Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

To 17.5.2018 Otteluseuranta (13. kisapäivä)

Viestiketju osiossa 'MM-kisat 2018, Kööpenhamina ja Herning' , aloittajana Pistelinko87, 17.05.2018 klo 12.30.

Viestiketjun status:
Viestiketju on suljettu.
 1. juhis82 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS,Detroit Red Wings,Kanada
  USA-Kanada vois olla kyllä hieno finaali nyt kun Suomi ei mukana


  Lopputurnausta ajatellen
   
 2. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura, sympatiat: KalPa
  Breaking news:

  Aftonbladet ja Expressen ei revittele Suomen tappiolla, eli niitäkään ei kiinnosta.
   
 3. DAF Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  se kolmikirjaiminen. PISTI PALLON MAALIIN
  Lainaus:
  Ruotsi on sivistysvaltio, jossa lähinnä kannustetaan Suomea. Ei sieltä lähdetä naapuriin autokolonnalla Tornio-Haaparanta-akselilla vittuilemaan.
   
 4. veskula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Die Nationalmannschaft
  Lainaus:
  Näin olin lukevinani, että Teuvon kanssa naksuttelevat menemään. Valmennus tuskin tulee töpseleitä nykimään irti, ja varmasti he asian itsekin ymmärtävät vielä. Mestaruus ei siihen mennyt, mutta ovat pieniä asioita jotka muiden tekijöiden kanssa ratkaisevat huipputasolla.
   
 5. ipaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Power forwardit ja stay-at-home pakit
  Lainaus:
  Joo oli se minunkin mielestä outoa että Pokka siellä oli, varsinkin kun sohlasi oikein kunnolla kolme minuuttia ennen loppua. Itse mietin ääneen että nyt lähti Pokka vilttiin, mutta ei sittenkään. Olisiko Honka toisena rightin pakkina ollut sopivampi sitten.
   
 6. zelro Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL, IFK
  Sen sijaan että kaivetaan epäonnistujia ja päitä vadille niin pitää muistaa että siellä kentällä oli toinenkin joukkue. Varsinkin kaksi ensimmäistä erää Sveitsi pelasi todella ennakkoluulottomasti ja uskalsi paineistaa kunnolla. Tänään voitti se joka ottelun halusi oikeasti voittaa.
   
 7. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura, sympatiat: KalPa
  Lainaus:
  Ei pidä paikkaansa, muistan kyllä historiasta kun siellä on useinkin käännetty veistä haavassa. Aika varmaksi sanon että esim. viime kevään tappio Ranskalle sai siellä porukan liekkeihin.
   
 8. Kiekura Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja Ducks
  Lainaus:
  Tai voisko se olla, että toisella joukkueella oli parempi tuuri, olivat hyviä ja tänään niille riitti se, että pelasivat noin 5 minuuttia aivan hurmoksessa?

  Ihan naurettavaa yrittää kaataa kaikkea Marjamäen niskaan
   
 9. agent082 Jäsen

  Ymmärtäisin tällaisen studiolässyttelyn, jos Suomi olisi hävinnyt taistellen tasoiselleen joukkueelle.
  Lainaus:
  Juuri näin. Ei ole noilla metodeilla todellista menestystä tulossa. Nuorten maailmanmestaruudet olivat hieno juttu, mutta osalle lasten ikäkausimitalin saaminen saattaa pahasti vääristää käsitystä siitä, mitä oikea menestyminen vaatii.
   
 10. Euro71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, olosuhdesyistä HIFK
  Lainaus:
  Hmmh, mutta Kärpissä nähtiin se, kuinka Marjamäki käänsi syöksykierteeseen joutuneen seuran kahteen peräkkäiseen mestaruuteen. Ei Marjamäki mikään kultaa tekevä Midas ole, mutta osaa kyllä tehdä voittavia joukkueita: ei kyllä ehkä sillä aikataululla, joka maajoukkueella on käytettävissä.
   
 11. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Lainaus:
  Häviäjien selittelyä, "niillä vain kävi tsägä". Suomi ei saanut toisessa erässä ainuttakaan maalipaikkaa aikaan ensimmäisen 10 minuutin aikana. Kun kiekkoon päästiin, ei tiedetty mitä sillä tehdään. Se ei ole tsägää.
   
 12. Snagari Jäsen

  Sebastian Ahon haastatteluun olisi voinut päättää koko lähetyksen. Suuri pelaaja.
   
 13. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Lainaus:
  Minut saa suolata aina. Olen ihminen, kuka menee optimismin kautta ja siksi välillä eniten tulee paskaa niskaan, mutta todennäköisesti aurinko nousee muutaman tunnin päästä ja huomaa, että elämä jatkuu.

  Taisin sulle avautua, kun yritit asiallisesti ongelmakohtia kertoa. Ne nyt realisoitui ikävästi. Älä pahalla muistele, kun olisi itse voinut pelejä miettiä objektiivisesti eikä yltiöpäisen posin kautta. Jalosella on varmasti enemmän annettavaa maajoukkueelle turnausmuotoisessa järjestelmässä. Hänellä kumminkin on se viimeisin aikuisten ja u20 mestaruus.

  Enis vuoden mm-kisat on taas oma tarinansa ja riippuu paljon saadaanko edes tämän vuotinen kattaus näitä NHLjunnuja.
   
 14. aurora borealis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  No ymmärrettävästi ei tällä hetkellä. Ja kyllähän Latella ilmiselviä heikkouksia on valmentajana esimerkiksi tuo Pokan uppiniskainen peluuttaminen tuntui tänään vähintäänkin omituiselta ja samansuuntaisia omituisia peluutusratkaisuja nähtiin aikoinaan myös Kärpissä etenkin kolmannella kaudella.

  Kokonaisuutena kuitenkin sanoisin, että Marjamäen Kärppäpesti jäi vahvasti positiivisen puolelle. Mies toi mukanaan korkean vaatimustason, hyvän taktisen osaamisen ja ammattimaisuuden Kärppiin heikompien vuosien jälkeen ja rakensi ympärilleen erittäin pätevän valmennustiimin, jonka osaamisesta nautitaan Oulussa edelleen.

  Se mitä Marjamäen toiminnasta olen noilta vuosilta kuullut ja lukenut monesta eri lähteestä on antanut itselleni kuvan ahkerasta ammattilaisesta. Aika näyttää miten Jokereissa lopulta käy, mutta kyllä minä uskoisin että mahdollisuudet menestyäkin on vielä olemassa. Seuravalmentaminen on kuitenkin Marjamäelle selvästi ominaisempi ympäristö toimia kuin nämä lyhyemmät turnaukset, joista saldo jäi lopulta aika surulliseksi. Että älkää nyt Jokerikannattajat vielä ihan kokonaan ranteita auki repikö.
   
 15. EmeraldSapphire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Pittsburgh Penguins, Carolina Hurricanes
  Katosi aika lailla jännitys toisesta välierästä (Kanadan ja Sveitsin kohtaamisesta), mutta finaalista voidaan odottaa jännittävää. Hyvin todennäköisesti saadaan joko revanssi viime vuoden finaalista, tai pohjoisamerikkalaisten joukkueiden yhteenotto.

  Lainaus:
  Sen sijaan Iltalehti haukkuu Ruotsia umpisurkeaksi Tre Kronorin voitosta huolimatta.
   
 16. Viljami84 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit,Buffalo,Leijonat, altavastaajat
  Lainaus:
  Jep juurikin näin ja itse pyrin olemaan realisti ja aina kehittämään niin itseäni kuin myös (jos voisi tuota Suomen peliäkin).

  No nyt ollaan samassa veneessä ja toivoin, että olisin väärässä ja ongelmia ei olisikaan ollut ja oltaisiin finaaleissa. Joten positiivisuus on hyvästä, mutta ongelmat pitää havaita... jos ei meidän niin ainakin valmennuksen.

  No suunta ylöspäin.
   
 17. Turha Kaukalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat, New York Jets
  Päävalmentaja on vastuussa joukkueesta. PISTE.
   
 18. Hemekeke Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blue Jackets
  Marjan parhaat kisat tähän mennessä, arvosana 2/5. Peli oli raikasta parhaimmillaan, nämä asiat jäivät itseä ihmetyttämään, joku voi kommentoida miksi näin:

  1) Miksi Suomela ja Niemi eivät olleet 3.ja 4. senat?
  2) Miksi Pokka eikä Nuti viivassa ratkaisuhetkillä?
  3) Miksi Riikola 7. pakki?
  4) Miksi Tolvanen piti raahata Tanskaan?
  5) Kuka on Manninen ja millä näytöillä kiveenhakattu paikka joukkueessa?

  Tolvaseen liittyen, eikö Nhl vahvistusten joita otetaan kesken kisojen, pitäisi olla tasonsa todistaneita huippumiehiä, eikä lupauksia tasoa "ehkä parempi ku palola, mut 5v päästä saletisti parempi".
   
 19. BlackWolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
  Mikko Rantanen 1+1=2 +/- -1
  Granlund -1
  Tolvanen -1
  Kapanen -1
  Tulkaa nyt selittään että miten se oli 0+0 0 Anttilan, Mannisen tai jonkun muun vika ja miten se Niemi nyt ainakin olisi jotain tehnyt.
   
 20. Euro71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, olosuhdesyistä HIFK
  Lainaus:
  Olen samaa mieltä omien mielikuvieni kanssa. Late on minun silmissäni tinkimätön ja erittäin, erittäin vaativa valmentaja, joka haluaa koko organisaation tukevan menestymistä. Late tekee mielestäni parempaa jälkeä silloin, kun hän saa treenattua joukkueensa pelaamaan haluamallaan tavalla pidemmällä ajanjaksolla, hän ei ole sellainen "tsemppari" kuin esim Curre joka saa maajoukkueen loistamaan parin viikon treenillä. Jos meillä vaan olis joku Laten ja vaikka tsemppari-Suikkasen symbioosi, joka ymmärtäisi paitsi taktiset kuviot juurta jaksain että myös osaisi tsempata joukkueen pelaamaan parissa päivässä, joku sellainen kuin... vaikka Manner?

  Offtopic: No, jos totta puhutaan, niin J. Jalonen on varmaan maajoukkuevalmentajana Latea parempi tuolla saralla. Kärppiin en ehkä enää J. Jalosta toivoisi valmentajaksi, mutta kunhan Mannerin kausi on ohi, niin ehkä Kivi?

  Lainaus:
  Joo, totta, osa pelaajista selvästi muodostuu Laten suosikeiksi jotka pelaa vaikka ulospäin näyttää siltä, että kannattaisi laittaa vilttiin. Mutta toisaalta Late ei ole pahimmasta päästä istuttamassa pelaajia syyttä suotta penkillä (EDIT: Mun mielestä Kärpissä sekä K. Jalonen että Heikkilä oli tässä suhteessa pahempia), ja toisaalta istuttaa kyllä pelaajia penkillä selässä olevasta nimestä huolimatta.

  Lainaus:
  Olen samaa mieltä, sillä varauksella, että jos Laten haluaa oikeasti saavan huimia tuloksia aikaiseksi, seuran ja sen organisaation pitää taipua Laten tahtoon. Late on valmentaja joka tähtää ainoastaan menestykseen, ja tähtää siihen tiukasti pelitavallisesti. Hän ei ole sellainen valmentaja joka mukautuu ottamaan materiaalista irti sen minkä saa, vaan haluaa materiaalin noudattavan sitä peliä, jota hän tahtoo joukkueen pelaavan. On siis odotettavissa, että Jokereissakin meidän mielestä aika random-ukot saavat peliaikaa, ja sitten jotkut eivät sitä saa, vaikka päälle päin näyttäisi siltä, että heidän suoritustensa perusteella pitäisi pelata.
   
  Viimeksi muokattu: 18.05.2018 klo 00.48
 21. Kimmo Stasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Lainaus:
  Aika turha lista spekulaatioista.

  Risto ei tosiaankaan ole tulossa, enää koskaan, hän on persona non grata-listalla tästä ikuisuuteen, eikä tuo nyt niin kummoinen menetys ollutkaan. Vatanen vasta sitten kun ei muualle kelpaa ja silloin ei kelpaa enää myöskään Leijoniin (vrt. case Bergenheim), Koivu on jo vanha mies ja maajoukkuepelinsä pelannut (ehkä jopa pelinsä muutenkin ensi kauden jälkeen) vaikka tänä vuonna vielä käyttöä olisikin ollut mutta vain 3. tai 4. ketjuissa ja olisiko se sitten ollut hieman kyseenalaista entisen kapteenin arvolle? Rinnekin alkaa olemaan jo eläkeläinen ja annetaan hänelle rauha lepuutella koska on tehtävänsä joukoissa kunnialla suorittanut. Raskia ei joukkue päästä (liian tärkeä Bostonille), Saros tulee todennäköisesti jos Predsit tippuu ajoissa eikä joukkueessa jo ole vähintään samantasoista molaria nimettynä kuten nyt (Säteri) sillä harvemmin sieltä P-Amerikasta kukaan jaksaa tulla kesken kisojen jos ei pelipaikka ole edes varma. Lepistö ei nyt ollut käytettävissä eikä enää tulevaisuudessa mahdu enää välttämättä edes rosteriin, samoin kuten Hietanen. Filppula ja Lehteräkin ovat majupelinsä hyvin pitkälle jo pelanneet ja parempiakin on käytössä.

  Ketä sieltä sitten tulevaisuudessa tämän vuoden jengin lisäksi saattaisi tulla? Määttä ja Lindell nyt ainakin, Niku varmaan vielä todennäköisimmin, eli hyviä puolustajia ja tärkeitä vahvistuksia muuten meidän heikoimpaan osa-alueeseen. Jokiharjun olisi pitänyt olla mukana jo nyt, eli Marjalta virhearviointi.

  Hyökkäykseen on tulevina vuosina varmastikin jopa tunkua, etenkin jos ilmapiiri Leijonissa on sellainen että sinne on kiva tulla ja Ahon tapaiset liiderit näyttävät edelleen esimerkkiä että eiköhän pojat mennä. Laine tulee satavarmasti vielä joku kerta tässä ihan lähivuosina, en usko että ihan joka kevät pääsee näin pitkälle kuin nyt jenginsä kanssa. Pulju kehittyy piakkoin sille tasolle mille on odotettukin, joten tulee olemaan tärkeä lenkki menestyksen tiellä jatkossa. Lehkonen, Barkov...lista on pitkä ja hyvä niin.

  Ja etenkin jos tämä farssi olympialaisten ympärillä jatkuu, niin MM-kisoista tulee joka vuosi entistäkin korkeatasoisemmat kun koko ajan suurempi joukko kynnelle kykeneviä haluaa mukaan (ja olympialaiset vajoavat jonnekin EHT-tasolle, niin laadultaan kuin kiinnostavuudeltaan). Trendihän on ollut sellainen jo muutaman vuoden. Onneksi nämä kisat ovat joka vuosi, niin saa nauttia useammin huippuluokan kiekosta! World Cupista ei taida koskaan tulla mitään kun ei nämä P-Amerikan rahamiehet oikein ymmärrä kiekosta mitään, luulevat että pleikkarimaailman voi suoraan siirtää liveksi jäälle.

  Eniten vituttaa kyllä Savinaisen puolesta ettei päästy nyt lyömään kultamitalia kaulaan. Hän jos joku sen olisi ansainnut. Toki Sepen ja monen muun loistaneen nuoren ohella, mutta he kerkeävät sen hoitaa vielä, mahdollisesti jopa useampaan kertaan, Claywoman ei välttämättä enää koskaan.
   
 22. iLUZ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  Jopa Aho on avoimesti sitä mieltä, että Pokka oli Leijonien ongelma :)

  http://www.iltalehti.fi/mmjaakiekko-2018/201805172200951435_hh.shtml
   
 23. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Sinulta minä kysyin. Keskusteltu ei oikein etene jos vastaat kysymykseen kysymyksellä. Ja vieläpä samalla, jonka itse kysyin.
   
Viestiketjun status:
Viestiketju on suljettu.