NBA

  • 625 263
  • 4 343

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365
Tim Duncan on pelannut noin 1600 NBA-ottelua ja toissayönä tuli ensimmäinen jossa mies jäi ilman pistettä. Heittoja tuli kolme ja peliaikaa 13:45.
 

Steeger#23

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kovalchuk, Zinovyev, Morozov, Zherdev & Versteeg
Kirjoitin näköjään hieman eri tavalla miten ajattelin ja lauseeni jäi kesken, sillä minun piti kysyä näin.

Milloinkohan viimeksi joku pelaaja on tehnyt NBA:ssa 40 pistettä yhden puoliajan aikana?
Eli kahdella ensimmäisellä tai kahdella viimeisellä neljänneksellä.

Butlerkin oli heittänyt uudeksi ennätyksekseen 43 pistettä joulukuussa, mutta nyt hän heitti käsittämättömät 40 pistettä jälkimmäisen puoliajan aikana.

Okei, hieman siinä mietinkin kun pikkasen hassulta kuulosti tua kysymys, mutta eiköhän se taida olla tua Thompsonin suoritus vajaan vuoden takaa jolloin on viimeksi 40 pistettä tehty ennen/jälkeen puoliajan.
 

Sim0n

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Tottenham
Steph teki lokakuun lopulla Pelsuja vastaan muistaakseni 38 pinnaa toisella puoliajalla. 38 ei toki ole 40, mutta silti.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Jatkaako Golden State siitä mihin viime kaudella jäi ja pystiä voidaan jo alkaa ojennella jälleen sinne suuntaan? Kauden aloitus voittoennätyksellä ei ainakaan kylmäksi jättänyt ja nyt jopa kaksi tappiota tilillä, kun aletaan lähestyä puolta väliä kaudesta. Onko old school-San Antonio ainoa haastaja? Onko Clevelandilla jotain uutta joka kääntäisi finaalit tällä kertaa heille? Lännessä pääsee alle 46% pleijareihin, eikö tämä ole ollut idän hommia, mitä on tapahtunut? Mikä on Lakersin suunnitelma Koben ajanjakson jälkeen, jatkuuko kyntö? Mitä sanoo asiantuntijat ja pelien seuraajat.
 

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
Jatkaako Golden State siitä mihin viime kaudella jäi ja pystiä voidaan jo alkaa ojennella jälleen sinne suuntaan?
Ei. San Antoniolta ja Cavsilta löytyy palaset jolla voidaan pimentää Curry ja sitä myötä kääntyy.
Onko old school-San Antonio ainoa haastaja?
Ei ainoa. Eikä ole edes haastaja vaan omissa papereissa suosikki mestariksi.

Onko Clevelandilla jotain uutta joka kääntäisi finaalit tällä kertaa heille?
Toivottavasti terve Love ja Irving.
Lännessä pääsee alle 46% pleijareihin, eikö tämä ole ollut idän hommia, mitä on tapahtunut?
Itä on ollut todella todella tasainen ja pelit menneet paljon ristiin. Joukkueet 1-8 neljän voiton sisällä kun lännessä ero on peräti 12 voittoa. Lännessä taas Rockets ja Pelicans flopanneet pahasti sekä GSW&Spurs hallinneet mielinmäärin.
Mikä on Lakersin suunnitelma Koben ajanjakson jälkeen, jatkuuko kyntö?
En tiedä suunnitelmista mutta Clarkson, Randle ja Russell ovat ainakin todella hyviä palasia. Tuohon jonkun supertähden signaus(KD?) ja drafteista vielä jotain niin joukkue voi olla todella hyvä 3-4v päästä.
 

VilleLeino

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Barca&Pep, Argentiina, Canada
Mediassa on käyty kyllä naurettavaa keskustelua Currysta. On puhuttu, että hän olisi pelaamassa kautta aikain kautta ja olisi matkalla kautta aikain parhaaksi pelaajaksi. Kaikella kunnioituksella miehen hyökkäyskykyjä kohtaan, mutta noilla puolustustaidoilla, tai paremmin niiden puutteella, ei ole mitään asiaa tähän keskusteluun. Jordanit, Kobet ja Lebronit ovat pistelinkojen lisäksi erinomaisia puolustajia. Curry puolestaan on Warriorsin heikko kohta puolustuspäässä johon vastustaja iskee, ja Thompson merkkaa aina Curryn sijaan vastustajan vaarallisimman takamiehen.
 

Dorian Gray

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johdossa oleva joukkue
Ällistyttävä esitys Curryltä, niin kuin koko kaudella tietysti. Ei todellakaan ole haihattelua sanoa, että hän saattaa pelata kaikkien aikojen parasta yksilökautta, aivan Chamberlainin, Jordanin ja O'Nealin luokassa.

Näkökulmakysymys on toki, voiko häntä pitää parhaana koskaan syistä, joita yllä esitettiin. Totta on, ettei Curry ole Jordanin tapaan loistelias puolustaja (jos ei missään nimessä surkeakaan), mutta eikö koko joukkueurheilun idea ole, että pelaajat hoitavat vahvuuksiensa mukaisia rooleja? Eihän esimerkiksi Jordankaan ottanut kovin paljoa levypalloja (kuten kakkospaikan miehet yleensäkään) vaan tämän homman hoitivat muut.Jordan ei myöskään läheskään aina puolustanut vastustajan parasta pelintekijää, vaan tehtävä lankesi usein Pippenille tai Grantille/Rodmanille.

Oman pistetehtailunsa ohessa Curry on kuitenkin myös erinomainen syöttäjä, ja ennen kaikkea hänen heittoaseensa on sellainen, että vastustaja joutuu ottamaan hänen tiiviisti heti keskiviivan jälkeen, mikä vuorostaan avaa tilaa muille. Hän ei varmasti pystyisi tekemään Jordanin roolia 90-luvun Bullsissa, mutta toisaalta hän tuo peliin elementtejä ja mahdollisuuksia, joida itse Airkaan ei hallinnut
 

Hxxx

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mental tension
Siis kyllähän tämä Curryn meneillään oleva kausi on aivan tolkutonta seurattavaa. MVP-titteli on satavarma ja saattaa hyvinkin olla, että Curry naulaa sellaiset lukemat tauluun runkosarjassa, että sellaisia ei ole koskaan nähty. Se, voidaanko Currystä puhua samassa lauseessa Magic Johnsonin, Jordanin, Chamberlainin tai Russelin kanssa onkin sitten aivan toinen juttu ja ehkäpä tähän aiheeseen pitäisi palata sitten, kun nähdää, että mitä Curry kykenee omalla urallaan lopulta saavuttamaan. Se on kuitenkin selvää, että Curry on yksi parhaimmista, ellei kaikkien aikojen paras heittäjä. Ei tuollaista ilotulitusta ole koskaan nähty kolmosen kaaren tai jopa puolen kentän takaa.
 
Se on kuitenkin selvää, että Curry on yksi parhaimmista, ellei kaikkien aikojen paras heittäjä.

Kuka tässä keskustelussa voisi Curryn edes haastaa? Eilinen voittoheitto oli taas niitä hetkiä, kun joutuu oikeasti haukkomaan henkeään TV-vastaanottimen ääressä. Eikä paskempi ollut ensimmäisen neljänneksen päättänyt buzzer beater -yrityskään. Oman pään vapariviivan kohdalta lähti ja oli todella lähellä mennä sisään.
 
Viimeksi muokattu:

Dorian Gray

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johdossa oleva joukkue
Jos puhutaan nimenomaan kolmosten heittäjästä, Curry on ehdottomasti kovin koskaan näkemäni. Toki lajihistoriassa kolmosen viiva on aika uusi keksintö ja vaikkapa Jerry West olisi voinut olla kova sana tässäkin kategoriassa, jos siihen aikaan kaukoheitto olisi ollut hyödyllisempää. mutta olisin valmis ojentamaan kruunun Currylle.

Jos ajatellaan kaikkea heittämistä, Bird on ehdottomasti mukana keskustelussa. Jo kokonsa ja pelipaikkansakin vuoksi hänen repertuaarinsa oli laajempi kuin Curryn, ja hän osui kuolettavasti niin fade-awaylla, hookilla kui perushypärilläkin puolietäisyyeltä. Itse kunkin korisfanin kannattaa käydä Youtubessa katsomassa, kuinka Bird naulaa 60 pistettä Atlanta Hawksia vastaan - vaihtopenkkikään ei ole uskoa näkemäänsä
 
Suosikkijoukkue
Sini-puna-valkoinen, Kupittaan ylpeys!
Mua häiritsee tässä Curry-hypessä se, että media yrittää koko ajan luoda hänen ympärilleen sellaista "ryysyistä rikkauksiin" -tarinaa. Tämä siis sillä perusteella, että hän oli nuorena isojen koulujen mielestä liian pieni ja laiha, joten hän "joutui" menemään pieneen yksityiskouluun nimeltä Davidson, joka akateemisesti on muuten aivan toiselta planeetalta kuin monet näistä ns. koriskouluista tyyliin Kentucky tai Kansas. Vielä komean yliopistouran jälkeenkään NBA-joukkueet eivät uskoneet häneen, vaan hänet varattiin vasta seitsemäntenä NBA-draftissa. Pienen, laihan ja syrjityn mulattipojan elämä oli siis pelkkää päähänpotkimista kunnes hänestä tuli muutamassa vuodessa kenties maailman hypetetyin ja ihailluin urheilija.

Se, mikä tässä narratiivissa unohtuu, on fakta että pienen, laihan ja syrjityn Stephin isä on entinen huippukoripalloilija Dell Curry, joka tienasi NBA-urallaan sellaiset 18 miljoonaa taalaa. Eli ei ne lähtökohdat nyt niin huonot olleet vaikka pikku-Steph olikin vähän lyhyempi ja laihempi kuin pikku-LeBron tai pikku-Kobe.

NBA:ssa on ihan All-Star-tasollakin pelaajia, jotka ovat ponnistaneet aivan äärimmäisestä köyhyydestä ja kasvaneet yksinhuoltajaperheissä asuinalueilla, jossa jengit ja väkivalta ovat arkipäivää. Pidän sellaisista lähtökohdista huipulle nousemista paljon mielenkiintoisempana tarinana, vaikka pelaajalla olisikin tässä tapauksessa enemmän pituutta ja enemmän lihasta ja myös suuret koulut ovat aikoinaan olleet hänestä kiinnostuneita.

Mutta tämä on muutenkin amerikkalaisessa urheilukulttuurissa vähän häiritsevä piirre. Ei riitä, että on loistava urheilija vaan siihen ympärille pitää luoda se kliseinen tarina.
 
Se, mikä tässä narratiivissa unohtuu, on fakta että pienen, laihan ja syrjityn Stephin isä on entinen huippukoripalloilija Dell Curry, joka tienasi NBA-urallaan sellaiset 18 miljoonaa taalaa. Eli ei ne lähtökohdat nyt niin huonot olleet vaikka pikku-Steph olikin vähän lyhyempi ja laihempi kuin pikku-LeBron tai pikku-Kobe.

Missä tällaista tarinaa/narratiivia on luotu, että Curry olisi jostain köyhyydestä noussut NBA:han? Minä en ole moiseen törmännyt, ja kyllähän tuo Stephenin faijakin on niin tunnettu USA:ssa, ettei moinen menisi mitenkään läpi. Usein NBA-selostajat, -kommentaattorit ja -toimittajat puhuvat Stephenin yhteydessä siitä, miten hyvä kaukoheittäjä Dell Curry aikanaan oli.

Toki Curryn nousu maailman parhaaksi kolmoslingoksi rimpulasta, joka voiman puutteen vuoksi joutui heittämään vielä high schoolin toisella luokallakin kolmoset aivan liian alhaalta, on kiehtova tarina. Mutta ei sitä tarinaa ryysyläistaustalla myydä. Underdog-retoriikalla sitä myydään, ja ihan aiheesta.

Pidän sellaisista lähtökohdista huipulle nousemista paljon mielenkiintoisempana tarinana

Nämä köyhyydestä bling-blingiin -tarinat ovat Amerikassa niin yleisiä, että ne kärsivät inflaation. Siksi rimpulan nousu MVP:ksi voi olla ihan yhtä kiehtova saaga, vaikka rimpulan faijalla olikin rahaa jo ennen kuin poika pääsi miljoonaliksoille. Ja toki tämä Curryn nykyinen dominanssi on vielä aika monta astetta normaalin all-star-tason yläpuolella.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Sini-puna-valkoinen, Kupittaan ylpeys!
Kirjoittelijalle:

Olet toki oikeassa siinä, että "ryysyistä rikkauksiin" oli huono sananvalinta. Mutta yhtä kaikki kyse on samanlaisesta underdog-tarinasta kuin se, että joku vähän isompi ja vahvempi nousee ghetto-oloista maailman huipulle. Ja tätä Curryn underdog-tarinaa hehkutetaan koko ajan kaikkialla. Tartuit myös siihen, että puhuin All-Star-tasoisista pelaajista. No, kaikki tällä vuosikymmenellä ennen Currya MVP:n voittaneet pelaajat ovat nousseet äärimmäisen rankoista olosuhteista huipulle. LeBron ei koskaan edes nähnyt isäänsä, D-Rose kasvoi Chicagon vaarallisimpiin lukeutuvalla asuinalueella ja Durantin "äiti, olet se todellinen MVP" -jutut olet varmaan kuullutkin.

Erona tässä on se, että jos Currysta ei olisi tullut koristähteä, olisi hän nyt Davidsonista valmistuneena jossain hyväpalkkaisessa valkokaulustyössä ja taloudellinen tilanne olisi täysin turvattu kiitos faijan miljoonien. Jos taas esim. Wadesta tai Durantista ei olisi tullut korisammattilaista, he saattaisivat nyt olla jossain sillan alla shoottaamassa hyppyheittojen sijaan metaa tai heroiinia. Siksi pidän heidän nousua huipulle hienompana tarinana kuin Steph Curryn nousua huipulle.

Ja mitä niihin rimpula-ongelmiin tulee, niin Durant oli aikoinaan NBA Combinen historian ensimmäinen pelaaja, joka ei saanut penkkipunnerrustestissä yhtään toistoa. Se oli yleinen naurun ja hämmennyksen aihe.
 
Katselin eilistä Warriorsin peliä. Siinä esiteltiin aika mielenkiintoinen tilasto: Stephen Currylla oli tällä kaudella 27 heittoyritystä vähintään 9,16 metrin (30 jalkaa) päästä korista. Niistä oli osunut 13, eli prosentti oli 48. NBA:n muut pelaajat olivat yrittäneet noin kaukaa yhteensä 757 kertaa ja onnistumisprosentti oli 8.
 

Hxxx

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mental tension
Katselin eilistä Warriorsin peliä. Siinä esiteltiin aika mielenkiintoinen tilasto: Stephen Currylla oli tällä kaudella 27 heittoyritystä vähintään 9,16 metrin (30 jalkaa) päästä korista. Niistä oli osunut 13, eli prosentti oli 48. NBA:n muut pelaajat olivat yrittäneet noin kaukaa yhteensä 757 kertaa ja onnistumisprosentti oli 8.

Täysin posketon statsi. Ei voi kuin ihmetellä, miten huima heittäjä Steph Curry on.
 

Dorian Gray

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johdossa oleva joukkue
Katselin eilistä Warriorsin peliä. Siinä esiteltiin aika mielenkiintoinen tilasto: Stephen Currylla oli tällä kaudella 27 heittoyritystä vähintään 9,16 metrin (30 jalkaa) päästä korista. Niistä oli osunut 13, eli prosentti oli 48. NBA:n muut pelaajat olivat yrittäneet noin kaukaa yhteensä 757 kertaa ja onnistumisprosentti oli 8.

Täytyy toki muistaa, että suuri osa tähän tilastoon kirjautuvista heitoista on jaksojen lopun buzz-beatereita, joita nakellaan usein omasta päädystäkin vailla todellista toivoa osumisesta, tai sellaisia joita kokeillaan hyökkäyskellon loppuessa. Harvassa hyökkäyksessä kymmenen metrin päästä lähetetty linko on paras vaihtoehto ja siksi totisia yrityksiä ei useinkaan nähdä.

Tämä ei tietysti vähennä Curryn statistiikan käsittämättömyyttä millään tavalla, 48 % on jättisaldo millaisille kolmosille tahansa ja tilasto osoittaa, että Curry on otettava kiinni keskiviivalla, muuten on myöhäistä
 

Masculine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Täytyy toki muistaa, että suuri osa tähän tilastoon kirjautuvista heitoista on jaksojen lopun buzz-beatereita, joita nakellaan usein omasta päädystäkin vailla todellista toivoa osumisesta, tai sellaisia joita kokeillaan hyökkäyskellon loppuessa.

No entäs tämä:

Stephen Curry on 28-50 jalan (8.5 - 15m) mittaisissa heitoissa tällä kaudella 35/52, joka tarkoittaa 2.02 pistetä per heitto. Eli suomeksi hänelle olisi tilastollisesti kannattavampaa heittää aina tuolta etäisyydeltä, kun syöttää korin alla vapaana olevalle kaverille, joka saa tekemästään koristaan vaan 2 pistettä.

Myös tämä on aika mielenkiintoinen statistiikka, kun täällä tarjottiin Ray Allenia ja varsinkin Reggie Milleriä jonkinlaisina kilpailijoina Currylle. Toki nykyään heitetään kolmosia paljon enemmän, kuin ennen (Curry on jo nyt rikkonut edellisen yhden kauden ennätyksen tehdyissä ja yritetyissä kolmosissa), mutta silti tuo ero on aika mittava.

Curry on pitää hallussaan TOP3 sijoitukset kauden aikana tehdyissä kolmosissa. Ray Allenin vanha ennätys oli 269 ja Stephenillä on tällä hetkellä 318, kun kautta on pelaamatta vielä 17 peliä. Ennen tätä kautta Curry on kolmella edellisellä kaudella tehnyt 286, 261 ja 272 kolmosta.
 
Viimeksi muokattu:

Hxxx

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mental tension
No entäs tämä:

Stephen Curry on 28-50 jalan (8.5 - 15m) mittaisissa heitoissa tällä kaudella 35/52, joka tarkoittaa 2.02 pistetä per heitto. Eli suomeksi hänelle olisi tilastollisesti kannattavampaa heittää aina tuolta etäisyydeltä, kun syöttää korin alla vapaana olevalle kaverille, joka saa tekemästään koristaan vaan 2 pistettä.

Myös tämä on aika mielenkiintoinen statistiikka, kun täällä tarjottiin Ray Allenia ja varsinkin Reggie Milleriä jonkinlaisina kilpailijoina Currylle. Toki nykyään heitetään kolmosia paljon enemmän, kuin ennen (Curry on jo nyt rikkonut edellisen yhden kauden ennätyksen tehdyissä ja yritetyissä kolmosissa), mutta silti tuo ero on aika mittava.

Curry on pitää hallussaan TOP3 sijoitukset kauden aikana tehdyissä kolmosissa. Ray Allenin vanha ennätys oli 269 ja Stephenillä on tällä hetkellä 318, kun kautta on pelaamatta vielä 17 peliä. Ennen tätä kautta Curry on kolmella edellisellä kaudella tehnyt 286, 261 ja 272 kolmosta.

Nuo nimet nostettiin esille enemmänkin sen vuoksi, että haettiin yhtä taitavia ja tarkkoja heittäjiä, ei ollut niinkään heittomääristä puhe. GSW:n pelitapaan kolmosten heittäminen kuuluu ehkä enemmän, mitä minkään muun joukkueen jopa kautta NBA:n historian ja siksikin nuo Curryn heittomäärät (toki myös onnistumiset) ovat noin häikäisevissä lukemissa.
 

VilleLeino

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Barca&Pep, Argentiina, Canada
Spurs alkaa olemaan taas pleijarien lähestyessä mestaruus-kuosissa, ja sillä on täydet mahdollisuudet voittaa hehkutettu Warriors konferenssi-finaaleissa, kiitos huikean penkin. Ensinnäkin penkiltä löytyy mies joka ansaitsee saada kauden päätteeksi sixth man-palkinnon, eli Patty Mills, joka on pelannut aivan maagisen kauden ja jättänyt Parkerin aivan varjoon. Sitten löytyy kesällä hankittu West, joka on myös ollut maaginen. Tähän päälle heitetään Manu, Diaw ja juuri hankittu Kevin Martin, niin tuolle penkille ei pysty kukaan vastaamaan liigassa.
Eikä tuo avausviisikko ole kaukana Golden Statesta. Kesällä tullut Aldridge on ollut alkukauden totuttelun jälkeen aivan maaginen vahvistus. Kawhi on jatkanut kehitystään tällä kaudella, ja on liigan kokonaisvaltaisin pelaaja ja liigan top3:ssa. Tällä kaudella mystisesti heittovireensä menettänyt Greenkin rupesi vihdoin osumaan Clippersiä vastaan. Puolustus-suuntaan mies on ollut totutun hyvä. Duncanilta ollaan saatu takuuvarmaa suorittamista, ja taso varmasti nousee vielä pleijareissa. Parker puolestaan on pelannut vähän heikompaa kautta, mutta eiköhän mies taas nouse tasolleen, kun isot pelit alkaa.
Pelaajiston päälle kun lisätään Pop penkin päässä, niin uskallan ennustaa Spursin kaatavan jättisuosikki Warriorsin ja Curryn pleijareissa ja voittavan finaaleissa Cavsin.
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Nuo nimet nostettiin esille enemmänkin sen vuoksi, että haettiin yhtä taitavia ja tarkkoja heittäjiä, ei ollut niinkään heittomääristä puhe. GSW:n pelitapaan kolmosten heittäminen kuuluu ehkä enemmän, mitä minkään muun joukkueen jopa kautta NBA:n historian ja siksikin nuo Curryn heittomäärät (toki myös onnistumiset) ovat noin häikäisevissä lukemissa.

Steve Nash anyone?

Ihan vertailukelpoisia nuo Curryn heittostatsit ovat Nashin kanssa, heittomäärät toki vähän erilaisia mutta tuo on sitten toisaalta niin joukkueesta/roolituksesta kiinni. Huippuheittäjähän Curry on mutta kyllä noilla vastaavilla statseilla ennenkin on heitelty.
 

VilleLeino

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Barca&Pep, Argentiina, Canada
Spurs pisti melkoisen esityksen pystyyn Warriorsia vastaan ja Popilta aivan ylivoimainen taktinen näytös. Warriors pakotettiin pelaamaan Spursia suosivaa hitaampaa tempoa ja päätavoitteena oli tiukalla miesvartioinnilla pelata pois splash brothersien kolmoset, joka onnistui täydellisesti, ja tämän jälkeen oli Golden Staten aseet vähissä. Curry 1-12 ja Thompson 1-7 kaaren takaa. Tästä muillekin joukkueille mallia, miten "ylivoimainen" Warriors kaatuu ja Curry näyttää kuolevaiselta. Koko aika mies Curryn ja Thompsonin ihossa kiinni silläkin riskillä että Green ja Barnes saavat vapaita kolmosia, eli "make someone else beat you".

Parker nosti jälleen kerran isossa pelissä tasoaan ja pelasi varsinkin puolustuspäässä huikean pelin. Myös Greeniltä, Kawhilta, LA:lta ja Diawilta maaginen peli omassa päässä. Duncan tiputettiin penkille tähän peliin, koska Pop halusi vastata Warriorsin lyhyeen viisikkoon ja peluutta LA:ta sentterinä ja nostaa Diaw avaukseen. Yhteensä Duncanille kertyi ruhtinaalliset 8 minuuttia peliaikaa, ja kertoo aika paljon miehestä että suostui tuohon joukkueen edun nimissä. Kovin moni tuleva HOF-pelaaja ei tuohon suostuisi.

Sanotaan nyt vielä se ääneen, että olen samaa mieltä Barkleyn kanssa, että Kawhi Leonard on tämän hetken paras koripalloilija Curryn sijaan. Kawhi on NBA:n monipuolisin pelaaja ja erinomainen aivan jokaisella osa-alueella. Curry puolestaan on korkeintaan keskiverto omassa päässä ja Spursia vastaan mies oli hyökkäyspäässä todella aseeton, kun mieheltä pelattiin kolmosheitot pois ja pakotettiin ajamaan korille, joista hän viimeisteli heikolla prosentilla.
 
Viimeksi muokattu:

Sim0n

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Tottenham
Tammikuussa ei onnistunut noin hyvin, vaan Spurs hävisi kolmellakymmenellä pisteellä. Steph 37. Tästä pelistähän Warriorsilta puuttui mm. Bogut ja Iguodala. Varsinkin puolustussuuntaan ongelmallista. Sekä tietysti hyökkäyspäähän, nyt kun Bogut on saanut taas kolmosputkensa pitkästä aikaa kunnolla auki. Koollahan Warriorsia ei ole pilattu, minkä takia esim. juuri Bogutin puuttuminen tuottaa kovia haasteita.

Playoffeissa sitten varsinaisesti nähdään, miten homma tulee menemään. Molemmat hienoja joukkueita, ja pitää todella toivoa näiden välistä konferenssifinaalia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös