Pe 15.02.2019 Otteluseuranta (Liiga)

  • 37 668
  • 614

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Olipa pyöritys. Tappara näytti mallia kuinka 6vs5 pidetään prässiä yllä. Vuodesta toiseen muuten Tappara on sarjan top-2 irtokiekkojen voittamisessa, paineen alla pelattavien murtavien syöttöjen antamisessa. Varmaan yhdistelmä sijoittumisia, tukitoimia, yksilöjen kykyä/taitoa kamppailla kiekosta. Ylivoimilla eivät hukkaa sitten millään vaikka näyttäis jo että pitäis.
 

teba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Jotenkin arvasin kun mestistrio otti kunnolla kuokkaan että täälä joku vaatii taas tiputusta mestikseen mutta Kärppien eilinen oli vain työtapaturma.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Kiitoksia sekä Mouhijärvelle että Turun sateenkaarille. Olipahan viihdyttävä matsi.

Samanlaisia lisää, niin alkaa yleisömäärät taas horssaamaan. Hieno peli näin katsojan näkökulmasta.
 

bunghole

Jäsen
On muuten ollut tänään otteluketjussakin aika paljon leppoisempaa kuin vaikka eilen tai monena muuna päivänä. Eilinen vittuilu ja provoaminen oli sellaista, ettei jaksanut seurata loppuun. Ja kun omat otti kunnolla turpaan niin senkään takia. Eikä raumalaiset ainoita ole, vaan samaa nähty muidenkin kanssa (Sport, Ipa, Kerho jne. plus Oulun trollit)

EDIT: Ja tuomareista itkeminenkin pysynyt kohtuullisissa rajoissa.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Täysi-ikäinen ja aikuinen ovat kaksi eri asiaa. Ihan lapsia tuon ikäiset on vielä.
"Lakikielessä lapsi määritellään usein alle 18-vuotiaaksi. Suomen lastensuojelulaki pitää lapsena alle 18-vuotiasta. Myös Yhdistyneitten kansakuntien Lastenrahasto Unicef ja Suomen ratifioima Lapsen oikeuksien sopimus määrittelee lapsen alle 18-vuotiaaksi." -Wikipedia

Että silleen...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös