Philadelphia Flyers 2018–2019

  • 185 186
  • 633
Suosikkijoukkue
Jokerit, Philadelphia Flyers
Saapa nähdä joutuuko Flyers vielä lähtemään maalivahti kaupoille. Neuvirth loukkaantunut tapansa mukaan. Lyon 4vko sivussa. Elliot myös ilmeisesti jotain pientä häikkää. Stolarz ja Hart kunnossa, joista Stolarzin kunnossa pysyminen aiheuttaa pientä hiusten nostatusta kun muistetaan että huilas todella pitkään viime kaudella. Hexy vaikutti aika ärtyneeltä haastattelussa :).
Amac saattaa pelata jo yöllä bostonia vastaan.

Lehtonen olisi vapaana ja toisi tietyllä tapaa varmuutta tuohon veskaritilanteeseen. Toki kaikkien ollessa terveenä tilanne menisi aika vaikeaksi.
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Uus maskotti on aika creepy.

Ai mitenkä niin ?

Jos ei koita niin ei voi voittaa vai miten se menikään...

@Courier varmaan käyt hakemassa reissullas selfien Grittyn kanssa?

------------------------

Mutta...ensi yönä mentäisiin taas. Tällä kertaa Bruinsia vastaan.

Giroux - Vorobyov - Konecny
JVR - Patrick - Voracek
Laughton - Knight - Raffl
Aube-Kubel - Lehterä - Weise

Provorov - Gostisbehere
Hägg - Myers
MacDonald - Folin

Elliott
Stolarz


Couturier ja Simmonds siis yhä sivussa. Cootsin osalta oli selvää, ettei sen harjoituskauden loukkaantumisen myötä hirveästi pre-seasonilla pelaa, mutta Simmondsin sivussa istumisen jatkuminen hivenen kummastuttaa, kun muutoin rosteri alkaa jo lähestyä kauden aloitusta, eikä mitään infoa vaivoistakaan ole tihkunut. Hexyn mukaan tosin molempien pitäisi olla mukana vähintään yhdessä harkkamatsissa, joten kaipa tässä vain pelataan varman päälle. Sama juttu myös Sanheimin kanssa.

MacDonald sen sijaan olisi tosiaan kuntounut ennakoitua nopeammin, mikä vuorostaan vaikeutta Myersin rosteriin mahtumista. Ellei nuorukainen nyt aivan säkenöi lopuissa harkkamatseissa kausi alkanee Phantomseissa.

Mikäli vain Elliott pysyy kasassa, niin tuskin tässä mitään veskarikauppoja nähdään. Elliott-Stolarz alkuun Flyersin tandemina ja Hart Phantomsien ykkösenä Branden Kommin avatessa luukkua. Tuossa ei toki ole enää särkymävaraa yhtään, mutta eiköhän reagointia nähdä vasta pakon sanelemana, kun ei tarjolla ole enää tässä vaiheessa kuin sitä määrää.
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Martelista vielä sananen. Hieman harmittaa, ettei kaverille tarjoitunut sitä aitoa mahdollisuutta murtautua NHL-rosteriin Flyersissa tai no viime kaudella kun olisi laittanut paikoistaan sisään niin...

Flyersilla on vain vielä tällä hetkellä alakentissä liikaa näitä rosteripaikan vieviä täyteveteraaneja Lehterä, Weise, Raffl jne. joiden syrjäyttämiseksi junnun/AHL-jätkän pitää olla jo selvästi parempi. mitä Martel ei vain kyennyt olemaan. Toivottavasti Tampassa onnistaa. Tuossa organisaatiossa jos jossain osaavat arvostaa Martelin tarjoamaa pelaajaprofiilia, joten lähtökohdan luulisi olevan parempi.
 

Carlos

Jäsen
Nyt muuten löytyi “striimi” hyvällä resoluutiolla ja popparitkin tuoksuu. :-)

Oli pakko piipahtaa kun olen ohikulkumatkalla.
 

Liitteet

  • B4C35D00-301E-4C71-9E93-AFED8BBF5AE7.png
    B4C35D00-301E-4C71-9E93-AFED8BBF5AE7.png
    999 KB · kertaa luettu: 358

Courier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, HIFK, AS Roma
@davegisaac
#Flyers send Nicolas Aube-Kubel and Phil Myers down to the #LVPhantoms
Voi harmi. NAK oli aika selvä case, mutta Myers vähän harmittaa. Pelasi selkeästi paremmin kuin moni muu puukäsi, mitä takalinjat ovat täynnä. Mutta näissä parissa viimepelissä olisi kaivattu kovempi statement. Viimeyönä kävi sitten päinvastaiset, kun harhasyöttö maksoi maalin. On kuitenkin ihan ymmärrettävää että Myers aloittaa kauden farmin puolella. Tuollaisia virheitä ei voi katsoa läpi sormien, ja lisäksi siellä on muutenkin 7 x pakkia aloittavassa kokoonpanossa. Provy ja Ghost pelannevat yhdessä, muut parit eivät ole vielä selvillä. Ehkä jotain tällaista:

Provorov-Ghost
Sanheim-Gudas
Hagg-MacDonald
Folin

Eiköhän Myers nouse loukkaantumisten ja mahdollisten pelikieltojen (lue:Gudas) myötä kokoonpanoon jossain vaiheessa kautta. Sen jälkeen top4- on toivottavasti tämä:

Provorov-Ghost
Sanheim - Myers

@Courier varmaan käyt hakemassa reissullas selfien Grittyn kanssa?
Ehdottamasti. Itseasiassa, minua ei enää kiinnosta jääkiekko ollenkaan. Aikuiset miehet luistelevat mustan kuminpalasen perässä? Ei, minä haluan vain nähdä Grittyn!

Ja tosiaan @~KarKaus~ joulukuun puolella pitäisi mennä.
 

Taison

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, KalPa
Aube-Kubelin ja Myersin farmikomennusten jälkeen Flyersin 33 pelaajan leiriryhmä näyttää tältä:

Giroux-Couturier-Konecny
JvR-Patrick-Voracek
Lindblom-Vorobyev-Simmonds
Laughton-Weal-Raffl
Lehterä-Knight-Weise
Goulbourne-Twarynsky-Leier

Provorov-Gostisbehere
Sanheim-MacDonald
Hägg-Gudas
Folin-Friedman

Elliot, Stolarz, Hart, Neuvirth, Lyon

Paperilla rosterissa ovat myös loukkaantuneena olevat Laberge ja Morin.

Mielestäni yllättävimpiä nimiä tässä vaiheessa mukanaolevista ovat Goulbourne, Twarynsky ja Friedman. Twarynsky on Hextallin kommenteista päätellen tehnyt vaikutuksen leirin aikana ja haastaa tosissaan pelipaikasta. Vaikea kuitenkaan nähdä hänen joukkueeseen mahtuvan, kun alaketjuihin tunkua riittää. Myös Corban Knightin nimen näkeminen on kokoonpanospekulaatioissa on erikoista, mutta hän on pelaajatyypiltään Hakstollin nelosketjulaisen prototyyppi (katso VandeVelde, Bellemare), joten mahdottomana en pidä hänen mahtumista lopulliseen 23 pelaajan rosteriin. Vorobyovin osalta alkaa näyttää hyvältä. Eiköhän tuo ole pelipaikkansa leiriotteillan ansainnut, onko rooli sitten kolmos- vai nelosketjussa, paha sanoa. Ainoa mikä voi Mishan pelipaikkaa uhata on hänen waiwer-vapautensa, toivottavasti Hextall uskaltaa tehdä ratkaisuja pelillisin perustein.

Goulbourne ja Twarynsky lienee todennäköisimpiä Phantomsiin matkaavia hyökkääjiä, mutta jos 14 hyökkääjää jää ylös, niin se tarkoittaa vielä kahden pelaajan leikkausta. Nuo waiver hommelit tekevät asian hankalaksi, kun esim. Leier saattaa jopa jollekin joukkueelle kelvata (en kyllä tähän usko, mutta riski on). Jos haluttaisiin varman päälle pitää kaikki pelaajat organisaatiossa, niin Lehterä ja Weise waiwersien kautta farmiin, heitä ei kukaan noilla sopimuksilla ota. Eipä kuitenkaan tule tapahtumaan, joten veikataan lopuiksi pudokkaiksi Knight ja Leier. Friedman sitten puolustajista selkeä Phantomsiin lähtijä.
 

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Kiekko-Espoo
Toivon että Vorobyev mahtuu lopulliseen rosteriin ja siellä kolmoseen. Ei oikein ole tyyliltään nelosketjun peluri. Lindblom ja Simmer laidoille, niin uskon että tulosta tulee. Vaikea nähdä että ei mahtuis mutta hyvä pointti @Taison :lta että kun ei tarvitse mennä waiwerin kautta niin se farmi mahdollisuus on.
Knight on pelannut ihan hyvän pre-seasonin. Rangersia vastaan innostui jopa tehoilemaankin Lindblomin ja Laughtonin kanssa, tehden ekaan erään 1+2. Se oli kuitenkin aika nopea suonenveto tehoilussa. Surkeaan alivoimaan vois tietty tuoda jeesiä. Silti näen kuitenkin aika pieninä mahdollisuuden että mahtuis rosteriin.
Mitäs me tehdään Wealin kanssa. Taisteleeko Voron kanssa kolmosen paikasta vai laitetaanko neloseen pörräämään Laughtonin ja Rafflin kanssa. Eihän tuo Wealkään ole nelosen pelureita mutta ihan tulevaisuuttakin ajatellen laittaisin Voron kolmoseen ja Wealin neloseen. Farmiin miestä ei lähetetä. Jori ei todellakaan kuulu Flyers rosteriin.

Jännää on !!!
 

tirlanttan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Tämän päivän reeneissä Jorsti loisti poissaolollaan. Hextall kommentoi asiaa niukasti, on kuulemma keskusteltu Lehterän sekä liigan kanssa asiasta. Ei sen enempää kommenttia irronnut. Voipi olla pelit Flyersissa pelattu.
 

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Oli asia miten oli niin kyllä karu tosiasia on ettei Jorilla hirveästi annettavaa ole ja mielellään näkee jonkun junnuista saavan senkin peliajan.
 

wunderveba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Pääseekö Flyers Lehterän sopparista eroon ilman sanktioita, jos osallisuus tuohon huumetouhuun todetaan? En nyt juuri muista, miten Losilla meni Richardsin kanssa.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Pääseekö Flyers Lehterän sopparista eroon ilman sanktioita, jos osallisuus tuohon huumetouhuun todetaan? En nyt juuri muista, miten Losilla meni Richardsin kanssa.

No ei Kings Richardista eroon ilman sanktioita päässyt, vaikka toki ulosostoa halvemmalla siitä selvisivätkin cap-seuraamusten osalta. Pelaajayhdistys haastoi silloin sen sopimuksen purkamisen ja asia sovittiin lopulta ennen kuin mentiin välimiehelle saakka. Muistaakseni Kings joutui maksamaan 90% sopimuksesta ja palkkakattoonkin siitä jäi vaikutuksia useaksi vuodeksi eteenpäin (edelleenkin ovat siellä Kingsin cappia rasittamassa). Ja tärkeänä eronahan tuossa Richardsin ja Lehterän tilanteiden välillä oli, että Richards oli ollut pidätettynä kun taas Lehterää ainoastaan kuultu poliisitutkinnan yhteydessä. Kings kuitenkin purki sen sopimuksen silloin ennen kuin syytteet Richardsia vastaan oli nostettu, eli ei nyt syytteen nostamista edellytetä ennenkuin Flyers voisi toimia (mutta sitten todennäköisesti mentäisiin valitusprosessiin sen jälkeen).

Dean Lombardihan taitaa nykyisin olla Flyersin organisaatiossa joku Hextallin erityisneuvonantaja tms., eli kokemusta näiden asioiden käsittelystä parhaiten omaava (ex-)GM löytyy läheltä. Lombardi on varmaan oppinut Richards-jutusta että mikä toimi ja mikä ei, joten siitä viisastuneena Flyers voi toimia paremmin Lehterän suhteen sitten. Ehkä se parhain ratkaisu on kuitenkin heittää Lehterä waivereiden kautta farmiin tulevaksi kaudeksi ja ensi kesänä päästä helposti eroon hänestä sitten kun sopimus päättyy.
 
Viimeksi muokattu:

Nickelback

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NHL yleisesti
Jos Lehterä saa tuomion, taitaa viisumi lähteä mieheltä.
Hankala pelata sen jälkeen Usassa/Kanadassa.

Olin just tulossa kirjoittaa tuosta. Ja jos ei oo viisumia ei Flyersilla ole velvotetta maksaa palkkaakaan. Ts. silloinhan sopimus menee purkuun. Näin ainakin sivustakatsojan silmissä. Mutta voihan se olla että NHLPA:lla omansa sanottavana.
 

SouthernSun76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Liverpool, Juventus, Azzuri, Leijonat
Olin just tulossa kirjoittaa tuosta. Ja jos ei oo viisumia ei Flyersilla ole velvotetta maksaa palkkaakaan. Ts. silloinhan sopimus menee purkuun. Näin ainakin sivustakatsojan silmissä. Mutta voihan se olla että NHLPA:lla omansa sanottavana.
Onkohan noihin pelaajasopimuksiin kirjattu pykäliä samalla tavalla kuin normaali ruohikonleikkaajalla, että jos itse töpeksit ja sillä aiheutat tilanteen ettet voi työskennellä, niin firmalla on oikeus irtisanoa ilman korvausvelvoitetta?
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Jos Lehterä saa tuomion, taitaa viisumi lähteä mieheltä.
Hankala pelata sen jälkeen Usassa/Kanadassa.

Eiköhän Lehterän nykyinen sopimus ehdi päättyä ennen kuin asia on mahdollisesti Suomen oikeuslaitoksessa käsitelty. Että tuskin tuolla mahdollisella viisumin menetyksellä ainakaan Flyersin kannalta on merkitystä.
 

Carlos

Jäsen
Eiköhän Lehterän nykyinen sopimus ehdi päättyä ennen kuin asia on mahdollisesti Suomen oikeuslaitoksessa käsitelty. Että tuskin tuolla mahdollisella viisumin menetyksellä ainakaan Flyersin kannalta on merkitystä.

En tiedä sitten miten jenkkien viranomaiset tulkitsevat kohdan; "Have you ever violated any law related to possessing, using, or distributing illegal drugs?"

Siinähän ei kysytä että onko sinua tuomittu tai pidätetty, vaan oletko rikkonut lakia liitten ko. aiheeseen. Olisi kiva olla kärpäsenä katossa miten Lehterä kysymyksen kanssa kiertelee jos Department of homeland security häntä asian tiimoilta lähestyy.
 

Ralph

Jäsen
Tuohan on Flyersille onnenpotku, jos saavat nyt säännösten mukaan potkia Jori Lehterän pihalle ilman, että siitä tulee mitään sanktiota palkkakattoon tai muita kuluja. Ilmaiseksi turhakkeesta eroon ja kiitokset huumesotkuihin sekaantumisesta.
 

Carlos

Jäsen
Tuohan on Flyersille onnenpotku, jos saavat nyt säännösten mukaan potkia Jori Lehterän pihalle ilman, että siitä tulee mitään sanktiota palkkakattoon tai muita kuluja. Ilmaiseksi turhakkeesta eroon ja kiitokset huumesotkuihin sekaantumisesta.

Olin tässä jo puuskahtamassa että ei varmaan ole kuule iso palkka Lehterällä - mutta sitten tarkistin ja nyt sattuu alaleukaan. Siis kuka helvetti on mennyt sorvaamaan hänelle 4.7 miltsin sopparin ja miksi ja milloin??? Voi herrajee että on kyllä mehevä sopimus ihan ynnämuu -osaston miehellä.
 

Ralph

Jäsen
Olin tässä jo puuskahtamassa että ei varmaan ole kuule iso palkka Lehterällä - mutta sitten tarkistin ja nyt sattuu alaleukaan. Siis kuka helvetti on mennyt sorvaamaan hänelle 4.7 miltsin sopparin ja miksi ja milloin??? Voi herrajee että on kyllä mehevä sopimus ihan ynnämuu -osaston miehellä.
Bluesihan sille tuon sopparin sorvasi ja sitten työnsi Flyersille. On vielä takapainoitteinen, tämän kauden palkka olisi viisi miljoonaa dollaria.
 

Taison

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, KalPa
Twitteristä poimittu kokoonpano yön Rangers-peliin:
@billmeltzer kirjoitti:
Flyers lines:
JVR-Patrick-Voracek
Lindblom-Vorobyev-Twarynski
Raffl-Laughton-Knight
Leier-Weal-Weise

Provorov-Gostisbehere
MacDonald-Gudas
Sanheim-Folin

Hart
[Stolarz]

Noista ketjuista voi alkaa jo päättelemään, että hyökkäyksen osalta top-9 on lyöty aikalailla lukkoon. Ykkönen huilaa tänään ja Twarynsky pelaa Simmondsin paikalla tulevassa kolmosketjussa. Kahdesta alemmasta ketjusta löytyvät sitten nelosketjun paikoista taistelevat pelaajat.

Hart aloittaa maalilla. Rangersilta ei ilmeisesti ihan kaikki parhaat ole mukana, mutta pari ketjua NHL-miehiä tarjoaa varmaan riittävästi haastetta. Muistaako joku, että minkä tasoista miestä Hartin aikaisemmin pelaamissa harkkamatseissa on ollut vastassa? Tilastot näyttävät hyvältä, mutta omin silmin en ole pelejä nähnyt. Täytyy tänään yövuoron lomassa yrittää edes osa matsista seurata.

Edit. Sivusilämällä tuli matsia seurattua. Eka erä näennäistä Flyers hallintaa, mutta maalipaikoille ei ollut asiaa. Omissakaan ei tosin hätää. Toiseen erään osat vaihtuivat ja Rangers painoi 3-0 tauluun. Kahdelle ensimmäiselle Hart ei voinut mitään. Ensimmäinen oli ohjuri Rangers yv:llä ja toinen maali meni Gudas-MacDonald pakkiparin sekoilun piikkiin. 3-0 erän lopulla (jälleen) ylivoimalla. Kolmannessa erässä Flyers luonnollisesti painoi päälle, ja nousikin maalin päähän Provorovin ja JvR:n osumilla, joista jälkimmäinen tosin meni Rangers pelaajan lavan kautta sisään. Hallinnasta huolimatta tasoitusta ei tullut, 4-2 maali lopussa tyhjiin. Ketjuja sekoiteltiin pelin aikana, vikassa erässä yhdessä pelasivat ainakin JvR, Vorobyov ja Raffl.

Selkeitä onnistujia ei kovin montaa ollut, Provorov-Ghost pari oli omalla tasollaan. Myös Vorobyov näytti juuri siltä, millaisia raportteja hänestä on saanut lukea. Ei ole se säkenöivin pelaaja kentällä, mutta tekee jatkuvasti fiksuja ratkaisuja kiekon kanssa. Yllättäviä syöttöjä ja saa siirrettyä kiekon eteenpäin sujuvasti paineen alla.

Hart ei mitenkään loistanut, muttei myöskään pettänyt. Rangersin kolmannen maalin olisi joku voinut ottaa kiinni, vaikka olikin one-timer. Kainalosta taisi sujahtaa. Muutamia pomppukiekkoja antoi eteen, mistä jäi ehkä hieman epävarma vaikutelma.
 
Viimeksi muokattu:

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Kiekko-Espoo
Täytyy kyllä sanoa että olihan hirveetä kattoa kun amac ja Gudas huseeras pakkiparina. Aina kun äijät meni jäälle niin kamera olis voinut kääntyä siks aikaa katsomoon seuraamaan Grittyn touhuja mieluummin. Amac tosiaan konttaili, olikohan se nyt 0-2 maalissa aika huolella.
Knight sai jonkunlaisen vamman pelissä. Tiukkaa tekee mahtuisko rosteriin mut ei tämä nyt ainakaan jeesannut mahiksia.
Yks peli jäljellä preseasonia, jossa kohdataan bruins vieraissa. Su-ma yönä (muistaakseni)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös