Philadelphia Flyers 2018–2019

  • 185 084
  • 633

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Aika yksin se Pickard noissa alivoima maaleissa oli, hienoja maaleja molemmat vielä asenteella. Tälläiset voitot on paljon maukkaampia tietyllä tapaa ja saattaa hyvällä onnella kasvattaa sitä joukkue henkeä, Laughton on ollut itselleni todellinen ylläri tähän mennessä.
 

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Kiekko-Espoo
Rapakon takaiset fanit ei ymmärrä, että vaikka Quenneville on menestynyt koutsi, ei hän ole se mitä Flyers tarvitse. Quenneville on hyvä kokeneelle joukkuelle. Flyers tarvitsee/on tarvinnut valmentajan, joka opettaa nuorille miten peliä pelataan ja samalla kehittää yleisesti koko joukkueen peliä. Siihen tehtävään kokenut ja meritoitunut yliopistovalmentaja on loistava haku. Tämän Hextall on hoitanut hyvin.
Joo. Kimekin sanoi Kimanttia podcastissa että ei ole mikään nuorten kehittäjä.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Joo. Kimekin sanoi Kimanttia podcastissa että ei ole mikään nuorten kehittäjä.

Kukas muuten ne nuoret aikanaan Blackhawksissa kehitti voittajiksi?

Varmaan hyvin Flyers-miehet muistatte, että 2010 finaaleissa oli näin:

- Kane 20-vuotias
- Toews 21-vuotias
- Keith 26-vuotias
- Versteeg 23-vuotias
- Brouwer 24-vuotias
- Ladd 23-vuotias
- Byfuglien 24-vuotias
- Seabrook 24-vuotias
- Hjalmarsson 22-vuotias
- Bolland 23-vuotias
- Niemi 26-vuotias
 

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Kiekko-Espoo
Kukas muuten ne nuoret aikanaan Blackhawksissa kehitti voittajiksi?

Varmaan hyvin Flyers-miehet muistatte, että 2010 finaaleissa oli näin:

- Kane 20-vuotias
- Toews 21-vuotias
- Keith 26-vuotias
- Versteeg 23-vuotias
- Brouwer 24-vuotias
- Ladd 23-vuotias
- Byfuglien 24-vuotias
- Seabrook 24-vuotias
- Hjalmarsson 22-vuotias
- Bolland 23-vuotias
- Niemi 26-vuotias
Pitäs kysyy Kimeltä....
 

Courier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, HIFK, AS Roma
Kukas muuten ne nuoret aikanaan Blackhawksissa kehitti voittajiksi?

Varmaan hyvin Flyers-miehet muistatte, että 2010 finaaleissa oli näin:

- Toews 21-vuotias
...

Hyvä pointti tämä, mutta pakko kommentoida Toewsista sen verran, että ennen kuin hän pelasi Chicagossa Quennevillen alaisuudessa, niin sitä edelliset kaksi kautta menivät Univ.of North Dakotasta Dave Hakstollin alaisuudessa. Toews on varmaan yksi nöyrimmistä pelaajista mitä tulee mieleen, ja asenne omaa luokkaansa. Osa tulee varmasti luonteesta, ja esim. aiemmasta valmennuksesta ym, mutta Hakstollilla on varmasti myös ollut iso vaikutus:

When Jonathan Toews, who went on to win three Stanley Cups as the captain of the Chicago Blackhawks, learned he had received a B in one of his courses, he practically crawled into Hakstol’s office to apologize
He's the head coach of the Flyers, but no one knows who Dave Hakstol is

Eli ehkä voisi sanoa, että Quenneville sai käyttöönsä Hakstollin hioman timantin? Samasta kiekkokoulusta on muuten tullut myös mm. TJ. Oshie, Zach Parise ym, ja sieltä on tullut kommentteja, että Hakstoll on hyvä valmentaja ja että hänen valmennuksellaan on ollut iso vaikutus.

Toki siellä oli muitakin pelaajia, ja Q:n tulokset puhuvat puolestaan, joten en ota siihen enempää kantaa. Tai no, ehkä sen verran että mielestäni Quenneville ei olisi oikea vaihtoehto Flyersille. Ehkä silloin, jos Flyers olisi materiaaliltaan puhdas contender ja valmennus ei saisi siitä kaikkea irti, mutta siihen on vielä matkaa.

Tuo ym. linkki kannattaa lukea läpi, jos kiinnostaa kuka Dave Hakstoll on.

Paljon asiaa, mutta nostetaan sieltä pari tärkeää juttua esiin. Ensinnäkin tämä Flyersin nykytila on GM Ron Hextallin aikaansaannos. Holmgrenin aikainen joukkue tuli tiensä päähän, ja Hextall aloitti kaudella 2014-2015 "retoolin" joka tarkoitti sitä että joukkuetta ruvetaan rakentamaan uudestaan draftin kautta.

Yleensä GM:t kopioivat Stanley Cupin voittajien teesit omaan käyttöönsä, ja niin Hexyn osittain teki. Mutta kokemattoman yliopisto koutsin palkkaaminen oli kyllä ihan kunnolla "boksin ulkopuolista ajattelua".

Ja tosiaan tausta tälle kiinnitykselle oli se, että Hextallin poika Brett pelasi Dave Hakstollin alaisuudessa. Suhteilla oli siis iso merkitys, ja GM Hextall otti siinä aika ison riskin. Mutta se oli varmasti hyvin harkittu ja sopi strategiaan, ja uskon että tämä on pitkässä juoksussa hyvä valinta - huolimatta siitä että kuka on penkin päässä jos Flyers voittaisi cupin lähivuosina.

Hakstoll on valmentanut 13 vuotta nuoria pelaajia, ja varmasti tietää yhtä sun toista mitä tällaisten pelaajien kanssa pitää tehdä. Junioreilla on paljon pahoja tapoja, ja ne pitää saada pois. Tämä on nähty mm. Konecnyn ja Ghostin osalta. Vaikka molemmat joutuivat aiempina vuosina poppari- osastolle ja fanit olivat raivona, niin kyllähän niillä on ollut pelkästään positiivinen vaikutus:

“I realize it more now that it was probably the best thing for me,” said Gostisbehere, whose 65 points last season ranked fourth among NHL defensemen. “He’s not going to just leave me out there when I’m not playing well. He’s going to sit me down, even though the town doesn’t agree with it, and I have to respect that.”

Esim. Morgan Frost on tällä hetkellä OHL:n pistepörssin kärkikahinoissa, ja on välillä oikea higlight-reel automaatti. Moni odotti (myös itse) että Frost voisi murtautua training campin jälkeen kokoonpanoon. Mutta näytöt jäivät ohkaisiksi. Eikä sinäänsä ihme. OHL:n nuorimmat pelaajat ovat jotain 16 vuotiaita, joita kokeneempi pelaaja voi laittaa niin pahasti solmuun, että nämä eivät löydä pelin jälkeen kotiinsa. Mutta NHL:ssä kaikki nuo temput eivät enää sitten toimi.

Nyt kun Flyersin rosteri on täynnä juuri draftattuja pelaajia jotka tulevat eri puolilta maailmaa, ja omaavat erilaiset taustat, niin on hyvä että penkin päässä on joku joka osaa käsitellä näitä oikein. Cup- haaveiden kannalta on ratkaisevinta, miten Provorov, Ghost, Patrick, Konecny, Sanheim, Myers, Frost, Hart, Farabee ym. tulevat tästä kehittymään. Joukkuetta ei voi enää rakentaa FA markkinoilta tai treideillä, vaan draftin kautta. Ja tähän mennessä kaikkien Hakstollin alaisuudessa olleet ovat ottaneet todella isoja harppauksia kehityksessä, joten siihen pitää olla tyytyväinen. Ja myös veteraanit. Giroux ei olisi viimekaudella tehnyt 102 pistettä, ellei tätä olisi siirretty laitaan. Couturier pelasi aiemmin pienemmässä roolissä mutta Hakstollin alaisuudessa hänestä tuli legitti 1. sentteri.

Tästä ei pitänyt tulla mitään Hakstollin ylistyslaulua, sillä parannettavaa kyllä löytyy tällä hetkellä esim. erikoistilannepelaamisessa. Mutta mielestäni hän saa välillä vähän liika paskaa niskaansa. Hextall on kuitenkin isommassa vastuussa, eikä tunnu saavan mitään kritiikkiä.

En ainakaan itse olisi tyytyväinen esimerkiksi maalivahtitilanteeseen. Elliot on ollut otsikoissa lähinnä siitä, kun tämä lähettelee NHL:n toimistolle kirjeitä missä valitetaan varusteista, Neuvirth pysyy kasassa hetken aikaa jos planeetat ovat tiettynä ajankohtana tietyssä asennossa, ja waiversista poimitun Picardin sv% 86,5 on tällä hetkellä koko liigan huonoin. Thanks Ron!

Ja toki myös kenttäpelaajilla on myös oma vastuunsa. Pelkästään puolustuksesta kärkipakit Provorov ja Ghost pelaavat liian epätasaisesti. Joukkueen kovapalkkaisin puolustaja ei mahdu tällä hetkellä edes kokoonpanoon.

Se on myös hyvä huomioida, että kaikille joukkueille tulee heikompia jaksoja. Liiga on ihan sairaan tasainen. Verrattuna vaikka fudikseen huippu talentit jakautuvat Euroopassa useiden eri maiden liigoihin. KHL:lstä ja muista sarjoista mitään pois ottamatta suurin talentti valuu kuitenkin NHL:ään 31 joukkueen sisälle. Helppoja pelejä ei siten ole. Omasta mielestäni kovin cup contender Tampa Bay hävisi sekin viimekuussa Arizonalle 7-1. Voisitko kuvitella tällaista esim. Espanjan liigassa kun Barcelona pelaa jotain häntäpään jengiä vastaan? Montreal ja Islanders odotettiin olevan heittopusseja, mutta kuten on nähty, turpaan tulee jos näitä ei ota tosissaan.

Summa summarum: Mielestäni Hakstoll on suoritunut tähän mennessä olosuhteet huomioon ottaen hyvin, ja sopii hyvin tähän tilaan, missä Flyersista yritetään rakentaa contenderia. Tulokset kuitenkin ratkaisevat, eikä mitään isoa takapakkia saa tulla. Mutta minkään pienen slumpin johdosta ei kannata odottaa että Hexy potkii Hakstollia pois, koska keskitason joukkueella tulokset tulevat heittelemään ja prosessi on muutenkin niin pitkä.

Jos/kun nyky rosterista saadaan hiottua se contender, ja silloin todetaan että Hakstoll ei ole riittävän hyvä viemään sitä maaliin asti, niin siinä tapauksessa on paljon paremmin perusteltavissa että vaihdetaan valmentaja "quennevilleen" tai johonkin muuhun. Mutta ilman suurempia romahduksia katsoisin tätä hommaa vielä hieman maltillisemmin.
 

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Kiekko-Espoo
Eipä ollut häävi matsi Flyersilta vaikka selvä voitto tuli numerollisesti. Ei pidä hirveesti valittaa jos noita voittoja alkaa tulla välillä heikommallakin pelillä. Elliot pelasi nollapelin. Varmaa työskentelyä vaikka ei nyt joutunut varsinaisesti päällään seisomaan. Yli 30 torjuntaa kuitenkin.
Kiva ollut nähdä että Hakstolilla on kuitenkin munaa palkita Patrick ja Konecny hyvistä otteista antamalla 1ylivoima-aikaa. Lisää vaan minuutteja niin alkaa tulosta tulla. Vähän tuntuu kuitenkin ihmeelliseltä että Patrick pelaa maalin edessä. Ite näkisin että Coots olis parempi laittaa maalille kun eihän sitä saa tönittyä sieltä mihinkään.
Muutamia päiviä funtsinut tota Nylander juttua ja olen tullut semmoisiin fiiliksiin että jättäisin väliin. On se pelimies varmasti ja kehittyy vielä paremmaksikin mutta pikkusen ihmetyttää kyllä pojan pyynti. Pari kuudenkymmenen pinnan kautta ja huudellaan jo kahdeksan miljoonan sopparin perään. Vaikka kirjoittelinkin että pakeista olisin jopa valmis luopumaan Ghostista niin en ehkä sitten kuitenkaan. Pakisto alkaa pikku hiljaa muotoutumaan kondikseen niin miksi sitten treidais kulmakiviä (ghost, provo ja sanheim) sieltä pois.

Myers on ollut erittäin hyvä Phantoms peleissä. Ensi kaudella satavarmasti flyers nutussa. Ajatelkaapa jos Morin vielä saa kursittua itsensä pelikuntoon ensi kaudeksi niin ei voi muuta sanoa kuin että en malta odottaa. Phantoms selostaja höpis että Morinin paluu voi mennä jopa maaliskuulle.
 

Taison

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, KalPa
Van Riemsdyk tekee paluun kokoonpanoon! Pelannee kolmosessa Wealin ja Simmondsin kanssa. Sanomattakin selvää, että Weiseen verrattuna JvR tuo selkeän parannuksen ketjun hyökkäyspeliin ja varmaan myös kakkos-yv:hen, mikäli siinä pelaa. Toivottavasti nyt kasassa on kolme todelliseen hyökkäyspään uhkaan kykenevää ketjua.

Ja ilmeisesti Gudas ulkona pelistä, MacDonald pukee. Twitterissä epäillään ettei Gudas olisi "healthy scracth", eli jotain loukkaantumisen poikasta kaiketi.

edit. Sairaana on Radko, hyvä ettei mitään vakavampaa.
 
Viimeksi muokattu:

Craig Berube

Jäsen
Suosikkijoukkue
5th most improved team in the NHL
JVR:n paluu ei auttanut kun Flyers taipui 0-3 Devilsille. Paikkoja, erinomaisiakin, Flyersillä oli (mm. viisi tolppaa) mutta tällä kertaa ei vaan osunut millään. Kirous maalivahtien osalta jatkui, kun Elliott joutui jättämään pelin kesken loukkaantumisen vuoksi. Eli ei mitään uutta tällä osastolla.


Mitä maalivahtitilanteelle pitäisi tehdä, ja milloin? Elliottin, Neuvirthin ja Pickardin sopimukset ovat katkolla tämän kauden jälkeen, eikä ainakaan toistaiseksi näytä siltä (…?), että Hartista tulisi ensi kaudelle flyersin selkeä ykkönen (ottelut 8 / PM 3.28 / TP .893). Pitäisikö treidin kautta jo kesken kauden hakea jotain muutosta, vai kauden päätyttyä UFA markkinoilla isojen kalojen perään (Bobrovksy / Varlamov)? Tämä tietenkin riippuu vähän tämän kauden tavoitteista, ja tietenkin niistä pidemmän ajan tavoitteista.


Mistä päästäänkin sujuvasti tähän samaan pyörittelyyn mitä täälläkin tasaisin väliajoin käydään, eli millä saataisiin joukkue siirrettyä tästä harmaasta keskikastista, lähemmäksi niitä todellisia contendereita. Kuinka todelliselta se oikea tasonnousu näyttää vielä Girouxin ja Voracekin aikakaudella. En todellakaan sano että joukkue on tällä hetkellä huono, mutta en usko että kukaan (minä mukaan lukien) pitää tämän hetkistä joukkuetta sellaisen joka menisi keväällä ensimmäistä/toista kierrosta pidemmälle, jos edes sinne asti päästään. En näe JVR:n tuloa joukkueseen sellaisena liikkeenä mikä veisi joukkueen merkittävästi lähemmäs cuppia (mielestäni huono sopimus kaiken kaikkiaan), varsinkin kun ongelmat ovat selkeästi loukkaantumisherkällä ja heikolla maalivahtiosastolla, sekä vielä nuorella ja tasoltaan epätasaisella puolustuksella. Elliott on parhaimmillaan hyvä, sen myönnän.


En noita sopimus / cappi hommia niin hyvin tunne että osaisin antaa selvän ja realistisen näkemyksen asiaan, että näin pitäisi tehdä niin sitten tulisi tulosta ja joka olisi myös tulevaisuuden kannalta kestävää. Mutta tämän kauden aikana ja sen päätyttyä (UFAt) ollaan mielestäni tietyllä tavalla vedenjakajalla. Yritetäänkö esim. jonkun ison maalivahdin (ja kenties top4 pakin) kautta lähteä todella tavoittelemaan cuppia, vai tarjotaanko kauden jälkeen Elliottille vuoden-parin maltillista sopimusta (jos edes tällaiseen suostuisi) ja toivotaan että Hart kehittyy sillä aikaa todelliseksi ykköseksi ja omat pakit (Sanheim, Hägg, Myers ehkä Morin) nostaisivat puolustuksen seuraavalle tasolle. Ymmärrän että ollaan vielä vaiheessa missä nuoriso-osastoa vielä ajetaan sisään, mutta itsellä painaa takaraivossa koko ajan ajatus siitä, että Giroux ja Voracek pelaavat nyt vielä parhaalla tasollaan ja kahden-kolmen kauden päästä tilanne saattaa olla jo valitettavasti toisenlainen.


Simmonds, Konecny, Provorov, Sanheim, Laughton, Weal mm. näilllä sopimukset katkolla kauden päättyessä. Kyllä tuohon porukkaan saa dollareita upotettua, mikäli kaikki halutaan pitää. Onneksi sentään Lehterän sopimuksen päättyminen tuo hieman helpotusta. Simmondsin sopimus tulee olemaan luonnollisesti kaikkein mielenkiintoisin, enkä ole vielä itse päässyt sopuun itseni kanssa, että mikä oma kantani hänen sopimukseensa on. Tietenkin hänen oma panoksensa tällä kaudella, sekä joukkueen menestyminen ovat ne asiat mitkä siihen vaikuttavat, joten paha on vielä sanoa, mutta en pitäisi sitä välttämättä pahana asiana jos deadlinella treidattaisiin mikäli joukkueen kiito ei ole sellaista mikä näyttäisi vihreää valoa paraatille tai edes pääsyä pleijjareihin, olettaen että vastine olisi oikeasti kyllin hyvä. Olen aina pitänyt Simmodsista mutta 5vs5 pelin heikohkot tehot+ ikä + uuden sopimuksen varmasti isot dollarit ja pituus ovat ne seikat mitkä arveluttavat. Olisiko UFA markkinoilta mahdollista saada Marka Stone Simmondsin tilalle, ja miten se sopisi cappiin? Luonnollisesti se olisi todella iso sopimus, enkä tiedä olisiko se tulevaisuuden kannalta kuinka järkevää. Hän on kuitenkin tällä hetkellä 26v, joten hyvää tasoa on vielä monta vuotta edessä. Toki tämäkään hankinta ei auttaisi niitä mainitsemaani kahta todellisempaa kipupistettä, eli maalivahdit ja puolustus. Tätä epärealistista unta pyörittelen päässäni vähän joka toinen päivä. Konecny, Provorov, Sanheim (ja mikäli hyvät otteet Laughtonilla jatkuvat) tulisi ehdottomasti saada jatkosopimuksiin.


Yritän nyt lopettaa tämän sekavan pohdiskeluni toteamalla, että syy näille ajatuksilleni on pelko siitä, että tällä rungolla ei Girouxin ja Voracekin aikana cuppia nostella ilman että tehdään muutama rohkea liike. En usko, että esim. Hartin nouseminen cupin voittamisen vaatimalle tasolle tai näiden mainitsemieni nuorten puolustajien nivoutuvan yhdeksi liigan eliitti puolustukseksi on tapahtumassa ihan lähivuosina. Sillä aikaa hyökkäyksen kärkiratsut ikääntyy koko ajan.


Toivon, että JVR pamauttaa tällä kaudella sen 30-40 maalia samoin kuin Simmonds, Provorov löytää oman maagisen tasonsa ja pysyyy siellä ja puolustus hioutuu hienosti yhteen ja torppaa liigan parhaimmatkin hyökkäykset. Samaan aikaan Elliottin jättää loukkaantumiset taakseen ainoastaan pelatakseen itsensä vezinasta kilpailevien molareiden joukkoon. Patrickista kuoriutuu uusi Coots, ja Konecnyn vedot rupeaa osumaan aina pari senttiä enemmän sinne maalin puolelle, tolppien sijaan. Paraati järjestetään kesällä ja kommentit G:n johtajuudesta ja Hakstolin osaamattomuudesta voidaan unohtaa.


Pelkään kuitenkin, että maalivahtiosasto jatkaa loukkaantumisiaan joka ainoasta jalan ojentamisesta, puolustuksen taso heittelee illasta toiseen aivan liikaa, alivoima jatkaa olemalla yksi liigan huonoimmista (asia johon edes jaksanut paneutua). Hyökkäys yrittää mutta se, eikä näköjään tuurikaan, ihan riitä ja päädymme kamppailemaan viimeisistä pudotuspelipaikoista ainoasta pudotakseen ensimmäisellä kierroksella.

Ja tämä toistuu ensi vuonna. Ja sitä seuraavana… and so on and so forth.


Nyt annan itselleni kunnon avokkaan, ja totean että kausi on vasta alkanut, ja mitä vain voi tapahtua.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Hieno comeback vesittyi sitten yli-innokkuuteen jatkoilla ja Tampa korjasi täydet pisteet mukaansa. Yksikin piste tosin kelpaa joukkueen ollessa vielä neljän maalin takaa-ajoasemassa 10 minuuttia ennen loppua.

Näköjään kuitenkin ihan sama kuka siellä tolppien välissä heiluu, jos puolustaminen on yhtä surkealla tasolla jatkossakin. Elliottia tulee kuitenkin melko nopeasti ikävä, koska tämä sentään pystyi yksittäisiä pelejä ryöstämään Flyersille. Pickard ei siihen pysty. JVR:n kolmen pisteen illalle virtuaalinen tuoppipeukku ja tämän pisteitä kaivataan kyllä jatkossakin. Konecnyltä myös johtajan elkeitä tuossa lopun kirissä parin maalin muodossa.

Flyersin onni on, että Metro-divisioonan muillakin jengeillä on ollut aikamoisia käynnistymisvaikeuksia. Pienimuotoisen voittoputken kuitenkin vaatisi, että tuohon puolustamiseen ja alivoimaan(!) saataisiin joku tolkku.
 
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Philadelphia Flyers
Olipahan Simmondsin tasoitusmaali taas sellainen, jonka vuoksi haluaisi nähdä miehen myös tulevaisuudessa Flyers-nutussa. Kun ei vaan anna mies periksi ja oliko kolmas rebound, joka maaliin meni ja mies itse jo melkein selällään.
 

Golden Brett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Kings, Tappara, Chelsea, QPR, Phi Eagles
No niin illalla mennään taas ja toiveet on korkealla. Pitäisi saada ratas kääntymään taas siihen suuntaan että voittoja tulisi tasaisesti. Dear Ron Hextall, hanki meille maalivahti, joka saa koppeja, eikä ole kokoajan rikki.

Mun mielestä joukkue ei tarvi Simmeriä, varsinkaan jos palkkapyyntö on yli 5 milliä. Mielummin pistäisin rahat Koneckyn tyyppiseen pelaajaan. En pidä Simmeriä huonona, mutta liiga nyt vaan on menossa kokoajan nopeampaan suuntaan. Itse ostaisin maalivahdin ja hyvän puolustavan puolustajan Ghostin pariksi. Tätä kauttakin on jäljellä, mutta kai niitä treidejä voin tehdä kesken kaudenkin, eikö voikin Hexy!
 

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Kiekko-Espoo
Mun mielestä joukkue ei tarvi Simmeriä, varsinkaan jos palkkapyyntö on yli 5 milliä.
Joo tää on aika paha kun itekin pähkäillyt tota Simmerin tilannetta. Välillä fiilis että treidiä vaan mutta sit taas välillä tulee fiilis että pitäis pitää. Syy minkä takia haluaisin pitää jengissä on se että aika usein ainoita pelureita jolla on munaa ja halua taistella. Hinta vaan tulee olemaan varmasti yli tuon vitosen jota ujosti toivoit.
Hexyn toiminta ihmetyttää. Kun aloitti pestissä niin teki hyviä liikkeitä ja juttuja mutta nyt tuntuu että ei uskalla tehdä mitään. Metron vikana ollaan, sarja tosin on niin tiukka että ei vielä suurta hätää. Pelin tasossa tosin on hätää :)
 
Simmerille ehdoton ei. Nykyinen pyristely on vain varjo siitä mitä olis silloin kun tänne tuli. Tuosta ei oikein halua maksaa mitään.
Lisäksi on niitä viimisiä palasia joilla vielä voi tulevaisuuteen sijoittaa pickkien muodossa. Myöhänen ykköskierroksen varaus siirtotakarajalla riittänee.

On jo muutaman vuoden ollut tunne hukassa peleissä, syy siihen miksi lähdin joskus Flyers kelkkaan oli kun tapahtui niin kentällä kuin toimistossakin.

Kun puhutaan paljon ikkunoista , contender ajasta, niin mielestäni pitää puhua myös playoff ikkunasta. Meidän tapauksessa se ikkuna playoffeihin aukesi tämän kauden alla ja mikäli oikeilla valinnoilla ja nuoret pitämällä saadaan kilpailuetua muihin palkkakatto ajalla niin uskoisin tuon meidän playoff ikkunan olevan auki 10 vuodesta eteenpäin. Todellinen contender ikkuna aukeaa vasta kahden vuoden sisällä, ainut harmitus taitaa olla onko G ja Voracek silloin aallon harjalla vai pohjalla.

Ei viestiä ilman fantasiaa. Tuossa on nyt Flyers osoittanut venäjäismyönteistä pelaaja politiikkaa, millä kikkailulla saataisiin houkuteltua Tarasenko, Panarin ja Bobrovsky kotiin? Olisin tähän pakettiin valmis lyömään niin G Voracekin kuin Simmondsin ja helyt päälle. Jatkosopimuksilla tietenkin. Toisaalta voihan Panarin&Bobrovsky kaksikon vapailta hakea myös kesällä.

Aasin silta Voracekkiin, en vain jotenkin lämpeä tai tykkää koko hyrräämisestä, löytyisikö tähän kellään heittää tasan menevää "hockey tradea" ?
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Näköjään tuo 4-0 voitto Rangersista väärensi vähän totuutta, koska viime yönä vähän perinteisemmin pataan 6-0 Leafsilta. Hienosti kyllä menee.

Viime yön Stolarzin pelaamisen myötä Flyersin maalilla on käynyt tällä kaudella jo 5 ukkoa yrittämässä. Viimeksi tällainen ihme koettiin kaudella 09-10 ja jokainen muistaa varmasti mihin asti silloin päästiin. Elikkäs pitkää kevättä tiedossa! Ja tähän sitten niitä hymiöitä niin perkeleesti.
 

Pallister

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Kausi sujuu niinkuin osa täällä pelkäsi.
Jollain tavalla sitä oikein toivoo että pleijarit jäisivät haaveeksi,miltä se tällä hetkellä näyttääkin. Josko tämä pakottaisi Hextallin muutoksiin tai sitten Comcastin.
Nyt mielestäni näyttää siltä että tämä Hextallin projekti on ajamassa karille mutta mies jääräpäiseen tapaansa ei tätä halua nähdä/tunnustaa.
-Erikoistilanteet.
Joukkue on AV:ssa liigan toiseksi huonoin ja YV:kin yskii. Näissä nämä nykypelit ratkotaan. Kiitos Laperriere.
-Kapteenia ja Couturieria lukuunottamatta koko muu joukkue alisuorittaa,ehkä Simmondsille&Koneckyelle voi antaa synninpäästöt.
-Maalivahtipeli. Kolmanneksi eniten päästettyjä maaleja.
Onneksi kaikilla loppuu sopimukset. Treidin kautta voisi jo kohta hakea seuraavaa kokeilemaan ensi kautta varten,UFA-markkinat on aina niin arvaamattomat.
 

Mettis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers & Pelicans
Ensiksi pitäisi saada alivoima & puolustuspään pelaaminen kuntoon ja vähentää turhia rangaistuksia. Kun suurin osa maaleista tulee noiden takia niin vaikea siinä on veskarien pelata korkealla prosentilla, vaikka olisi kuka maalissa. Ei pidä tehdä hätiköityjä ratkaisuja asiaan, johon syyt ovat muualla.
 

Craig Berube

Jäsen
Suosikkijoukkue
5th most improved team in the NHL
Ainakaan on turha syyttää ykkösveskaa, joka on koko ajan telakalla, tai kakkosveskaa joka on vielä enemmän telakalla. Ehkä sitä kolmatta, neljättä tai viidettä? Melestäni tämä on monen osan summa. Se, että ei ole sitä ykkösmolaria joka on tasoltaan riittävän hyvä selkeäksi ykköseksi ja joka ei ole koko ajan loukkaantuneena ja se, että ollaan alivoimalla koko ajan, kertoo vaan puolustuksen (ja totta kai myös koko joukkuepelaamisen) huonosta tasosta. Toronto pelissä mielestäni näki hyvin, että aika lailla siellä koko ajan perässä juostiin, kun vikkelät ja taitava pelaajat pyörittelivät hyvää joukkupeliä flyers päädyssä. Väkisikin tällaisissa tilanteissa niitä jäähyjä tulee / on pakko ottaa. Tällöin joudutaan alivoimalle. Ja kun alivoima on vielä umpisurkea, ja joku kolmos- nelos- tai vitoskassari maalinsuulla niin kyllähän kaikki tietää, ettei siitä mitään tule.


Kuten @Lord Nikon kin tuossa ylempänä, itsekkin olen miettinyt Voracekin (ja Girouxin) mahdollista treidaamista. itse en kuitenkaan ole keksinyt mitään järkevää treidiä, millä saisi riittävän hyvän korvauksen noista pelaajista takaisin. Pitää muistaa, että Voralla ja G:llä on sellaiset sopimukset (+ ikä) mitä ei ihan heti joukkueet ota. Tästä syystä itse olisinkin valmis jo hieman rohkeampiin siirtoihin, ei älyttömiin, mutta rohkeampiin että päästäisiin tavoittelemaan cuppia Gn ja Vn ollessaan vielä parhaassa iskussa.


Ps. mahtoi viime peliä katsoessaan Torontolaisia ottaa päähän etteivät saaneet signatuksi JVRrää kesällä. (Anteeksi)
 

Breathe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers & Eric Lindros 88
Hextall potut, eiköhän Hakstal ole seuraavana oikeutetusti ulkona. Hextall on saanut draftattua hyvin, mutta mitään muuta oikeastaan ei ole aikaan saanutkaan.

Philadelphia Flyers on Twitter
 

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Kiekko-Espoo
Siis mitä vittua. Olis nyt luullut että Hakstol lähtee ensin. Kyllähän se täytyy sanoa että Hextall jotenkin ihmeellisesti jäätynyt mutta jotenkin vähän paska fiilis hänen potkuistaan. Täytyy pureskella hetki ja odotella et tapahtuuko lisää.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Hextall potut, eiköhän Hakstal ole seuraavana oikeutetusti ulkona. Hextall on saanut draftattua hyvin, mutta mitään muuta oikeastaan ei ole aikaan saanutkaan.
Samat fiilikset. Couturierin jatkosoppari on jälkikäteen ajateltuna ollut melkoinen ryöstö Hextallilta, mutta muuten ollut vaan heikkoja soppareita. Muun muassa Voracekin 8,25M caphit tuntuu päivä päivältä surkeammalta diililtä. Weisen pahvia nyt ei tarvitse edes mainita.

Eikä ketään muuta ole syyttäminen nykyisestä maalivahtipelleilystä kuin Hextallia.

Mun mielestä tämä joukkue kaipais jonkinlaista tuuletusta. Kapteenin kauppaaminen tuntuisi kovin härskiltä ajatukselta, mutta toisaalta ei hän mielestäni ansaitsisi C-kirjainta rintaansa. Voracek voidaan vaihtaa johonkin Josh Andersonin tyyppiseen rymistelijään, joka osaa myös pelata.
 

JTX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, HPK
Mitääääääääh? Käsi pystyyn kuka osasi odottaa tätä?

Sitähän minäkin.
 

ipaz

Jäsen
Paul Holmgren: ""We thank Ron for his many significant contributions, but it has become clear that we no longer share the same philosophical approach concerning the direction of the team."

Mitkäköhän nämä näkemyserot ovat? Hextall rakentanut joukkuetta melko rauhallisesti tähtikaksikon ympärille, mutta Holmgren haluaisi kaikki ja heti? Mene ja tiedä.
 

JTX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, HPK
Mitkäköhän nämä näkemyserot ovat? Hextall rakentanut joukkuetta melko rauhallisesti tähtikaksikon ympärille, mutta Holmgren haluaisi kaikki ja heti? Mene ja tiedä.

Siinä se. Hextallin "draftin kautta kärsivällisesti" ei kelvannut enää Homerille. Sitä voidaan spekuloida olisiko tuoli lähtenyt alta jos Hextall olisi kenkinyt Hakstolin pihalle.

Jaa-a. Kunhan ei vaan Lombardi tulisi tilalle. Homer itse hoitaa GM:n hommat toistaiseksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös