Yhdysvaltain ex-presidentti Donald J. Trump

  • 3 416 059
  • 22 739

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Giuliani: Trump wants to meet with Mueller - YouTube

Crossdresser Giulianin höpinöistä ei ota Erkkikään selvää mutta näyttää siltä että USA on erittäin lähellä perustuslaillista kriisiä. Mitä tulee Manafortiin niin luulen että hän on laittanut kaiiki pelimerkit pardonille.
 

Freedom

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi, Tappara
No jos tiedät tästä asiasta edes auttavasti niin tiedät senkin, että D't maksoivat Steelelle vain tuon muistion viimeistelystä. Itse muistio tilattiin joidenkin Rebujen toimesta Rebujen esivaalien aikaan kaivamaan tRUmpista skeidaa ja muistion tekijä, britti hra Steele itse ilmoitti FBI'lle löydöksistään kun tukka nousi tarpeeksi pystyyn.

Täytyy sen verran korjata, että Steele ja tai hänen dossierinsa eivät olleet milläänlailla kuvioissa, ennen kuin Hillary palkkasi Fusion GPSn:

’The Free Beacon says Steele was not involved in the research at the time of its involvement, and "none of the work product that the Free Beacon received appears in the Steele dossier."

Siellä alkaa Trumpilla olemaan twiittien perusteella tuli perseen alla.

Miksi Trump pitää Mueller-tutkimusta jatkuvasti tapetilla toistamalla jo moneen kertaan sanomiaan asioita?

Koska Muellerin noitavaino on paras keino saada republikaanit liikkeelle marraskuun välivaaleissa.

Marraskuun välivaalit ovat turnout-vaalit. Se puolue, jonka kannattajakunta tuntee itsensä enemmän uhatuksi, voittaa.

Trump ei siis missään tapauksessa halua, että Mueller lopettaisi tutkimuksensa ennen marraskuuta.

Kun republikaanit tutkivat yli-innokkaasti omalla erikoissyyttäjällään Bill Clintonia vuosikaudet (1994-98) ja uhkailivat impeachmentilla, se napsahti omille käsille, ja demokraatit saivat sen ansiosta ison vaalivoiton 1998.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tavallisesti tällaisen tweetti-tykityksen tavoite on harhauttaa ihmisiä katsomaan toisaalle (”KATO, ELVIS”) kun mediaan jysähtää joku uusi ja entistä raskauttavampi ”bomb shell”. Manafortin oikeudenkäynti on alkanut, mutta sieltä tuskin tulee mitään kummempaa ihan heti. Toki tuo toinen tweetti voisi indikoida tRUmpin viestiä mahdollisesta tulossa olevasta armahduksesta?

Oliskoos jotain uutta tulossa Muellerilta tai SDNY’lta koskien Cohenia?
Ainakin ABC:n uutisten mukaan tällä kertaa Trumpin twiittisormen sai syyhyämään tieto siitä miten hanakasti Mueller haluaa Trumpia kuulustella obstruction of justiceen liittyen:
ABC News kirjoitti:
Special Counsel Robert Mueller’s office wants to ask President Donald Trump about obstruction of justice, sources close to the White House tell ABC News. According to sources, the president learned within the last day that the special counsel will limit the scope of questioning and would like to ask questions both orally and written for the President to respond to.

According to sources familiar with the President’s reaction Wednesday morning, that was the genesis for his early morning tweet storm. Trump took to twitter in one of his strongest attacks against the federal probe into Russian meddling in the 2016 election
Lähde: Special counsel Mueller wants to ask Trump about obstruction of justice: Sources - ABC News (Linkki vie ABC Newsin uutiseen)

Miksi Trump pitää Mueller-tutkimusta jatkuvasti tapetilla toistamalla jo moneen kertaan sanomiaan asioita?

Koska Muellerin noitavaino on paras keino saada republikaanit liikkeelle marraskuun välivaaleissa.

Marraskuun välivaalit ovat turnout-vaalit. Se puolue, jonka kannattajakunta tuntee itsensä enemmän uhatuksi, voittaa.

Trump ei siis missään tapauksessa halua, että Mueller lopettaisi tutkimuksensa ennen marraskuuta.

Kun republikaanit tutkivat yli-innokkaasti omalla erikoissyyttäjällään Bill Clintonia vuosikaudet (1994-98) ja uhkailivat impeachmentilla, se napsahti omille käsille, ja demokraatit saivat sen ansiosta ison vaalivoiton 1998.

Tästä asiasta olen itse asiassa ainakin jossain määrin samaa mieltä. Kyseessä on hyvin pitkälti brändäyskysymys. Kun Trump tarpeeksi hokee Twitterissä ja muissakin tiedotusvälineissä sitä miten hänen mielestään kyseessä on "Phony/Rigged Russian Witch Hunt" jota harjoittaa päivästä vaihdellen milloin "13 Angry Democrats" milloin taas "17 Angry Democrats" ja muutenkin kyseessä on kaikin puolin todellinen "disgrace" voi se ainakin omaa ydinkannattajakuntaa sytyttää tulevissa vaaleissa.

Se puolestaan, että tulevien vaalien teema on se, onko Yhdysvaltain presidentti lain yläpuolella vai ei kertoo omaa karua kieltään USA:n poliittisen järjestelmän nykytilasta. Aivan kuten kertoo myös se, että mikäli Mueller joutuu haasteen avulla pakottamaan Trumpin kuultavaksi, haasteen lainvoimaisuudesta päättää viimekädessä korkein oikeus, josta tuolla hetkellä saattaa löytyä ainakin kaksi Trumpin nimittämää tuomaria.

Tuostakin olen samaa mieltä, että republikaanien yli-innokkuus Clinton-jahdissaan napsahti vaaleissa omille käsille, mutta mielestäni tämä Venäjätutkimus on kuitenkin ammattimaisemmin toteutettu ja vähemmän poliittisesti latautunut toisin kuin Trump antaa ymmärtää.

Osittain se, että Mueller on vielä virassaan johtuu kuitenkin ihan siitäkin, että Trumpin lähipiiri on onnistunut pariinkin otteeseen estämään Trumpin yritykset irtisanoa Mueller.

EDIT. Näköjään Trump olisi tuoreimpien tietojen mukaan valmis kohtaamaan Muellerin silmästä silmään asianajajiensa vastustelusta huolimatta, toivottavasti kohtaamisaikomus ei jää vain puheen tasolle:
NYTimes kirjoitti:
In effect, he believes he can convince the investigators for the special counsel, Robert S. Mueller III, of his belief that their own inquiry is a “witch hunt.”
Trump Pushes for Interview With Mueller Against Lawyers’ Advice - The New York Times (Linkki vie NYTimesin artikkeliin)
 
Viimeksi muokattu:

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Siitä vaan diilitaiteilija tekemään aivan mahtavaa diiliä syyttäjän kanssa.
 

Salt

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
Trump has taken his attacks against Mueller to a new level: Tom Dupree - YouTube

Tämä Fuck You Newsin pallopää Lou Dobbs on hassu hemmo, Göbbelskin olisi kateellinen. Entisellä apulais-AG Tom Dupreella on kova työ pitää keskustelu edes suurin piirtein raiteillaan. Hyvää viihdettä on tämä.

Kiitti linkistä! Todella hyvää viihdettä ja saa ihan Dupreenkin nauramaan älyttömille journalismin sanamuodoille. Kyllä Göbbels olisi kateellinen tällaisesta propagandatrolliarmeijasta.
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Se puolestaan, että tulevien vaalien teema on se, onko Yhdysvaltain presidentti lain yläpuolella vai ei kertoo omaa karua kieltään USA:n poliittisen järjestelmän nykytilasta.
Maan ylin johtaja tarvitsee liikkumavapautta, joten sitä taustaa vasten ihan hyvin mietitty. Vaan "founding faterseilta" jäi oivaltamatta, että pressaksi voidaan valita mielisairas ihminen, kuten Trump.

USA:n nykytila ei niin kovin paljon eroa eräiden Eurooppalaisten maiden tilasta, joten turha sitä on kauhistella. Fasismi on valttia myös Italiassa, Unkarissa, Puolassa ja Itävallassa. Englanti teki valintansa samoista lähteistä.
Kyllä Göbbels olisi kateellinen tällaisesta propagandatrolliarmeijasta.
Göbbelsin opissa on 2 pääkohtaa eli valehtele tarpeeksi paljon ja jatkuva toistaminen. Joten olisi se kateellinen trolliarmeijasta ja erityisen ylpeä jenkkien nykyisestä presidentistä.
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Selvisi sitten se eilinen tRUmpin Twitter-sulaminen => Bob Mueller katsoi Don the Conin bluffin (suostuu henk. koht. haastatteluun jos kysymykset koskevat vain mahdollista ”collusion”-osiota ja ne esitetään etukäteen kirjallisesti) ja havaitsi sen oletetun heikoksi... Nyt siellä Sarah ”rockabilly” Sanders yrittää taas selittää mustaa valkoiseksi ja kertoo aiemmasta poiketen, ettei tRUmpin tweetit olekaan ”lausumia” vaan ”mielipiteitä” (tämä siis uudesta yrityksestä ”oikeuden estämiseksi” a.k.a. vaateesta, että Sessions sammuttaisi Muellerin ”noitavainolta” valot).

Mueller siis antaa sopivasti siimaa ja suostuu osaan vaateista (peruskysymykset kirjallisesti, mutta ”follow-up” suullisesti), mutta haastattelu koskisi sitten kuitenkin epäiltyä ”oikeuden estämistä”. Tällä Mueller antaa tRUmpille mahdollisuuden tehdä yhteistyötä, mutta jos näin ei tapahdu voi Mueller haastaa tRUmpin virallisesti kertomaan oma versionsa. Ja kuten yllä mainittu, tRUmpin lakimiehet eivät oikein tykkää ajatuksesta, että Don the Con ja hänen levoton leukansa istuisivat alas ammattimiehen kanssa.

Se, että Bob Mueller on valmis haastattelemaan tRUmpia kertoo vain ja ainoastaan sen, että hänen tutkintansa on pauttiarallaa valmis! ”Mueller knows everything” ja tunnetusti hän ei esitä epäillylle yhtään kysymystä, johon ei tiedä jo itse 100% varmaa ja totuudenmukaista vastausta. Miettikää koko ajan valheita laukovaa tRUmpia keskustelemassa tuollaisen kundin kanssa??

Ja tuohon mahdolliseen impeacent-prosessiin => viimeistään jos D’t saa enemmistön välivaaleissa on kys. käsittely käynnissä alta aikayksikön, mutta sikäli kun Mueller toimittaa tutkimusraporttinsa senaatille seuraavan muutaman viikon aikana ja se on ”riittävän raskauttava” on mielestäni (HUOM => MIELESTÄNI) GOP’lta poliittinen itsemurha olla käynnistämättä kys. prosessia itse (saisivat edes vähän hillittyä kuulusteluita yms.). Jos raportti on raskauttava eikä GOP impeachment’ia käynnistä voi DOJ tehdä halutessaan raportista myös julkisen ja sen jälkeen osunee paska tuulettimeen huolella? Voitte vaan kuvitella USA’n liberaaleissa suurkaupungeissa alkavia protesteja...

Ja toki tuon impeachment-prosessin käynnistäminen ei tietenkään tarkoita tRUmpin lähtöä WH’sta (vrt. Bill Clinton), mutta edelleen, miettikää tuo ”blobbermouth in chief” istumaan senaatin ”juridical committee”n edessä!

Mielenkiintoisia aikoja elellään!
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
GOP’lta poliittinen itsemurha olla käynnistämättä kys. prosessia itse
Rebut on läskin taskussa, se verran monta rebujen senaattoria DT on tiputtanut, kun nämä on erehtyneet pitämään moraalia jonkinlaisena hyveenä. Joten mitään prosesseja ne ei käynnistä ja tulevat pitämään huolen, että istuu täyden kauden. Ja näin homma toimii niin kauan kuin rebujen äänestäjät on yhtenä miehenä oman natsinsa takana.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Vaan "founding faterseilta" jäi oivaltamatta, että pressaksi voidaan valita mielisairas ihminen, kuten Trump.
No tuon epäpätevän ja epäsopivan presidentin valituksi tulemisen "founding fathersit" jollain tavalla osasivat ennakoida tai ainakin siihen varautua ja senpä takia kongressin tehtävänä onkin toimia presidentin vallan vahtijana ja tarpeen tullen poistaa presidentti virastaan. Siihen ei sen sijaan selvästikään oltu varauduttu, että presidentin puolue puolustaisi presidenttiä tilanteessa kuin tilanteessa yhtenä tai lähes yhtenä rintamana.

Vielä ei tietenkään varmuudella voida sanoa mitä tulevaisuus tuo tullessaan, minkälaista raporttia Muellerin suunnalta pukkaa ja missä vaiheessa (ennen vai jälkeen loppuvuoden vaalien) ja millaisiin toimenpiteisiin kongressi raportin seurauksena ryhtyy ja mikä on ylipäätään kongressin paikkajako puolueittain siinä vaiheessa kun mahdollisiin toimenpiteisiin ryhdytään. Ja kuten moneen kertaan onkin tässäkin ketjussa todettu niin mahdollinen viraltapoistaminen vaatii senaatin puolella joka tapauksessa osan republikaanisenaattoreista tukea.
 

Petri1981

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, NFL, NBA, Valioliiga, UCL
Siihen ei sen sijaan selvästikään oltu varauduttu, että presidentin puolue puolustaisi presidenttiä tilanteessa kuin tilanteessa yhtenä tai lähes yhtenä rintamana.

Kyllä ne siihen varautui kuuluisalla perustuslain toisella lisäyksellä, jos homma perkelöityy. Ihan vielä ei sentään tuossa tilanteessa kuitenkaan olla. Kuitekin jos enemmistö hyväksyy Trumpin toimet, niin demokratia on puhunut.
 

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
jos enemmistö hyväksyy Trumpin toimet, niin demokratia on puhunut.

Mikäli näin käy, niin eikös tuon lauseen viimeinen sana kuuluisi olla loppunut. Sillä tiellä ollaan monella muullakin suunnalla ja sama tie on ennenkin johtanut järjettömään tappamiseen ja tulee johtamaan tälläkin kertaa. Lampun hengen kun päästää vapaaksi, sen takaisin tunkeminen vaatii uhrinsa ja taas luullaan, että on voitettu pahuus ikuisiksi ajoiksi, kunnes joku vatipää sen taas onnistuu vapauttamaan.
 

Petri1981

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, NFL, NBA, Valioliiga, UCL
Mikäli näin käy, niin eikös tuon lauseen viimeinen sana kuuluisi olla loppunut. Sillä tiellä ollaan monella muullakin suunnalla ja sama tie on ennenkin johtanut järjettömään tappamiseen ja tulee johtamaan tälläkin kertaa. Lampun hengen kun päästää vapaaksi, sen takaisin tunkeminen vaatii uhrinsa ja taas luullaan, että on voitettu pahuus ikuisiksi ajoiksi, kunnes joku vatipää sen taas onnistuu vapauttamaan.

Mielestäni ei ole demokratian vika, että ihmiset äänestävät miten äänestävät, eikä voi mielestäni sanoa, että puolet kansasta äänestää väärin, ja sen takia lopettaa demokratia. Demokratia on siitä hieno hallintomuoto, että se tälläisten äänestystulosten muodossa kertoo, jos kansa kokee että asiat ovat huonosti. Tässä vaiheessa äänestystuloksiin tyytymättömien tulisi miettiä miksi kansa äänesti noin, ja miten kansan tilannetta voitaisiin parantaa, ja esittää siitä konkreettisia suunnitelmia kansalle. Kansa sitten äänestää jos kokevat nämä suunnitelmat oikeanlaisiksi. Nyt Yhdysvaltain demokraattinen puolue on lähtenyt linjalle, jossa ei esitellä omia suunnitelmia, vaan puhutaan 100% ajasta Venäjästä ja Trumpin mustamaalaamisesta. Tämä on mielestäni huono strategia, mikä vain lujittaa Trumpin suosiota. Riidassakin ihminen asettuu entistä kovemmin puolustuskannalle, jos häntä kohtaan hyökätään.
 
Viimeksi muokattu:

Tuamas

Jäsen
Kim lähetti Donaldille ihqn kirjeen ja kas, ydinaseriisunnasta lipsumista on ihan turha muistella.

realDonaldTrump kirjoitti:
Thank you to Chairman Kim Jong Un for keeping your word & starting the process of sending home the remains of our great and beloved missing fallen! I am not at all surprised that you took this kind action. Also, thank you for your nice letter - l look forward to seeing you soon!

Donald J. Trump Twitterissä: "Thank you to Chairman Kim Jong Un for keeping your word & starting the process of sending home the remains of our great and beloved missing fallen! I am not at all surprised that you took this kind action. Also, thank you for your nice letter - l look forward to seeing you soon!"
 

Creed Bratton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Mielestäni ei ole demokratian vika, että ihmiset äänestävät miten äänestävät, eikä voi mielestäni sanoa, että puolet kansasta äänestää väärin, ja sen takia lopettaa demokratia. Demokratia on siitä hieno hallintomuoto, että se tälläisten äänestystulosten muodossa kertoo, jos kansa kokee että asiat ovat huonosti. Tässä vaiheessa äänestystuloksiin tyytymättömien tulisi miettiä miksi kansa äänesti noin, ja miten kansan tilannetta voitaisiin parantaa, ja esittää siitä konkreettisia suunnitelmia kansalle. Kansa sitten äänestää jos kokevat nämä suunnitelmat oikeanlaisiksi. Nyt Yhdysvaltain demokraattinen puolue on lähtenyt linjalle, jossa ei esitellä omia suunnitelmia, vaan puhutaan 100% ajasta Venäjästä ja Trumpin mustamaalaamisesta. Tämä on mielestäni huono strategia, mikä vain lujittaa Trumpin suosiota. Riidassakin ihminen asettuu entistä kovemmin puolustuskannalle, jos häntä kohtaan hyökätään.

Jep samaa mieltä. Demokraattien pitäisi palata takaisin "juurilleen" ja keskittyä sen tavallisen ihmisen tilanteen parantamiseen millä äänestäjät keskilännen osavaltioista saataisiin takaisin. Toisekseen miten aktivoida mustat äänestäjät. Sen sijaan sieltä on joidenkin uutisten mukaan HRC tunkemassa takaisin "auttamaan" noissa välivaaleissa, jonka en usko olevan heidän eduksi.

Trump koheltaa kokoajan ja omasta mielestä näyttää olevan aika paniikissa Muellerin tutkimuksien takia, niin demokraattien kannattaisi nyt keskittyä juurikin noihin tavallisten äänestäjien asioihin ja antaa Trumpin itse pilata nykyinen tilanteensa.
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Kyllä ne siihen varautui kuuluisalla perustuslain toisella lisäyksellä, jos homma perkelöityy. Ihan vielä ei sentään tuossa tilanteessa kuitenkaan olla. Kuitekin jos enemmistö hyväksyy Trumpin toimet, niin demokratia on puhunut.

Jos rebut eivät suostu impeachmentiin siinäkään tapauksessa että Trumpin voidaan todeta estäneen oikeuden toteutumista sekä hyötyneen rahallisesti virka-asemastaan niin USA on perustuslaillisessa kriisissä. Ja se tilanne ei ole kovin kaukana.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Demokratia on siitä hieno hallintomuoto, että se tälläisten äänestystulosten muodossa kertoo, jos kansa kokee että asiat ovat huonosti. Tässä vaiheessa äänestystuloksiin tyytymättömien tulisi miettiä miksi kansa äänesti noin, ja miten kansan tilannetta voitaisiin parantaa, ja esittää siitä konkreettisia suunnitelmia kansalle. Kansa sitten äänestää jos kokevat nämä suunnitelmat oikeanlaisiksi. Nyt Yhdysvaltain demokraattinen puolue on lähtenyt linjalle, jossa ei esitellä omia suunnitelmia, vaan puhutaan 100% ajasta Venäjästä ja Trumpin mustamaalaamisesta. Tämä on mielestäni huono strategia, mikä vain lujittaa Trumpin suosiota.
Tietyllä tavalla hieno kirjoitus ja olisin monta kertaa voinut samanlaisen kirjoittaa itsekin. Nyt vain elämme maailmassa jossa tämä ei mielestäni päde. Demokratia on sinänsä hieno hallintomuoto, mutta yksi keskeinen osa toimimaa demokratiaa on toimiva media ja se osa on rikki. Asiaa ei auta, että istuva presidentti hyökkää avoimesti vapaata tiedonvälitystä vastaan fake newseineen. On suorastaan uskomatonta miten iso osa kansasta on vieraantunut faktoista. Siitä on tietyllä tavalla helppo syyttää suurpääomaa joka on massiivisen propagandan keinoin ottanut lähes monopolin tiedonvälityksestä. Näkisin, että vaaleja ei enää ratkaista asiaperustein vaan valheellisilla hyökkäyksillä ja propagandalla. Nyt kyse on vain siitä kumpi onnistuu sen paremmin. Harjoitetulla politiikalla ei ole enää merkitystä.
 

BaronFIN

Jäsen
Tuosta demokraattisuudesta: jotain on vialla amerikkalaisessa demokratiassa kun kolme miljoonaa vähemmän ääniä saanut on voittaja kunhan voitti ns. oikeissa paikoissa. Tämä tosin on jo yleissivistystä, että USAssa pitää voittaa oikeissa paikoissa.

Huolestuneempi olen suuntauksesta, missä toinen valtapuolue on vuosikymmenen ajan varsin menestyksekkäästi piirtänyt kongressin vaalipiirijakoa itselleen mieluisaksi. Käytännössä Republikaanien on mahdotonta hävitä kongressin enemmistöä nykyisellä piirijaolla. Tässä ei ole mitään demokraattista ja periaatteesta aiheesta ei edes saa keskustella.

Suomessa samaan tapaan Keskusta voisi maakuntauudistuksella mitätöidä isojen kaupunkien kokoomuslaiset ja sementoida oman asemansa porvarillisen kukkulan kuninkaana.
 

Freedom

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi, Tappara
Rebut on läskin taskussa, se verran monta rebujen senaattoria DT on tiputtanut, kun nämä on erehtyneet pitämään moraalia jonkinlaisena hyveenä. Joten mitään prosesseja ne ei käynnistä ja tulevat pitämään huolen, että istuu täyden kauden. Ja näin homma toimii niin kauan kuin rebujen äänestäjät on yhtenä miehenä oman natsinsa takana.

Kun tällä palstalla ovat natsi/Goebbels -kortit aika herkässä, kannattaa ehkä ymmärtää, miksi ne ovat tällä hetkellä herkässä myös Amerikan konservatiivien/oikeiston/republikaanien keskuudessa liberaalien/vasemmiston suhteen.

- Valtamedia jauhaa aamusta iltaan omaa liberaalien propagandaansa demokraattisen puolueen suorana käsikassarana. Toinen puoli kansasta joko unohdetaan kokonaan tai sitä ylenkatsotaan ja halveksutaan.

- Eliitin ja vasemmiston keskuudessa alkaa esiintyä demokratian kyseenalaistamista. Sanotaan, että toinen puoli kansasta äänestää väärin. Looginen johtopäätos on että pitäisi poistaa äänioikeus 'väärin-äänestäjiltä', ja siirtyä liberaalien diktatuuriin.

- Konservatiivit ovat historiallisesti puolustaneet USA:n perustuslakia, joka takaa yksilönvapaudet (mm. sananvapaus, uskonnonvapaus, aseenkanto-oikeus). Liberaalien ei nähdä oikeasti uskovan Amerikan perustuslakiin.

- Liberaalit haluavat lisätä verotusta ja sääntelyä ja sitä myötä valtion roolia taloudessa ja yhteiskunnassa. Konservatiivit haluavat juuri päinvastaista. Totalitääriset hallitsijat kuten Hitler ja Stalin halusivat ideologiansa myötä tehdä kaiken valtion kautta. Heille valtio oli kaikki kaikessa ja ihminen vasta sen jälkeen.

- Kaikki Some-jätit (Google, Facebook, Twitter) ovat vasemmiston vasemman laidan kontrollissa. Sen näkee kuka tahansa pelkästään googlaamalla 'Trump' jolloin esiintulevissa 'uutisissa' 95% on anti-Trump median tuotoksia, vaikka tasapuolisessa yhteiskunnassa voisi odottaa 50-50-jakoa. Konservatiivit kutsuvat some-jättien omistajia haukkuma-nimellä 'Masters of the Universe', ja kokevat että heidän näkyvyyttään ja sananvapauttaan pyritään rajoittamaan algoritmeilla ja muilla kikoilla (totta), joista ei ole yhteiskuntaan mitään läpinäkyvyyttä ja joista näillä yrityksillä ei ole mitään vastuuta.

- Ääri-vasemmisto (Antifa, Black Lives Matter, jne.) on ottanut työkaluikseen väkivallan, paikkojen hajottamisen, naamio-pukeutumisen ja vastustajien hakkaamisen hiljaisiksi. Demokraattien rahoittajat (Soros jne) ovat todistetusti myös näiden ääri-liikkeiden rahoittajia, ja koko porukka kuuluu samaan poliittiseen blokkiin demokraatti-puolueen kanssa.

- Yliopistot suoltavat nuorille ihmisille yksipuolista vasemmisto-propagandaa, joka menee tietysti nuoriin ihmisiin hyvin läpi, ja sieltä kumpuaa iso osa myös mm. sosialisti Bernie Sandersin kannatusta. Kun konservatiiviset puhujat ovat menneet yliopistoille puhumaan, seurauksena on ollut väkivaltaa ja mellakoita, joiden tarkoitus on konservatiivisten äänien vaientaminen. Ja taas liberaalit ovat ottaneet yhden sivun Hitlerin pelikirjasta (30-luvun Saksassa 'ruskea paidat' valvoivat ajattelun 'oikeellisuutta').

- Liberaalien keskuudessa nostaa päätään retoriikka, jossa Trumpin kannattajia pitää vastustaa joukkovoimalla - huutamalla tai vaientamalla hiljaisiksi, kuten mm. Maxine Waters hiljalleen vaati julkisessa puheessaan. Tästä liberaalien keskuudessa vallitsevasta sosiaalisesta paineesta tai kollektivismista on syntynyt mm. Brandon Strakan WalkAway -movement.

- Retoriikka kaapeli-TV:ssä saa päivä päivältä absurdimpia piirteitä Trumpin vastustus kiihkossaan. Vastustetaan kaikkea mitä Trump kannattaa vain siksi, että Trump kannattaa sitä, vaikka se olisi kuinka järkevää. Alkaa näyttää siltä, että liberaalit ovat heittäneet järkensä romukoppaan, ja muuttaneet politiikkansa fanaattiseksi uskonnoksi.
 

Tifosi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Home Box Office
- Yliopistot suoltavat nuorille ihmisille yksipuolista vasemmisto-propagandaa, joka menee tietysti nuoriin ihmisiin hyvin läpi, ja sieltä kumpuaa iso osa myös mm. sosialisti Bernie Sandersin kannatusta. Kun konservatiiviset puhujat ovat menneet yliopistoille puhumaan, seurauksena on ollut väkivaltaa ja mellakoita, joiden tarkoitus on konservatiivisten äänien vaientaminen. Ja taas liberaalit ovat ottaneet yhden sivun Hitlerin pelikirjasta (30-luvun Saksassa 'ruskea paidat' valvoivat ajattelun 'oikeellisuutta')

Joo yliopistot suoltavat propagandaa joka menee tietysti nuoriin ihmisiin hyvin läpi koska aikuiset tietävät että se on valtion duuni päättää naisen kropasta että saako se tehdä aborttia tai ei.

Aikuiset myös tietävät että se on valtion tehtävä estää aikuisia ihmisiä menemästä naimisiin keskenään jos ovat valtion mielestä väärää sukupuolta.

Se on ihme että konservatiivit haluavat vähemmän säätelyä mutta silti "oikeanlaista säätelyä"

Kun yliopistoilla joku puhuu että tämä on väärin niin se on propagandaa.

Mikä on ironisesti nimimerkkinsä valinneen Freedomin kanta jos saa kysyä?
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Shep Smith Fox News totally pulls apart Trumps tweets & The White House over Mueller #MAGA - YouTube

Fox Newsistä voidaan olla montaa mieltä mutta löytyy sieltä ihan hyvääkin journalismia Shep Smithin toimittamana ainakin. Ja kannattaa muistaa että Hannity ei ole journalisti vaan eräänlainen studioisäntä ja mielipidevaikuttaja.

Shep Smith: Journalists are not the enemy of the people - YouTube

Tässä toinen pätkä Shep Smithiltä, hieno puolustuspuhe journalismin ja journalistien puolesta. Shep is a stand up guy. Se mikä on hämmentävää on tuon mediatalon ristiriitaisuus, toisaalla Dobbs ja Hannity, sitten on Shep Smith. Hämmentävää.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Jaksa taas kaikkeen puuttua, mutta pari poskettominta.
- Liberaalit haluavat lisätä verotusta ja sääntelyä ja sitä myötä valtion roolia taloudessa ja yhteiskunnassa. Konservatiivit haluavat juuri päinvastaista. Totalitääriset hallitsijat kuten Hitler ja Stalin halusivat ideologiansa myötä tehdä kaiken valtion kautta. Heille valtio oli kaikki kaikessa ja ihminen vasta sen jälkeen.
Tämä on suoraan Orwellin kirjasta 1984. Ihmiset jotka kannattavat säätelyä ja korkeaa verotusta ei ole liberaaleja. Liberaalit ovat niitä, jotka levittävät taxation is theft -tagilla puolitotuuksia (kuten että tuloverot eivät ole tarpeellisia yhteiskunnan rahoittamiseen). Liberaalit vastustavat kaikenlaista asekontrollia.
USA:ssa monet liberaalit äänestävät näistä syistä Trumpia. Ehkä jopa suurin osa.
- Kaikki Some-jätit (Google, Facebook, Twitter) ovat vasemmiston vasemman laidan kontrollissa. Sen näkee kuka tahansa pelkästään googlaamalla 'Trump' jolloin esiintulevissa 'uutisissa' 95% on anti-Trump median tuotoksia, vaikka tasapuolisessa yhteiskunnassa voisi odottaa 50-50-jakoa. Konservatiivit kutsuvat some-jättien omistajia haukkuma-nimellä 'Masters of the Universe', ja kokevat että heidän näkyvyyttään ja sananvapauttaan pyritään rajoittamaan algoritmeilla ja muilla kikoilla (totta), joista ei ole yhteiskuntaan mitään läpinäkyvyyttä ja joista näillä yrityksillä ei ole mitään vastuuta.
Tässä nyt ei ole mitään järkeä. Ei Somea kontrolloi kukaan. Nuo mainitut ovat pörssiyrityksiä, jotka tekevät voittoa osakkeenomistajilleen.
Se että somessa keskistytään vastustamiseen ei myöskään kerro mitään painoarvosta. Etsimällä Hillary Clintonia esiintulevissa 'uutisissa' 95% on anti-Clintonia. Toki Somessa on omia algorithemjään ja nyt tarjoavat yleensä käyttäjille sellaisia asioita, joista hän on antanut vinkkiä olevansa kiinnostunut. Jos siis google ehdottaa sinulle homoeroottista materiaalia, niin vika ei ole välttämättä googlessa vaan kannattaa miettiä missä sivuilla on pyörinyt.
 
Viimeksi muokattu:

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
- Liberaalit haluavat lisätä verotusta ja sääntelyä ja sitä myötä valtion roolia taloudessa ja yhteiskunnassa. Konservatiivit haluavat juuri päinvastaista. Totalitääriset hallitsijat kuten Hitler ja Stalin halusivat ideologiansa myötä tehdä kaiken valtion kautta. Heille valtio oli kaikki kaikessa ja ihminen vasta sen jälkeen.

- Kaikki Some-jätit (Google, Facebook, Twitter) ovat vasemmiston vasemman laidan kontrollissa. Sen näkee kuka tahansa pelkästään googlaamalla 'Trump' jolloin esiintulevissa 'uutisissa' 95% on anti-Trump median tuotoksia, vaikka tasapuolisessa yhteiskunnassa voisi odottaa 50-50-jakoa. Konservatiivit kutsuvat some-jättien omistajia haukkuma-nimellä 'Masters of the Universe', ja kokevat että heidän näkyvyyttään ja sananvapauttaan pyritään rajoittamaan algoritmeilla ja muilla kikoilla (totta), joista ei ole yhteiskuntaan mitään läpinäkyvyyttä ja joista näillä yrityksillä ei ole mitään vastuuta.
Liberaalit korostavat yksilönvapautta ja yksilön roolia yli valtion. Sitä on liberalismi.

Ei syöpääkään kehuta puolessa artikkeleista, eikä se tarkoita, että tiedemiehillä on syöpää vastaan jotain ennakkoluuloja. Syöpä on paha asia, samoin kuin Trumpin politiikka.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös