Kaupat, waiversit ja uudet sopimukset kaudella 2015–2016

  • 314 420
  • 1 016

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Huhhu mitä treidejä, ensinnäkin en tajua miksi Kings meni hankkimaan Lecavalierin ja Schennin, ainakaan ensiksi mainitusta ei ole yhtään mitään iloa ja ei toisestakaan nyt kamalasti, tosin Luke nyt on Kingsin näköinen äijä kaikin puolin kun on sen verran fyysinen jässikkä kyseessä. Onko tosiaan niin, että mikäli Leca lopettaa kauden jälkeen tästä ei jää mitään rasitteita Flyersin eikä Kingsin cappiin? Jos näin niin jackpott näille seuroille jos mies pistää luistimet naulaan kauden päätteeksi.

Johansen <-> Jones treidi aivan huikea! Kaksi nuorta aivan huippupotentiaalista pelaajaa vaihtoivat seuraa niin mikäs sen mielenkiintoisempaa olisi. Jos Columbus saa draftista Matthewsin tämä kääntyy hyväksi treidiksi myös sinitakeille, mutta muuten sentteriosasto on kyllä erittäin kapea jos ei jostain löydy jotain. Nashville tästä kaupasta ainakin hyötyy, saavat vihdoin mitat täyttävän ykkössentterin joka ei ole iällä eikä sopimuksella pilattu. Neal - Johansen - Forsberg ketju huh morjes!

Capitals ja Richards, mielenkiintoinen haku. Ei riskejä, mahdollisuuksia kyllä.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Voisiko joku fiksumpi valaista syitä tuolle Kingsin kaupalle? Vaikka Flyers piti osan palkkakuluista, niin itse en vain näe tuota järkevänä liikkeenä Kingsille: sisään tuli siltikin varsin kallis kaksikko lähtökohtaiseen hyötyyn nähden. Nopeasti laskettuna palkkakulut nousivat reilulla kolmella millillä, pieni osa tulevaisuutta lähti ja vastineeksi tuli parhaat päivänsä vuosia sitten nähnyt lopettava pelaaja ja Schenn. Omaan korvaani tuo kuulostaa helvetin kovalta hinnalta jostain leveydestä tai vastaavasta. Weal->Schenn nyt vielä menisi short term upgradena läpi palkkaehdot huomioiden, mutta Lecavalierin funktiota en ymmärrä.

Pakko tässä nyt on olla jotain sellaista, mikä mulle ei vain valkene.
 

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United
Jospa Kings hyvää hyvyyttään haluaa antaa Lecavalierille mahdollisuuden päättää ura Stanley Cupiin(vaikka onkin sen jo voittanut kerran)? :D
 

Defensefirst

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Gylfi Sigurdsson
Eiköhän tuossa ole kyse siitä että Schennia ei olisi saanut ilman että Lecavalier tulee mukana. Jos Lecavalier tosiaan lopettaa tämän kauden jälkeen ja on antanut siitä pyhän lupauksen Kingsille niin ihan ok kauppahan tuo on. Eipä siellä taida noin halvalla olla puolustajia tarjolla.

Ikävään tilanteeseen on Kekäläinen joutunut kun Carter ei halunnut joukkueessa pelata ja nyt joutui vielä Johanseninkin laittamaan taipaleelle. Olosuhteisiin nähden kuitenkin hyvä kauppa.

Seth Jones tulee olemaan franchisepuolustaja, Dubinsky ja Wennberg ovat erittäin hyvä sentterikaksikko. Kun Werenski nousee ensi kaudella kokoonpanoon on mahdollista laittaa myös Jack Johnson kiertoon ja hänellä on kuitenkin aivan hyvä vaihtoarvo. Draftissa myös näyttää todennäköiseltä että Jackets saa jonkun kolmikosta Matthews, Laine tai Tkachuk joten hyvin on pullat uunissa.
 

Danko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Columbus Blue Jackets
R.Johansen <-> S.Jones

Huhhuh. Jälleen iso kauppa, jossa Kekäläinen on mukana. Molemmat joukkueet täyttää kaupalla omia puutteitaan, joten mielestäni hyvä kauppa ilman häviäjiä. Tuskaiselta näytti Joeyn ura Columbuksessa kaikkine vääntöineen sopimusneuvotteluista penkittämisiin. Taitava ja usein tehokashan Johansen sinitakeissa oli, mutta ei mielestäni mikään periksiantamaton taistelun ja johtajuuden perikuva kuitenkaan, mitä ykkössentteriltä usein odotetaan. Eikä olisi ollut nykyisen valmentajan suosiossa jatkossakaan, joten pienessä pakkoraossa Kekäläinen oli, varsinkin kun se puolustaja oli saatava Columbukseen. Ja mikä puolustaja sieltä tulikaan? Parin vuoden takaisen draftin kärkipuolustaja, jonka piti mennä jopa numerolla 1 Coloradoon. Iso, nuori, hyvin liikkuva, valtavan potentiaalin kiekollinen puolustaja rightin kätisyydellä. Ei olisi parempaa kaveria voinut takaisinpäin tulla. Nyt Seth pääsee vielä Josin ja Weberin varjosta dominoimaan Columbuksen siniviivalle. En malta odottaa! Eikä Columbuksen sentteriosasto Joeyn lähtöön murene, sillä nyt Wennberg on sentteri nro 1 ja saa sillä paikalla kehittyä Columbuksen omaksi N.Bäckströmiksi Dubinskyn ja kumppaneiden antaessa taustatukea.
 

Kyle

Jäsen
Miten läjä paskaa muuttuu mantereen toisella puolen (tarpeelliseksi) levydeksi ja fyysisyydeksi..?

Oman näkemyksen mukaan kaupassa ei kumpikaan joukkue lähtenyt hakemaan voittoa, vaan lähinnä minimoimaan tappiot. Tässä valossa sanottakoon heti alkuun että kolmoskierroksen varaus oli aika arvokkaan kuuloinen palanen tätä kauppaa. Ensinnäkin Flyers ja Kings on käsitykseni mukaan aika hyvää pataa keskenään, lähi-historiasta löytyy useita molempia hyödyttäneitä kauppoja, kuuluisin tietysti Richards<->Simmonds, B. Schenn kauppa. Toki Flyers GM Ron Hextall on kuitenkin varmasti tällähetkellä suurin yhdistävä tekijä tällähetkellä, teki kuitenkin ansiokkaan uran Monarchsin GM:nä ja Kingsin apulais-managerina. Hextallilla on ollut suuret paineet päästä eroon kalleista poppari-sopimuksista ja en pitäisi ihmeellisenä vaikka Kings olisi tullut vastaan tässä kaupassa juuri "ystävyys-suhteiden" takia, koska todennäköistä Kings mukaan lukien mikään joukkue ei tarvitse Lecavalierin apuja tässä liigassa.

Moni pitää Jordan Wealia potentiaalisena prospectina. Toki Wealissa on potentiaalia, mutta NHL-uraa mies ei ainakaan Kingsissä olisi tullut tekemään, se tuli selväksi kun mies tälläkaudella on päässyt Kingsissä depytoimaan. Pieni ja pehmeä taitohyökkääjä, jonka sopimus on katkolla kesällä ja monen arvion mukaan Kings ei olisi jokatapauksessa tullut jatkamaan sopimusta. Jos Lecavalier todellakin lopettaa kesällä, niin Weal - Lecavalier on plus-minus nolla kauppa, jossa Flyers ja Hextall voittaa mentaalipuolella omien fanien silmissä.

Puolustajaahan Kings on tarvinnut oikeastaan koko kauden ja vaikka Schenn on kuutospuolustaja, niin se on vahvistus nykyiseen pakistoon jossa kaivataan fyysisyyttä. Nykyisessä kolmosparissa McBain/Forbort kaksikko on selkeä pakiston heikoinlenkki ja vaikkei suoraan voikkaan sanoa että Schenn olisi parannus nykyiseen kuusikkoon, niin ainakin mies tuo sen fyysisen elementin pakistoon joka on Greenen loukkaantumisen myötä puuttunut.
McNabb - Doughty
Muzzin - Martinez
Ehrhoff - Schenn

Jos kauppa paloitellaan Weal <-> Lecavalier ja 3rd <-> Schenn, niin tämä jälkimmäinen palanen on mielestäni markkina-arvoa kovempi hinta Schennistä. Olisiko 3rd varauksella Kings sitten saanut merkittävästi Schenniä paremman puolustajan? tuskimpa. Vastaavasti myöskään Kingsillä ei olisi hirveästi varaa mitään isompaa antaa tai vastaavasti caphitin kannalta arvokkaampaa ottaa vastaan, nythän Flyers pitää puolet molempien pelaajien cap hitistä.
 

Wild-Chester

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Kun varailee kakkoskierrokselta franchise-tason pakkeja, niin on varaa treidata kolmas sellainen ykkössentteriin. Lavioletten valmennuksessa Johansenilta on lupa odottaa suuria. David Poile on tehnyt aivan käsittämättömän kovaa työtä rajallisilla resursseilla toimivan organisaation peräsimessä.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Hieno kauppa Columbuksen ja Nashvillen välillä. Tuollaisia on aina välillä hienoa nähdä.

Predators saa nyt viimein sen pitkään, oikeastaan koko organisaation olemassaolonsa ajan, kaipaamansa nuoren ykkössentterin riveihinsä. Johansen on varmasti iso vahvistus heidän joukkuelleen. Saa nähdä löytääkö Johansen ja Neal yhteistä säveltä samantien, vai ketkä laiturit Johansen saa rinnalleen.

Jones on varmasti iso vahvistus Columbuksen takalinjoille, ja kaiken mennessä hyvin yhdessä Murrayn ja Werenskin kanssa muodostavat kovan kolmikon pitkälle tulevaisuuteen. Saa nähdä onko Jonesista vielä ottamaan sitä isompaa roolia, jota Nashvillessä ei ymmärrettävästi ollut tarjolla, vai kaipaako hänen pelinsä vielä kehittymistä paljon. Jones on kuitenkin Nashvillessä päässyt nauttimaan suojatuimmista minuuteista tuon liigan top-2 ykköspakkiparin takana, ja Columbus ei muutenkaan ole Nashvillen veroinen joukkue. Vastuuta on kuitenkin heti luvassa ja tullaan loppukauden aikana näkemään millaisen roolin Jones pystyy välittömästi ottamaan.

Noin pelaajien arvon suhteen olisin hieman sitä mieltä että Columbuksen olisi pitänyt saada jokin pieni lisuke Jonesin lisäksi, mutta se olisi tyyliin ollut kolmoskierroksen varausvuoro joten ei mikään iso ero. Nashvillelle pieni etu kuitenkin tässä kaupassa.

Jones ja Murray ovat kesällä RFA-statuksella, joten mielenkiintoista nähdä millaisia sopimuksia Kekäläinen noille lähtee antamaan. Johansenin kanssa ne erimielisyydet taisivat lähteä noista sopimusneuvotteluista, joten Columbuksen kannalta toivottavaa että noiden Jonesin (ja myös Murrayn ja Jennerin) kanssa neuvottelut sujuvat hyvässä yhteishengessä.

-------

Phillykin sai jollain ihmeenkaupalla Lecavalierin dumpattua muualle. Jos tosiaan lopettaa tähän kauteen, niin kaipa tuo sitten on ihan ok kokenut syvyyshankinta Kingsin cup runille. Schenn lienee loppukauden korvaaja Matt Greenille, jonka LTIR-listaus käsittääkseni mahdollisti tämän siirron Kingsin capin kannalta. Phillylle kuitenkin loistokauppa päästä eroon kahdesta heille turhasta pelaajasta ja saada ihan hyvä picki sekä jotain potentiaalia vielä omaava nuorehko pelaaja takaisinpäin.
 
Luin Jatkoajasta, että "Kekäläisen siirtopommi", ja sitähän tuo onkin. Kekäläinen on kyllä ollut todella aktiivinen GM, paljon on pelaajia vaihtunut, ja vielä nimekkäitä pelaajia. Varmasti hän on tyytyväinen, Seth Jones on todella hieno pelaaja. Kun Jonesin lisäksi Columbuksessa on Ryan Murray ja Zach Werenski nuoria puolustajia, niin se osasto näyttää hyvältä.

Erikoista, miten Columbuksesta on tosiaan lähtenyt hyökkääjiä Carter, Gaborik, Nash ja Johansen. Nashville puolestaan on joutunut luopumaan puolustajista kuten Ryan Suter, Cody Franson ja nyt Seth Jones.
Tavallaan harmi kun Nashvillen puolustus ei nyt olekaan enää niin äärimmäisen hyvä, mutta onhan tuota huippusentteriä tarvittu siellä aika pitkään. Toivottavasti Johansen auttaisi Predatorsia pitkälle, tai ainakin että pääsisivät pudotuspeleihin.

Melkoinen yllätysten yö, kun Mike Richards sai sopimuksen liigan ykkösjoukkueeseen, vaikkei ole pelannut missään. Ja Philadelphia teki tilaa myymällä tunnettuja pelaajia. Enpä olisi arvannut, että Lecavalier on lopettamassa tämän kauden jälkeen.
 

Baldrick

Jäsen
Pitää kuitenkin ottaa huomioon, että Carter, Nash ja ehkä myös Johansen halusivat lähteä. Gaborikin treidistä yksityiskohtia en nyt tähän hätään muista/jaksa kaivella. Carter halusi isompiin ympyröihin pois Columbuksesta, Nash halusi contenderiin huonosti menestyvästä joukkueestaan ja epäilen, ettei Johanseniakaan itkettänyt Columbuksesta muuttaminen, kun tilanne seurajohdon kanssa on mitä on.

Viime kausi oli lupaava ja jos samoille raiteille päästään palailemaan, niin ehkä myöskään hyökkääjät eivät lähde niin suitsaitsukkelaan. Vähintään Nash olisi siinä tapauksessa jäänyt treidaamatta jos joukkuella olisi edes jonkinlainen mahdollisuus pyttyyn.
 
Suosikkijoukkue
Columbus Blue Jackets
Pitää kuitenkin ottaa huomioon, että Carter, Nash ja ehkä myös Johansen halusivat lähteä. Gaborikin treidistä yksityiskohtia en nyt tähän hätään muista/jaksa kaivella. Carter halusi isompiin ympyröihin pois Columbuksesta, Nash halusi contenderiin huonosti menestyvästä joukkueestaan ja epäilen, ettei Johanseniakaan itkettänyt Columbuksesta muuttaminen, kun tilanne seurajohdon kanssa on mitä on.

Viime kausi oli lupaava ja jos samoille raiteille päästään palailemaan, niin ehkä myöskään hyökkääjät eivät lähde niin suitsaitsukkelaan. Vähintään Nash olisi siinä tapauksessa jäänyt treidaamatta jos joukkuella olisi edes jonkinlainen mahdollisuus pyttyyn.
Miten niin Johanssen halusi lähteä? Olen aika tarkkaan tilannetta seurannut eikä ole Joey sanonut sanallakaan haluavansa pois, päinvastoin vakuuttanut sitoutumistaan Columbukseen. Tuskin jää itkeskelemään kun pääsee taistelemaan playoffviivasta huippupuolustuksen edessä. Silti Joey ei antanut mitään merkkejä että haluaisi pois. Siitä mitä Joey on itsekseen mietiskellyt on kai turha spekuloida.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Kovasti on Columbuksesta ollut halu poispäin. Mike Reillykin halusi pois kun oli mahdollisuus käyttää yliopistoporsaanreikää. Werenskin kanssa voi tulla vielä sama vääntö.
 

Ralph

Jäsen
Miten niin Johanssen halusi lähteä? Olen aika tarkkaan tilannetta seurannut eikä ole Joey sanonut sanallakaan haluavansa pois, päinvastoin vakuuttanut sitoutumistaan Columbukseen.
Kuinka tarkkaan olet seurannut niitä asioita, jotka ovat tapahtuneet median ulkopuolella, esimerkiksi Jarmo Kekäläisen ja Ryan Johansen kahdenkeskisissä keskusteluissa? Vaikka Kekäläinen, Johansen tai hänen agenttinsa ei asiaa kertoisikaan kaikelle kansalle, näin on voinut tapahtua.
 

Zeic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, JHT
Erikoista, miten Columbuksesta on tosiaan lähtenyt hyökkääjiä Carter, Gaborik, Nash ja Johansen.
Vähän kärjistäen muotoillen nyt kolmella eri joukkueella on ykkösketjussa sentteri ostettuna Columbuksesta: Rangersissa Brassard, Chicagossa Anisimov ja Nashvillessa Johanssen. Käsittääkseni Gaborik:n sopimus oli loppumassa eikä hän ollut tekemässä Columbukseen enää uutta, joten Kekäläinen myi halvalla, että tuli edes jotain vastinetta.
 

Baldrick

Jäsen
Siitä mitä Joey on itsekseen mietiskellyt on kai turha spekuloida.

Periaatteessa kyllä, mutta tottahan se on, että sisällä tapahtuu usein paljon enemmän kuin lehtien artikkeleista välittyy. Tuskin sitä isolla otsikolla Dispatchissä olisi: "Johansen tuimana - "Haluun vittuun täältä" "

Tosin toisin kuin esim. Nashin kohdalla, nyt ainakin seurajohto taisi myös haluta Johansenista myös eroon, vaikkakaan ei luonnollisesti vastineetta.
 
Suosikkijoukkue
Columbus Blue Jackets
Kuinka tarkkaan olet seurannut niitä asioita, jotka ovat tapahtuneet median ulkopuolella, esimerkiksi Jarmo Kekäläisen ja Ryan Johansen kahdenkeskisissä keskusteluissa? Vaikka Kekäläinen, Johansen tai hänen agenttinsa ei asiaa kertoisikaan kaikelle kansalle, näin on voinut tapahtua.
Mulla on livestreami Keklun työhuoneessa ja nauhuri Joeyn sängyn alla, josta sitten päättelen hänen unissaan puhumista sekavista örinöistä faktoja.
Leikki leikkinä, ei kai kukaan muu kuin asianomaiset tiedä mitä suljettujen ovien takana sovitaan. Kuitenkaan väitteelle että Joey halusi pois ei toistaiseksi ole mitään faktaa pohjalla.
Ehkä tästä luetaan 30 vuoden päästä Joeyn tai Keklun omaelämäkerrassa.
 

FourPasses

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings-mikkihiiret. #13, #71
Kuinka tarkkaan olet seurannut niitä asioita, jotka ovat tapahtuneet median ulkopuolella, esimerkiksi Jarmo Kekäläisen ja Ryan Johansen kahdenkeskisissä keskusteluissa? Vaikka Kekäläinen, Johansen tai hänen agenttinsa ei asiaa kertoisikaan kaikelle kansalle, näin on voinut tapahtua.
Tuntuu siltä, että vaikka @KöyhänmiehenGM tuntuukin olevan kova Jackets-fani, niin aivan sisäpiiriin hän ei vielä ole päässyt. Perustan olettamukseni siihen, että kirjoittaja ei tunnu noteeraavan Kekäläisen ja Johansenin välisiä jännitteitä (esim. nyt sopimusasioissa), jotka oletettavasti heijastuvat kaikkeen muuhunkin arjen tekemisiin.
Toiseksi kirjoittaja tuntuu raapustavan suosikkijoukkueensa entisen ykkössentterin sukunimen kahdella s-kirjaimella (edellinen viesti ei ole ensimmäinen kerta), mikä ainakin itseäni hieman häiritsee.
Itse treidistä olen samaa mieltä kuin nimimerkki Bosco. Molemmille joukkueille oivallinen lisä tulevaisuutta ajatellen. Näen myös Johansenin hieman arvokkaampana, joten olisin kuvitellut jotain myöhempien kierroksien varausvuoroa vielä Jonesin päälle, mutta näinkin on oikein hyvä.
Hyvä Keklu!
 
Onkos se nyt niin, että Johansenin seuraava sopimus, oli pituudeltaan mikä tahansa loppuu UFA statukseen, kun Jonesille voi tehdä siltasopimuksen joka loppuu RFA soppariin?
 
Suosikkijoukkue
Columbus Blue Jackets
Niin se vaan on että pitäisi pysyä vaan omassa ketjussaan eikä provosoitua faktattomista väitteistä ja lähteä niitä oikomaan.

En tosiaan kuulu mihinkään sisäpiiriin, hyvä jos ulkolaidalle. Kaikki tietävät Keklun ja JohanSenin ongelmista sopimuksen kanssa, silti on perusteetonta väittää että se oli Joey joka halusi pois.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Onkos se nyt niin, että Johansenin seuraava sopimus, oli pituudeltaan mikä tahansa loppuu UFA statukseen, kun Jonesille voi tehdä siltasopimuksen joka loppuu RFA soppariin?

Kyllä. Johansen on nykyisen sopimuksensa päätyttyä RFA-statuksella, mutta vuoden päässä UFA-statuksesta. Eli yksivuotinen jatko veisi hänet suoraan UFA:ksi.

Jones puolestaan on kesällä RFA ja seuraavat neljä kautta ovat vielä RFA-vuosia. Jones saavuttaa kesällä 2020 UFA-statuksen (jos ei sitä ennen tee tosiaan tuota pitemmälle vievää jatkosopimusta).
 
Kyllä. Johansen on nykyisen sopimuksensa päätyttyä RFA-statuksella, mutta vuoden päässä UFA-statuksesta. Eli yksivuotinen jatko veisi hänet suoraan UFA:ksi.

Jones puolestaan on kesällä RFA ja seuraavat neljä kautta ovat vielä RFA-vuosia. Jones saavuttaa kesällä 2020 UFA-statuksen (jos ei sitä ennen tee tosiaan tuota pitemmälle vievää jatkosopimusta).

Kiitos varmistuksesta. Mietin tosiaan tuossa, että olisiko tuo ollut se "pointti" siitä, miksi Jonesin mukaan ei mitään oikein saanut lyötyä (kunnes siis pohdin tätä asiaa). Nuo RFA vuodet ovat kuitenkin todella tärkeitä joukkueille nykyään.
Minunkin mielestäni Johansenista olisi voinut kuvitella saavansa jotain pientä tuohon viereen vielä. Toisaalta hienoa nähdä 1to1 treidi ja vielä tämän tasoinen.
 

Värnilkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
CBJ USA
Viimeisen 2,5 kauden aikana Ryan Johansen on kuitenkin tehnyt 24. eniten pisteitä koko liigassa ja kukaan edessä oleva pelaaja ei ole häntä nuorempi. PPG-taulukossa vastaavalla ajalla Joey on sijalla 39. Ainoa häntä nuorempi pelaaja, joka löytyy hänen edestään tällä listalla, on Johnny Gaudreau. Vaikka tämä kausi on ollut Johansenilla huono ja pelkkiä pisteitä ei pidä tuijottaa, niin olihan hän aika dominoiva mies hyökkäyspäässä kahden viime kauden aikana. Yli 190cm ja noin 100 kiloa hyvin liikkuvaa, taitavaa ja maalintekoon pystyvää lihaa, eittämättä taalaliigan paremman puoliskon ykkössenttereitä ja ikääkin vasta 23 vuotta. Kaiken tämän myyntipuheen jälkeen olen edelleen sitä mieltä, että Kekäläisen olisi pitänyt saada parempi vastine kaupasta, ei välttämättä paljoa parempaa, mutta edes joku prospekti tai varausvuoroja kylkiäiseksi. Henkilökohtaisena toiveena oli Kamanev.

Vastine tuli toki Columbuksen suureen tarpeeseen ja Jones on erittäin hyvä pelaaja, muttei ole vielä antanut vastaavia näyttöjä kuin Johansen. Pitää muistaa että Jones on vasta 21v, kolmas kausi on vasta meneillään ja hänestä voi todellakin tulla potentiaalinen franchise puolustaja, niin kuin myös Ryan Murraysta, mutta tuleeko? Se on eri asia ja tämä kaikki tapahtuu vasta parin vuoden kuluttua, ehkä. Toki Johansen voi olla kusipää ja flopata kunnolla, mutta mistä näitä tietää. Joka tapauksessa ainakin hetkellisesti nyt harmittaa. No eipähän tarvitse enää yöunia menettää miettien mitä Jarmo tekee Johansenin suhteen.
 

Artturenos

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, NHL, Blackhawks. sympatiat Lightning.
Nähdäkseni Columbus vei pitemmän korren tuossa Jones treidissä. En ole lainkaan varma tuosta Ryan Johansenista minkä tason pelimies hän lopulta edes on, mutta tuo Jones tulee aivan varmasti olemaan kova.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös