Päivän positiivinen

  • 1 839 473
  • 8 796

Zoidberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi 2019
Tätä olen itsekin katsellut, mutta täällä vaan kyylätään jotakin kymppiviivaa ja paskotaan housuun.
Vielähän vähän aikaa sitten kymppiviiva ei edes ollut kaukana, mutta nyt lukuisten voittojen sekä helpohkojen vastustajien avulla ollaan noustu jo lähelle nelossijaa. Veikkaan että noin 82 pistettä riittää kymppisijaan, joten aivan varmasti SaiPa ainakin säälipudotuspeleissä on.

Koska ketju on päivän positiivinen, niin laitan tähän Micke Saaren. Odotukseni häneen olivat aika lailla samaa luokkaa kuin Kuroseen, mutta Saari onkin pelannut tosi hyvin. Tänäänkin hän oli pisteillä.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Vielähän vähän aikaa sitten kymppiviiva ei edes ollut kaukana, mutta nyt lukuisten voittojen sekä helpohkojen vastustajien avulla ollaan noustu jo lähelle nelossijaa.

Silti en ymmärrä sitä, miksi sinne taakse pitää katsella, kun sitä ylempää viivaa pitäisi tähyillä ja laskea sitä eroa sinne.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Bunch of Jerks
Saari on meidän mies myös ensi kaudella
Joo, Saarihan on vuokrasopimuksella, eli sopimusteknisesti JYPin miehiä vielä tämän kevään. Tästä syystä mahdollista/todennäköistä jatkosopimusta ei voida julkaista kuin vasta kauden päätyttyä.
 

kunnonjykit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
Micke Saari on ollut suorastaan loistava.
Ihailin eilen myös Tomi Iso-Mustan kiekonkäsittelyä ja suojausta. Siinä on meille oivat miehet tulevaisuutta ajatellen.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Siinä kuuluisassa isossa kuvassa joukkueellamme menee aika hyvin. Myöntää täytyy, että vielä jokin aika sitten oli ihan toisenlaiset aatokset, kun ei sujunut vieraissa ja Kisapuistossakin alkoi kone yskimään. Avoimin mielin eteenpäin niin runkosarjan loppuun kuin sitten plejareihinkin. Antaa pelin näyttää.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Bunch of Jerks
Jos tämä pitää paikkansa, niin on kyllä tosi hyvä uutinen.
Oikeaa tietoa minulla ei ole tästä asiasta, mutta olen itse pitänyt itsestään selvänä, että vähintään vuoden jatkosta tai ainakin optiosta oli sovittu silloin kun Saari Jyväskylästä Lappeenrantaan tuli. Ei sopisi Lehterän/Tuomenoksan linjaan ollenkaan, että Saaren tyyppinen lupaus otettaisiin Tertsin kouluun jalostumaan vain yhdeksi vuodeksi.
 

Don Sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
SaiPa on muuten ollut aika kova jatkoajalle menneissä peleissä: Lisäpojo on otettu 10 kertaa 15 matsista. Hyvä suoritus, posit siitä. Eilinen peli vähän lässähti 0-2 tilanteessa, mutta lisäpiste onneksi kairattiin ja kokonaiskuva on toki parempi kuin 10 kierrosta sitten.
 

Spitfire

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, SJS
SaiPa on muuten ollut aika kova jatkoajalle menneissä peleissä: Lisäpojo on otettu 10 kertaa 15 matsista.

Tähän liittyen on aika hämmentävää huomata että SaiPa on voittojen määrässä Liigassa jaetulla 3. sijalla. Lopulta voittoja on tullut 28/51 tähän mennessä.

Amerikkalaisella pistelaskusysteemillä oltaisiin varmaan jonkin verran korkeammalla, mutta kyllä tämä 3-2-1-0 on parempi. Itseä kyllä ärsyttää Liigan tapa esittää taulukko tuollaisella lisäpistesysteemillä, miksei vaan voi olla sarakkeet 3-2-1-0.
 

Czescku

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Stadin Keltamustat
Pääsin ensimmäistä kertaa käymään lasten kanssa tuolla SaiPan perhepäivässä, kun sattui sopivasti hiihtolomalle ja olin positiivisesti yllättynyt. Riitti tenaville tekemistä eikä jonotus mihinkään kestänyt kovin kauaa. Sopivasti vähän evästäkin sai ilmaiseksi ettei päässyt nälkä yllättämään (ja karkkia toki enemmänkin). Hieno tapahtuma. Pitää käydä toistekin jos sattuu aikatauluihin sopimaan.
 

AaTee

Jäsen
Suosikkijoukkue
lunettes couleurs
Mitä siellä oli erityisesti tenaville? (Muutakin kuin karkkia)
 

Czescku

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Stadin Keltamustat
Mitä siellä oli erityisesti tenaville? (Muutakin kuin karkkia)
Jos nyt meidän käymässä järjestyksessä muistelen niin ensin katsottiin mikroskoopilla ötököitä (sai kumiötökän kotiin viemiseksi), sitten piirrettiin lastenosaston vauvoille kortti (sai karkkia), sitten joku minicurlingin tapainen peli (karkkia). Sen jälkeen taidettiin syödä panniinit, hankittiin muutamat nimmarit ja käytiin mehut ja pullat nauttimassa. Sitten olikin pisin jonotus johonkin angry birdsien sankoon heittoon, joku onnenpyörä ja sen jälkeen saikin ilmapallot. Paluumatkalla vielä hallin perältä käytiin jotain tasapainoilua testaamassa, uusi onnenpyörä (josta tuli rantapallot) ja puttausta kokeilemassa.

Olisihan tuolla voinut vielä luistellakin (skipattiin tarkoituksella, käydään huomenna kisapuiston yleisövuorolla) ja käydä pukuhuoneessa (jäi nyt muuten vaan väliin tällä kertaa). Jokunen vanha tuttukin tuli tuolla vastaan.

Edittinä vielä: olisihan siellä toki pomppulinnakin ollut, mutta se näytti liian täydeltä ja lapset siellä vähän liian pieniltä jopa nuoremmalleni (6v).
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: ahal

AaTee

Jäsen
Suosikkijoukkue
lunettes couleurs
Ok no onhan siellä ollut kaikenlaista aika monipuolisesti, voi hyvin kuvitella et tenavat jossain vähintään noista viihtyy. Hyvä homma. Ja tosiaan hyvä homma et teilläkin oli hauskaa ja positiivinen kokemus. Sehän se noista paras anti onkin, että jäis hyvä maku suuhun. Junnuillekin kipinä johonkin takaraivoon, et siellä hallilla oli kivaa. Ei nää turhia ole.
 

ahal

Jäsen
Voitettiin Kärpiltä erä... ennen kuin kärppämylly pääsee kunnolla vauhtiin. Hyvä sisääntulo kuitenkin sputnikeilta. Ja kipparin ranne on vetreässä kunnossa.

Edit. Lisätään tokasta erästä mm. se, että Iso-Mustan kenttä on ollut hyvä...
 
Viimeksi muokattu:

Mctavish85

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
+Kohon maali, upeaa! 100.liigamaali upealla vedolla ylänurkkaan. El capitanon maalihanat alkaa avautua kevääseen.
+Tanuksen YV-maali hienon kuvion päätteeksi oli komeaa katseltavaa
+Jos pystytään tuolla tasolla aloittamaan pelit muissakin peleissä kuten tänään, en näe mitään hätää mahdollisia pleijareita ajatellen. Kyllä tuolla ensimmäisen erän pelillä pystytään voittamaan joku peli tänä keväänä.
 

Barney

Jäsen
Ensi kausi on päivä päivältä lähempänä.
 

ahal

Jäsen
Illan yleisömäärä 3578. Jussi ja Tersa saavat kumartaa syvään ja kätellä mieluusti jokaisen seuraavaan peliin tulijan.
 

kunnonjykit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
Sysipaskalla pelillä 3pts. Joku manaaja istuu nyt syvässä äijien päässä. Onneks timantit hioutuu paineessa.

Iso posi Goodwin Saari AOksasen ketjulle.
Kojokin pääs vähän pusuttelee loppuvihellyksen jälkeen, tästä taistelupeukku vaikka nyrkkihipat ei nykykiekkoon kuulukkaan
 

tonz@

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, NHL:n suomalaiset
+Tuohimaa otti 3 pinnaa yksin
+Kojon lempeän kuoren alta paljastuikin tappeleva HÄRKÄ!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös