Playoffs 2019 – Kaskisen johdolla torille vai terassille?

  • 41 897
  • 248

Jaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
RFC Liege
Samalla oven avauksella saa kyllä mennä monen monta pelaajaakin. Anteronkin kykyjä ja mahdollista uutta urheilujohtajaa voidaan siinä kohtaa alkaa tosissaan miettimään. Jos siis hävitään. Oishan se ihan hienoa, jos TPS joskus sattuisi voittamaan jotain muutakin kuin runkosarjamittelön.
Juurihan viime vuonna me Saipa tiputettiin.
 

LOFIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
1922
#24 Kaapo Kakko - #89 Oula Palve - #18 Zach Budish
#26 Lauri Korpikoski - #81 Ilari Filppula - #52 Petrus Palmu
#43 Otto Nieminen - #62 Patrick Bjorkstrand - #50 Simon Suoranta
#25 Teemu Väyrynen - #29 Jonne Virtanen - #51 Markus Nurmi

#49 Ilkka Heikkinen - # 5 Santeri Lukka
#45 Olli Kaskinen - #36 Elmeri Eronen
#20 Jani Forsström - # 6 Aleksi Salonen
#76 Bernard Isiguzo

#32 Rasmus Tirronen
(#30 Henrik Haukeland)

Tällaiset kokoonpanot tarjoaa Veikkaus. Missäköhän EJ on?
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Kokoonpano on melko optimaalinen. Onneksi kärkiäijät ovat nyt kaikki mukana ja toivottavasti pysyvätkin. Korpikoski on pystynyt pelaamaan paluunsa jälkeen joka ottelussa, joka on ilahduttavaa. Hallitontut visertävät, että kunto alkaa olla siinä mallissa, että parilla potkulla jätetään Kerhopakit seisoville jaloille. Eli voimaa on kertynyt ja homma toimii! Pajuniemi ilmeisesti poppareilla, kun ei rosterissa näy.
 
Viimeksi muokattu:

Hopeavarjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kokoonpano on varsin mainio hyökkysketjujen osalta. Toivottavasti Nieminen pystyy herättämään kolmosen alisuorittajat samaan tapaan kuin Nurmen ja Virtasen parissa runkosarjan päätöskamppailussa. Parhaimmillaan meillä on kolme toimivaa hyökkäävää ketjua ja hyvin roolitettu nelonen. Heikoimmillaan yksi hyvä hyökkäävä ketju, yksi hmv-ketju ja yksi sekä heikosti puolustava että hyökkäävä. Nelosketju on makuuni varsin optimaalinen. Pajuniemeä voi sitten kokeilla joko Väyrysen tai Suorannan tilalla.

Puolustus on kapea ja heikko. Ei erityisosaamista kiekolla, joka korostuu EJ:n poissaollessa, eikä oikein fysiikkaa. Harmittavat poissaolot verottavat nyt kovasti alakertaa.
 

Rambokala

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Huvittavaa, että joka kerta kun Ismo Lehkoselta kysytään jotain Kakosta, hän kiertää kokonaan Kaaposta puhumisen ja mainitsee vain sen miten hyvien pelaajien kanssa on päässyt pelaamaan ja miten paljon peliaikaa on saanut.. Tämä siis viittaus mm. lähetyksen äskeiseen analyysiin Kaaposta. Omaan silmään ei ole kuitenkaan kenenkään reppuselässä kulkenut ja kyllä on lupa odottaa playoffeissakin tulosta.
 
Viimeksi muokattu:

Iso-Olli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Seuraavaan peliin kunnolla rotaatiota. Korpikoski ja Palmu ainakin ihan yössä tänään. Pajuniemi vaikka kakkosen laitaan.
 

Black Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Eihän toi peliaikojen valossa ole kakkosketju tuo Filppulan vitja vaan Nieminen - Björkstrand - Suoranta.

Mutta siinäkin Suoranta ihan yössä.

Vaikeaa on kun peli on niin väkinäistä että tekemisestä puuttuu flow kokonaan. Aina hitaita rakenteluita ja syöttö seisovalle äijälle. Kulmahyrristä ei päästä oikeastaan koskaan vetopaikalle. Lyhyesti kuvattuna hirveää paskaa. Tästä on hirveä matka voittavaan lätkään mut onneksi on paras seitsemästä sarja niin kaikki toivo ei ole vielä mennyttä.

Niinkauan kun meidän ainoa kuvio on se että Kakko pyörittää yksin puoli minuuttia jä lääpäisee rystyn mokkelle, niin ei oo toivoa paremmasta. Kärkiukot aivan kateissa ja alaikäinen pitää meitä pystyssä. Heikkinen oli ainoa, jolle voi nestoreista antaa plussaa.
 

agee81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Seudun Kiekkokuntoutujat
Mitäs niitä terasseja Turussa olikaan?
 

AAPEEli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
HPK voitti tänään, koska oli aloitteellisempi suurilta osin peliä. He karvasivat korkealta, hallitsivat siniviivoja, olivat vahvempia kulmissa. Sekä heidän avauspelaamisensa toimi niin kauan, kun TPS ei paineistanut yhtään.

Ensi peliin heti alusta saakka, korkealta karvaamista, aloitteeellisuutta, voitetaan kaksinkamppailua ja jotain järkeä tuohon avauspelaamiseen.
 

M.O.R.O

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Tuleeko Kalle terassille myös meidän kanssa?
 

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL
Jos joku nyt muistaa kevään 2010 TPS:n, niin eihän tässä ole edes hitusta samaa. Tuskin se nimilista silloin niin paljon parempi oli, vai oliko sittenkin?

Vahalahti-Filppula-Venäläinen
Birner-Plihal-Suominen
Kolu-Uusikartano/Hämäläinen-Mäkinen
Hattunen-Virtala-Erkinjuntti

Sweatt, Halonen, Järvinen, Vittasmäki, Skålberg, Nordlund

Taitaa sittenkin olla paaaljon kovempi kun oikein miettii...
 

Lätkäfani66

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS
Pitikö nyt alkaa playoffit Turussa? Eikö niiden pitänyt olla ihan eri pelejä kuin runkosarjassa... Nooh... ehkä Kalle laittaa tämänkin taas oppimisen piikkiin. Kunhan nyt muistais, ettei ole kovin montaa matsia reenata...
 

M.O.R.O

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Eilen alkoi hieman kylmäämään kun Kaskisen haastattelua luin, kaikki oli Kallen mielestä hyvällä mallilla ja minkäänlaisiin pelillisiin muutoksiin ei ole aihetta.
Seuraava lainaus haastattelusta kuvaa hyvin ettei Kaksinen näe metsää puilta:
-Avainasia on, että pelistä ei saa tehdä liian monimutkaista-
Se on moro.
 
Suosikkijoukkue
TPS
Samat ongelmathan siellä loistivat kuin runkosarjan lopulla. Nyt toki asenne monin paikoin oli vähintään kertaluokkaa parempi kuin runkosarjan tahmapeleissä, mutta asenteella ei hyökkäyspelaamisen tai pelin avaamisen ongelmia yksin ratkaista.

Kyllä TPS paremmalla asenteella ja yksilöilläänkin sarjassa nyt yhden pelin voittaa, mutta ei tuo vaan näytä siltä, että HPK-sarjaa voitettaisiin. Saati sitten välierävalmiudessa TPS olisi.

Toisin sanoen, terassilla ollaan, jos ei nyt vielä reilun viikon päästä, niin kohtapuoleen kuitenkin.
 

Saksipotku

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Vahalahti-Filppula-Venäläinen
Birner-Plihal-Suominen
Kolu-Uusikartano/Hämäläinen-Mäkinen
Hattunen-Virtala-Erkinjuntti

Sweatt, Halonen, Järvinen, Vittasmäki, Skålberg, Nordlund

Olihan toi tasaisuudessan kerrassaan ihana joukkue. Tulitukea taustalta tähdille (Vaha, Ilari, Sweatt) löytyi ja kasvutarinaa aivan mielettömästi oikeastaan jokaisen pelaajan kohdalla. Filppula ja Sweattkaan eivät edes olleet suuria staroja vielä 2010 tässä kohtaa pleijareita.

Tämän kauden jengissä kasvutarinaa ei ole toistaiseksi ollenkaan, vaan taantumistarinaa oikeastaan. Vielä silloin kun Tappara voitettiin tyylikkäästi Hakametsässä taannoin niin jaksoi uskoa, että tänä keväänä on tsäänssiä. Nyt joukkue vaikuttaa liian epätasaiselta ja vaikka sellaista tietynlaista mouhoamista on havaittavissa, että ”perkele ny pelataa pleijarei”, mutta se ei konkretisoidu yhtenäisenä joukkuehenkenä.
 

aurajoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TPS
Sanoin jo syksyllä, ettei tästä kaudesta ole mitään odotettavissa, koska joukkueeseen on koottu liian monta ehtoopuolen koukkupolvirahastajaa. Lisäksi valmennustiimi on ollut koko valmennuksensa ajan enemmän tai vähemmän kujalla.

Jottain tarttis varmaan tehdä, jottei ensi keväänä edelleen olla samassa tilanteessa. Se jotain olisi koko valmennustiimille kenkää ja myös Niittymäelle, joka ei todellakaan osaa rakentaa voittavaa joukkuetta. Nykypäivänä voittava jääkiekkojoukkue ei voi sisältää määräänsä enempää sellaisia pelaajia, joiden parasta ennen päiväys on jo monta kautta sitten ollut ohi. Vanhoilla meriiteillä ei voita yhtään peliä. Tätä ei Niittymäki tunnu ollenkaan ymmärtävän.

Uutta alkua TPS tarvitsee, jottei käy samalla tavoin kuin JYP:llä, jossa koukkupolvirahastajat aiheuttivat yhdessä ammattitaidottoman valmennuksen kanssa täydellisen mahalaskun.
 

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL
Joukkue on kyllä väärin koottu, mutta ketkä ovat koukkupolvirahastajat? Filppula, Budish, Forsström, Virtanen? Näitäkö tarkoitat?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös