HPK pudotuspeleissä 2019

• 184 784
  • 1 157
HPK
Tässä katselen uusintana eilistä mittelöä. Hyvin Kerho malttoi puolustaa tuon kolmannen erän. Ainut miinus tyhmistä jäähyistä. Vähän kyllä näkyi, että nyt pelattiin vain tuloksesta ja se ehkä hieman liikaakiin passivoi Kerhoa. Ylivoimakin oli todella varovaista toisessa ja kolmannessa erässä.

Turuselta hieno paluu. Energiaa riitti ja antoi hyvän pommin Mäntylälle sinisellä. Tämän jälkeen vielä pienet huutelut Tapparan penkille.

Karjalaiselle peukut siitä, ettei lähtenyt enempää niistämään Levtchiä tuon laitataklauksen jälkeen. Ylivoima toi hyvää huiliaikaa.

Ei tuolla kukaan epäonnistunut, mutta Nenoselta toivoisin enemmän vetoja ja Puustisen vääntövoima ei oikein tunnu riittävän Tapparaa vastaan.

Pakit ja Larmi pelasivat kaikki hyvin. Niemeläinen paransi heti kun joutui pelaamaan vain noin 16min.

edit: Tavia tuli vähän kritisoitua kun hänet hankittiin, mutta tärkeä äijähän tuo on. Tainnut olla jokaisessa pelissä jäällä kun viimeisillä hetkillä on puolustettu johtoa. Repii, raastaa ja blokkaa.

Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
ONNEKSI johtoasema riitti eilen. Kuten otteluseurantaankin kirjoitin, Rautakorven-Tapolan Tapparaa vastaan peruuttelu, "varmistelu" ja puolentoista erän mittainen passivoitunut puolustustaistelu on yksi varmimmista pelillistä itsetuhomekanismeista kilpaurheilulajissa nimeltä jääkiekko.

Kerhon pitäisi yrittää jaksaa pitää hyvä, määrätietoinen tempo, fyysisyys ja intensiteetti yllä mahdollisimman pitkään, koska silloin Tappara on helisemässä. Eilen em. elementit lopahtivat (taktisesti tai tiedostamatta) välittömästi 1-3-maalin jälkeen.

@BlackWolf : Hyvin todennäköistä, hyvä pointti!

Useful Idiot

HPK
Tavi on kieltämättä heittäytynyt muutamissa viime matseissa kiekon eteen sen verran innokkaasti, että saa tosiaan tehopisteissä paljon anteeksi, jos jatkaa noin uhrautuvasti noita vetoja vastaanottamaan.

BlackWolf

In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona

Minä veikkaan että tässä näkyi se flunssa vielä jätkien tekemisessä. Melkoista selviytymistähän toi loppupeli suureksi osaksi oli, lähinnä koska ei vaan yksinkertaisesti koneesta irronnut enempää. Tänää lepopäivä ja huomenna uskon että tulee aivan toisella jalalla varustettu Kerho askiin. Eilisen tilastotkin kertoo siitä miten siellä on jotkut olleet kevennetyllä kuormalla. Jotenkin vaikea kuvitella että 3-1 johdossa Riska pelaa alle 10 minuuttia, Puustinen ja Ruokonen hyvä että kävivät jäällä. Kyllä siellä on revitty koneesta tehoja sieltä joilla sitä on ollut ja niitä ei eilen montaa ollut. Tämä sitten näkyi mm. Paajasen kentällisessä, isot jääajat mutta ei ne tuloksellisesti 5-5 pelissä saaneet mitään aikaan.

Ralph

Lievästi taikauskoisena vähän jännittää. En tajunnut reagoida välieriin ja pyytää niitä vapaaksi töistä, joten joudun huomennakin töistä käsin yrittää kurkkia pelin. Tämä on kolmas kerta välierissä kun näin käy ja kaksi edellistä HPK on hävinnyt. Kolmesti olen nähnyt pelin kotoa ja nämä kolme HPK on voittanut kaikki. Sama juttu puolivälierissäkin, joista vain yhden pelin jouduin töissä seuraamaan ja sen HPK hävisi.

Toivottavasti putki katkeaa huomenna ja töissä pääsen todistamaan HPK:n voittoa. Lohdutuksena on sanottava, että keskiviikkona olevan vapaana, joten jos on mun työvuoroista kiinni niin HPK menee seiskapelissä jatkoon. Finaaleista ainoastaan ensimmäisen olen töissä ja loput kuusi finaali-iltaa kotona, joten niistä olisi luvassa 4-1-voitto.

Letang58

HPK
Ottelusarjaa on pelattu nyt 311 minuuttia ja 29 sekuntia.

Tappara on johtanut otteluita yhteensä 21 minuuttia 43 sekuntia.
HPK on johtanut otteluita yhteensä 121 minuuttia 21 sekuntia.
Ottelut ovat olleet tasatilanteessa 168 minuuttia 25 sekuntia.

BlackWolf

Tähän ei liene kellään lisättävää, vaikka voiton enemmän kuin TPS on onnistunut Tappara kaivamaan, niin kyllähän tuo on ollut melkoista dominointia yhden joukkueen osalta.

BlackWolf

Ekat 10 minuuttia Kerho pelasi omaa peliä ja voitti 5-5 pelin 2-0. Sitten alkoi peruuttelu, kun Tappara heräsi matsiin ja siihen loppui Kerhon oma pelaaminen. Yksi 2-1 vastahyökkäys ja taas vituiksi, niitä mistä on PAKKO rankoa, kun toinen vetää riskillä. Omissa meni taas roiskimiseksi ja helpotkin syötöt ihan paskoja, tai yritettiin jotain jumalsyöttöä ennemmin. Pitäisi palata taas perus tekemiseen, toivottavasti joku potkii noi jätkät takas tähän peliin ja tilanteeseen.

BlackWolf

Jaha menee yksinpuheluksi, mutta ei se mitään. Toinen erä oli ihan hyvää tekemistä Kerholta, yksi imasu Larmille, mutta kai kerran voi sarjaan tollasen päästää. Tosin ton lopun perseilyn jälkeen paree sit kanssa hoitaa se AV. Meinasi vähän herpaantua sen maalin jälkeen, mutta muutoin niin hyvää Kerhoa, nyt oli jalkaa, nyt oli paikkaa ja pitäisi vaan perskele tehdä niitä maaleja. Nyt ei saa vikaan lähteä yhtään peruuttelemaan, vaan pitäisi painaa nolla nollaa ja kovaa jalkaa ja myllytystä se kolmaskin erä. Tosin Tappara on tässä sarjassa vienyt kakkoset aika monesti, nyt pitäisi olla taas saumaa painaa omaa touhua kehiin, noi Nikkilän ja muutaman muun aivopierut pois ja mahkut on.

Hamu

HPK
Ei tänne saa kirjoittaa, ettei modetädit suutu...

Oma liike ei saa loppua. Kerhon ase on vauhti. Jos peruutellaan Tapparan tempoon, peruutellaan äkkiä omalle maalille. Larmillakaan ei ole tänään jumalmoodi päällä, joten pidettäköön kiekkoa hyökkäyspäässä.

Erän päässä finaaleista. Aika jännää.

Heitinga

HPK
Edessähän onkin nyt toistaiseksi tämän kauden tärkein erä. Lisäisin vielä edelliseen että nyt sitten ollaan niissä kamppailuissa tylyjä ja tylsytetään Tapparan kiri heti alkuun.

Ei yhtään pienintäkään siimaa vieraille ja me ollaan finaaleissa!

lartama24

Kerho, Jäähonka + espoolaiset, HIFK
Larmi muisti kuka maksaa palkan ens kaudella.

clayman

HPK, MASO
FINAALIIN!!!!!!!!!!!!

Jumalauta että toi joukkue on ihana.

Kaikki ihan helvetin kovia.

Herkkää... todella herkkää tällä hetkellä.

KERHO

KIITOS KERHO!

Mark Fox

Rauman Lukko
Onnea länsirannikolta! Menkää päätyyn saakka nyt!

Reznik

KalPa
Kova suoritus Kerholta. Varsinkin ratkaisevassa pelissä, kun puntti ei tutissut, vaikka Tappara pariin kertaan kampesi rinnalle. Onnea Kuopijosta ja eteenpäin!

Akai

HPK
Muutamat onnenkyyneleet täällä, jumalauta miten hieno tunne. Ennenkaikkea miten helvetin hieno JOUKKUE tää on.

TAAS HASSUTTELEE VASTUSTAJAA H-P-K!

HPK
Mitä vittua täällä tapahtuu? Rakastan teitä ja rakastan tuota Joukkuetta! Saako itkeä...

Boulerice

Boogaard(R.I.P) ja Twist
Hienoa Kerho! Nyt hoidatte finaalin kotiin niin saa liiga hienon päätöksen tälle kaudelle! Tunnustan etten peliäkään ole katsonut, mutta ansaittu voitto tästä sarjasta ;)