Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Joe Finley HIFK:hon

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana The Loft, 22.06.2016 klo 11.58.

 1. muuttohaukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Wasa Royals
  Lainaus:
  Mikähän on tuomio kun Finley taklaa Joonas Komulaista lantiolla päähän?
   
 2. Dev Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Voisin melkein lyödä vetoa, että sieltä tulee vielä Järvisen korvaaja tai jatkosopimus, niin tärkeä pelaaja että ei varmasti jätetä korvaamatta. Aika moni näyttää pitävän varmana myös sitä että Gene-Matti jatkaa.

  Tommi Taimi - "Joonas Järvinen"
  Teemo Eronen - Daniel Grillfors
  Saku Salmela - "Matt Generous"
  Joe Finley - Miihkali Teppo

  Mä veikkaan että noilla lähdetään kauteen.
   
 3. Poropaimen Jäsen

  Jos Generouksen jatko on varmaa, miksei jatkoa ole tehty/julkistettu? Eikai sentään KHL-sopparia odottele vaikka tasokas pakki liigatasolla onkin?
   
 4. Massimo 1897 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hifk
  Lainaus:

  Kuntouttaa itseään ja vasta tuon jälkeen tehdään sopimus jos paikat kestää. Olikohan nyt olkapääleikkaus mikä hänelle tehtiin kesän alussa?
   
 5. Dev Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Loukkaantui pahasti poffeissa, joten pitkä kuntoutus menossa.
   
 6. wloff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Heh. No joo, sirkushuveja vissiin jos ei muuta. Tervetuloa vaan Joe Jääkaappi.

  Aulien korvaajaksihan tämä kaveri kai on tulossa, mutta ainakin lähtökohtaisesti meriitit ja profiili on selkeästi Aulieta heikompi. Keith oli kuitenkin ihan pesunkestävä NHL-pelaaja vaikkakin siellä seiska-kasipakin asemassa, Joe ei ole saanut änäripelejä kuin pari nimeksi ja tehnyt uraa ihan vain AHL-miehenä.

  En odota oikeastaan mitään tältä kundilta, mutta aina tuollainen järkäle mahtuu seiskapakiksi.
   
 7. Röda Jäsen

  Lainaus:
  Ja olisi muuten vähän helvetin kova pakisto! Itse olisin jo erittäin tyytyväinen pelkkään Järän jatkopahviin..
   
 8. tant gredulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Vai että tuommonen alimittainen Joe-poika Singaporesta. Komia on!
   
 9. Red Machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  The Mountain that Skates olis aika osuva nimi. Jos vaan se luistelu onnistuu :D
   
 10. tomechkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, St. Louis Blues, Joe Finley
 11. Erkka Lapanen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Liverpool. Tool
  En suoralta kädeltä osta Nybondaksen määritelmää "hyvin paljon samantyyppinen pelaaja kuin viime kaudella meillä pelannut Keith Aulie".
  Pituus samaa luokkaa, muilta ominaisuuksiltaan tuskin muistuttaa Aulieta. Mutta en uskalla tuomitakaan kaveria, korkeintaan nimimerkin takaa voi pientä herjaa heittää. Suomen kielellä. Ensimmäisenä tuli mieleen Gilliesin hankinta.
   
 12. mikzu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Aina peukkua näille isoille kaapeille, mutta rooli hieman mietityttää. Tarkoittaako tämä että toinen kaksikosta Järvinen,Generous ei jatka? Järvisen korvaajaa hänestä ei saa millään ja mielummin pitäisin Generouksen, koska hänestä ainakin tiedetään mitä saadaan ja on aivan tarvittavan hyvä hanskaaja tähän liigaan. Jos taas molemmat jatkavat, niin näkisin mielummin rotaatiossa näitä nuoria alkukaudesta, kuin Finleyn. Sitten kauden aikana olisi voinut hommata tarvittaessa vahvistusta, kuten Aulien viimekaudella.

  Mutta annetaan pojan näyttää, kokoa ainakin on.
   
 13. BigRedBob Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
  Lainaus:
  Tämäkin saavutus on "vain" huomattavasti kovempi, kuin suurimmalla osalla Liigan pelaajista. AHL ei myöskään ole mikään Mestis.
   
 14. douppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool
  Lainaus:
  Liigassa + CHL:ssä pelataan kaikkiaan sellaset 80-90 peliä, joten toivottavasti pakistossa on jatkuvasti pieni rotaation mahdollisuus kun terveystilanne on hyvä. Kyllä sieltä paikka löytyy koko kolmikolle...

  Taimi - "Järvinen"
  Eronen - Grillfors
  Salmela - Finley
  "Generous" - Teppo
   
 15. Mechalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Detroit Red Wings, Idän ihme, Honka
  Ei taida olla sukua St. Louisissa aikanaan pelanneelle Jeff Finleylle?
   
 16. Viherpuiston Ruoska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Huh huh, nyt melkein huimaa, kun tuli sellainen kolossi!

  Ylen sivuilla oli eilen juttu jostain norsukaravaanista Helsingin keskustassa - tosin se oli jostain 60-luvulta - ja meinasin heittää läppää IFK:n uusista vahvistuksista, mutta ei tarvinnut kuin nukkua yön yli, niin karavaanari hankki ihan oikean jättiläisen. Sirkushuveja on siis tiedossa ensi kaudeksi, mutta mikä on Finleyn pelillinen anti? Mäkin olisin ehkä ennemmin pitänyt Aulien kuin hankkinut tällaisen nevahööd-järkäleen, mutta ehkä Keken palkkapyyntö oli liian iso. Ei kai tässä sentään yritetä korvata Järvistä.

  Anyway, welcome to Helsinki, Joe!


  Onkohan Stigu kompastunut ATK:n johtoihin, kun ei ole vielä ehtinyt kommentoida tätä tikutakua?
   
 17. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Lainaus:
  Olisit nyt suoraan referoinut sisällön, kun sen ilmeisesti olet lukenut. Kun sisältö ilmeisesti on sitä itseään, niin en viitsi lahjoittaa klikkausta ko. medialle. En toki tekisi niin muutenkaan.
   
 18. Teme91 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Lainaus:
  Iltalehden sisältö:
  Lainaus:
   
 19. Olen nähnyt viime kaudella muutaman pelin ko. kaverilta.
  Kaikki kunnia pelitaidoillekin, mutta jos Tom Nybondas sanoo Joe Finleyn olevan saman tyyppinen pelaaja kuin Keith Aulie on tainnut Juhannuspullot jo poksahtaa auki. Tai sitten Finley on muuttanut totaalisesti peliään maaliskuun jälkeen.

  Mielenkiintoista...
   
 20. tomechkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, St. Louis Blues, Joe Finley
  Lainaus:
  Sori! Tajusin just itekkin että tuli klikkihuorattua aika huolella, tossa ylhäällä se onneks jo lainattiinkin kokonaan.
   
 21. wloff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Ei, mutta AHL-jyrien menestys Liigassa on aina ollut vähän sellaista 50-60-luokkaa. Ja änäriin saa yleensä sen pari peliä ihan vain noilla järkelemäisillä raameilla. Voi tulla hyvä pelaaja mutta voi tulla paskakin. Saa nähä.

  En siis ole mitenkään dumaamassa ennen ensimmäistäkään peliä, niin kuin en ketään ylipäätään. Omat ennakko-odotukset on vain askeleen matalammalla kuin Aulien tapauksessa.
   
 22. PJ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK (Lukko)
  Pitkästä aikaa oikeasti innostava hankinta. Tämä mies ei nimittäin selittele maalin edessä ja voimaa löytyy aivan riittävästi.

  Erittäin hienolta vaikuttava haku. Ainoa huoli liittyy liikkeeseen, jota varmaan tässä tullaan työstämään. Eikä siitäkään jaksa olla huolissaan tähän aikaan vuodesta :)

  Finley on siitä mielenkiintoinen pelaaja, että hänet huomaa kentältä. Tämä on siis jo heti tuttu nimi, vaikka en ole nähnyt kuin pari kertaa.
   
 23. Rocket Richard Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Lainaus:
  No, tulihan se sieltä. Laittanut vielä "uutisen" muotoon, eikä edes kolumniksi. Kai ehkä parempi "Polo-Pekan" kannalta näin, sillä muuten olisi voinut rumat IFK-antipatiat purkautua liian vahvasti ja läpinäkyvästi. On tuo säälittävä Spede, ei voi mitään muuta sanoa.

  Ettei mene OT:ksi, niin kyllähän mä tälläsistä hankinnoista tykkään. Lähtökohtaisesti olen todella tyytyväinen, mutta syksyllä voi toki ajatukset muuttua, jos tästä kaverista ei ole mitään apua. Joskus taisin yhden NHL-matsinkin tältä kaverilta nähdä. Silmiin piste tuolloin miehekkään koon lisäksi heikohko liike, mikä toki on raporttien mukaan kuitenkin parantunut. Toivottavasti haku onnistuu, sillä näitä jätkiä on aina kiva katella.
   
 24. Frankie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
  Lainaus:
  Totta, sillä ei Suomesta taida löytyä muita Jon Mirastyn tappelussa voittaneita kuin Jokiharju ja Finley!

  Toivottavasti on nyt Kautosen toimesta skoutattu huolella. Noilla raameilla voi tulla kyllä kiirre Kalpan töppösten ja löppösten kanssa. Toisaalta olihan legendaarinen Libor Ustrnulkin yllättävän hyvä luistelija kokoisekseen. Tietenkin Generoukselle vielä on ovi auki, mutta nyt on jo yksi sellainen kaveri puolustuksessa joka ei kyllä epäröi hanskojen tiputtamista kenenkään kanssa Liigassa. Joutuukohan luopio Virtanen ensimmäistä kertaa sitten Sami Heleniuksen kokeilemaan ensi kaudella?
   
 25. McLovin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vegas Golden Knights
  Saa nähdä tuleeko Järän korvaaja vielä. Generous on näillä näkymin pelikunnosa vasta joulukuussa.