• 562 955
  • 3 676

Moto

HIFK
Maanantaina pysyi maali ensimmäisen kympin puhtaana, mutta muuten tässä sarjassa on mennyt kolmessa pelissä ensimmäisen kympin aikana yhteensä 7 maalia omiin. Ei olisi hääppönen saldo edes syksyn harjoituspeleihin, saati pleijareihin. Siinäpä jotain skarpattavaa.

E: Ne 2-0 maalit tulivatkit perjantaina ja lauantaina "vasta" 12 minuutin jälkeen. No, ei paljoa muuta asiaa.

Walkin

Pittsburgh Penguins
Luttisen jäähystä en pysty sanoo mitään kun meni ihan ohi eikä tullut uusintaa, mutta Elkinsin jäähy oli kyllä helvetin tyhmä jäähy tuohon paikkaan vielä. Ensimmäiselle maalille ei voinut Husso juuri mitään, toisessa helposta vedosta erittäin paha rebound maalin eteen suoraan Tuppuraiselle ja kolmas niin no hyvältä paikalta pääsi laukoo JYP.

Frankie

평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Jos Leino on kondiksessa niin Partanen hiuksista Taipaluksen seuraan katsomoon. Partanen pelannut todella heikot pleijarit tähän mennessä, ei mitään käyttöä tällä hetkellä. Myös nelosen taso tippui vähemmän yllättäen radikaalisti heti, kun Nypsi jäi sivuun.

toimittaja

HIFK
Edelleen Jypin neljäs maali on todennäköisempi kuin HIFKn toinen. Ei se kesken pelin niin paljon käänny että tästä noustaisiin. Tällaista tällä kaudella.

Jakke76

HIFK, Boston Bruins, Man United, Darts
Nyt uskoa omaan joukkueeseen. Ei ole mitään estettä sille etteikö HIFK pystyisi nousemaan Jypin ohi tänään. Kyllä tää tästä vielä!

Bromse

En jaksa lukea kommentteja koska olen puhelimen varassa, mutta kyllähän nämä pelien alut Jyväskylässä on surullisia. Kaksi tyhmää jäähyä heti alkuun (ainakin Elkinsin), ja kaverille ilmainen johto.

Imo. IFK ei ole kuitenkaan pelannut mitenkään järkyttävän huonosti, ja kaksi erää kun menee 0-1, on jatkoaika edessä..

Apassi

HIFK
Yritetäänpä kirjoittaa niin, että ei taas negailijaksi aleta haukkumaan. HIFK:n sauma tässä on se, että monesti näissä liian helpoissa aluissa piilee pieni riski, että siinä vastustajalta tulee pieni ulospuhallus ja sen jälkeen on erittäin vaikea tulla peliin takaisin, jos vastustaja saa maalin-kaksi ja höngän päälle. HIFK sai sen yhden maalin, mutta saako lentoa peliinsä. Se todennäköisesti vaatii sen 3-2 maalin. Se tässä vaan edelleen on, että yksikin maali JYP:lle tässä 3-1 tilanteessa sammuttaa valot. Nyt on sellainen orastava sauma vielä.

Se on kyllä pakko pieneen negatiiviseen sävyyn sanoa, että kun tämä HIFK:n peli menee näin paljon vuoristorataa ja pitäisi alkaa pähkäilemään, että kumpaan suuntaan lähtee kääntymään? Kumpi on todennäköisempää se, että HIFK pelaa kaksi hyvää peliä putkeen vai se, että HIFK pelaa kaksi huono peliä putkeen? Kyllä oma logiikka sanoo valitettavasti, että todennäköisesti HIFK pelaa kaksi huonoa peliä putkeen, koska se vain helposti siihen kierteeseen lähtee. Flow-tila on paljn vaikeampi saavuttaa. Se vaatii aina niitä onnistumisia.

Mutta nyt haluan nähdä sen, että HIFK tulee vielä tähän peliin.

EDIT: Mika Partanen tällä hetkellä HIFK:n huonoin pelaaja. Jokainen kiekollinen suoritus on huono. On menettänyt itseluottamuksensa ihan täysin.

Bafforosso

HIFK parhaimmillaan
Jep, joukkue yllätettiin housut nilkoissa ottelun alussa. Kyllä se tästä lähtee, omapää kuntoon ja järkevää hyökkäyspeliä. Jemmarit sulaa pikku hiljaa.
Napit auki ne yllätettiin! Voi pönttöjen pöntöt!
Jos kaveri saa jäähyn, kun on liikaa pelaajia jäällä, niin täytyy meidänkin!

WPK

HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
HIFK:n nelonen yllättänyt positiivisesti, mutta joskus voisi osuakin. Partanen tosiaan hyytynyt, MUTTA iskipä juuri komean byyrin :). Itsellä oli just usko Mikaan loppunut. Nousu jatkuu kolmannessa erässä...

Helsingin IFK
Tässä sarjassa vaihtuu momentum pelin sisälläkin todella paljon. Todella hyvä tunne tästä matsista nyt, hoidetaan tää himaan! Onneksi ne kolme maalia tuli heti, jäi paljon peliä jäljelle.

Frankie

Oli jo aikakin Parrulta onnistua! Jospa se siitä lähtisi? Ihan hyvä reagointi Stögöltä vaihtaa Zabon ja Pudin paikkaa keskenään. Nyt on vauhtijänikset Zabo ja Hintz kimpassa! Sääli, että pelin alku oli taas aivan farssi.

Pärde

HIFK, Colorado Avalanche
IFK tekee maalin/erä ja hakee jatkoaikavoiton vielä :)

Toivottavasti ei, sen verran kova livekerroin voitolla tuossa hetken oli.

Erilaisen näköinen toinen erä, kovalla tsempillä mukaan ja saatiin tempoa nostettua. Ainoastaan Tarkki seisoi tiellä. Omalla kohdalla luottamus on suuri, että tasoihin tullaan ja matsi hoidetaan, mutta näissä tilanteissa on aina sattumalla sijaa..

Chelsea FC
Jätkät pelasi hyviä pitkiä hyökkäyksiä ja jemmarit oli enemmän kuin kerran täysin hapoilla. Lisää tätä seuraavassa erässä, niin kotijoukkue tippuu lopullisesti kyydistä.

Apassi

HIFK
Pakko HIFK:lle pieni peukku antaa siitä, että pystyi tuon jälkeen peliin tulemaan, mutta ei vaan voi tulla HIFK:lle noin mustia eriä.

Jakke76

Nyt vituttaa.... Ihan voitettavissa ollut peli Jyväskylässä mutta alun housuunkusemisen takia Jyp tasoitti voitot....

pernaveikko

HIFK, Crusaders, Lechia

Liian vähän todella vaarallisia maalipaikkoja verrattuna pyöritysten pituuteen. Hyvä loppu kuitenkin, kyllä tämä tästä.

Chelsea FC
Perkele, kolmen minuutin munaus ottelun alussa ratkaisi tämän ottelun, kuten olettaa saattoi. Lopussa oli hyvää painetta, mutta nyt ei pomppinut. Perjantaina sitten kotivoitto.