HPK:n otteet runkosarjassa 2018–2019

  • 566 306
  • 3 586
Suosikkijoukkue
HPK
Nousujohteista peliä, toinen erä huomattavasti parempi kuin ensimmäinen.

Semmonen räkänen 2-1 voitto maistuisi kyllä todella paljon, tosin puolustamisen pitää parantua vielä aika paljon, aivan liikaa saa JYP paikkoja helpoista virheistä. Sivuhuomiona voi todeta, että on ne Friman ja Laatikainen aika tärkeitä jätkiä.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Ilmeeni, kun Nenonen tasoittaa Leinon loistavasta passista: :O

Hieno tutkapari.
 

Ralph

Jäsen
Hieno tutkapari.
Tätä paria olen odottanut takaisin, koska Leino on (oli ennen Luceniusta) jengin ainoa todellinen pelintekijätyyppi ja Nenonen selkein maalintekijätyyppi. Ja siihen päälle leftin ja rightin mailat, niin potentiaalia on toimia. Toiseen laitaan sopisi vain joku suoraviivainen duunari kuten Cornet, eikä kiekollinen Innala.
 

Ralph

Jäsen
Minä tykkään suurimmalta osin Larmin show-tyylistä, köyhän miehen Hasek. Kertaakaan ei ole oma pelinsä mennyt sekaisin ylimääräisestä show'sta, siitä lähinnä vastustajan fanit suuttuu, mutta Larmin pelaamiseen heti seuraavassa vaihdossa se ei vaikuta mitenkään. Ainoa miinus tulee ajoittaisista turhista kalasteluyrityksistä, jolloin saattaa jättää puoli maalia tyhjäksi esittäessä vastustajan rikkoneen häntä ja näin aiheuttaa vastustajalle maalipaikan. Toki kertaakaan ei siitä ole uponnut.
 

OPEX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tuuski on kyllä ollut jo monta peliä putkeen kokolailla näkymätön kentällä. Muutama hyvä pommi silloin tällöin, mutta muuten hiihtelee varjojen mailla. Niemeläisen pelissä näkyy tänään kyllä paskatauti. Liekö vieläkin päällä.
 

nakke-81

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK (ipk, keupa, fps)
Larmin saama jäähy oli aivan perseestä Eihän se maali ollut hetkeen enään paikallaan.

Tällä esityksellä piste jo kova saavutus.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
BOOM!

Kylmät väreet Luceniuksen maalista.
 

Useful Idiot

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Luceniuksesta näki, että nyt on saatava maali, vitutti selvästi sen verran edellinen tilanne. Hyvä, että sai tuon. Pakko tykätä noista käsistä.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Oli niin huono peli, että oli pakko lopettaa katsominen ja välillä hiukan vilkaista. Kolmannessa jo vähän parempaa tekemistä. Ihan kiva, että noinkin huonolla saa pari pinnaa tuotua himaan.
 

Useful Idiot

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Oliko se Lahti muuten kentällä? En nähnyt ensimmäistä erää ja valehtelematta en muista, että olisin missään vaiheessa kaukalossa Jaskaa nähnyt ainakaan kiekkoa koskemassa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös