HPK:n otteet runkosarjassa 2018–2019

  • 566 565
  • 3 586

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
Skitsofreenistä on kyllä Kerhonkin peli. Silloin kun puolustus toimii, maalinteko ei. Tänään taas toisin eli maaleja tehdään, mutta myös päästetään.

Ja taas. Ei riitä puolustus eikä maalivahti tänään.
 

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Alkaa olla kyllä sen verran otantaa tuosta Reijolastakin, että molarikaupoille vaan. Riparikontrolli ihan karmeaa, tekee itsensä pieneksi, sijoittumisen kanssa ongelmia.
 

Useful Idiot

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Niin se Reijola osoitti kuolevaisuutensa. Meillä on siis se maalivahtiongelma. Perkele.
 

nakke-81

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK (ipk, keupa, fps)
Kerho tuli hyvin peliin mutta nyt aika hajalla koko toiminta. Reiskan peli tämä ei ole eikä puolustuksen tekeminen riitä. Eetulla tais maha tulla täyteen maalista koska ei ole sen jälkeen tekeminen ollut alun tasolla.
 

Jakub

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
KalPan kolmas meni Nikkilän blokin läpi, jolloin Pete teki maskin ja lisäksi oli muutenkin maskia. Se ei sinällään ollut ns. helppo. Neljännessä ripari huono, mutta tyhjään päästiin sekin iskemään kun Laatikainen vasta tuli rollaattorilla paikalle maalin jälkeen.
 

Jakub

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Puolustukseen hävitään, mutta sitäkin enemmän on pettänyt henkinen puoli tänään.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Löytysköhän jostain Mestiksestä maalivahti?
 

Jerry100

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihdoin Oranssi
Kyllä Kerholla on maalivahtiongelma.
Ei mitenkään riitä Liigaan vielä.

Erittäin kusinen paikka. Tässä määritellään nyt koko kautta. Onko tämä kausi Kerholla menestystä vaiko säälit vai peräti taasko sijat ynnämuu?


Vaikka riskillä ja kovalla rahalla nyt olisi lähes pakko saada riittävä kaveri tukkimaan maali ja pelastamaan Almarien ja muiden rassujen mokailuja
 

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
Ei saanut Kerho pisteitä kun niitä olisi pitänyt saalistaa. Vaikeuksia heti, kun on jonkin verran paineita. Tai no, ottaako joukkue paineita näistä vai pelkästään fanit? Kuitenkin, tiedossa oli vastustaja helpommasta päästä, joka olisi pitänyt voittaa.

Kerho ei saa pelattua ehjää peliä. Jatkuvasti jollakin osastolla vaikeuksia. Tänään hyökkäys tosiaan pelipäällä, valitettavasti ei vaan riitä...
 

Anthero

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Symp. Jukurit
Ja minut saa sitten kierittää tervassa ja höyhenissä moittimisestani. Äijät teki mahdottoman teon ja nousi vielä tasoihin. Onneksi joukkueella selkäranka kestää paremmin kun tunteella elävällä katsojalla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös