World Cup 2016: Suomi

  • 623 993
  • 2 444
Tila
Viestiketju on suljettu.

Bunder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Coyotes, Thrashers
Kyllä Suomi seuraavassa matsissa maalin tekee ja Toronto saa jälleen tanssia "Wäää! Aina ku mä lämmään" tahtiin.
Vakavasti ottaen vain voitto kelpaa! Suomi tai North America saisi olla se toinen jatkoon menevä joukkue...
 

winston

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei ekstroverttius kuitenkaan ole yhtä kuin hyvä johtajuus. Homma tarvii olla hanskassa ihan omana itsenään. Minusta se on kaiken lähtökohta. Minun mielestäni liikaa ihmisten miellyttämisestä kiinnostuneet ihmiset eivät myöskään ole hyviä johtajia. Pitää olla sen verran omanarvontuntoa että uskaltaa valita jonkun linjan. Tuskin kukaan täällä Barkovia oikeasti tuntee, mutta siihen kuvaan peilaten jonka julkisuuteen saa, niin kyllä minunkin mielestäni Suomen näistä nuorista löytyy parempiakin kapteeniehdokkaita. Granlund ainakin osoitti eilen kaukalossa aikamoisia sakukoivumaisia otteita.

Mun mielestä vaikka Barkov on kova pelaaja, niin on aivan liian karismavapaa tyyppi kapteeniksi. Samoin en näe Granlundin olevan persoonana kapteenityyppiä, vaikka esimerkkiä kentällä näyttääkin.

Ristolainen taas saattaisi ollakin.
 

ipaz

Jäsen
Tajusin vasta nyt että Suomella on koko turnauksen toiseksi nuorin joukkue (keski-ikä 25,9 v), eli tulevaisuus on varmasti valoisa, vaikka nyt ei menestystä tullutkaan. joukkueessa on kahdeksan 22v tai nuorempaa pelaajaa, joten ei tässä nyt kovin huolissaan voi olla. The Hockey News kirjoitti, että Suomen tulevaisuus tulee olemaan valoisa.
 
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Muutama huomio tännekin....

Suomella on menossa harvinaisen kova sukupolvenvaihdos huippukiekossa. Nuorempi Koivukin alkaa olla jo kolmekymmentä ja jotain. Laineet, Ahot ja muut vielä raakileita tähän turnaukseen.

Mopolla ei kannata lähteä moottoritielle, eli Suomen taktiset valinnat valmennusjohtoon ja osittain pelaajiin tuottivat korkealla riskillä matalan tuotoksen. Kuvaavaa on, että Suomen liiderinä esiintyy myöhemmin syksyllä 22 vuotta täyttävä Rasmus Ristolainen. Ristolainen on nousevan kiekkosukupolvemme johtava supertähti ja tuleva maajoukkuekapteeni.

Valmennusjohto on World Cup tasolla kansainvälisessä mielessä poikkeuksellisen kokematon ja märkäkorvainen. Tälläkin saralla mahdollisuus kerätä kokemusta mm. seuraavissa mm-kisoissa. Yhdelläkään valmentajista ei ole kokemusta kovista kansainvälisistä kahinoista taikka kovemmista sarjoista. Seuraavaan Worl Cupiin pitää mennä rautaisemmalla penkkiosastolla.

Valmennusjohdon apukaarti, johon on kiinnitetty koko edellisen sukupolven ikonostaasi on yksiselitteisesti aivan liian iso ja raskas toimija tässä kuviossa. Kaikille jees-miehille ei tarvitse räätälöidä pomon virkaa a-maajoukkueeseen.......

Tämä turnaus oli Suomelle harjoitusturnaus ja oppimisprojekti. Kevään mm-kisat ovat sitten asia ihan erikseen, koska siellä on tavallaan tähän turnaukseen nähden pienemmät marginaalit. Usko Leijonien mm-pronssiinkin tosin siinä ja siinä. Kirkkaampaa ei tule.....
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Tajusin vasta nyt että Suomella on koko turnauksen toiseksi nuorin joukkue (keski-ikä 25,9 v), eli tulevaisuus on varmasti valoisa, vaikka nyt ei menestystä tullutkaan. joukkueessa on kahdeksan 22v tai nuorempaa pelaajaa, joten ei tässä nyt kovin huolissaan voi olla. The Hockey News kirjoitti, että Suomen tulevaisuus tulee olemaan valoisa.

Otetaas nopea aikahyppy eteenpäin.

Vuoden 2020 World Cup -rosteri:

Patrik Laine 22v - Aleksander Barkov 25v - Mikael Granlund 28v
Mikko Rantanen 23v - Sebastian Aho 23v - Jesse Puljujärvi 22v
Teuvo Teräväinen 26v - Valtteri Filppula 36v - Joonas Donskoi 28v
Erik Haula 29v

Ehdolla:
RW Joel Armia 27v
RW Teemu Pulkkinen 28v
LW/C Markus Granlund 27v
W Artturi Lehkonen 25v
W Miikka Salomäki 27v
RW Kasperi Kapanen 24v

Veteraaniosasto:

C Mikko Koivu 37v
C Jori Lehterä 32v
W Jussi Jokinen 37v
W Leo Komarov 33v
W Lauri Korpikoski 34v

Ikärakenne näyttää aika paljon terveemmältä, mutta kyllä tuohon turnaukseen puskee jo pienimuotoista sentteriongelmaa. Toivotaan että Koivu on tuolloin vielä kunnossa ja tulee hoitamaan kipparoinnit viimeistä kertaa ennen kuin homma siirtyy nuoremmille. Veikkaan kyllä, että saattaa pudota nykyänärissä seuraavan 4v aikana kyydistä ja vain Filppulan jalka riittää noista veteraaneista 4 vuoden päästä pelattavaan tulevaisuuden jääkiekkoon. Elintärkeää olisi Teräväisen lyödä läpi ja nimenomaan sentterinä. Eihän siitäkään ole mitään takuuta, että Aho esimerkiksi onnistuu sentterinä ja voi olla, että molemmat jannut jumahtaa Carolinassa laitaan. Onkos muuten Rantas-Mikolla mitään saumoja Coloradossa sentteriksi? Muistelisin, että jotain puhetta tästä oli. Vai onko puhdas laita?

Pakisto syksyllä 2020:

Olli Määttä 26v - Rasmus Ristolainen 25v
Esa Lindell 26v - Sami Vatanen 29v
Olli Juolevi 22v - Ville Pokka 26v
Jyrki Jokipakka 29v
Petteri Lindbohm 27v

Onhan se pakisto tuolloin vähän eri näköinen, kun silloin "opetteluiässä" on ainoastaan Juolevi ja hänkin starttaa turnaukseen ainoastaan 5 vuoden kokemuksella Pohjois-Amerikan kaukaloista. Jollekin Vaakanaisen Urholle tämä turnee tulee liian aikaisin, kun on varaa kokeneemmista valita.

Tuukka Rask 33v
Joonas Korpisalo 26v

Toivottavasti Tuukka on ehjänä 4 vuoden päästä. Vaikea nähdä ketään muuta starteriksi noin kauas. Korpisalo varmaankin luukulla.

Tämäkään rosteri tässä kohtaa ei ole vielä urahuipussa. Se on sitä todennäköisesti vasta 4 vuotta myöhemmin. Sitten ei ole ehkä sitä kovaa molaria. Toki paljon kerkee vettä virtaamaan 8 vuoden aikana.
 
Viimeksi muokattu:

Ralph

Jäsen
Onkos muuten Rantas-Mikolla mitään saumoja Coloradossa sentteriksi? Muistelisin, että jotain puhetta tästä oli. Vai onko puhdas laita?
Mitä tahansa paikkaa hyökkäyksessä Rantanen voi pelata ja lyhyellä NHL-urallaan on toistaiseksi jokaista paikkaa jo kokeillut. Avalanchella on ensi kauden rosterissa kasapäin pelaajia, jotka voi pelata niin keskellä kuin laidassa Rantasen tapaan, joten Rantasta ei tulla sentteriksi laittamaan, ellei sitä todella koeta hänelle hyväksi paikaksi. Rantanen muodostaa viisikon Duchene, MacKinnon, Söderberg, Colborne ja Grigorenko kanssa sellaisen kuusikon, josta jokainen voi pelata keskellä. Uskoisin, että koko kuusikko löytyy Avalanchen top-9-hyökkääjistä ja sinne on ehdolla myös Compher, joka niin ikään voi pelata keskellä tai laidassa. Uskaltaisin veikata, että MacKinnon on ykkösen keskellä, Söderberg kakkosessa ja kolmoseen vahvin ehdokas on Grigorenko.

Jos Rantanen ensi kaudella keskellä pelaa, se kertoo hänen valmiudestaan pelata keskellä, sillä mikään pakko siis häntä ei siihen roolin ole laittaa. Yllätyn suuresti, jos Rantanen keskellä ensi kaudella pelaa.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Suomella on edelleen voitettavaa. Voittaminen viimeisessä ottelussa vetää veli-Venäjän mukaan syvyyksiin ja se olisi ainakin itselleni pieni riemuvoitto. Näissä kisoissa tuolle nuorelle Suomelle vastustajat olivat liian kovia ja se on asia mikä pitää vain hyväksyä. Ei tätä jäädä ikuisuuksiin itkemään vaan katseet kohti Venäjä-peliä ja sen jälkeen miettimään seuraavia turnauksia.
 

Salama44

Jäsen
Näkisin Suomen voittomahdollisuudet siinä että Venäjä puristaa mailaa pakkovoiton vuoksi ja homma menee yliyrittämiseksi.

Suomen osalta paineeton tila voisi johtaa parhaimmillaan järkeviin ratkaisuihin. Syöttöpelin on kuitenkin kuljettava ja käsiä on löydyttävä. Ei 3 vs 1 tilanteita saa yksinkertaisesti hukata itsekkyydellä. Katsokaa esim. Euroopan joukkueesta mallia miten he näissä tilanteissa parhaimmillaan namuttelevat kiekkoa nopeilla syötöillä mieheltä miehelle ja maalivahti on ihan pihalla.

Suomen synti taas on se että kun peliä hallitaan niin kiekko yritetään lyödä joka paikasta vaikka maalivahdin läpi sisään, mutta eihän se niin onnistu.

Hidas ylivoimapeli myös tuottaa harvemmin tulosta jos ei siihen kiekkoon uskalleta laittaa vauhtia. Pitkä nopea ylivoimahyökkäys vie vastustajan jalat parhaiten hapoille. En ymmärrä miksi ylivoimalla niin usein jäädytetään peliä.
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
Olisi turnaus mukava päättää voittoon ja Suomella tietysti aika paineeton tilanne. Eikä tämä tosiaan mikään maailmanloppu ole ollut, turnaus tuli vain liian aikaisin: nousu on vasta alkanut ja pääsee kunnolla vauhtiin vasta muutaman vuoden kuluessa.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Sitten ei ole ehkä sitä kovaa molaria. Toki paljon kerkee vettä virtaamaan 8 vuoden aikana.
Jep, Lundqvist oli 23 tai 24 Torinossa, eli vuoden 2024 huippuveskari saattaa olla vielä yläkoulussa. Ja onhan tuossa välissä ihan potentiaalista sakkia + late bloomerit.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Olisi turnaus mukava päättää voittoon ja Suomella tietysti aika paineeton tilanne. Eikä tämä tosiaan mikään maailmanloppu ole ollut, turnaus tuli vain liian aikaisin: nousu on vasta alkanut ja pääsee kunnolla vauhtiin vasta muutaman vuoden kuluessa.

Juuri näin. Tässä kävi nyt oikeastaan odotettu lopputulema, arvelin itsekin että tämä turnaus vain oli "liian aikaisin". Tosiaan neljän vuoden päästä lähtötilanne on jo ihan eri, @Henkka tuossa omassa viestissään jo onnistuikin suhteuttamaan asioita hyvin..
 

Jupe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Otetaas nopea aikahyppy eteenpäin.

Vuoden 2020 World Cup -rosteri:
Monesta näistä fantasiarostereista unohdetaan kokonaan vahvat roolipelaajat. Toivottavasti Komarov pysyy kunnossa seuraavat 10 vuotta koska on erittäin tärkeä lenkki suomen menestysmahdollisuuksille. Lätkään kuuluu varsinkin huipputasolla vahvasti henkinen ja fyysinen peli millä otetaan momentum haltuun jos maaleja ei synny, samalla horjutetaan vastustajan liian hyvää fiilistä, tähän ei riitä yksi 30s aikalisä.
Kaipaisin taitavia fyysisiä mitään pelkäämättömiä pelaajia jotka ovat isäntiä molempien maalien edessä, tällä hetkellä Komarov on ainoa. Optimi tilanteessa näitä on vähintään kaksi ylhäällä ja alhaalla. eikä tässä saa nyt vetää mutkia suoraksi että kaipaan jotain mörköä puolustukseen vaan taitavia ja kovia pelaajia.

_
 

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Tämäkään rosteri tässä kohtaa ei ole vielä urahuipussa. Se on sitä todennäköisesti vasta 4 vuotta myöhemmin. Sitten ei ole ehkä sitä kovaa molaria. Toki paljon kerkee vettä virtaamaan 8 vuoden aikana.

Heitetään veikkaus, että Juuse Saros on kuningas 8 vuoden kuluttua. Rikkoo sen ajan standardeja dominoimalla pienellä rungolla.
 

Pakki#5

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Pari juttua Laineeseen liittyen:
- Järkyttävä määrä kiekonmenetyksiä ja peruspelaamisessa edelleen isoja aukkoja, jotka näkyvät aika räikeästi kun askiin laitetaan maailman parhaat pelaajat.
- Hyökkäyspäässä silti top3-pelaaja meidän World Cup-joukkueesta, ja ehdottomasti paikkansa ansainnut, tällä kertaa ei vaan mennyt sisään. Eipä siellä kukaan muukaan saanut mitään aikaan.
- Barkov-Laine - kaksikko ei mielestäni toimi kauhean hyvin.. YV:llä hakevat liian ilmeistä ja muutenkin se kemia puuttuu. Mistä mahtaa johtua, en tiedä. Ehkei pelaajatyypit kuitenkaan osu niin hyvin kuin itse kuvittelin, vrt Koivu-Selänne, jossa toinen syötti ja toinen laukoi. Homma toimi.

2018 Olympialaisissa voidaan jo odottaa enemmän Laineelta ja muiltakin junnuilta.
Laine tarvitsisi ylivoimalle sinne toiselle puolelle pelaajan, joka saisi sen poikittaissyötön läpi semmoisena, että siihen on helppo laukoa. Barkov on loistava pelaaja, mutta poikkarit ei todellakaan kuulu hänen vahvuuksiin. Suomella tämmöisä poikkarispelialisteja on kaksi, Granlund ja Aho. En edelleenkään ymmärrä miksei toista näistä missää vaiheessa kokeiltu ykkösylivoimassa.
 

se7en

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Newcastle United, Jalkapallomaajoukkue
Siitä olen samaa mieltä, että ei tappion syyksi tarvitse maalintekotaidon puutetta väittää. Mutta nähdäkseni Suomella oli pari paikkaa enemmän kuin Ruotsilla, ja tällä kertaa naapuri laittoi yhdestä paikasta sisään. Se on valitettavasti niin, että "parempi" joukkue ei aina voita, ihan pelkästään todennäköisyyslaskennallisista syistä. Väittäisin, että mikäli tuo eilinen peli ajettaisiin jostain simulaattorista läpi siten, että kummallakin olisi samat maalintekopaikat kuin eilen, Suomi voittaisi ainakin 55% kerroista pitkällä aikavälillä. Toki jos mietitään, miten tuota prosenttia voisi nostaa, asia on juuri kuten sanoit eli maalintekopaikkoja pitäisi luoda enemmän. Se on vaan helpommin sanottu kun tehty, kun vastustaja pelaa hyvin ja puolustaa tiiviisti.

P-Amerikan junnuilta meni 30 sekuntia murtaa Ruotsin puolustus ja Lundqvist. Sattumaa? Ei välttämättä. Suomen paikoista ei yksikään ollut lopulta niin laadukas kuin Pohjois-Amerikan paikat, joista laittoivat kiekot sisään. Suomen paikat oli kutakuinkin erittäin vaikeita saucer-passeja kentän poikki (tilanne, jossa Laine ei osunut kiekkoon). Vatasen syöttö Laineelle yv:llä, josta Laine pommitti Lundqvistin hanskaan oli periaatteessa hyvä paikka. Oli vain liikaa Laineen laadukkaan laukauksen varassa, että kiekko olisi mennyt sisään.

Granlundin paikassa kiekko pomppi hankalasti, siitä olisi voinut laittaa maaliin, mutta pomppu ei osunut. Tässäkin olisi tarvittu jopa hieman tuuria. Koivun paikka tuli aika lähelle maalia. Olisi pitänyt yrittää puikoista sisään, mutta taisi yrittää ylös. Periaatteessa tämä oli ihan ok paikka, mutta kulma ei silti ollut optimaalinen ja Mikolta puuttui kyllä maltti tässä. Oliko muita paikkoja?

En näe paikkoja riittävän laadukkaiksi, jotta kahden maalin tekeminen olisi ollut todennäköistä.

Se, että Ruotsi osui on vähän sellainen asia, että ne nyt vaan sattuu osumaan. Pääosin keskittyivät Suomen eliminoimiseen onnistuen erittäin hyvin.
 

Ekonyymi

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo, Blues, Honka
Ei Suomi missään paineettomassa tilanteessa Venäjää vastaan pelaa. Pakkovoitto, jos halutaan välttää turnauksen pannukakkupalkinto. Ja hyvä niin, että painetta otetaan. Ilman painetta pelaamalla Suomelle käy todella rumasti.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Olisi turnaus mukava päättää voittoon ja Suomella tietysti aika paineeton tilanne. Eikä tämä tosiaan mikään maailmanloppu ole ollut, turnaus tuli vain liian aikaisin: nousu on vasta alkanut ja pääsee kunnolla vauhtiin vasta muutaman vuoden kuluessa.

Melkein voisi toivoa Venäjän voittoa niin epämaajoukkue Pohjois-Amerikan nuoret tippuisi pois ja saataisiin jatkoon kaksi eurooppalaista jengiä Ruotsi ja Venäjä.
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
Se, että Ruotsi osui on vähän sellainen asia, että ne nyt vaan sattuu osumaan. Pääosin keskittyivät Suomen eliminoimiseen onnistuen erittäin hyvin.

Todella omalaatuinen luku pelistä... Ja lievät kaksoisstandardit Ruotsin arvioimisen suhteen. "Ne nyt vaan sattuu osumaan"... Joopa joo. Suomi oli hallitsevampi osapuoli ja sillä oli tarpeeksi paikkoja vähintään tasapeliin ellei voittoon. Ruotsi oli melko vaisu eikä keskittynyt "Suomen eliminoimiseen" vaan taistelivat voitosta Suomen kanssa täysin tasapäisesti voittaen lopulta ehkä jopa hieman onnekkaasti.

Edit: ja voisin kuvitella mikä vastaava analyysi olisi, jos osat olisivat vaihtuneet: "Ruotsi hallitsi peliä täysin suvereenisti, Suomen hyvät maalipaikat olivat lähes nollassa, kolmas erä oli lähes yhtä maalia, mutta tuurilla ne laivatkin seilaa" jne.
 

Alex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Olipa harmi, ettei Ruotsi voittoa ottanut ja näin jatkomahdollisuudet menivät jo ennen peliä. Silti erittäin tärkeä peli, sillä Venäjän tiputtaminen on aina iso juttu suomalaisille. Eiköhän Suomi homman hoida, aikamoinen mörkö Suomi on Venäjälle ollut viime vuosina.
 

blue line

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Oli hyvää pohdintaa @Henkka lta. Laituriosasto näyttää mainiolta tulevaisuutta ajatellen, vielä jos muistetaan ensi vuonna varattavat Vesalainen ja Tolvanen. Jos vielä saataisiin jostain yksi iso kokoinen sentteri kehitettyä, niin eväät olisi hyökkäyksen osalta mihin vain.
 

se7en

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Newcastle United, Jalkapallomaajoukkue
Todella omalaatuinen luku pelistä... Ja lievät kaksoisstandardit Ruotsin arvioimisen suhteen. "Ne nyt vaan sattuu osumaan"

No kyllä. Tätä se nyt ollut Torinosta lähtien. Ruotsi pelaa passiivisesti ja luottaa siihen, että saavat tulosta jostain vähistä paikoistaan. En tiedä ruuvaavatko siellä paikoin hyökkäysorientoitumista korkeammalle tasolle vai mikä on, kun juuri Ruotsi yleensä pystyy sen tarvittavan/tarvittavat maalit Suomea vastaan tärkeissä peleissä tekemään.

Suomi yrittää ja pinnistelee ja ponnistelee. Pelaa ihan hyvinkin, mutta lopputulos on valitettavan usein tämä.
 

XXLshirt#3

Jäsen
Suosikkijoukkue
Drumheller Miners
Tänään aamukahvipöydässä tuli hauskaa spekulointia. Osa jengistä toivoi Suomi-Venäjä matsin voittajaksi Venäjää, ettei Ruotsi olisi ainoa eurooppalainen jengi jatkossa. Niinpä, mielipiteet varmaan poikkeaa tässä kohtaa poikkeuksellisen paljon.
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
Tänään aamukahvipöydässä tuli hauskaa spekulointia. Osa jengistä toivoi Suomi-Venäjä matsin voittajaksi Venäjää, ettei Ruotsi olisi ainoa eurooppalainen jengi jatkossa. Niinpä, mielipiteet varmaan poikkeaa tässä kohtaa poikkeuksellisen paljon.

No, on se minustakin vähän miinus, että tämä tekojoukkue pääsisi Suomen takia jatkoon, mutta silti toivon Suomen voittoa hyvällä pelillä - ei ole mitään erityistä Venäjääkään vastaan, mutta yksi voitto sentään olisi mukava saada tästäkin turnauksesta.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Onhan siellä Team Europe mukana Ruotsin kanssa jo nyt. Ja kohtaa vieläpä Ruotsin, eli finaalissa on joka tapauksessa eurooppalainen jengi.

Mitä tulee tulevaisuuden suomalaisiin joukkueisiin näissä bestvsbest-turnauksissa (on se seuraava sitten Korean olympialaiset tai seuraava WC), niin optimi-ikärakennetta tosiaan lähestytään. Tällä hetkellä erityisesti pakiston tilanne näyttää varovaisen loistavalta. Yksi keskeisimpiä pelaajia tässä suhteessa on Olli Juolevi. Leftin ylivoima- ja hyökkäysspesialisti tulee muodostamaan tulevaisuudessa Ristolaisen kanssa aikamoisen pakkiparin. Toivottavasti asiat menevät Canucksissa nappiin!

Ja samaa voi toivoa Lindellistä ja Hongasta Stars-organisaatiossa. Kaverini joka elää ja hengittää Starsia, seuraa sitä päivittäin ja kirjoittaa siitä säännöllisesti kolumneja rapakon takana, on optimistisempi Hongasta. Ongelmaksi saattaa tosin muodostua koon puute. Kenties kolmosparin varmistavaksi pelaajaksi pitäisikin uumoilla Petteri Lindbohmia. Minkälaiset mahdollisuudet hänellä on päästä nuottirivistöön kehittymään NHL-pelaajaksi, sitä en tiedä. Joku muu saa tulla siitä kertomaan (@Ranksu ). Parayko luonnollisesti kiilasi Lindbohmin viime kaudella farmiin, mutta mikä tulevaisuus?

Pakkiparit seuraavassa vastaavassa arvoturnauksessa?

Juolevi - Ristolainen
Määttä - Vatanen
Pokka - Lindbohm
Honka - Lindell

1990-luku on täällä!

Maalivahteja on jatkossa neljä: Rask, Saros, Korpisalo ja kenties Gibson.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös