Ässähuhut ja mutut

  • 6 076 091
  • 29 056

Esteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️
Joko alkaisi kuulua huhuja lopuista lähtijöistä?
Entä kuuluuko mitään koskien tulevaa kautta?

Huhuu toimisto, miten olisi pienet tilannekatsaukset?
 
Suosikkijoukkue
Naurettavat agendat
Lähtijöistä ei mitään tietoa, mutta tulevan kauden asioista jotain kuullut ja nuo tiedot kun tulevat jatkiksen käyttäjien ruudulle täällä Ässät-osiossa, saattaa muutama näyttö mennä vaihtoon kun lentää osalla kahvitkin nenästä.

Älkää peljätkö, ainakin omaan korvaan asiat kuulostavat hyviltä. Kyllä se Kerttula tuolla sitä joukkuetta kovaa tahtia rakentaa, mutta yllätyksiä tulee olemaan ns. "palstatotuuksien" välillä. Itellä on vahva luotto että tämä kausi tulee unohtumaan hyvinkin äkkiä, ja ensi kaudella jo voidaan tapella suorasta pleijaripaikasta.
 

Padas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Minulla taas on sellainen ajatus, että pitäisi jokunen vuosi olla aika hissukseen ja ajaa omia junnuja ylös. Ilves on näyttänyt, että sekin tie voi kannattaa. Muutama vuosi oli hiljaista ja omia ajettiin väkisin ylös, tulos ei ollut kehuttava, mutta nyt näyttää menevän aika hyvin. ja nimenomaan omilla junnuilla tehty. Kärsivällisyyttä, sitä toivon, ja johdon esittämää pitkäjänteisyyttä. Nuo ostopelaajat ovat usein arpoja, eikä Ässäorganisaatiolla ole oikein varaa ostella arpoja. Se on sitten eri asia, jos onnistutaan haalimaan löytöjä. Rekosta on täällä parjattu, mutta hyvin pelaa mielestäni, vaatisi vain samalla aaltopituudella olevat ketjukaverit.
Tätä ollaan varmasti yrittämässäkin. Eli haalitaan muualta niitä U18 maajoukkue-poikia. Lisäksi Kivenmäki, Ketola, Sammalisto, Varttinen ajetaan vähitellen sisään. Ässissä on vuosikaudet vallannut linjattomuus. Jos yksi päävalmentaja on maksimissaan puolitoista vuotta seurassa omine ideologioineen, on aika vaikeaa rakentaa mitään pysyvää. Ilveksen tekeminen ei suinkaan ole ollut mitään tähtiloistoa. Sielläkin on ollut raskaita tappioputkia, mutta Kiveä ei ole heti potkittu menemään kun ensimmäinen muutaman ottelun tappioputki tulee. Ilveksessä on opittu kantapään kautta. Rakennettu huolellisesti strategia josta pidetään kiinni vaikeillakin hetkillä. Mikun tekemisestä valitettavasti näki, että minkäänlaisia eväitä ei ole liigajengin luotsaamiseen, joten tehtiin se mitä on tehtävissä.

Rekonen teki 11+17 viime kaudella keskikastin jengissä ja tällä kaudella piti tulla iso läpimurto. Kotkaniemi-Niittynen-Korpisalo onnistuivat pilaamaan lähes jokaisen yksilön syksyn käsittämättömällä sekoilullaan. Uskon vakaasti että Ahon alaisuudessa oltaisiin kotiedussa kiinni ja tapeltaisiin tasapäisesti mitaleista. (En ole jatkamassa mitään Aho vs. Kotkaniemi vänkäystä. Olen vaan itse 100 % vakuuttunut, että tarina olisi Jyrkin kanssa mennyt lopulta erittäin iloisissa merkeissä).
Jos homma jatkuu perinteiden mukaan, niin Selin saa potkut ensimmäisen vaikean jakson aikana, varsinkin jos muutama pelaaja ei hänestä tykkää. Sitten Härkälä tulee taputtelemaan oman liigauransa, ennen kuin sen olisi edes tarkoitus alkaa.

Tosiaan kärsivällisyyttä tarvitaan. Koko organisaatio on niin totaalisessa rappiotilassa, että vain älytön sattuma voi nostaa Ässät välittömästi TOP-6 joukkueeksi. Seuralla ei ole tällä hetkellä muuta kuin upea ja perinteikäs logo ja yksi maan kovimmista urheilubrändeistä. Kurvi alkaa kyllä taas ulvomaan, jos joukkue sille jotain aihetta antaa. Kuitenkin Ässät lähtee täysin nollasta rakentamaan uutta. Ensi kaudella sääleihin, siitä vähitellen ylöspäin. Lähes kokonaan uusitun joukkueen rakentamisessa pitää tapahtua aika paljon onnellisia sattumiakin, sillä Ässien kokoisen seuran hankinnat ovat joka tapauksessa yleensä arpoja.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Kuitenkin Ässät lähtee täysin nollasta rakentamaan uutta. Ensi kaudella sääleihin, siitä vähitellen ylöspäin. Lähes kokonaan uusitun joukkueen rakentamisessa pitää tapahtua aika paljon onnellisia sattumiakin, sillä Ässien kokoisen seuran hankinnat ovat joka tapauksessa yleensä arpoja.

No tosiaan se suurin yksittäinen riskitekijä on, että kun joukkueessa on se 25-28 kenttäpelaajaa ja jos tuosta määrästä noin 15 pelaajaa tulee ensi kaudella ihan ulkopuolelta, niin ollaanhan siinä väkisinkin myös osittain onnen varassa, ja ennen kaikkea tietysti Kerttulan osaamisen. Mutta kuten todettua, mitään muuta vaihtoehtoista toimintatapaa ensi kauden joukkueen kasaamiseksi ei nyt ole, vaan vain täydellinen tuuletus on ainoa vaihtoehto..

@Juomari Turmio tuntuu olevan palstan uusi vihjaileva syväkurkku, ja toki tuo hänen viestinsä kuulostaa tuollaisenaan oikein mielenkiintoiselta. Mutta en silti millään odota sitä, että heti ensi kaudella ihan suoraan oltaisiin realistisesti tappelemassa suorasta playoff-paikasta. Ihan nyt yksi askel kerrallaan takaisin oikeaan suuntaan, kun tässä nyt on alla tällainen kaikkien aikojen "välikausi"..
 

ValkMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Lähtijöistä ei mitään tietoa, mutta tulevan kauden asioista jotain kuullut ja nuo tiedot kun tulevat jatkiksen käyttäjien ruudulle täällä Ässät-osiossa, saattaa muutama näyttö mennä vaihtoon kun lentää osalla kahvitkin nenästä.

Älkää peljätkö, ainakin omaan korvaan asiat kuulostavat hyviltä. Kyllä se Kerttula tuolla sitä joukkuetta kovaa tahtia rakentaa, mutta yllätyksiä tulee olemaan ns. "palstatotuuksien" välillä. Itellä on vahva luotto että tämä kausi tulee unohtumaan hyvinkin äkkiä, ja ensi kaudella jo voidaan tapella suorasta pleijaripaikasta.

Itse olen ollut siinä käsityksessä jo kauan aikaa, että Kerttula on tosiaan rakentanut jo hyvän tovin ensi kauden joukkuetta. Kuten aikaisemmin olen sanonut, niin Kerttulan palkkaamisen jälkeen tietovuodot Ässien toimista ovat jääneet vähiin. Siksi huhuja on vähän liikkeellä ja ne nimet, jotka ovat tulleet esille, eivät ole mitenkään varmoja. Esimerkkinä vaikka Rynnäs, jonka tuloa osa pitää lähes varmana ja osan mielestä ei ole edes neuvoteltu. Itse en tiedä asiasta mitään, mutta ei Jussia mihinkään muuhunkaan seuraan ole huhuttu.

Huhujen vähäisyydestä kertoo sekin, että on spekuloitu myös herrasta Dixon. Se juna meni jo vuosia sitten ja Dixonilla ei ole mitään annettavaa nykyiseen Liigaan. Kun oli muutama vuosi sitten voittamassa Tapparassa mestaruutta, niin oli jo silloin hidas alaketjujen pelaaja. Ulkomailta varmaan löytyy parempiakin pelaajia Ässien miehistöön.
 

kepu11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalaiset änärissä
Ite näkisin että ens kaudelle ainut oikea tie olisi se että joukkue koostuisi nimenomaan nuorista, eteenpäin pyrkivistä pelaajista. Sekoitus omia junnuja ja esim mestiksessä ja A-nuorissa läpimurron kynnyksellä olevia. Siihen sitten muutama kokeneempi jantteri jakamaan tietoa ammattiurheilijan arjesta. Anettais pelaajien pelata ja oppia. Ei sen niin väliä vaikka menestystä ei tuliskaan heti mutta se olisikin sijoitus tulevaan. Sopimukset sellaisiksi että seuralle jäisi aina se optio tehdä jatkot esim kahden kauden jälkeen. Yksi kausi opetellaan, toisella tehdään jo tulosta ja kolmannella räjäytetään pankki. Se että haalitaan ehtoo puolella olevia tai kalliita pelaajia, tulee johtamaan jälleen katastrofiin.
Lisäksi sen pelaajapolun pitää olla selkeä omille junnuille. Valmennuksesta pitää löytyä kaverit jotka ymmärtävät nuoria, kuinka ne ajattelee ja kuinka niitä tulee opettaa jne., niin B:ssä(kunnossa) A:ssa(osittain kunnossa) kuin liigassakin(ei tietoa). Lisäksi jonkun pitää jatkuvasti seurata nuorien otteita.
 
Suosikkijoukkue
Ässät, SaiPa, Ketterä
tekemisestä valitettavasti näki, että minkäänlaisia eväitä ei ole liigajengin luotsaamiseen, joten tehtiin se mitä on tehtävissä.


Kotkaniemi-Niittynen-Korpisalo onnistuivat pilaamaan lähes jokaisen yksilön syksyn käsittämättömällä sekoilullaan. Uskon vakaasti että Ahon alaisuudessa oltaisiin kotiedussa kiinni ja tapeltaisiin tasapäisesti mitaleista. (En ole jatkamassa mitään Aho vs. Kotkaniemi vänkäystä. Olen vaan itse 100 % vakuuttunut, että tarina olisi Jyrkin kanssa mennyt lopulta erittäin iloisissa merkeissä).

Vänkäät kuitenkin. Vaikka itsesi kanssa.

Mutta tuosta mainitsemastasi jatkuvuudesta olen ihan samaa mieltä. Pitää pystyä katsomaan eteenpäin vaikka vaikeaa tulee olemaan.
 
Suosikkijoukkue
Ässät, SaiPa, Ketterä
. Itellä on vahva luotto että tämä kausi tulee unohtumaan hyvinkin äkkiä, ja ensi kaudella jo voidaan tapella suorasta pleijaripaikasta.

Ei nyt liioitella. Kaikkea voi käydä, mutta askel oikeaan suuntaan on jos taistellaan säälipaikasta helmikuun lopussa. Syön ilomielin mielin sanani, mutta vähän realistisuutta nyt, jo säälit on ensi kaudella meidän mestaruus.
 

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Luulisi jotain tietoja pelaajistosta ja tulevasta valmennuksestakin tulevan viimeistään kauden päätyttyä. Kovasti sitä ensi kautta jo odottaa, kunhan tämä kausi saadaan lopulta päätökseen. Tulevat hankinnat varmasti aiheuttaa mielipiteitä, se on niin tuttua.
 

SlamDunk71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Leivotaan siitä Veini vol 2.

Suhtaudun vielä tässä vaiheessa varauksella näihin huhulistoihin (oliko välillä tauolla, jännittävää viihdettä aikanaan), mutta jos IS skuuppaa kuukauden sisään, pointsit tuonne.
Ruusua taidettiin kysellä ainakin lainalle kun Andy ja Kiviaho oli molemmat sivussa. Silloin ei irronnut.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Mitkäs tuolla sivustolla muuten mahtavat olla "tietyt syyt" siihen ettei TPS huhuja julkaista(?)
 

SammyRumour

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & SHL
Mitkäs tuolla sivustolla muuten mahtavat olla "tietyt syyt" siihen ettei TPS huhuja julkaista(?)
Tämä Lari Lieskivi jonka sivu tuo on, toimii jotenkin TPS:n lähellä ja tietää varmasti Tepsin pelaajaliikenteestä jonkin verran, että olisi vähän absurdia tuoda heidän huhuja esille.
 

ValkMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Leivotaan siitä Veini vol 2.

Suhtaudun vielä tässä vaiheessa varauksella näihin huhulistoihin (oliko välillä tauolla, jännittävää viihdettä aikanaan), mutta jos IS skuuppaa kuukauden sisään, pointsit tuonne.

Itse suhtaudun kanssa jonkinasteisella varauksella tähän sivustoon, vaikka siellä nyt pääosin ovat ne huhut, mitä joukkueilla täällä Jatkoajassakin on ollut. Mutta esimerkiksi Aleksi Saarelaa huhutaan Lukkoon, vaikka herralla on Carolinan kanssa sopimusta jäljellä vielä ensi kausi. Jos tietysti purkaa sopimuksensa, niin tietysti ihan eri juttu. Uusi huhu tällä sivustolla oli Atte Tolvasen mahdollinen siirtyminen Lahteen.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Ruusu vai.. aika puskista tuli, mistä lie tuo huhu edes ilmaantunut tuonne sivustolle, itse suhtaudun varauksella. Enpä häntä itse edes ajatellut vaihtoehtona. Mutta toisaalta koska tässä nyt Rosendahlin podcastissa antamien lausuntojen perusteella mitä ilmeisimmin nostetaan Kiviahon kanssa kädet pystyyn, niin otetaan sitten vielä kolme vuotta nuoremman Ruusun kanssa uusi yritys, kyllä se minulle sopii. Ei kait siinä tässä tilanteessa mitään hävittävää ole, ja Ruusu on itsekin urallaan sellaisessa tilanteessa, että saattaisi hyvinkin jopa olla innokas Ässiin tulemaan huolimatta esimerkiksi organisaation viimeisen vuoden kaaoksesta..

Ruusu sai toissakaudella ihan nöösipoikana ehkä vähän turhankin kovan onnistumisen niissä muutamassa pelissä, jotka JYPissä sai pelata. Siellä esimerkiksi timanttinen pakisto tietenkin tuki häntä hyvin. Mutta sitten taas esimerkiksi kaverin tämän kauden tilastoihin on sikäli turha takertua, että siellä on myös suurella ja mahtavalla Engrenillä vain aivan hiukan paremmat tilastot kuin Ruusulla, eli kyllähän HIFK:n puolustuspeli on kokonaisuutena ollut tällä kaudella heikkoa, kyse ei ole mitenkään kategorisesti Ruusun huonoudesta

EDIT: jos joku ei huomannut, niin Tolvasta muuten huhutaan samalla sivulla Pelicansiin. Keskikastin seuroista ei näytä olevan epäselvää, millä on tällä hetkellä kovin vetovoima..
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Itse suhtaudun kanssa jonkinasteisella varauksella tähän sivustoon, vaikka siellä nyt pääosin ovat ne huhut, mitä joukkueilla täällä Jatkoajassakin on ollut. Mutta esimerkiksi Aleksi Saarelaa huhutaan Lukkoon, vaikka herralla on Carolinan kanssa sopimusta jäljellä vielä ensi kausi. Jos tietysti purkaa sopimuksensa, niin tietysti ihan eri juttu. Uusi huhu tällä sivustolla oli Atte Tolvasen mahdollinen siirtyminen Lahteen.
Eipä tua tosiaan mikään ihme olisi, jos Aleksi Lukkoon päätyisi tulevalla kaudella. Kiinnostaako Aleksia pelata kolmas kausi 80k€ palkalla, kun Lukosta saisi varmasti heittämällä 400k€.... ja nyt siis puhutaan pojan klopista, joka jätti kasvattajaseuran kun ei saanut heiltä 16-vuotiaana kuusi numeroista sopimustarjousta.

Paikkansa pitäessään tuolla listalla kovin paikku henkilökohtaisesti olisi Geoff Plattin siirtyminen Ilvekseen. Siinä muuten on hiton hieno pelimies! Pelaa Jokereissa pykälän pari kovemmalla statuksella ja tasolla kuin Mika Niemi, niin siitä voi porilaiset hakea vähän vertauskuvaa, minkä tasoisesta jannusta on kyse. KHL tasolla huippu alottaja, pystyy pelaamaan sentteriä ja laituria, puolustavaa ja hyökkäävää...ja oikeastaan ihan sama millaista roolia hyökkäyksessä... Olisi kyllä huikea ryöstö Ilvekseltä.
 

SammyRumour

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & SHL
Eipä tua tosiaan mikään ihme olisi, jos Aleksi Lukkoon päätyisi tulevalla kaudella. Kiinnostaako Aleksia pelata kolmas kausi 80k€ palkalla, kun Lukosta saisi varmasti heittämällä 400k€.... ja nyt siis puhutaan pojan klopista, joka jätti kasvattajaseuran kun ei saanut heiltä 16-vuotiaana kuusi numeroista sopimustarjousta.

Paikkansa pitäessään tuolla listalla kovin paikku henkilökohtaisesti olisi Geoff Plattin siirtyminen Ilvekseen. Siinä muuten on hiton hieno pelimies! Pelaa Jokereissa pykälän pari kovemmalla statuksella ja tasolla kuin Mika Niemi, niin siitä voi porilaiset hakea vähän vertauskuvaa, minkä tasoisesta jannusta on kyse. KHL tasolla huippu alottaja, pystyy pelaamaan sentteriä ja laituria, puolustavaa ja hyökkäävää...ja oikeastaan ihan sama millaista roolia hyökkäyksessä... Olisi kyllä huikea ryöstö Ilvekseltä.
"Heittämällä 400k" Kukaan ei saa liigasta tuollaisia summia. Eikä siinä ole edes mitään järkeä maksaa tuollaisia summia pelaajille, ei edes Lukolla.
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
"Heittämällä 400k" Kukaan ei saa liigasta tuollaisia summia. Eikä siinä ole edes mitään järkeä maksaa tuollaisia summia pelaajille, ei edes Lukolla.

"Raum - om mill mällät".

----

Ruusu ei ole iällä pilattu. Hieman yllättävää, että vielä tuon ikäinen, vaikka tuuraillut puolen tusinaa liigajoukkueista. Kelpaa kakkoseksi.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Tämä Lari Lieskivi jonka sivu tuo on, toimii jotenkin TPS:n lähellä ja tietää varmasti Tepsin pelaajaliikenteestä jonkin verran, että olisi vähän absurdia tuoda heidän huhuja esille.

Jonkun 'jotain' lähellä olevan täytys polkasta pystyyn sivuston, joka julkaisee vain TPS-aiheisia huhuja.

EDIT: jos joku ei huomannut, niin Tolvasta muuten huhutaan samalla sivulla Pelicansiin. Keskikastin seuroista ei näytä olevan epäselvää, millä on tällä hetkellä kovin vetovoima..

Arttu Lipsanen, ikää noin 32v., mutta ennen Lahteen siirtymistä mv-valmentanut/joukkuejohtanut Tapparan juniorimyllyn läpi 2007-18. Työn alla olleet mm. Hrachovina ja Heljanko. Kesällä varattu Skarek Hrachon tuttu ja Lipsasella samaten aiempaa tuttavuutta.

Puuttuukohan Nurminen paljon veskakuvioihin? Luultavasti.
 

Vahva tunne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ilves on tosiaan pelannut aika pitkään "omilla pojilla". Kannattaa kuitenkin myös tsekata runkosarjamenestys 2010-luvulla.
No, Ilveksen pyörre oli kovaa, kun rahat imuroitiin omistajan taskuun aikanaan. Ei silloin oikein voi menestyä eikä sinne paljoa jäänytkään pelaajia. Nyt pari vuotta ovat olleet uudella pohjalla, ja alkaa jo näkyä.
 

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Saarelaa on kylillä huhuttu Lukkoon ensi kaudeksi jo syksystä asti vähän väliä. Villeimmät jutut toivat Allua Raumalke jo kesken tämän kauden, jos ei kutsua ylös ala kuulumaan. Totuuspohjasta ei mitään hajua, kun tosiaan Carolinan kanssa on sopimusta vielä ensi kausikin jäljellä. Kyllä Lukko Saarelalle varmasti kolmin kertaisen summan farmussa pelaamiseen nähden maksaisi, mutta ei nyt sentään 400k. Puolet siitä tai 250k voisi olla Lukon maksimi. Saarelan tehot ovat kuitenkin tällä kaudella sellaiset, että jos tuolta nyt lähtee, niin kovemman liksan saa ihan mistä vaan kovemmasta Euroopan sarjasta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös