Ti 12.4.2016 Kärpät - Tappara (7. välierä)

  • 29 868
  • 178

Mac^

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara & Suomi lajista riippumatta
Oma veikkaukseni: kymmenennessätoista jatkoerässä kiekko halkeaa täsmälleen kahteen osaan, ja kumpikin puolikas kimpoilee joka pelaajan perseen ja kaikkien maalirautojen kautta yhden femtometrin maaliviivan maalin puoleiselle alueelle kumpaankin pörssiin. Ilmiö aiheuttaa antigravitonipurkauksen, joka lähettää Oulun ulkoavaruuden myrskyihin.


Tämä on kaikkien aikojen paras veikkaus. On tämä niin sekopäistä touhua, että varmaan näinkin voi käydä.
 

RL1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
Raumam Boja
Vahva tunne, että tämä ratkeaa pomppumaalilla Tapparalle. Kankaanperä tai Saravo.

Muutenkin tänään maalintekijöinä on tuskin kuumaa osastoa vaan joku Huml/Sailio tai Ilomäki/Bonsaksen.
 

Numero13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
En ole ikinä, siis ikinä joutunut peliä katselemaan kännissä. Tänään se kuitenkin tapahtuu, ei nimittäin kolmatta kautta putkeen yksinkertaisesti pää kestä tämän parivaljakon taistelua. Kiitos jo etukäteen Kärpille ja Tapparalle tästäkin sarjasta, käsittämätöntä draamaa pojat tarjoaa.
Ennen sarjaa kirjoitin, että suht kiihkottomasti ja rauhallisin mielin voi sarjaa seurata, sen verran on jo kultaa taskussa. Paskan vitut, jopa kovempi kiima noussut tämän sarjan aikana kuin kertaakaan ikinä lätkän parissa. Ääretön kunnioitus myös vastustajaa kohtaan, ei näin huikeita sarjoja yksin pelata.

Kiitos Kärpät, kiitos Tappara!
 

JPL

Jäsen
--> Hallille ja kuskin kyydissä. Tänään piti jättää auto kotiin. Ei uskalla olla itsensä kyydissä edes selvinpäin. Ja toisaalta - nyt ei ole edes pakko.

Toivon todellakin, että Raksila antaa myös häviävälle osapuolelle kiitokset tästä sarjasta pelin jälkeen, vaikka se olisi sitten Tappara. Tämä pari on niin tasainen, että olisi oikeus ja kohtuus että finaaleihin pääsisi molemmat. Enemmän tämä herättää nyt fiilistä, kuin mikään välierä aiemmin ja vaikuttaisi tarttuneen myös muiden joukkueiden faneihin. Mahtavaa lätkää!
 

Rafael

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Bristol City
Ei saatana. Tekisi mieli lähteä ulos ja katsoa tulos huomenna liigan sivuilta. En osaa edes ajatella, että Tappara voittaisi. Tämä juonenkulku on taas pedattu joukkueen ja fanien pieksemiseksi vitutuksen alhoon.
Katson silti. Kunhan ei jatkoerässä hävittäisi.
 

Unkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC
Oma veikkaukseni: kymmenennessätoista jatkoerässä kiekko halkeaa täsmälleen kahteen osaan, ja kumpikin puolikas kimpoilee joka pelaajan perseen ja kaikkien maalirautojen kautta yhden femtometrin maaliviivan maalin puoleiselle alueelle kumpaankin pörssiin.

Nyt on kyllä kiperä tilanne. Mitä sääntökirjat sanoo tästä? Maali hyväksytään jos kiekko on konaan maalissa. Mutta voiko maaleja hyväksyä tässä tapauksessa kun kiekko on yhteensä molemmissa maaleissa? Ettei vain menisi tuomaripeliksi, toinen maali hyväksytään ja toinen ei. Nyt se vasta jännittämään alkoi. Mutta noinhan siinä varmasti käy, voiko tätä veikata missään? Ja kyllä toinen kiekonpuolikas kimpoaa myös Puljun leuasta.
 

Mapleton

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Chicago
TOIVON Tapparan voittoa. Mutta:

-Fonselius tuomarina, on viheltänyt reippaasti enemmän Tapparalle jäähyjä näissä peleissä
- Metsola?
- Tapparan Yv peli ei oikein toimi.
- Kärppien kotipeli, ja Kärpät ei yhden sarjan aikana kolmesti häviä kotona?
tasaisemmin peluuttanut Tappara vaikuttaa väsähtäneemmältä??
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:

Gurkha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Paskan vitut, jopa kovempi kiima noussut tämän sarjan aikana kuin kertaakaan ikinä lätkän parissa. Ääretön kunnioitus myös vastustajaa kohtaan, ei näin huikeita sarjoja yksin pelata.

Tässähän se on tiivistettynä omatkin fiilikset. No lähdetäänpä raksilaan lomps. Luotto omiin on kova!
 

Snagari

Jäsen
Kun peli on tasainen, paremman maalivahdin joukkue voittaa. Luulen näin käyvän myös tänään.
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:

vanukas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Sebastian Ahon kiekkokoulu
Kovia joukkueita on sekä Tappara että Kärpät. Ei näitä pelejä vaan käsitä. Ne on jotenkin niin syvällä tunteessa, että pelien analysointi ainakaan minulta ei onnistu. Lasit on kärpänmalliset ja ehkä tätä pitää vain tuntea ja elää.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Onhan tää ihan käsittämätön parivaljakko. Veikkaan että tänään tulee useamman maalin voitto jommalle kummalle.
 

keigykedy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Leijonat
Niinimaa ei ole studiossa !!! Nyt on jo helpompi kattoa tätä trilleriä

Junno saanut valita kumman ottaa, Niinimaan vai Fonseliuksen
 

Kaspo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Pistin tulosvetoon 6-1 Kärpille. Eihän tästä pelistä oikein mitään pysty sanomaan, täytyy kurkkia tulos huomenna lehdestä. Toivon vain, että kunnioitus säilyy eikä jää mitään mutisemista pelin jälkeen.
 

tombraider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Kävi miten kävi, mutta nyt kiitän KÄRPPIÄ. Ootte loistava joukkue ja jos tänään voitatte, niin mestaruus kuuluu teille. Nyt pelaa kaksi parasta ja kovinta joukkuetta. Tappara ja Kärpät on luoneet sellaisen spektaakkelin jo kolmatta vuotta peräkkäin, että huh huh.

Kiitos KÄRPÄT
kiitos TAPPARA.

Nyt jännitys on tapissa. May the best team win
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös