Joe Finley HIFK:hon

  • 344 144
  • 1 449

ruoska

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Penguins, Liverpool, Real Madrid
Tietääkö kukaan osaako tämä kaveri myös luistella kunnolla? Että ei vain olisi iso, hidas ja kankea. On kyllä kaverilla raameja ja näkyeen varattu aikoinaan ekalla kierroksella. Vielä se yksi pakki niin paketti alkaa olemaan valmis.
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
AHL:ssä yli 500 jäähyminuuttia, ziisus mikä mörkö !!

Toivottavasti osaa nyt edes vähän pelata, toki on siellä kohtuu pisteetkin peruspakille ja +/- tilastot iha jees...
 

Śmierć

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Islanders & Frans Nielsen + Karhu HT
Kun pääsi pelailemaan Islandersin NHL-miehistössä, niin kiinnitin itse ainakin huomiota siihen, että luistelu oli jäänyt junioritasolle. Voi toki johtua myös kaverin koosta, että luistelu näyttää siltä, mutta kaukana sulavasta se ainakin on. Tuolloin ei myöskään osannut mennä laitakiekkoihin, mutta onhan tässä ollut aikaa kehittyä.
 

Lemieaux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Total hockey / Totaalvoetbal
Toivottavasti tosiaan on Aulien korvaaja. Järvisen korvaajaksi tästä möröstä ei ole. Noilla statseilla ei vain voi riittää siihen ruutuun. Eli se kasipakki (jonka olisi voinut jättää myöhemmällekin) signattu, enää tarvii seiskapakin (Gene) ja ykkösparin isännän (Järvinen).

Blaah.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Ei niin kuin yhtään mitään käryä tästä kaverista, ei mitään. Toivottavasti osaa pelata, tuskin tämä on muuta kuin joku kutos-/seiska-/kasipakki?
 

Tinke-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Haukat
Sä oot Lemieaux kujalla, ei tuon tason jätkiä hankita kasipakiksi. Tervetuloa Joe-pojalle, tuon kokoisia mörköjä tarvitaan pakistossa.

-Tinke
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Tämä tuli aivan puskista.

Repesin ääneen, kun katsoin kaverin mitat Eliteprospectista. 203cm ja 111kg!
Ja siis positiivisella tavalla hörähdin.

Nyt vain toivotaan, että luistin kulkee jollain tasolla, koska mitään pujottelukeppiä, jonka ohi kaikenlaiset höttöset ja möttöset kieputtelee nauraen ohi ei tarvita. Ei riitä, että on kova jätkä vihellyksen jälkeisissä tilanteissa, kun kerkeää viimein iholle.

Noh, odottavan positiivinen fiilis. Annetaan tsäänssi!
 

Sleep

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Eikö nyt isompaa löytynyt? Toivottavasti oli hyvä kilohinta. Mielenkiintoiset pelaajat aina tervetulleita!
 

Fremont

Jäsen
Tavannut Finleyn ohimennen siviilit päällä, muistutti lähinnä hyväkuntoista showpainijaa. Vaikuttava ilmestys vaikka en itsekkään ihan pulkannaru ole. Saapa tosiaan nähdä miten pärjää jalalla.

Finleyn painoksi muuten ilmoitettiin tuohon aikaan 118kg, eli hieman on kiristellyt mikäli lukemiin nyt yleensäkään on luottamista.
 

Petrell#32

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Mikael Granlund
Hockey's Futuren analyysi(tämä analyysi kirjoitettu niihin aikoihin, kun washington yritti istuttaa kaveria laiturin tontille):

At 6'8" and 250 pounds, Finley stands as one of the largest players in all of professional hockey. Although his skating was somewhat of an issue at the time he was drafted, he has improved in that area to the extent that he would be a capable skater in the NHL. Injuries have stunted Finley's development in recent seasons, with the Washington Capitals electing to pass on re-signing the big defenseman. Assuming his future is at defense, Finley is most likely to be effective as a defensive defenseman with some toughness.
 

Odvelli

Jäsen
Ensimmäistä kertaa vieraisiin pöytiin huutelemassa, pahoittelut siitä. Kyllä nousi mielenkiinto teidän joukkuetta kohtaan vielä napsun, ellei kaksi lisää vaikka jo korkea olikin Aaltosen ja kumppaneiden vuoksi. Kunnon jörkäle, ei tarvi varmaan etsiä miestä kentältä!
 

Germanicus

Jäsen
Suosikkijoukkue
*HIFK* Germanicus Julius Caesar Claudianus
Vittu mikä kummitus! Tuollaiset kivitalot ovat aina tervetulleita mun IFK:hon, kunhan ovat hyödyksi jengille.
 

BigRedCat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jälkikäteen voi osoittautua flopiksi, mutta etukäteen erinomainen haku! Makuupaikkoja maalinedustalla ja voisin kuvitella Finleyn preesenssin olevan melko rauhoittavaa laatua. Toivottavasti osaa luistella, sillä Auliehan on kokoisekseen erittäin hyvä luistelija. Heittämällä parempi kuin vaikkapa Matt.

Nyt sitten se ykkösparin puolustaja ja jos mahdollista niin vielä kirsikkana kakun päälle Genen jatko kiitos.
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Sä oot Lemieaux kujalla, ei tuon tason jätkiä hankita kasipakiksi. Tervetuloa Joe-pojalle, tuon kokoisia mörköjä tarvitaan pakistossa.

-Tinke
Vähän niin kuin Lennuakaan ei hankittu nelosketjuun. Monet "JA-scoutit" fantasiarostereissaan kun tykkäävät laittaa Lennun sinne.
 

Jupe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Kuka 203cm pitkä on näppärä luistimilla kun pelaa samaa peliä samassa kaukalossa niiden 170cm-180cm sähköjänisten kanssa. Uskon että nämä pelaajat pelaavat hyvin omaa paikkaansa ja maalin edustaa eikä turhaan höntyile suuntaan ja toiseen, sen hoitaa pakkikaveri.

_
 
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Ei ollut kyllä mitään käryä tämän kaverin hankinnasta. Nimenä tuttu. Antaa miehen näyttää, tuskin kovin kallis kun eka visiitti Euroopassa.
 

Kinkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kiffen
Aina kun on Islanders kyseessä, niin tulee mieleen, että olisiko Kautosen haku tämä uusi pakki?
 

Andy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Eiköhän Suomen kaukaloissa riitä pelotteeksi, kun on helvetin iso ja irvistää hieman. Hanskaushommia varten on parempi tosin palkata Generous. Youtubesta löytää Finleyn otteita tällä saralla ja ei oikein vakuuta. Mies vaikuttaa isolta variksenpelätiltä, jonka tasapaino on todella hakusessa. Mutta eikös nämä Eurooppaan tule hakemaan vauhtia luisteluun ja kiekolliseen peliin, joten jos keväällä osaa antaa hyvän ykkössyötön ja pitää oman pään puhtaana, niin riittää ihan hyvin.
 

Sleep

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK

Saskatoon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Wild, HIFK, Hyvinkään Tahko
Iso se nyt ainakin sitten on, toivottavasti osaa luistellakin. Tervetuloa HIFK:hon!
Ilmeisesti saadaan tällä hankinnalla unohtaa kaksi kolmikosta Järvinen, Aulie ja Generous.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös