La 29.12.2018 Otteluseuranta (Liiga)

  • 56 221
  • 849

khufu

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Peliitat
Heikkinenhän ei tuossa ottanut juurikaan kontaktia ja Lukko-pelaaja kompuroi Tirrosen päälle. Ilmiselvästi väärä tuomio tilannehuoneelta, mutta eipä ole tällä kaudella ensimmäinen. Se on ihan ok, että amatöörituomarit tekevät kentällä virheitä, mutta käsittämätöntä ettei porukka joka katsoo tilanteita kaikessa rauhassa videolta pysty parempaan.
 

Mutanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
ei reunaselle tietty kymppiä?
 

Lahis

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Red Wings, Barcelona, AC Milan.
hah miten tuo voidaan hyväksyä. käykääpä joku iskemässä setänen maahan niin saadaan iskeä vastaava tyhjiin

Iskeä maahan? Koivisto kaatuu selvästi alueen ulkopuolella ja Tirronen sotkeentuu tähän.

Ei Koivisto kyllä Tirrosta iskenyt maahan, vaan Koivisto kaatuu sen vuoksi, että Heikkinen työnsi tämän maahan. Koivisto tosin ei ihan hirveästi taistellut pysyäkseen pystyssä. Ei tuossa tilanteessa kuitenkaan mitään hylkäysperustetta ollut. Ja samaan aikaan TPS pääsee kokeilemaan ylivoimapeliä.
 

Walrus21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Öö eihän se koskenutkaan siihen lukko paskamätisäkkiin vaan kaatui itse Tirroseen. Hyvä tietää että saa ajaa maalivahdin tilanteessa kuin tilanteessa kunhan on maalivahdin ulkopuolella. Vittu mitä paskaa!
Paskamätisäkki... nyt on viety analyysi uudelle tasolle.

Reunaselle 2 min. Josko tämä lepyttelisi turkulaisia.
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Aika tyrmistyttävä asia, että liigaselostajat tietävät nuo haastojen tulokset ennen kuin tuomari näyttää päätöksen. Ei anna kovin ammattimaista kuvaa tuosta toiminnasta että huudellaan mihin saattuu.
 

Lahis

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Red Wings, Barcelona, AC Milan.
Heh, Raumalaiset ne vaan jaksaa huutaa tilanteessa kuin tilanteessa.
 
Luojalle kiitos Kallio on lopettanut pelaamisen, koska sitten olisi pitänyt pitää ylimääräinen tauko kun Kallion ja muiden tepsukoiden pelaajien kyyneleet oltaisiin pyyhitty kentältä. Tirronen on seula ja ei ihme kun ei saanut venäläistä karvalakkiakaan kiinni, kun jostain syystä pääsi EHT:lle edustamaan Suomea Venäjä-ottelussa.
 

Darumax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Reunanen ollut kyllä erinomainen kaappaus tepsukoista, vaikka vielä viime kausi menikin vähän arastellen. Noussut ihan ykköspakiksi
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Jos kuvitellaan että Lukko ois niinku Tepsi joka ois niinku Kärpät joka ei ois niinku kumpikaan niin paljon tuo peli olisi nyt? Kerro @FASlapsi
 

Mutanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
aivan tepsin erä ollut
 

Iso-Olli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Perus lauantai-illan Setäset sieltä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös