NHL18 – Hockey Ultimate Team

  • 212 195
  • 964

MadSpade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Habs
Tuleekohan tässä nyt liian helposti pakoista noita superstaroja, sillä toisesta palkintopakasta sain Matthewsin ja kolmannesta tuli itse Crosby. Nyt voikin jo sitten rakentaa unelmajoukkueen jos myyn Crosbyn. Viisi tuntia peliaikaa takana.
No niin justiinsa.. Taitaapi olla vaan ihan järjetön munkki. Tai enpä tiedä.. Kun yhdestä GP-pakasta on näemmä mahdollista saada Malkin ja Stamkos, kuten tuossa aiemmin linkittämässäni videossa.

Mistä palkintopakoista muuten höpiset?
 

KukkosLasse

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins, Kärpät
Mukavaa että overalleja on laskettu. Paras normipelaaja on 90 overall Crosby. Herot myös 90 overalleja tänä vuonna.
Jos vaikka ei olisi heti lokakuussa jo osalla pelaajista 95 overalleja, kuten tuntui olevan viime vuonna.

Toki onhan siellä 99 Jagr ja Iginla sitten ns. herojen herona, mutta ne nyt vaatii aika paljon työtä onneksi.
Senhän takia noitakin on laskettu että voi laittaa vielä enemmän erikoiskortteja peliin ja ihmiset tuhlaavat vielä enemmän rahaa niihin. HUT on kyllä onnistuttu pilaamaan kivasti niiden avulla. Itse pelaisin mielummin 93 Crosby ja Mcdavid pelin parhaina pelaajina kuin 98 Cam Fowlereilla.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Senhän takia noitakin on laskettu että voi laittaa vielä enemmän erikoiskortteja peliin ja ihmiset tuhlaavat vielä enemmän rahaa niihin. HUT on kyllä onnistuttu pilaamaan kivasti niiden avulla. Itse pelaisin mielummin 93 Crosby ja Mcdavid pelin parhaina pelaajina kuin 98 Cam Fowlereilla.
Näinhän se tulee varmastikin olemaan.
Sen myös mitä olen lukenut ja katsellut, niin vähän jää kuva, että ns. kovempien pelaajien saaminen pakoista on helpompaa tänä vuonna. Eli sehän tarkoittaa sitten sitä, että kun jengi saa helposti hyvät pelaajat, niin sitten alkaa tulemaan erikoispakkaa ja korttia niin helvetisti, jotta jengi voi taas yrittää vieläkin parempia pelaajia.

Ikinähän näitä ei tule, mutta kyllähän joku palkkakatto sun muu tekisi niin helvetin hyvää. Mutta kun ideahan on Ultimate Team ja jatkuva sen parantaminen, niin ei tosiaan ole ikinä tulossa.
Mutta on tuo overallien lasku silti hyvä, että menee edes hetken pidempään toivottavasti siinä kunnes alkaa kaikenmaailman jyrilläkin olemaan yli 90ovr kortteja.
Toki ei sitä taas tiedä jaetaanko niitä erikoiskortteja taas millä perusteella. Jollain Lundqvistillakin taisi Milestone kortteja olla edellisessä änärissä joku kymmenen eri versiota ja ylipäänsä eri kortteja joku 15. Riittää kun käyt pieraisemassa hallilla, niin jostain sinulle kaivetaan erikoiskortti siihenkin ja taas pakat myy.
Mutta hei tulihan meillä jo viime vuonna rajoitteet pakkoihin! Vain 10 per päivä! Wau!
 

K.A.H

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Mistä palkintopakoista muuten höpiset?

Niistä pakoista, joita saa kun pelaa niitä NHL-haasteita jotka ovat uusi juttu HUT:ssa. Se pakka mistä Crosby tuli oli muistaakseni joku "minikeräilijäpakka" tai joku vastaava. En nyt ainakaan vielä Crosbya myy kun herran synergia on juuri se jonka ympärille ajattelin rakentaa koko tiimin näin aluksi. Armiakin osui siihen haarukkaan ja mahtuu hienosti neloskenttään. Sitten kun siihen kyllästyy voi pistää Crosbyn ohella lihoiksi puoli joukkuetta.
 

HockeyForLife

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wild
Kuluuko HUT Challenge -peleistä sopimuksia pelaajilta ja merkitäänkö pelin tilastoja pelaajien henkilökohtaisiin tilastoihin?

Tilastonörttinä tykkäisin, jos vaan online-pelin tilastot näkyisivät pelaajillani ..
 

Brassard

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Tappara
Ei kulu sopimukset eikä myöskään tule merkintöjä pelaajien tilastoihin.
Haasteen voitosta/tappiosta ei tule merkintää joukkueen rekordiin mutta jos lähdet pelistä kesken haasteen, tappiomerkintä tulee. Huono homma jos menee heti alussa haaste pilalle niin joutuu kuitenkin pelailemaan loppuun, jos ei häviömerkintää halua.
 

oxymoron

Jäsen
Ostin tänään aivan turhan humalahakuisen juomisen aiheuttamaan krapulaan pizzan. Maksoi 9 euroa. Käsittämätöntä tuhlausta, kun olisin voinut tehdä pienemmällä rahalla enemmän. Ei ihme, että ollaan talousvaikeuksissa, kun kaikkeen tälläiseen turhuuteen sitä heikko ihminen sortuu.

Vai että Crosby ja Stamkos? Suosisikohan se onni minuakin?
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Täällä ei nyt herneitä nenään vetelevät taineet ymmärtää pointtia jota haettiin. Kyse ei ole yksittäisistä parinkymmenen euron ostoksista, jotka sitten riittävät koko "HUT:n vuodeksi". Kyse on siitä että EA rahastaa aivan järjettömiin menneissä määrissä noita pakkoja ja porukka maksaa kiltisti. Ja onko tuo nyt ihme, kun moni laittaa pelkästään jo HUT:n startisssa satoja euroja pakkoihin. Esim. HowtoChel laittoi vuosi sitten tuhat dollaria pakkoihin pelin alussa.

Eihän tuossa tarvitse EA:n tehdä muuta, kuin nostaa jalat pöydälle ja kävellä sitten aina päivän päätteeksi nauraen pankkiin. Tyhmä ei ole se joka pyytää, mutta jotain rajaa sillä moraalillakin on.
 

Flyingbird

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO Hockey, Mestis, SJS
Miltei koko 10h peliaikaa käytetty HUT:n hakkaamiseen. Varovainen peukku toistaiseksi itse onlinepelille. Pelinopeutta vedetty roimasti alaspäin. Lisäksi kiekko irtoaa helposti suojauksestakin, kun kontakti tapahtuu. Tutut etukulmavedot uppoaa helposti, mutta niin tuntuu uppoavan vähän joka kulmaan, jos maalin edestä pääsee vetämään. Puolustamisen osaamisen merkitys kasvaa. Alkuun tuntui aivan perkeleen hankalalta, kun ei kerinnyt edes betaa testaamaan. Ensimmäiset 7 ottelua tilastoilla 2-5-0. Sitten alkoi jo pääsemään sisään pelille ja 7 voittoa putkeen ja suorilta 8divariin. Alempien divarien mestaruuksista näyttäisi tulevan ilmeisesti vain pronssisia kortteja.
 

oxymoron

Jäsen
Mä käytän vuosittain noin 20-40 euroa pakkoihin. Paitsi tänä vuonna. Nyt en ostanut yhtään pakkaa. Jollekin muulle 200 euroa voi olla taloudelliseen tilanteeseen, muuhun kulutukseen suhteutettuna tai vaikka periaatteisiin perustuen "vastaava" summa. Eli sellainen, jonka hyväksyttää itselleen samalla tavalla kuin itsensä hemmottelut vaikka ravintolaillallisilla, uusilla housuilla tai jollain muulla.

Jos jonkun elämä pyörii erittäin vahvasti pelien ja tietokoneiden ympärillä, niin ymmärrän täysin, että se raha mikä jollain muulla menisi vaikka auton kuluihin, kaviaariin tai viskeihin, sijoitetaankin siihen maailmaan ja ympäristöön, jossa suuren osan ajastaan viettää ja josta nauttii.

Absoluuttisena summana 1000€ pakkoihin vaikuttaa mielipuoliselta, mutta jos on millä mällätä, niin sama se mulle on. Otin tolla omalla viestillä lähinnä kantaa yleiseen digitaalisen sisällön ostamisen väheksyntään. Jos se tuo iloa, sen ostaminen on mielestäni perusteltua. Tai jännitystä. Sellaista samanlaista kuin arpojen raaputtamisesta tulee.

[edit: Oman mausteensa tuo myös, mikäli striimailet näitä pakkojen avauksia ja postaat ne youtubeen tms. Mikäs sen parempaa kuin saada katselukertoja ostamalla ja avaamalla joku järjetön määrä pakkoja ja samalla höpistä omiaan. Jos nämä ei saisi yhtään katsojia, niin vaikuttaisiko se joidenkin ihmisten ostokäyttäytymiseen? Aivan varmasti.]

Ymmärrän kuitenkin mitä haet takaa. Tunnen kyllä hieman huonoa omaatuntoa kun tuen tuota bisnestä ostaessani pakkoja. Sitten itsekkyys vie voiton ja siirrän nämä pelikokemustani häiritsevät tunteet sivuun ja siirryn jännittämään, josko tällä kertaa saisin sen lempijoukkueeni kalleimman movember-kortin.

Mun mielestä tohon touhuun tulee merkittävä muutos vasta jonkun kilpailevan pelisarjan myötä.
 

Ihmepeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Sorruin taas ostamaan uuden NHL:n, vaikka vittuunnuin edelliseen versioon joskus helmi-maaliskuussa.

Pitkä pelaamattomuus ehti nostaa intoa. Nyt vaan toivotaan että se pysyy. Varma innostuksen tappaja on se, että kohta vastaan taas luistelee joukkueita, joissa 99-tasoiset hyökkääjät on pakkina ja toisinpäin. Tai sitten sillä ei ole edes enää mitään väliä, kun kaikki pelaajat on 99. Kun on herot ja sankarit ja superpelaajat ja pakoista ostettu loput 99-sankarit.

Toive: palkkakatto HUT:iin, joka rajoittaa näiden superhero-99-pelaajien käyttämistä. Mielellään niitä ei olisi ollenkaan. Realistiset pelaajat, realistinen joukkueenrakennus, kiitos.

Toiveeni taitaa olla turha. Mutta joo. Muuten peli vaikuttaa ihan mukavalta!
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Palkkakattoa ei HUT:n ole tulossa ikinä. Tuo jos joku on sata varmaa.

Ainoa mitä voi tulla, on joku palkkakaton sisältävä haaste/turnaus.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Ei varmasti. Mutta saahan sitä toivoa. Kunhan jotenkin rajoitettaisiin, ettei lähde ihan lapasesta.
Jos olisit keksinyt laitteen joka valmistaa laillista rahaa, kytkisitkö sen pois päältä? Tuskin.

Eiköhän hommat ole vain pahenemassa lähivuosina ilman jonkin sortin pelaajien lompakolla äänestämistä vastaan isommissä määrin.
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Onko porukka ottanut / miettinyt minkä nuista YS korteista valitsee? Onko synergioissa jotain eroa tai muuten vain mikähän olisi kannattavaa ottaa. Toki suosikkijoukkueen ukon ottaa jos haluaa tai suomalaisen. Oishan siellä Lainetta, Pastrnakkia Kucherovia jne mut silti ite jotenkin harkitsen Werenskin ja Matthewsin välillä. Toki kun tuossa versiossa tulee jo se McDavid niin tarviiko kahta sentteriä. Taavitin voi toki laitaan lyödä ja Matti keskelle.

Mutta mihin valintoihin on porukka päätynyt/päätymässä jos on ton young star version napannut? Vai onko lopulta edes mitään väliä..
 

zelro

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
No joo, pitihän se ennakkotilata. NHL17 jäi välistä eli välivuoden aikana HUT on kokenut muutoksia, toivottavasti parempaan. Ainakin Synergiat ovat tulleet, vääntäkääs rautalangasta, että millainen tuo systeemi on? Korvaa ilmeisesti aikaisemmat ketjukemiat? Onko jotain muuta mitä pitäisi tietää kun viimeisin HUT kausi on tosiaankin NHL 16 ajalta.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
No joo, pitihän se ennakkotilata. NHL17 jäi välistä eli välivuoden aikana HUT on kokenut muutoksia, toivottavasti parempaan. Ainakin Synergiat ovat tulleet, vääntäkääs rautalangasta, että millainen tuo systeemi on? Korvaa ilmeisesti aikaisemmat ketjukemiat? Onko jotain muuta mitä pitäisi tietää kun viimeisin HUT kausi on tosiaankin NHL 16 ajalta.
Synergiat aktivoivat lisästatseja (esim. +1 taklauksiin, puolustusarvoon ja mailapuolustukseen), osa pelkille pelaajille joilla se yksittäinen on, osa koko joukkueelle. Joukkuesynergia vaatii 10 synergiapistettä ja yleisesti yhdellä pelaajalla on vain yksi piste/synergia, osalla 2 tai jopa kolme kun erikoiskortteja alkaa enemmän putkahtelemaan ulos.

Valmentajat tuovat joukkuesynergioihin 3 pistettä ja maalivahdit välillä kaksi/vahti. Joukkuesynergioita saa alussa yleensä päälle yhden, mutta pelin loppupuolella jo varmaan 3 helposti. Yksittäisiä saa päälle alussa noin 3-5 ja pelin loppupuolella jo lähemmäs 15. Ihan täysin vakuuttunut en noiden synergioiden vaikutuksesta ollut NHL17-pelissä, mutta kyllä ne silti vaikuttivat.
 

MadSpade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Habs
Kunhan viitsisivät edes sen verran nähdä vaivaa, että synergian aktivoimisen jälkeen ne pelaajan statsit muuttuisivat edes paperilla, niin tulisi parempi illuusio. Kapteeni-korttien vaikutus oli pelaajiin selvä, sen huomasi, mutta sanottakoon että NHL 17 en huomannut pelaajissa tuon taivaallista eroa kun synergiat oli päällä.
 

Ihmepeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jos olisit keksinyt laitteen joka valmistaa laillista rahaa, kytkisitkö sen pois päältä? Tuskin.

Eiköhän hommat ole vain pahenemassa lähivuosina ilman jonkin sortin pelaajien lompakolla äänestämistä vastaan isommissä määrin.

Siltähän se näyttää. Ja oikeassa olet, lompakolla tai jaloilla pitäisi äänestää. Joten mitäpä minäkään tässä nillitän. Just eilen tilitin EA:lle reilut 60 euroa tästä lystistä.
 

oxymoron

Jäsen
Onko porukka ottanut / miettinyt minkä nuista YS korteista valitsee? Onko synergioissa jotain eroa tai muuten vain mikähän olisi kannattavaa ottaa. Toki suosikkijoukkueen ukon ottaa jos haluaa tai suomalaisen. Oishan siellä Lainetta, Pastrnakkia Kucherovia jne mut silti ite jotenkin harkitsen Werenskin ja Matthewsin välillä. Toki kun tuossa versiossa tulee jo se McDavid niin tarviiko kahta sentteriä. Taavitin voi toki laitaan lyödä ja Matti keskelle.

Mutta mihin valintoihin on porukka päätynyt/päätymässä jos on ton young star version napannut? Vai onko lopulta edes mitään väliä..
McDavid (RS, DZ, TN)
Kuznetsov (CP, DZ, TN)

Sitten DC MacKinnon (HT, DZ, TN)

Pronssikorteissa on kolme synergiaa, joten sieltä joko jarrukenttiin tai varamaalivahdin paikalle synergiamuuliksi ainakin siihen asti, kunnes alkaa joukkue paremmin täyttymään erikoiskorteista.

Loput sitten setviytyy matkan varrella.

Mä suosin paljon nopeita pelaajia, joten joku RS-synergian omaavakin pelaaja voisi olla hyvä vaihtoehto. Kellään tän synergian omaavalla ei ole noita muita yhteisiä synergioita McDavidin kanssa, joten tässä vaihtoehdossa haetaan vain nopeasti kärkiketjuihin kiihtyvyys- ja nopeusboostit. Ja kun joukkue kehittyy, niin tämä nopeus on sitten käytettävissä alemmissa ketjuissa.

Mutta koska noita pronssikortteja on järkevä käyttää alussa synergioiden takia, niin en usko, että on kovin kovan työn takana saada sille omalle lempirookiekortillekaan synergiaboosteja. Noi kultakorttien pelaajastatsit löytyy jo HutDB:stä, joten sieltä vaan vilkuilemaan, että kenen kortti sälyttää "parhaan kortin" asemansa pisimpään Ts. kenen peruskortissa on huonoimmat statsit (esim Schmaltz ja Fabbri on 80ovr, Ho-Sang 81 jne.).

Toisaalta pakistoonkin olisi kiva saada heti alkuun hieman terävämpi kärki tällä kertaa. Provorovilla olisi mun silmään hyvä tiimisynergia S (Silky Smooth), joka tuo kaikille pelaajille +3 kiihtyvyyteen, ketteryyteen, kynäilyyn ja kiekonhallintaan. Olin jo aika lailla päättänyt ton Kutznetsovin, mutta kun nyt otti tämän esille, niin onhan tolla Provorovilla muutenkin tosi mielenkiintoset synet, joten saatan kallistua siihen suuntaan...

Tämän oman pähkäilyn pohjalta voin todeta, että hyviä vaihtoehtoja on paljon. Jos ei olisi synergioita, niin ottaisin Pastrnakin, koska sillä on hyvät statsit ja oli viime änärissä jo 83-tasoisena erittäin mukava pelata ja luottaisin siihen, että se on sitä tässäkin versiossa.
 

Flyingbird

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO Hockey, Mestis, SJS
Todella hankala on kyllä mitään legenda kortteja kerätä. Puhumattakaan näistä 99 korteista. Eihän näitä kultakeräilykorttejakaan saa enää mistään. Tämän näen kuitenkin ihan hyvänä asiana.
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
McDavid (RS, DZ, TN)
Kuznetsov (CP, DZ, TN)

Sitten DC MacKinnon (HT, DZ, TN)

Pronssikorteissa on kolme synergiaa, joten sieltä joko jarrukenttiin tai varamaalivahdin paikalle synergiamuuliksi ainakin siihen asti, kunnes alkaa joukkue paremmin täyttymään erikoiskorteista.

Loput sitten setviytyy matkan varrella.

Mä suosin paljon nopeita pelaajia, joten joku RS-synergian omaavakin pelaaja voisi olla hyvä vaihtoehto. Kellään tän synergian omaavalla ei ole noita muita yhteisiä synergioita McDavidin kanssa, joten tässä vaihtoehdossa haetaan vain nopeasti kärkiketjuihin kiihtyvyys- ja nopeusboostit. Ja kun joukkue kehittyy, niin tämä nopeus on sitten käytettävissä alemmissa ketjuissa.

Mutta koska noita pronssikortteja on järkevä käyttää alussa synergioiden takia, niin en usko, että on kovin kovan työn takana saada sille omalle lempirookiekortillekaan synergiaboosteja. Noi kultakorttien pelaajastatsit löytyy jo HutDB:stä, joten sieltä vaan vilkuilemaan, että kenen kortti sälyttää "parhaan kortin" asemansa pisimpään Ts. kenen peruskortissa on huonoimmat statsit (esim Schmaltz ja Fabbri on 80ovr, Ho-Sang 81 jne.).

Toisaalta pakistoonkin olisi kiva saada heti alkuun hieman terävämpi kärki tällä kertaa. Provorovilla olisi mun silmään hyvä tiimisynergia S (Silky Smooth), joka tuo kaikille pelaajille +3 kiihtyvyyteen, ketteryyteen, kynäilyyn ja kiekonhallintaan. Olin jo aika lailla päättänyt ton Kutznetsovin, mutta kun nyt otti tämän esille, niin onhan tolla Provorovilla muutenkin tosi mielenkiintoset synet, joten saatan kallistua siihen suuntaan...

Tämän oman pähkäilyn pohjalta voin todeta, että hyviä vaihtoehtoja on paljon. Jos ei olisi synergioita, niin ottaisin Pastrnakin, koska sillä on hyvät statsit ja oli viime änärissä jo 83-tasoisena erittäin mukava pelata ja luottaisin siihen, että se on sitä tässäkin versiossa.
Nuiden pohjalta päädyinkin että joko Werenski, Provonov, Ho-Sang tai Matthews se ois. Toki ku sit nostat esim Matthewsin paremman kortin pakasta ni tuo ois turha kortti. Vaikka 3 synergiaa olisikin. Pakistoon olisi tosiaan kiva saada heti alkuun edea kohtalaisia ukkoja. Pastrnakil tosiaan ois kans hyvät synet ja rightin ukot ovat aina tiukassa. Itsellä ei kuitenkaan oikein toiminut.

Toki tuossa valitaan samalla se lempi seura ja sen mukaan tulee paidat hallit jne? Vaikuttaako se myös mitä pelaajia saa sit pakoista enemmän. En ole kyllä moista tainnut huomata.
 

tuketuksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Jets, Klubi, Suomalaiset NHL:ssä
Onko porukka ottanut / miettinyt minkä nuista YS korteista valitsee? Onko synergioissa jotain eroa tai muuten vain mikähän olisi kannattavaa ottaa. Toki suosikkijoukkueen ukon ottaa jos haluaa tai suomalaisen. Oishan siellä Lainetta, Pastrnakkia Kucherovia jne mut silti ite jotenkin harkitsen Werenskin ja Matthewsin välillä. Toki kun tuossa versiossa tulee jo se McDavid niin tarviiko kahta sentteriä. Taavitin voi toki laitaan lyödä ja Matti keskelle.

Mutta mihin valintoihin on porukka päätynyt/päätymässä jos on ton young star version napannut? Vai onko lopulta edes mitään väliä..
En niin välitä synergioista. Tai välillä välitän ja välillä en mutta en tee synergiat edellä päätöksiä. Tasan kaksi vaihtoehtoa itsellä. Laine ja Aho. Mutta kyllä se Laineen täytyy vain olla. Sitten kun saisi DC Matthewsin kerättyä, niin saisi aika kivan kentän kasaan: Laine-Matthews-McDavid. Pelasin jo viime vuoden versiossa todella paljon Laineen ja Matthewsin eri korteilla ja en malta odottaa että pääsen sitä tekemään tässäkin versiossa.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Todella hankala on kyllä mitään legenda kortteja kerätä. Puhumattakaan näistä 99 korteista. Eihän näitä kultakeräilykorttejakaan saa enää mistään. Tämän näen kuitenkin ihan hyvänä asiana.
Ainakin itse kun pari päivää sitten katselin, ne carbonit oli sen saman 55-60k mitä NHL17-pelissäkin ja kultakortit 6-8k. Hinnat nousseet? Kannattaa muistaa että nyt on se väli kun porukka on käyttänyt sen Access-ajan ja odottaa että kello lyö keskiyön.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös