To 17.5.2018 Otteluseuranta (13. kisapäivä)

  • 149 800
  • 1 839
Tila
Viestiketju on suljettu.

Kouhia

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
No, leuka pystyyn ja ens keväänä uudelleen Bratislavassa.

N. Kapanen, Nokelainen ja OlympiaOssi kaivaa putket kaapista ja Se On Siinä!

#nevöföget
 

Valmetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks, Bruins
Koomiset pohjois-koreat ynnä muut riepoteltiin alkupeleissä ja niiden pelien maaleja kelaillaan top maali koosteissa. Hävetkää ny oikeasti.
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Rohkeampi kaveri olisi ottanut tasoituksen jälkeen aikalisän. Oltiin meinaan oltu aika sekaisin jo pidemmän aikaa siinä vaiheessa.

Näimpä. Nykyään koutsit säästää aikalisää niin säilyy mahdollisuus haastaa vastustajan maali.

Mut kyl tossa vaiheessa pitäisi yrittää katkoa vastustajan flow, ihan sama haastaa enää myöhemmin jos häviää pelin muutamassa minuutissa.
 

Judge Dredd

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Nyt sit vaan kaikki mahdolliset syyt Teuvon niskaan kun ei saanut pidettyä pomppua kolme sekuntia ennen loppua, eiks je?
Teuvo oli surkea tänään. Ilman tuota pomppuakin. Aho oli suvereenisti paras pelaaja tässä turnauksessa ja tässäkin pelissä. Tuleva leijonakapteeni. Mutta valmennuksen piikkiin pistän nämä tappiot heikommille maille.
 
Suosikkijoukkue
Colorado, Toronto, sympatiat Krakenille
Marjamäen vika tää ei ollut todellakaan. Pari tyhmää valintaa ja pari tyhmää peluutusta näissä peleissä, mutta esimerkiksi tämän pelin kusi täysin pelaajat itse. Ei Marjamäki.

Suomi pelasi hyvää kiekkoa ja pelitavassa ei mun mielestä ollut vikaa
Olen itsekin tätä mieltä. Nyt ei vain kasetti kestänyt ja kurittomuuteen soruttiin jatkuvasti.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, KiPa-90, KuPS, Valioliiga ja NHL yleisesti
Täytyy myöntää, että en ihan tämänkaltaista aikakautta odottanut Marjamäen ajasta Leijonien peräsimessä.
 

veskula

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Die Nationalmannschaft
Ei tuo lopun viivasyöttö kovin laadukas nyt Teuvolle ollut. Turhaa suolailla yhtä miestä vaikka harmittaakin. Rehellisyden nimissä on todettava että Marjamäen valmennuspesti ei kovin kummoinen ollut. Yksi mies, mutta ei ollut yhden pelin varassa.
 

arvee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi Fineland, North Atlantic Hawks, EU, Jokerit
Mika Niemeä tässä kaipailen. Teräväinen pelasi hyvin.

Onkohan Esa Saarinen huomenna lehdessä kertomassa, minkälaisen kolauksen tämä tappio kansantaloudellemme aiheuttaa. Voi voi.
Aion mennä huomenna töihin.
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Hei, Laurista päästiin juuri eroon! Ehkä tästä eteenpäin maajoukkueen pelaajat taas tietävät, että mitä siellä kentällä olisi tarkoitus tehdä.

Kiitos, Lauri, näistä peleistä. Näytit, että hyvätkin pelaajat saadaan näyttämään huonoilta, jos heillä ei ole minkäänlaista pelisuunnitelmaa.
 

Euro71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, olosuhdesyistä HIFK
Kyllä tää matsi ratkesi Suomen luokattoman huonoon toisen erän pelaamiseen. Ihan kuin ykköserän maalin johto olisi tuudittanut joukkueen uneen, aivan hirveän näköistä pelaamista :/
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Parempi voitti, ja se siitä. Ja saattoihan tuo olla laskelmoitukin tappio - ei tarvitse kohdata Kanadaa välierässä...
 

Jinsui

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ei ole hetkeen vituttanut yhtä paljoa kuin viimeisen tunnin kuunnella jatkuvaa toistelua valtaisasta yllätyksestä ja sensaatiosta. Mertaranta VEKS!
 

Neely

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
Marjamäki teki sen taas. Hirtti kiinni pelaajiin joista oli etukäteen ajatellut saavansa jotain ihmeellistä irti. Ville Pokan ja Pekka Jormakan jääajat ei kuuluisi kuolemanpelin kolmannessa erässä olla noilla näytöillä nähdyn kaltaiset. Ei tule ikävä. Marjam
 

iLUZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Tää meni nyt näin tällä kertaa, mutta tuota Pokan peluuttamista en voi kyllä käsittää. Varmasti yksi kiekollisesti saamattomimpia pakkeja tässä jengissä, ellei saamattomin.
 

palle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild, HIFK
Kunnia sille kenelle kunnia kuuluu. Sveitsi pelasi kisojen parhaan pelinsä ja ansaitsi voittonsa. Onneksi kiekkokauden huipennus on vasta edessä, joten tämä laimea välipala on nopeasti sulatettu.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Älä viitti. Kukkonen on sentään ollut voittamassa maailmanmestaruutta ja aika isoa kasaa muitakin mitaleita. Ei se nyt ihan vahingossa ole mukana kuitenkaan ollut, koska ei se Marjamäki ihan 15 vuotta tuolla maajoukkueessa ole valmentanut.

Myönnä nyt rohkeasti vaan, että Marjamäki veti aika historiallisesti vihkoon oman aikakautensa eikä sitä mitkään Kukkoset olisi tässä turnauksessa toisin muuttaneet. Huvittavaa tämä oululaisten puolustelu, kun kaikki ei Marjukan hokia pidäkään ylivertaisena.
 

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
Ei ollut valmennuksen vika, mutta kuritonta oli. Häh?

Miten tuo joukkue voi hävitä Sveitsille? Ei oo Sveitsi huono, mutta Suomi paljon kovempi. Kyllä pikkasen kääntäisin katsetta penkin taakse.
 
Käsittämätöntä touhua. Pokka pelaa joka toista vaihtoa ja jokaisessa vaihdossaan aivan vitun kassalla.

Luistelu aloitettiin vasta kun kakka oli jo lahkeessa.

Ainut sentteri lähetettiin himaan ja kentällä hiihtelee MannisisiaJormakoita.
 

jukiapina

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP valitettavasti
Ihan normi settiä tappiot Tanskalle, Saksalle ja Sveitsille. Kanada ja USA sitten taso aliarvioida suomen. Ihan täysin valmennuksen piikkiin. Ei tosin yllätä kun Marjukka on tuolla patsastelemassa. Hieno suoritus Sveitsiltä. Pelaa niinkuin suomen ois pitänyt mutta ei nii ei
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös