Ke 28.3.2018 JYP - HIFK (puolivälierien 5. ottelu)

• 14 869
  • 107

Jymäkkä

HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Oikeesti en voi käsittää, miksei Olkinuoraa vaihdettu edes jossain vaiheessa. Ei tuo nyt ihan yksin maalivahtiin kaatunut, mutta kuitenkin. Selin reagoi taas hienosti. On se totta, meillä on valmentaja!

hablaa

Lügan kaaossseura
Oikeesti en voi käsittää, miksei Olkinuoraa vaihdettu edes jossain vaiheessa.
Se on meidän Marko (ja jatkopahvi on taskussa, jee!). Oikeasti, edellisen pelin viimeiset 6min ilman maalivahtia oli jotain todella erikoista. Yleensä ei reagoida lainkaan.

veskula

JYP, Die Nationalmannschaft
En voi oikein käsittää mitä tuossa tapahtui. Henkisellä puolella ehkä 75%, koska esim. jatkoerässä JYP oli oikeastaan aika ylivoimainen, peli ei siis kadonnut sinällään. HIFK pelasi lievästi ilmaistuna fiksun vieraspelin. Aika moni joukkue olisi alkanut jo vetämään geeliä huomista varten.

Uncle Becker

HIFK, Україна
Ei
Jyppi teki Suomet ja Hifk Ruotsit!

Silloin 5-1 kääntyI 5-6 ja 5-0 nyt 6-7. Hifk vei loput 50 mnuuttia 7-1!

Täydellinen munaus Jypiltä. Paskoivat housuun eikä valmentaja tajua ottaa aikalisää.
Ei se voinut ottaa aikalisää, kun meni urpona haastamaan HIFK:n toisen maalin.

snake70

Boston Bruins
ä tia 7-1!

Ei voinut ottaa aikalsää, koska otti haaston ekassa erässä, tuossa mitään aikalisiä tarvittu, ei se aikailisä edes auta tuollaiseen paskomiseen. kyllä tuo oli täysin pelaajien ryssiminen, no parempi joukkue voitti ja ansaitsi sen, huominen enää muodollisuus.

sampson

Jyp, Leijonat
Jypillä loistelias 1. erä. Maalit ansaittuja. Sitten 2. erä surkea puolustuksen ja maalivahtipelin suhteen.

Kyllä tuomaritoimintakin kokonaisuudessaan oli play-off sarjan heikointa, ehkä korkeintaan mestistasoa Fonseliuksen ja Salosen osalta. Tuntui, että jos edellisessä pelissä pilli soi omituisesti, tässä pelissä se ei soinut edes aivan selvissä tilanteissa. Fonselius ja Salonen ovat sentään tuominneet muutamia pelejä ennen tätä.

Tuossa toisessa erässä olisi Jypin pitänyt vaihtaa viimeistään maalivahtia. Maalit eivät tulleet pelkästään hifk:n hyvyyden vuoksi.

Erikoisin peli, mitä on nähty Suomessa pitkään aikaan.

jukiapina

JYP valitettavasti
6-3, 6-5 ja 6-7 oli Newttoni kentällä

5-2, 6-4 ja 6-6 oli Mäenpää kentällä

Etenkin nuo Mäenpään miinukset tuli aika selvästi Mäenpään omasta virheestä.

No eiköhän tämä kärsimys lopu huomenna. CHL pelleilyllä menetettiin 2 paikka joka olisi näkynyt ehkä helpompana vastuksena.

Deanwick

Jyväskylä, Seattle ja kansainvälinen kiekko
En nyt kyllä edes muista milloin viimeksi olisi matsi mennyt näin pahasti ihon alle. Pakko se on vain uskoa et huomenna jäällä nähdään ihan eri asenteella pelaava JYP, vaikka just tällä hetkellä KeuPan mestisfinaalit kiinnostaisivatkin enemmän. Jotenkin tätä perseilyä on todella vaikea uskoa CHL-mestaruuskeväänä.

Hedonist

Jyp
Olen 100varma että Jyppi ei ole luovuttanut. Vanhat papat Hytöset ja Immoset syö huomenna kiekkoja. Erehdyin tuolla aiemmin povaamaan Olkinuoraa huomiselle maalin mutta voisi jäädä kotiin.

Ihan kuin sarjan alussa povattiin. Maalivahtipeli näyttelee todella suurta osaa.

Suomelasta on sanottava että vaikka pari jatkispeliä onkin ratkonut niin on ollut vähän pettymys. Löysää ja vähän pelokasta peliä.

Hifkillä on tällä hetkellä kapeampi mutta terävämpi kärki kuin Jypillä. Se näyttää vievän voittoon mutta huominen kaiken muuttaa voi!

Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
En ota sinänsä kantaa otteluun, joka oli hämmentävin Liiga-matsi vuosikausiin, mutta eikö JYPin olisi ollut järkevää edes vaihtaa veskaria - kun aikalisää ei voinut enää käyttää - HIFK:n 6-3- tai 6-4-kavennuksen jälkeen, tai aivan viimeistään 6-5-tilanteessa? Tai jotain.

hablaa

En ota sinänsä kantaa otteluun, joka oli hämmentävintä Liiga-tarjontaa vuosikausiin, mutta eikö JYPin olisi ollut järkevää ainakin vaihtaa veskaria, kun aikalisää ei voinut enää käyttää HIFK:n 6-3- tai 6-4-kavennuksen jälkeen - tai viimeistään 6-5-tilanteessa? Tai jotain.
Joo toki, mutta Virtasen bravuuri on harjoitella "sad puppy"-ilmettä vaihtoaitiossa. Ei sitä nyt kaikkea voi tehdä yhtäaikaa.

JMA

JYP
Turha itkeä tuomareista Jyp fanien. Åstenin kakkonen oli aivan naurettava.

Hyvä että löysit oleellisen päivän pelistä.

Itse juhlisin hienoa, tai jopa aivan uskomatonta, historian kirjoihin jäävää voittoa.

Ja sen Åstenin ei kannata takaapäin työntää sitä mailaa sinne kainaloon. Salonen vihelsi nämä kaikki alusta lähtien pois.

Vain VirtasMarkonJYPjutut. Jippii.

Ramchester

TPS
En ole pätkääkään Hifkin puolella, mutta pakko onnitella hifkiläisiä mahtavasta noususta voittoon. Onnea, sitä oli hieno seurata. Arvostan tuollaista joukkueen lannistumatonta mielialaa.

Flou

Ravens

Väitän, että IFK -leirin itku kuuluisi Espooseen saakka, jos tuo ratkaisumaali olisi syntynyt toisessa päässä samalla tapaa.
Siihen päälle tuo missattu ulosajo ja selvääkin selvempi korkea maila kolmannen erän lopussa niin, joo, kyllä JYP -faneilla on ihan vähän syytä itkeä myös niistä tuomareista samalla, kun kivittävät Olkinuoraa ja Virtasta, jotka tappion pääarkkitehdit olivat.

cimoh

JYP, Jokipo, Canucks

Päivän paras. Kiitos piristyksestä (ja itseasiassa vakavasti puhuttaen ihan tosi asiasta)

Havushka

Jyp Flyers
Se maalivahdin vaihdolla reagointi oli Hifkillä kyllä erityisen onnistunut, kun Engrenille meni kaksi ekaa vetoa sisään. Virtanen kuvailee usein Jypiä sitkaaksi. Huomenna se nähdään.

Molemmat onnistuivat ja epäonnistuivat ottelussa rankasti, Jyp tietenkin vähän rankemmin.

ilu

Jypillä loistelias 1. erä. Maalit ansaittuja.

JYP oli ensimmäisen 10 minuutin aikana toki parempi, mutta ei missään nimessä niin paljon parempi että tilanne 5-0 olisi ollut "oikeudenmukainen" tai odotettavissa. Eikä toki HIFK ollut ensimmäisen 10 minuutin jälkeen 7-1 parempi kuin korkeintaan henkisesti.

Kapo 00

JYP
Puolipulloa viina join ennen kuin tietokoneen sain edes auki pelin jälkeen kotona. Jääkiekko joukkueet ovat siis yllättävän kekseliäitä tavoissaan tuottaa tuskaa kannattajilleen! Vaikka lätkää on paikanpäällä tullut nähtyä yli 2000 peliä. . .

Oli sellainen peli joka meni kirkkaasti vitutuslistan kakkoseksi. Joka tapauksessa huomenna Nordikselle.

Jokipojat, HIFK, Montreal Canadiens, Liverpool.
Tunteiden vuoristoratapeli ja pelillisesti surffipelihän siitä sitten tuli. Täytyy tunnustaa, että kirves oli jo välillä kaivoon heitettynä kun tilanne oli 5-0 (käsittämätön lukema ensimmäiseen 10 minuuttiin).

Huomenna sitten - yllätys, yllätys - varmaan pelataan 0-0 kunnes ratkaisu saadaan kolmannessa erässä. Tai jos ei sittenkään, sillä luulen, että ei sentään yhtä paljon maaleja, mutta tiukka matsi takuuvarmasti tulossa.

Se sitten huomenna nähdään kumpi on tuoreempi tämän päivän maalikarusellin ja jatkoajan jälkeen. Henkisesti aika vaikea Jypin kairata syvästä montusta ylös, mutta koska tämä sarja on ollut kaikinpuolin yllätyksiä täynnä, niin en lähtisi ennustamaan huomiselle yhtään mitään. Kaikki on mahdollista kunnes pelikello seisahtuu.................voiton merkiksi. Levottomin unin huomisen jännäriä odotellessa.

mixu

Hifk

Niin juhlinkin. Ihan sikana. Harmittaa vaan se että jotkut Jyp fanit näkevät että tuomarit ratkoivat pelin senkin jälkeen kun oma joukkue johtaa 5-0.

chubster

Tätä ihmettelee varmasti jokaikinen ihminen marko virtasen reagointikuplan ulkopuolella. Teillä on valmentaja, meillä Marko.

Kertokaa nyt miltä se tuntuu nousta 5-0 tilanteesta jatkoaika voittoon 6-7? Vittu kun mulla ei ole aavistustakaan, koska ei ole kokemusta. Sen sijaan näistä peleistä, joissa loppuun tulee sulaminen on kertynyt kokemusta virtasen aikana vaikka muille jakaa. Antakaa edes joku pieni ripaus sitä tunnetta?

kamenski

JYP
Jotenkin tossa ulkoillessa alkoi vituttamaan vielä vähän lisää. Olkinuora tietysti. 5-0 ja 6-2 tilanteissa kaveri vaan lopettaa pelaamisen. Ekassa erässä ei ehtinyt kuin yhden lahjoittaa, mutta tokassa oli reilummin aikaa ja kolme lahjaa. Kolme! Näytti siltä että oli niin varma voitosta ettei ollut enää mitään keskittymistä peliin. Kuhan vittu torkkui ja odotteli seuraavaa matsia. Kenttäpelaajille soisi enemmän kuin tippumisen tässä vaiheessa vain koska veskari on vitun kujalla.