihme snaipperilla.

Nythän tilanne oli tosiaan vähän sellainen, että yhden jakson ajan loharit olivat kuin lenteleviä haikaroita, kun koko muun sarjan ajan niitä on kuvattu ja näytetty mahdottomina tappokoneina. En vain ymmärrä tuota ratkaisua, taas(kaan).
 

Vellihousu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Sarjan temaattisten kysymyksen asettelujen kannalta jakso oli suorastaan erinomainen. Sarjan kärkikysymyksiin ovat kuuluneet millainen on hyvä hallitsija ja missä määrin väkivaltainen kostaminen voisi olla oikeutettua. Tämä jakso vastasi osaltaan kysymyksiin. Kuninkaansataman hävitys näytettiin todella kaamealla tavalla siviilien kärsimyksen kautta ja kaksintaisteluissa oli samaa eläimellisyyttä kuin Briennen ja Houndin mittelössä muutama kausi sitten. Visuaalisen antinsa puolesta jakso oli jopa GoT:n mittapuulla ahdistavaa katsottavaa.

Jos jaksoa taas arvioi tarinan logiikan ja hahmojen psykologian kautta, niin olihan tuo täyttä kuraa. Maku alkoi mennä jo alussa kun Varys kirjoitettiin kömpelösti ulos sarjasta. Hahmo, jonka koko olemassaolo on perustunut siihen, että hän ei nouse avoimesti ketään vastaan ja joka on äärimmäisen taitava salaamaan kaikki toimensa, jäikin kiinni vehkeilystä suhteellisen helpolla. Vaikea, hyvin vaikea on myös uskoa että Tyrionin, Jonin ja Davosin kaltaiset hahmot hyväksyisivät nieleksimättä Varysin elävältä polttamisen.

Se, että hyökkääjiltä lähti homma kostonhimon takia käsistä on johonkin mittaan ymmärrettävää, mutta kuten joku jo totesikin, on todella outoa ettei Ned Starkia joka on kuolemansa takia kuulunut alusta loppuun sarjan avainhahmoihin, todella mainittu motiivina. Huolimattomuutta vai tarkoituksellinen ratkaisu, mielestäni äkillinen raaka teurastus motivoitiin hiukan ohuesti. Samoin Danyn yksittäisen lohikäärmeen ylivoima vrt. viime jakson tapahtumat tuntui aavistuksen typerältä kuten myös Dothrakien mukana olo koko mähinässä.

Cleganen veljesten ja Lannisterin kaksosten tarinat menivät loogiseen loppuunsa ja pidin myös siitä, miten Aryan tarina ratkaisiin vaikka varsinainen käänne olikin turhan äkillinen. Joku voi tietysti nillittää että mistä se heppa sinne lopussa ilmestyi, mutta loppukuvaa on mielestäni pidettävä tarkoituksellisen epärealistisena. Viime kädessä Arya on aina halunnut olla vapaa. Voisin kuvitella että jonkinlainen lady hänestäkin vielä tulee mutta omilla ehdoillaan.

Viimeiseen jaksoon ei kyllä jää paljon jännitettävää. Vaikea uskoa että Danysta olisi enää hallitsijaksi. En edes ihmettelisi vaikka hän tappaisi itse itsensä.
 
Viimeksi muokattu:

chauron

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIMARS
Olipas se melkoinen, kunnon kansanmurha ja viimisen päälle Mad Queen. Nyt tuli ne tapot ja muut mitkä puuttui sodassa Night Kingiä vastaan - koko tuo taistelu alkaa tuntua vähäpätöiseltä nyt tän uuden paha-Danyn rinnalla. Symppasin lopussa enemmän Cerceitä kuin tuota hirmuhallitsijaa, toivottavasti ens jaksossa vedetäänkin jo kaulaa auki Jonin toimesta.

Lohikäärmeen ylivoimasta ei voi olla samaa mieltä, tuommoisia ne nimenomaan on. Enemmänkin naurattaa se että edellisessä jaksossa onnistuttiin muka tuollainen lentävä linnoitus pudottamaan suoralla osumalla rintaan, siipiin ja päähän … oikeasti ne nuolet olis vaan katkenneet.
 

Kyle

Jäsen
Kyllähän tässä vähän pelattiin siihen suuntaan, että varsinaisia voittajia ei taida lopulta olla ja rautavaltaistuimelle pääsevällä on aikamoinen uudelleen rakentamisen aika. Ei välttämättä ole enään edes houkutteleva paikka monelle?
 

Peppuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Chicago Blackhawks
Itsestäni tämä oli vaihteeksi ihan hyvä jakso, verrattuna aikaisempiin. Jännä miten tässä sarjassa jakaa kyllä jaksot ihmiset ihan eripuolille, milloin mikäkin on hyvää / huonoa.

Lohikäärmeistä on nillitetty ihan tarpeeksi, mutta pakko kai sitä itsekin vähän. Sivuutetaan nyt miten yhtäkkiä ballistat onkin ihan avuttomia kapistuksia, mutta mistä lähtien noi on kyennyt räjäyttämään asioita puhaltelemalla tulta? Niinku kivirakennuksia? Tai vaikkapa leikkaamaan Red Keepin tornin poikki yhdellä henkäisyllä?

Nyt lohari oli omalla tavallaan sellainen kuin pitääkin, se viime loharin listiminen oli tökerösti toteutettu. Tosin siihenkin ihan pienen + voi antaa nyt myöhemmin, kun silloin vain lentelivät välittämättä mistään ja luullen olevan kuolemattomia. Nyt Dany tuli loharilla suoraan aurinkoa vasten, jotta sitä ei laivoista oikein nähty kuin vasta silloin kuin se oli jo ihan vieressä, ja jolloin oli liian myöhäistä. Toki riski tuollainenkin, mutta saatiin lohiri käyttöön. Aika selvästi mielestäni tuossa näytettiin että nyt tiedostettiin loharinkin kuolevan, ja oltiin opittu siitä ja tultiin taisteluun suoraan auringosta jotta sitä ei nähdä niin kuin pitääkin, eikä ylimielisesti leijaillen.

Ei se lohikäärme niitä räjäytellyt, tuokin mielestäni tuli selväksi "vihreine" pilvineen. En muista mitä se aine nimeltään on, mutta sitähän on käytetty sarjassa aikaisemmin ja on kerrottu että sitä on koko kaupungin alla ja syttyy / räjähtää tulesta. Sillähän se septi räjäytettiin, ja Tyrion käytti sitä silloin kun puolusti Kuninkaansatamaa.

Noh, en odottanut ihan näin totaalista massateurastusta. Eli se kai on hyvä asia? Burn them all, ja silleen. Muuten tämä nyt on ollut hiljaista kuihtumista pois pari viime kautta, pl. pari jaksoa kasikauden alusta. Kovin paljon rankemmin ei voi vetää enää vihkoon joten katsotaan nyt vielä ensi viikon päätöjakso.

Hullu kuningas (muistaakseni?) juuri tuon aineen sinne kaupungin alle järjesteli, nyt Dany hoiti isänsä "Burn then all":in loppuun.

En osannut Danyn totaalista flippaamista ajatella noin pahaksi. Varyksen odotin alkavan juonittelemaan jotain, kun sellainen pieni kuva kerettiin tämänkin jakson alussa antaa joten odotin sellaista mutta tapettiinkin heti. Joka itse asiassa on ihan jees kun odotti muuta, ja muutenkin aika köyhien viime jaksojen jälkeen tämä mielestäni huomattavasti parempi mitä aikaisemmat.
 

Nick Neim

Jäsen
Maku alkoi mennä jo alussa kun Varys kirjoitettiin kömpelösti ulos sarjasta. Hahmo, jonka koko olemassaolo on perustunut siihen, että hän ei nouse avoimesti ketään vastaan ja joka on äärimmäisen taitava salaamaan kaikki toimensa, jäikin kiinni vehkeilystä suhteellisen helpolla. Vaikea, hyvin vaikea on myös uskoa että Tyrionin, Jonin ja Davosin kaltaiset hahmot hyväksyisivät nieleksimättä Varysin elävältä polttamisen.
Lopusta olen samaa mieltä, mutta jäin jakson aikana nimenomaan siihen käsitykseen, että Tyrion vasikoi Varysin, jonka takia tuo sitten kosahti noinkin helpolla. Tai ainakin kovin helpon oloisesti.
 

Tshekki77

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
Kyllähän tässä vähän pelattiin siihen suuntaan, että varsinaisia voittajia ei taida lopulta olla ja rautavaltaistuimelle pääsevällä on aikamoinen uudelleen rakentamisen aika. Ei välttämättä ole enään edes houkutteleva paikka monelle?

Jostain olin lukevinani, että se kirjojen kirjoittaja on puhunut, että viritteillä olisi kolme uutta sarjaa, jotka tavalla tai toisella tulisivat tuohon samaan maailmaan sijoittumaan. Jostain aikaisemmin olin lukevinani, että yksi näistä sijoittuisi tuhat vuotta aikaisempaan aikaan, kun edellinen rähinä kuolleiden kanssa käytiin. Mutta voisiko tuosta käsin sitten olla jopa niin, että yksi noista sarjoista voisi jatkua suoraan tästä eteenpäin. Meinaa jos jotakuinkin kaikki päähahmot kuolee tai menettää muuten halunsa aktiiviseen vaikuttamiseen, niin kymmenen vuotta eteenpäin ja siellä olisi ihan uudet naamat, uusilla juonilla ja edellisten rähinät on enää haalee muisto vaan.

Voisiko tässä sitten tosiaan käydä vielä niin, että jonkinlaisen loppurähinän jälkeen sekä Dany, että Jon menettää halunsa/kykynsä hallita. Voisiko mennä vaikka siten, että Arya käy laittamassa Danyn kylmäksi ja Jon vielä todistaa tämän, kykenemättä kuitenkaan estämään sitä. Jon menettää halunsa osallistua kuningaskunnan hallitsemiseen ja lähtee takaisin muurille yövahtiin ja muurin jällein rakentamiseen. Arya vetäytyy kanssa omaan rauhaansa. Sitten jonkun ihmeellisen mutkan kautta jo paljon lahjottu Bronn päätyy lopulta rautaistuimelle.
 

Tshekki77

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
Lopusta olen samaa mieltä, mutta jäin jakson aikana nimenomaan siihen käsitykseen, että Tyrion vasikoi Varysin, jonka takia tuo sitten kosahti noinkin helpolla. Tai ainakin kovin helpon oloisesti.

Tyrionhan tosiaan vasikoi Varysin ja pyytää sitä Varysilta vielä anteeksi, juuri ennen teloitusta. Dany piti Jonia syyllisenä tapahtumaketjulle, koska Jon pyynnöstä/kiellosta huolimatta meni kertomaan sukulaissuhteistaan Sansalle ja Sansa ei sanaansa Jonille pitänyt. Lupasi olla kertomatta asiasta eteenpäin, mutta niin vain asia vuoti julki.
 

chauron

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIMARS
Jaahas, Danyn sekoaminen sitten vedettiin täysillä maaliin asti. Ei varsinaisesti yllätys, mutta toteutus ei kyllä oikein mene läpi nyt. Jos se olisi mennyt suoraan Cersein kimppuun ja tappanut vähän siviilejä matkalla niin OK, mutta päätti sitten polttaa koko kaupungin kaikessa rauhassa ja jättää linnan viimeiseksi. Melkoinen täyskäännös kaikesta, mitä hahmo on tähän asti ollut. Pannukakkuhan tästä loppuhuipennuksesta on tulossa, ei voi mitään.

Tai sitten nyt vasta todellinen persoona alkaa paljastua, "valitaan siis pelko" tai jotain minkä hän heitti kun ei saanut Jonilta rakkautta. Nythän siellä on ensirakkauden antamat pakit taustalla mitkä työnsi kuilun yli. Ja olikohan kansan poltto sitten kosto isän teurastamisesta ja Missandein teurastamisesta.
 

Vellihousu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Lopusta olen samaa mieltä, mutta jäin jakson aikana nimenomaan siihen käsitykseen, että Tyrion vasikoi Varysin, jonka takia tuo sitten kosahti noinkin helpolla.

Kyllä, mutta pidin käännettä silti köykäisenä, varsinkaan kun en usko että Varys olisi tiukassa paikassa luottanut edes Tyrioniin.
 

Vellihousu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Voisiko tässä sitten tosiaan käydä vielä niin, että jonkinlaisen loppurähinän jälkeen sekä Dany, että Jon menettää halunsa/kykynsä hallita.

Näin käy ja veikkaanpa että vielä niin, että molemmat kuolevat ja rautatuoli menee Tyrionille joka tekee liiton Sansan kanssa. Kun vielä Suurtarha menee Bronnille, on kasassa allianssi jota ei helpolla murreta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös