• 53 367
  • 742

L. Paraske

Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Jos nuo enimmät Veinin seikkailut loppuis tuolla maalin takana. Tämä oli ilmassa

No älä nyt edes viitsi ajatella että oli edes promillen vertaa Veinin maali tuo.

Kärpiltä kuitenkin kokonaisuutena parempi erä. Edelleen silti ykköshyökkääjiltä Leskistä ja Lasua lukuunottamatta odotetaan tasonnostoa.

Risa

SoJy vuodesta-61, Jokerit 1972-2013; 2022, Україна
Tshekki ja Prochazka? Vitun Myllys.

Joo, mutta tää IFKn maali oli yks yhteen Ruotsin 1-2 maalista 1997 MM-kisojen alkusarjamatsista Suomi-Ruotsi Hartwallilla. Ja kyllä Jamo oli byyrissä...

Tattari

Kanta- ja Päijät-Häme "täältä jostakin" käsin...
Pitääkö olla huolissaan, kun eteläinen Suomi on punaisempi kuin sataan vuoteen ja vaalit on tulossa?
No pohjoinen hehkuu sitten kirjavana sateenkaaren väreissä. Hienoa. Siellä aletaan pudottautua puusta pikkuhiljaa.

Judge Dredd

Kärpät
TuTo ja Lundell. Hymyileehän se Fortuna stadilaisillekkin ja ihan ansaitusti. Kärpiltä viimeinen kymppi ehkä vähän parempaa. Ehkä se siitä vielä.

L. Paraske

Ei ollut vaan Tshekkiä vastaan ja maalintekijä oli juurikin Prochazka kuten tuossa yritettiin varmaan sanoa. Jäi silloin voittomaaliksi.

cottonmouth

KooKoo & Philadelphia Flyers
HIFK
Jääkiekkojumala on kuin onkin olemassa.
Onneksi näin tällä kertaa. Lyytinen kahdesti tolppaan ja Jääskä tolppaan siinä missä kiersi Kukkosen, Vehviläisen kautta tolppaan.
Aikamoista myllytystä oli tämä erä, hyvät on saumat ryöstää.

Walkin

Pittsburgh Penguins
Hyvä vieraspeli IFK:lta menossa, rimojen jälkeen lohduttaa tuo kenttämestarin erikoinen ja siitä kiekko maaliin.

Mutta pakkohan noita tehoja on alkaa saamaan, taas on niin kovin vaikeaa päästä rimoja lähemmäksi.

Toisen erän vika kymppi suunnilleen oli kyllä Kärpät väkevämpi, toivottavasti ote saadaan takaisin ja tehot löytyvät jostain.

veskula

JYP, Die Nationalmannschaft
Jupe Huikari, YLE (musiikki)Puhe: " Peli on ollut varsin mallikasta, toisessa erässä pyörähti hyvin käyntiin ja ollaan pelissä mukana". Oi kun tulee hyviä muistoja miehestä Hippoksella!

Risa

Ok, kovalevy vanha pienehkö, pitänee tehdä image ja ladata uudelleen.. Piti tarkistaa ja näin tosiaan oli!

SOF1969

HIFK, KKV
Onhan nämä mahtavia pelejä. Toivottavasti HIFK hoitaa ensi kaudella runkosarjankin kunnolla, jotta kohdattaisiin vasta finaaleissa.

Yargon

Kärpät, KeKi
Se on aika lähellä, että seuraavan maalin tekijä menee Tapparan kaveriksi finaaleihin.

SlamDunk71

Ässät
Heponiemi näyttää ihan änäri pelisarjojen tyypiltä. Laatikko kroppa, pieni pää ja 6-vuotiaan kasvot. Todella koomista. Koomista siitä tekee myös se että on helevetin hyvä pelaaja.

rubberpuck

Oulun Kärpät

Kyllä. Hyvin pelaa HIFKI ja varsinkin ykkönen kyykyttää ajoittain tosi suvereenisti. Ykkösen takana hiljaisempaa, mutta Kärpillä ei oikein toimi mikään ketju, mistä kertoo ketjulottokin.

Molemmat tarvii yhden voiton seiskapeliä varten. Ihan sama missä ja milloin ne otetaan.