Peliesitykset kaudella 2015–2016

  • 563 882
  • 3 676

Stigu

Jäsen
En olisi kyllä hirveän huolissani, vaikka ekan erän jälkeen tappiolla ollaankin. Pelaajilla taitaa olla hienoinen hyvänolontunne ja Husso imuroi toisen maalin, siinä syyt hetkelliseen notkahdukseen. IFK kuitenkin luo edelleen maalipaikkoja höyryävänä kymenä. Lisäksi IFK:n on ennemmin tai myöhemmin näissä pleijareissa jouduttava ns. epämukavuusalueelle, joten parempi alkaa treenata sitäkin tässä Pelsut-sarjassa.

Keith Aulie parantaa peli peliltä, Auvitu taas pelaa aivan uskomattoman hienoa kautta. Molemmille jatkopahvia, ellei sellaista jo ole sorvattu.
 

Schwein

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Ja tuon 1-2-maalin jälkeen alkoi mielestäni tulla jo hieman puristusta. No, toiseen erään toivottavasti ilme muuttuu.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
En olisi kyllä hirveän huolissani, vaikka ekan erän jälkeen tappiolla ollaankin.

Ei tässä hirveän huolissaan olla. Kunhan huomiona, että ei ollut latautuminen läheskään samalla tasolla, kuin kahdessa ensimmäisessä pelissä. Lisäksi HIFK ei tehnyt YV:llä ja rakentanut solkenaan paikkoja, Pelicans teki YV:llä ja etenkin Husson päästämä toinen maali näytti helpohkolta. Tapahtui paljon asioita, joita ei tapahtunut kahdessa ensimmäisessä pelissä.

Nyt annettiin Pelicansille vähän bensaa ja se saattaa aina sitten ottaa tulta alleen. Lisäksi kesken pelin on aina vaikea sitä latausta muuttaa.
 

M.Rönkkö-83

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, New York Islanders
Tänään on juuri sellanen tarina kiekkopelissä, jolloin Hifk poistuu 9 kertaa kymmenestä häviäjänä kaukalosta. Valitettavasti. Ikosen maalin jälkeen alkoi hurlumhei-meininki ja se kuuluisa 100% keskittyminen herpaantui. Hyvä osoitus, että tällä tasolla Playoff-kiekossa ei ole varaa edes pieneen selän nostoon.
 

Kajastus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Aikamoista hiihteyä HIFK:lta peli. Napit auki ja asenne aivan perseellään. Kannattaako antaa siimaa vastustajalle, kun on käytännössä paikka antaa lopullinen isku. Aulie muuten tänään aivan hukassa. Ei näin.
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Erän lopussa alkoi näyttää jo paremmalta. Uskon, että kolmannen erän alkuun väännetään väkisin byyri ja sen jälkeen onkin yhtä päätä. 3-3 ja jatkoille sanon minä.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vittu mitä paskaa. Ihan karmeata hiihtelyä koko jengiltä. Siinä Pelsujen 1-3 maalissa meinasi lentää ihpone seinään, kun oli niin paskasti pelattu tilanne. Kukaan ei anna painetta kiekolliselle ja maalintekijällä joka suuntaan 3 metriä tyhjää tilaa.

Tuon maalin jälkeen alkoi kieltämättä sellainen rynnistys, että oksat pois, mutta kun ollaan se kuoppa perseilemällä itse kaivettu, niin se puristaminen näkyy sitten tuolla tavalla. Siinä 1-3 maalin jälkeen kuitenkin pelattiin sillä intensiteetillä millä pudotuspeleissä pitää pelata. Siihen pisteeseen asti ihan luokatonta paskaa.

Kolmanteen erään pitäisi syttyä heti alusta. Eväät edelleen on mennä rinnalle ja ohi, mutta itsestään ei tapahdu mitään.
 

Kajastus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Miksi päästää vastustaja mukaan peliin aivan ilmaiseksi. Pelicans sai niin paljon bensaa maaleistaan, että joka jätkä on valmis syömään sen kiekon ja Hovisen itseluottamus saatiin hilattua tappiin ainostaan sen takia ettei kiinnostanut edes vähän alusta. Nyt alkaa olla myöhäistä. Ottelusarja 3-0 tai 2-1, onko väliä. Ei näköjään. No katsellaan vielä josko kuitenkin kolmannessa erässä.....
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Feikkiheikit
En ole lainkaan huolissani tämän sarjan osalta vaikka tappio tulisikin, mutta turhaa tätä tehdä yhtään sen vaikeammaksi kun olisi saumat pistää 4-0 voitoin homma pakettiin. Tänään ei kyllä selvästikään oltu valmistauduttu riittävästi otteluun ja kun se oravanpyörä lähtee pyörimään, niin sitä on vaikea pysäyttää enää ottelun aikana vaikka hyvä mylläkkä erän loppuun saatiinkin. No, ei liene ollenkaan haitaksi, että pieni herätys jossain välissä tulee, jottei jengi pääse liikaa leijailemaan voittoputkessa.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Törmäsen piikkiin pistän kyllä osan tästä tappioasemasta. Minkä takia rikotaan voittava kokoonpano? Rotaatio on runkosarjaa varten. Ilman Pudia Ramun ylivoima ihan täyttä paskaa. Generous on myös huomattavasti edellä Teppoa ja Taipalusta.
 

Stigu

Jäsen
Hyvin on muuten mr. Poliisi, Bay City Chainsaw Stripper skoutannut IFK:n YV-kuviot. Pelsu ottaa nyt todella rohkeasti kiekollista miestä, ja on aktiivinen AV:lla.

Muutenkin Pelsut vie IFK:ta asennepuolella 100-0, mutta kuten sanoin: IFK:n pitää herätä ruususen unestaan ennemmin tai myöhemmin. Nyt vaan haalarit päälle ja töihin. Nyt mitataan sekä pelaajien että valmennuksen kompetenssi ensimmäistä kertaa näissä pleijareissa.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Taipalus vittuun sieltä puolustuksesta, nämä pelit eivät ole sitä varten. Ja sitten velliperseet voivat näyttää, että tappio vituttaa. Taklaisivat edes...
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105 NYR
Ja Husso pois tolppien välistä, nyt ja välittömästi.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei saapunut HIFK tähän peliin näköjään lainkaan. Pelicansin ei tarvinnut mitään muuta tehdä, kuin terästää erikoistilannepelaamistaan. HIFK hoiti loput ihan itse. Suurin munaus mitä voi kiekossa tehdä, että aletaan luulemaan jotain. HIFK tuli runkosarjamoodilla tähän peliin. Vastustaja käytti tämän hyväkseen ja sitten meni puristamiseksi, josta oli flow maalipaikoista huolimatta kaukana. Toisaalta myös HIFK:n YV:ssä näkyy se, että kun tullaan puolivaloilla peliin, niin sekin on sitten sekavaa, kuten kaikki muukin. Olihan HIFK.lla paikkoja, mutta kun se hyvin usein menee niin, että kun peli menee puristamiseksi, niin ei se sitten mene, vaikka paikkoja, kuten HIFK:lle tänään kävi.

Yksilötasolla Hussolta heikko peli. Partasella kova yritys, mutta pelaaminen ei tällä hetkellä palvele joukkuetta.

Jatkoon tässä mennään, mutta nyt menee huomattavasti vaikeammaksi.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Törmäsen piikkiin pistän kyllä osan tästä tappioasemasta. Minkä takia rikotaan voittava kokoonpano? Rotaatio on runkosarjaa varten. Ilman Pudia Ramun ylivoima ihan täyttä paskaa. Generous on myös huomattavasti edellä Teppoa ja Taipalusta.

Mä oon samaa mieltä en ymmärrä miksi kaksi tärkeää äijää heivattiin kokoonpanosta pois ja Husso voi luoja koko illan todella epävarma ja se Potulnyn laukaus olisi vain pitänyt torjua. Todella heikko esitys kumminkin tänään koko joukkueelta, asenne ei ollut täysi sata sen huomasi kuinka taklaukset puuttui lähes täysin tuosta touhusta verrattuna pariin aikaisempaan matsiin. Hyvä asia on kumminkin se, että ohipelistä (miksikä tätä matsia kutsuisin) huolimatta IFK oli parempi luoden enemmän maalipaikkoja ja ainakin jatkoajalle olisi päästy jos olisi vähän kiekko pomppinut suotuisammin. Hovinen oli kyllä järkyttävän hyvä myös ja iso syy miksi IFK jäi vain kahteen maaliin.
 

topdog

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
95% keskittyminen on 50% suoritus vai miten se meni:) Seuraavaan peliin taipalus pois ja genematti tilalle ja puustinen ehdottomasti takaisin. Onko Pudi loukkaantunut vai mikä aivopieru törmäseltä jättää pudi pois? Olihan tossa tontteja pistää paljonkin maaleja joten ei tässä vielä kannata huolestua.
 

Lindfors

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, YNWA
Juu, paikkoja pilvin pimein, surkeata viimeistelyä Zabo etunenässä. Kun Hude hävisi vielä 100-0 Hoviselle on tulos tämä.
 

Kajastus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nämä on kuitenkin niitä asioita, jotka voivat olla ratkaisevia isossa kuvassa. Löysäillään, jonka johdosta hävitään, niin lepoaika seuraavan sarjan alkamiseen lyhenee, enemmän pelejä = enemmän rasitusta = loukkaantumisriskit kasvaa. Tällä pelillä ei varmaan tämän sarjan kannalta ole merkitystä, mutta voi hyvinkin olla jo jatkon kannalta seuraavassa sarjassa. Mitään ei saisi antaa vastustajalle ilmaiseksi.
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Feikkiheikit
Nämä on kuitenkin niitä asioita, jotka voivat olla ratkaisevia isossa kuvassa. Löysäillään, jonka johdosta hävitää, niin lepoaika seuraavan sarjan alkamiseen lyhenee, enemmän pelejä = enemmän rasitusta = loukkaantumisriskit kasvaa. Tällä pelillä ei varmaan tämän sarjan kannalta ole merkitystä, mutta voi hyvinkin olla jo jatkon kannalta seuraavassa sarjassa. Mitään ei saisi antaa vastustajalle ilmaiseksi.

Juuri näin. Eniten tässä löysäilymatsissa vituttaa se, että pitkässä juoksussa oltaisiin saavutettu kilpailuetua mikäli oltaisiin onnistuttu klaaraamaan tämä sarja puhtain voitoin. Jos jotain positiivista haetaan, niin eipä ole Kärpät tai Tapparakaan menossa jatkoon puhtaalla pelillä.
 

toimittaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pelsut saivat tästä uskoa reilusti lisää eikä ole lähelläkään saletti että tästä mennään jatkoon, saati sitten viidessä pelissä. Kaksi ekaa peliä tuli liian helpolla väsynyttä Pelsua vastaan ja nyt kun oltiin samassa tilanteessa niin tulos kertoo oleellisen. Fiksua vieraspelaamista ja juuri sellaista jolla HIFK on tällä kaudella voitettu useamminkin.
Tuleepahan mielenkiintoa pääsiäiseen, muuta hyvää tässä en näe.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös