Kenen bandwagoniin hyppäät kaudella 2018–2019?

  • 84 209
  • 425
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
En kummankaan. Oma toiveeni on että kumpi tahansa jatkoon meneekin tippuu sääleissä ulos.

Alkaako siellä jo ylivoimaisen mestarin puntti tutista vaasalaisen vyöryn edessä?

Joo, Sportin puolella, mutta tässä on muita tärkeämpiä taktikointeja, jotka saattavat vaatia pelikaaneille pisteitä.
 

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Sport tänään voitolla sijalle 10 ja siitä sitten jatkoon puolivälieriin, eli olisko sarja Kärppiä vastaan mitään, mielestäni olisi aika hieno juttu. Toisaalta pleijareissa voisi tulla myös pari Tappara-Ilves, siinäkin olisi mielenkiintoinen pari taas kerran. Katotaan illalla, miten käy.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Alkaako siellä jo ylivoimaisen mestarin puntti tutista vaasalaisen vyöryn edessä?
Saa tulla vaikka kymmenen Sporttia vastaan, ei pelota. Oma näkemykseni on että tuli mikä tahansa joukkue vastaan puolivälierissä niin Kärpät vie tuon sarjan 4-0 tai 4-1.
 

HokiJone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Luleå HF
Ei pelota Sportti ei, mutta hieno sarja olisi varmasti jos vastaan tulisi.
 

Kerouac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Kun Sport on niin hienoja nousuja tehnyt kauden mittaan pelien sisällä, niin olisihan se kaunis tarina tehdä iso nousu ja nousta viimeisellä runkosarjan kierroksella vielä pleijarijunaan mukaan. Joten Sportin bandwagonissa tänään ehdottomasti.
 
Viimeksi muokattu:

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Oman joukkueen matsit loppui perinteiseen tyyliin aikaisessa vaiheessa, joten loppukevääksi vaihdetaan sarjaa ja hypätään Pelicansin bandwagoniin. Mikäli Pelsuilla ei riitä, niin Kärpät saa taas hoitaa koko paskan vain sen takia, että pelaavat seksikästä jääkiekkoa.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Löin pari viikkoa sitten Pelicansin mestaruuden puolesta vetoa (oli hinta ns. kohdillaan), joten Pelsujen wagonissa mennään. En nyt koko omaisuutta pistänyt kuitenkaan, mutta pientä jännitystä kuitenkin pleijareihin, kun Ässienkin kausi oli ohi jo käytännössä marraskuussa.
 
Suosikkijoukkue
Lukko. Koiramäki, juhlamokka, lokapalvelu eerola.
Jos oma joukkue tippuu, niin jostain iltapulun ilmaisversion otsikosta sitten näkee, mikä joukkue homman klaaraa lopulta. Ei tulisi mieleenikään hypätä minkään joukkueen wagoneihin.
 

Jäähypenkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Jos nyt jollekin pitää hävitä niin sitten Pelicansille välierissä, ja heidän kelkassa finaalit ehdottomasti.
Vaikka ei ihan äärettömästi kiinnosta kuka voittaakaan sitten loppujen lopuksi mutta varmaan katseltua tulee silti.
 

Barney

Jäsen
Hirveästi ei kiinnostaa, että kuka voittaa, mutta itse hyppään kuitenkin Kärppien vankkureihin. SaiPa on ulkona, joten toivon mestaruutta sille joukkueelle, joka sen eniten ansaitsee. Kärpät on viime vuosina tehnyt laaja-alaisesti monella osa-alueella ylivoimaisen hyvää työtä, joten tuo runkosarjan ylivoimaisuus oli ihan ansaittu. En oikeastaan näe mitään syytä, että miksi tuo ylivoimaisuus ei jatkuisi myös pudotuspeleissä.
 

AaTee

Jäsen
Suosikkijoukkue
lunettes couleurs
Pelsu koska Nemo, Tappara on hyvä seura ja hoitaa hommat eli ei haittaa vaikka voittaisi, Ipalle toivonut aina hyvää, Lukko on pitkästä aikaa jotenkin raikkaamman oloinen, rämpinyt paljon joten ei haittaa vaikka voittaisi, HPK on ihan symppis ja rämpinyt paljon ja nyt vihdoin näyttää taas raikkaalta niin ei haittais vaikka voittais, IFK on iki-inhokki joten ei mitään hyvää sinne toivottavasti ei voita ja Kärpät vaikka tekeekin kaiken hyvin ja näyttää mallia muille joka pitää tunnustaa niin on silti voittanu tarpeeksi ja tympäsee, sekä omaa (lievästi ilmaistuna) "huonoimmat" fanit niin ei mitään hyvää myös sinne, toivottavasti ei voita. Viimeisenä TPS, vetää vihkoon miljoonista huolimatta vähän jatkuvasti, karseita tappioita muttakun massia on taustalla eikä millään mitään väliä niin mikäs on pistellessä. En kuitenkaan arvosta tälläistä toimintaa vähää alusta, niin ollen toivottavasti ei saa vielä mitään. Kunhan joskus palaa raiteille, Tapparan tyyliin tekemään asiat vain yksinkertaisesti hyvin ja samalla tulostakin ilman rikkaita piikin kuittaajia, niin voi muuttakin ääni kellossa.

Toki menee ihan lööppien ja otsikkotason seuraamiseksi tästä eteenpäin, ei tää kendo sentään niin paljon kiinnosta, että jaksas noita muita pelejä katella. Muutakin tekemistä on ja vihdoin pystyy täysin päästämään irti kokonaan Liigasta, kun ei oma heppa enää juokse.

Kaikkea hyvää Jatkoajan jäljelle jääneille jotka vielä racessa mukana, koittakaahan kestää hengissä se on joillain (Tappara Kärpät krhm) taas pitkä kevät edessä. Kyllä se sitten siellä Raksilassa seiska pelissä taas mestaruus ratkeaa ei huolta.
 

Vanhapuuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYPinkylä, Suomen maajoukkueet, IF Gnistan
Pelicans, ja pitkästä aikaa yllätän valitsemalla kakkossuosikiksi JYPan tiputtaneen Lukon. Hyvin pelasivat, Tappara taitaa vaan olla aika mörkö.

Vaimon vuoksi kolmantena tuleekin Tappara, ja sitten toinen tamperelainen. HIFK vaikka vitosena. HPK ja TPS vähän plääh, mutta eihän siinä, jos hyvin pelaavat. Kärpät, pyh, tylsä joukkue.
 

Euro71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, olosuhdesyistä HIFK
Kun kerran yksikään Mestis jengi ei päässyt kovin pitkälle niin toivon pelikaaninen olevan Kärppien turbiinissa. Pelsut nyt se hopea kullaksi Olisi hieno tuhkimotarina lhtelaisille. Hienosti kasattu jengi ja hieno koutsi.

Joillain on mestaruussauna, joillain mestaruusjuna, meillä on mestaruus-Boeing 737 MAX, ja jos se ei ehdi sakata MCAS-järjestelmän takia ja Pelikaanin on pakko lentää turbiiniin, niin toivotaan että sieltä tulee tuloksena pelkästään kasa palaneita höyheniä eikä mestaruuskoneen mahalaskua.

EDIT: Mestaruussuihkarissa on kyllä vielä tilaa, monta paikkaa tyhjänä, tänne mahtuu, ja me luvataan, että kone ei karahda kiitoradalle paitsi jos siinä on valmistajan virhe. Tai voihan se olla, että tällä reittilennolla on matkustamossa liikaa humalaisia suomalaisia, jotka koettavat avata ovea kesken lennon, ja matkustamohenkilökuntamme joutuu valitettavasti perumaan lennon.
 

PasiAnssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, Wycombe Wanderers
Joillain on mestaruussauna, joillain mestaruusjuna, meillä on mestaruus-Boeing 737 MAX, ja jos se ei ehdi sakata MCAS-järjestelmän takia ja Pelikaanin on pakko lentää turbiiniin, niin toivotaan että sieltä tulee tuloksena pelkästään palaneita höyheniä eikä mestaruuskoneen mahalaskua.
Onkos tuo se Boeingin malli mikä pistettiin vaarallisuuden takia kieltoon Euroopassa.

Noh se ei pelaa joka pelkää
 

Euro71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, olosuhdesyistä HIFK
Onkos tuo se Boeingin malli mikä pistettiin vaarallisuuden takia kieltoon Euroopassa. Noh se ei pelaa joka pelkää

Off the record: On se just se. Mutta niillä onkin ollut oikeasti lintuja turbiineissa :) Ja meidän suihkarin suurin riskitekijä on joka tapauksessa liian suuri määrä humalaisia suomalaisia on-board :) Ei välttämättä pääse edes kentältä nousemaan ja kokeilemaan uudenkarhean sakkauksenestoautomatiikan toimimista :)
 

N.I.B

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aito Oranssi, oikein- ja väärinkannattajat
Ei tää kato niin vakavaa ole. En ole menossa Pelsujen fanikauppaan vaan katson pelejä TV:stä ja toivon heille voittoa.
Ei olekkaan. Siksi voikin samalla päättää oman kautensa kun oma jengikin ja keskittyä muihin elämän tärkeisiin asioihin taas seuraavat 5-6 kk.
Ei ole edes niitä maksukanavia. Toki kai sieltä joku 3. finaali näytetään köyhille ja piheille tv5:ta. Saatan katsoa jos osun sohvalle samaan aikaan, eikä tule salkkareiden uusintoja samaan aikaan. Pelin lopputulos edelleen yks hailee.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös