Mille naurat juuri nyt?

  • 13 224 347
  • 50 385

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Naureskelen Mikko "Pyhimys" Kuoppalan facebook-päivitykselle:

Mikko Kuoppala kirjoitti:
Teflon Brothers peruu viimevuotisen keikkansa Särkänniemen kesän päättäjäisissä näin jälkikäteen, koska delfiinit.
 

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mikähän toi "koska delfiinit" -juttu oikein on. Kuulostaa jotenkin retardilta. Täällä Jatkoajassakin on muutaman kerran puhuttu noin. Joo en hengaile teinipiireissä.

Teflon Brothers muuten soitti pari päivää sitten Kampissa. Puolikkaan biisin kuuntelin.
 

Iso-Olli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Pelicansin ja Penan pyhälle liitolle.
 

Vili#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Nykäsen Matti aivan sekaisin Suomipopilla.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
http://www.kauppalehti.fi/uutiset/nettipokerissa-on-jaossa-kuoleman-kortit/7kMZ9zkc

Ei tuossa nyt oikeastaan sen kummempaa naureskeltavaa ole, mutta seuraava kohta sai hymähtämään:

"Soitin Sahalle ja kysyin 13 000 euron lainaa pelitililleni. Se suostui heti. Kolmen minuutin päästä katsoin tilille ja siellä oli 300 000 euroa. Soitin takaisin ja kysyin, että mitä ihmettä. 'Mä ajattelin, jos sä haluat gämblää', Saha vastasi. Kilttinä poikana palautin toki 287 000 euron jakojäännöksen."

*e* Laitetaan samaan rahaan toinenkin naureskelun kohde. Voisin kuvitella, että tällaisia puheluita nuo "ennustajat" saavat jonkun verrankin, mutta tietoa ei ole, koska en ole ikinä niin tylsyyspäissäni ollut että mitään tuollaista olisin telkkarista seurannut.

Mies nolaa ennustajan suorassa lähetyksessä
 
Viimeksi muokattu:

hablaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lügan kaaossseura
Nyt menee erittäin poliittisesti epäkorrektille osastolle, pahoitteluni etukäteen jos joku vetää tästä herneen nenään. Tarkoitus ei ole myöskään ottaa mitään kantaa maahanmuuttokeskusteluun.

Vuosi sitten pakolaiskriisin "kasvoksi" nousi kuva hukkuneesta pikkupojasta: http://is.mediadelivery.io/img/628/71709a4d162446c1b63e2584d333d69c.jpg

Oli pakolaisista mitä mieltä hyvänsä, niin kai kaikken mielestä tuo on aika traagista. Mutta täytyy myöntää että repesin ääneen kun luin uutisesta, että pojan nimi on "Alan Kurdi".
 

Radiopää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Greta Thunberg
Seitsemän uutisissa esiintyneelle rantaruotsalaiselle, joka itki kohtaloaan ruveta maksamaan veneilystä veroa. Ei kaikesta pitäisi veroa maksaa. Tuollaisia ne eiralaisten ongelmat taitavat olla.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Nimimerkki @VilleLeino :n paatokselle tuolla World Cup -osiossa. Ihan huikeaa tykitystä, kaveri olikin ilmeisesti kerännyt vähän energiaa muutama päivän ajan ja nyt on parina päivänä tullut todella kovaa settiä. Loistavaa viihdettä.
 

Knox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers
Ei saatana, kaverin kanssa tuli juteltua puhelimessa ja hyvinhän sillä oli taas mennyt.

Oli lauantaina baarista bongannut naisen, ilta oli mennyt niin hyvin että sai käskyn tulla naisen kämpille yöksi. Olivat käyneet syömässä kebabit naamariin ja muijan kämpille panemaan. Kaikki oli mennyt kuten piti, kunnes kaveri oli herännyt kesken unen armottomaan myllerrykseen mahassa. Oksennus oli nousemassa kurkkuun, ja helvetin vauhtia pöntölle polvilleen. Tässähän ei ole mitään hauskaa, mutta koska yö oli harrastettu haureutta, oli kaverini alasti. Ja kuulema samalla kun ensimmäinen satsi oksennusta lähti, oli perseessäkin tuntunut valtava paine. Molemmat päät lauloivat, pää pönttöön ja perse seinille/lattialle.

Tilanteen helpottuessa kaverini reaktio oli hillitön huutonauru. Oli kuulema niin absurdi tilanne ettei muuta voinut. Herrasmiehenä oli kuitenkin ruvennut siivoamaan jälkiään, ja olisi saattanut selvitä koko hommasta mikäli muija ei olisi herännyt kusihätään. Siinä oli vähän selittelemistä, eikä kuulema tarvitse nähdä uudestaan.

Muuten tilanne ei ehkä olisi niin hauska, mutta kun kaikilla meistä on tiedossa kuinka herkkä pakki kaverillani on. Äijä ei selvinpäin syö tyyliin juustoa kun maha menee heti sekaisin, mutta oli nyt kiskonut jonkun tulisen kebabin ja huuhtonut sen maidolla alas. Vähän kännissä harkintakyky petti. Toki logiikka oli toimiva, tulista ruokaa ja maito huuhtoo pahimman poltteen.

Voi kuinka olisin halunnut nähdä sen naisen ilmeen kun hänelle valkenee mitä siellä vessassa on tapahtunut.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Täällä keskustelupalstalla kun on tapana, varsinkin näin ennen kauden alkua, bongailla nykyisiä/vanhoja pelaajia jäähalleilta. Tämän jälkeen sitten tietysti joko pelaajaa tai joukkuetta koskettavaan ketjuun mennään kertomaan, kuinka hyvässä kunnossa tämä ko. pelaaja näytti olevan. Otetaan nimetön esimerkki:

Haula tuli bongattua eilen Nordiksella ja täytyy sanoa, että kaveri näytti olevan aika hyvässä lihassa. Varsinkin alakroppa oli kuin pikaluistelijalla. Tainnut miehelle treeni maistua kesällä.

Eli mikä tässä naurattaa? No juuri se mielikuva. Ammattilaisurheilja katsoo matsia vapaa-ajallaan ja huomaa ohikulkevien fanien mittailevan katseellaan kroppaa ja yleistä olemusta. Vielä päälle pieni tuhina ja katkematon päästä varpaisiin ulottuva tuijotus niin... Varmaan mukava fiilis katsella peliä. Heh.
 

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat

"Kyllä välillä vituttaa että on syntynyt tänne persreikään missä jalkapalloa halveksitaan ja marginaalilajeja kiimaillaan pöksyt märkänä kun voitetaan 4 joukkueen turnauksia."

Nimimerkki "kuoleva kannatuskulttuuri" (heh-heh) summaa ihan kivasti:

Ei helvetti! Illalla karsintaottelu ja IS:n etusivulla ei jälkeäkään. Tai on tuolla alhaalla jossain uutinen, mutta edelle on laitettu mm. nämä vitun tärkeät aiheet:
Uutinen
Leijonien ketjut puhuttavat –mitä tapahtui Sebastian Aholle?
Uutinen
Patrik Laine aloittaa leijonien ykkösketjussa
Uutinen
Tässä ovat leijonien kentälliset
Uutinen
Patrik Laine virnuili: ”Ei nyt viitsi ihankaikkea itseluottamusta niiltä viedä”
Uutinen
Suomi - Ruotsi to klo 19
Pitääkö taas puhua Patrik Laineesta?

Uutinen
Jääkiekon World Cup pitää Suomen ADT:tä pellenään - miksi ministeri vaikenee?


Tosi ikävää.
 

Varis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EK65
Miksei muuten koripallon tai lentopallon ystävät kitise jääkiekon ylivoimasta yhtään niin paljon? Tuntuvat keskittävän energiansa omaan juttuunsa ja pärjäävät maailmankin mittakaavalla erinomaisesti. Ihan jääkiekosta huolimatta. Ihme jengiä.

Tuo oli kyllä hauska ketju.
 

Nick Neim

Jäsen
Futisforumilla moni onkin jo varmaan tässä vaiheessa ajanut housuunsa. Kaktusta kakkoseen kendojanareille, me johdetaan vittu Kosovoa 1-0!
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Sitä en ikinä noilla lätkän vihaajilla ymmärrä, että miksi se on niin paha juttu jos Suomessa hehkutetaan lätkää? Ainoa argumentti on aina se, että kun on niin marginaalilaji. Mitä vittua sitten, jos silti se suomalaisia kiinnostaa, jonka johdosta siitä myöskin paljon kirjoitetaan? Hävettää kyllä japanilaistenkin puolesta, kun sumopainiaan paikallisesti hehkuttavat. Marginaalilaji, joten ei voi ymmärtää miksi innostuvat ja eivät tajua, että kukaan muu ei siitä kiinnostu tai ota sitä tosissaan.

Futisforum on siitä jännä paikka, että hehkuttavat sitä kuinka ovat vähemmistö Suomessa ja jotenkin todella erilaista ja "fiksua" porukkaa verrattuna juntteihin Karjala-lippiksiin. Mutta samalla kuitenkin haluavat Suomesta jalkapalloyhteiskunnan.
Jos tämmöinen joskus toteutuisi, niin sehän tarkoittaisi sitä että ne samat juntit, jotka nyt ovat lätkään kiintyneitä siirtyisivät fudiksen puolelle. Ei varmaan olisi silloin enää ongelma vaan olisi sitä "lutuuria!", kun juntit hehkuttaa Suomen harjoituspeliä Viroa vastaan.
 

Useful Idiot

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kunlun Red Starin pelaajapotreteille. Mäntylä tuntuu saaneen iskua ennen kuvauspäivää, Jalasvaaralla, Lahdella, Salmelalla ja joillakin ulkkareilla pleijarit ovat alkaneet jo ennen kauden alkua. "Tätä henkilöä etsitään..." :)

Команда ХК Кунь Лунь Ред Стар
Ah, muovin voi melkein aistia, se on erittäin vahvasti läsnä.

Nauratti uutinen siitä, että Nikke Ankara myönsi puolustelleensa/kehuneensa itseänsä keskustelupalstoilla anonyymisti. Hieman hymyilytti myös se, että herra häpeili jotain "vanhoja biisejänsä", myöhemmin selvisi, että ne "vanhat" biisit on tehty vuonna 2011. Siis ei jumalauta, viisi (5) vuotta sitten. Linkkiä en viitsi edes pistää, koska se ei ansaitse yhtään enempää klikkauksia.
 

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
FutisForumin Liveseurannasta pelin jälkeisiä tunnelmia:

"Peli pettymys, mutta onko tuo nyt oikein lytätä Suomi täysin? Yksi peli, karsinnat jatkuu. Kattokaa sitä vitun kendoa sitten vaan. Ehkä olen vain tottunut paskaan kun tämän kauen Toke-Lahti paskaa katsellut."

Boldaus minun.
 

Memotuss

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Messin joukkue.
Naurattaa kun huuhkaja fanit hehkutti vielä joku aika sitten kaikkien aikojen karsintoja. Se loppui kyllä nopeasti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös