Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Tässä kun junalla matkatessa on tylsää niin olis mukava lueskella jotain pienimuotoista raportointia hallilta tai edes tilanne seurantaa jos joku viitsis
Sama juttu. Ollaankohan samassa vaunussa?

vastaantulija

Määrätietoisesti HPK
Kerho aloitti vahvasti ja loi useamman tilanteen. Tuli se yksi jäähykin Ilvekselle paineen seurauksena ja siitä maali. Sen jälkeen kyllä vähän Ilves-merkkisesti mentiin. Puolustusasemiin vähän jäätiin, mutta ei Ilvekselle sieltä juuri kunnon paikkoja auennut.

Cornet ja Nenonen jäi tästä mieleen positiivisesti. Hyviä ratkaisuja kiekon kanssa. On tossa tottumista, kun #28 on vaarallinen kiekon kanssa.

Erinomaista, kiitoksia pikaraportista!

Miltä A. Karjalaisen otteet näyttivät?

@Squit Ok, kiitos tiedosta!

TheRikza

Hämeenlinnan Pallokerho, Florida Panthers
Ensimmäinen erä aika kaksijakoinen. Alku selkeästi Kerhon ja alun yv:llä maalikin. Innalla ohjasi Nikkilän rannelaukauksen maaliin. Erän edetessä Ilves pääsi paremmin peliin kiinni ja sai pari jopa ihan vaarallista paikka, mutta Karjalainen on ollut varma Kerhon maalilla.

Leinolla oli kaksi hyvää maalintekopaikkaa ensimmäisessä erässä. Puolittaisesta läpiajosta yli maalin ja toisesta paikasta suoraan päin Heleniusta.

Ralph

Olisiko jo Jere Innalan aika tehdä Liigassa muutakin kuin vain väläytellä? Ensi kaudella jo yli 20 pistettä?

TheRikza

Nikkilä taisi loukkaantua kulmapainissa. Ei varannut painoa oikealle jalalle kun talutettiin vaihtoon. Poistui koppiin.

Ilves tasoittaa ohjurilla maalin edestä. Korkea maila, mutta ei näitä harkkapeleissä liian tarkkaan katella

Useful Idiot

HPK
Hylättiinkö 2-0 maali? Livetulokset antaa ainakin sellaisen datan. Ilves näköjään heti tämän kirjoitettuani tasoihin.