Nyt vituttaa!

  • 3 011 578
  • 11 368

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
1. Se, että Rotenberg juhlii SKAn maalia, ei minua liikuta pätkääkään. Eikös hän ole SKAn johtomiehiä? Kai hän saa tuuletta ajoukkueensa maalia. Valmensin itsekin joskus KalPassa junnuja n.10v sitten ja en halunnut hävitä Jokereille. Pidin heitä samaisena vastustajana pelin aikana kuin muitakin. Toki samana iltana saatoin olla Niiralan montussa Jokereiden paita päällä Liigamatsia katsomassa. Huono vertaus toki, mutta pienen perspektiivin siihen, että tällainen on täysin mahdollinen skenaario ihmisen elämässä.

Mulla ei ole mitään näkemystäsi vastaan koska jokaiselle on oikeus kannattaa miten haluaa, mutta vanhana gubbena en pysty hyväksymään Rotenbergin toimintaa enkä tajumaan miten nykykannattajat voivat sen hyväksyä.

2. Ei ole huono, mutta onko täällä ihmiset kritisoineet nimenomaan siirtokorvaus-systeemin puuttumista vai sitä että Moses meni juuri nimenomaan SKAhan? Eli tuo kysymys voitanee poistaa tässä kohtaa, koska siitä ei ole kyse.

Eiköhän ainakin 80 prosenttia hyväksy sen että Moses meni SKA-riveihin ja valtaosa meistä myös onnittelee Mosesta. Kysymys on vain siitä, että KHL:ssä Moses on arvokas ja niin pitäisi olla hänen oikeutensakin. Kuten NHL:ssä, pelaaja vastaavasta pelaajasta

3. Eivät ole väärin. Mutta helvetin paljon keskittymistä ja energiaa me hukkaamme itkemällä helvetin monesti myös aiheellisista jäähyistä. Moni peli olisi edelleenkin ollut hoidettavissa tällä nykyisellakin materiaalilla, kunhan vain olisimme keskittyneet pelaamiseen eikä muuhun ylimääräiseen.

Tämä tietysti on totta, mutta eihän kysymys koskenut miten Jokerien pitäisi keskittyä. Se koski Venäjän korruptiota ja sen vaikutuksia KHL;ään. Ymmärrän hyvin sen, että haluat viedä keskustelun Jokerien suorittamiseen koska jos korruption ja tuomaripelin menee myöntämään, pirulle on jo antanut pikkusormensa. Varo sitä, sillä siitä on uskomattoman lyhyt matka epäilemään KHL:n tuomarijohdon toimivan ennakkoon sovitulla tavalla mitä otteluiden jäähyihin tulee jos voittajasta on epäselvyyttä kun laatikossa on mm. SKA tai CSKA tai niiden etu tarvitsee jonkun muun joukkueen tappiota :)
 

Memotuss

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Messin joukkue.
Lainaus: Tämä tietysti on totta, mutta eihän kysymys koskenut miten Jokerien pitäisi keskittyä. Se koski Venäjän korruptiota ja sen vaikutuksia KHL;ään. Ymmärrän hyvin sen, että haluat viedä keskustelun Jokerien suorittamiseen koska jos korruption ja tuomaripelin menee myöntämään, pirulle on jo antanut pikkusormensa. Varo sitä, sillä siitä on uskomattoman lyhyt matka epäilemään KHL:n tuomarijohdon toimivan ennakkoon sovitulla tavalla :)

Kyllähän tossa sanotaan IMO miten tulkitsen että siellä on tuomaritoiminnassa isoja ongelmia, mutta me oltais silti voitu jättää se kitiseminen ja keskittyä tappamaan jäähy/tulemaan raivolla seuraavaan vaihtoon ja iskemään häkki. Nyt jäädään valmentajia myöten AINA mouruamaan vaikka se ei vaikuta siihen tuomarin päätökseen milläänlailla. Itsehän ajattelin koittaa käydä vaihtaa ruplia Moskova peliä varten ja koittaa tarjota niitä dumareille. Ellei sitten Arenan 100 järkkäriä taas pamaha siihe tuomarien sisääntulon kohille. Meinaan parissa matsissa ollut silleen, siellä taidettu vähän jo ennakoida..
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Vain täydellinen idiootti ei usko salaliittoihin!

Sellainen ihminen luulee tietävänsä, mitä vallan kulisseissa tapahtuu. Tai pikemminkin, että vallan kulisseissa tapahtuu sitä mitä ulospäin sanotaan siellä tapahtuvan.

En tiedä miten se pitäisi teille sinisilmäisille puupäille ilmaista, että ymmärtäisitte Rotenbergin intressit ja sen aiheuttaman tilanteen Jokereiden näkökulmasta ylipäätään. Rotenbergin ykkösintressi on SKA:ssa. Tämän näkee talouden tunnusluvuista, miehen asemasta, eleistä ja käytöksestä jnejne. Jokerit ei ole hänelle likeksikään yhtä tärkeä, mutta yhtä riippuvainen, tai itse asiassa riippuvaisempi se Rotenbergista on!

Mitä tulee Moseksen pelaajaoikeuksiin, niin ehdottomasti niitä ei olisi pitänyt luovuttaa, tai ainakin olisi pitänyt varmistaa, että niistä saadaa ihan aikuisten oikeaa rahaa. Mutta tämä on koko ajan ollut pointtini: Moseksen pelaajaoikeudet oli pakko "myydä" SKA:lle. Lainausmerkit siksi, että mitään apua Jokereille tuosta ei ollut, kun pelaajaa ei ilmeisimmin olla hankkimassa, Jos joku kuvittelee, että tästä on apua muihin kuluihin, niin pieleen menee: Jokerit saa saman budjetin riippumatta ensi kaudelle sen omista tuloista tällä kaudella. 20 miljoonaa, meni miten meni. Kurria, Vuorista tai Kohosta näistä asioista ei voine syyttää.

On kyllä hölmöläisen hommaa vastata näihin spekulaatioihin vertailemalla Kozunia, Jormakkaa (pieniä ensikertalaisia) ja Hagmania (vanha) Mozyakiniin ja Raduloviin, jotka ovat kaksi ainoaa pistepörssin voittajaa (?) ja melkoisia ihmelapsia muutenkin fysiikaltaan. Samoin ei käy järkeen, että Jokereiden kuvitellaan säästävän sillä, että kalliiden pelaajien tilalle hankitaan selkesti halvempia. Silkkaa nappikauppaa kokonaiskuvassa, mutta urheilullisesti vaikutus on suuri tai todella suuri.

Jokereiden tappiollinen viime kausi on aivan täydellinen esimerkki siitä, miten vähän (ainakaan täällä) on pyörittää KHL-sirkusta nollatuloksella. 50% tappio on viimekautisen yleisömenestyksen jälkeen aivan mykistyttävän suuri. Tähän riippuvuussuhteeseen en ole vielä saanut perusteltua kritiikkiä. Aloittakaa vaikka siitä, että minä väitän Jokereiden olevan KHL-hallinnon marionetti, joka pidetään taloudellisessa riippuvuussuhteessa jotta pystytään osittain kontrolloimaan menestysmahdollisuuksia.

Ja huom! missään vaiheessa en ole sanonut, että Jokereiden mestaruus olisi mahdotonta, mutta väitän, että tällä tavalla hankaloitetaan sitä tavoitetta selvästi, sillä KHL-hallinnon tavoite on venäläinen mestaruusjoukkue ja "vain" suomalainen näyteikkna.

"FOLIOHATTUILUA!", "SALALIITTOTEORIAA!" tai "NAURETTAVAA!" ei nyt oikein riitä. Kaipaisin perusteluja, keskustelua.
 

attendo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hyvinkään Ahmat
Vituttaa se, että Jokerit on näköjään aina salaliitoissa mukana. Mikä vittu Jokereita vaivaa? Johtuukohan se meidän logosta? Narrihan on vähän salakavala epeli ja siksi kai Jokerit vedetään aina mukaan salaliittoteorioihin. Liiga-aikaan oli salaliittoteoria siitä, että Hjallis ja Kale pitää huolen kabineteissa, että Jokerit pääsee aina vähintään finaaleihin, koska isoin halli tuo isoimmat massit jaettavaksi. No ei ne saatana osanneet sitäkään hommaa hoitaa ja usein jäätiin rannalle ruikuttaa. Sitten siirryttiin KHL:ään ja erehdyin luulemaan että enää ei tarvitse kuunnella salaliittoteorioita, kun ei olla se suurin joukkue sarjassa. Voi kuinka väärässä olinkaan. Nyt on vaan kupletin juoni muuttunut siihen, että kun liiga-aikaan Jokerit ei saanut hävitä, niin nyt ei saada voittaa. Mistähän löytyisi sellainen sarja Jokereille, että saataisiin vaan pelata ilman salaliittoteorioita?
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Sitten siirryttiin KHL:ään ja erehdyin luulemaan että enää ei tarvitse kuunnella salaliittoteorioita, kun ei olla se suurin joukkue sarjassa. Voi kuinka väärässä olinkaan. Nyt on vaan kupletin juoni muuttunut siihen, että kun liiga-aikaan Jokerit ei saanut hävitä, niin nyt ei saada voittaa. Mistähän löytyisi sellainen sarja Jokereille, että saataisiin vaan pelata ilman salaliittoteorioita?

Mistä muuten tulee yllä kuvattu katkeruus ihan asiallista kritiikkiä kohtaan? Lapsellinen lällättely salaliitosta jota sitten mukamas hauskasti heitellään ajasta ja sarjasta toiseen. Jotenkin voisi ymmärtää kertakäyttövitsinä, mutta se lämmitetään joka kerta uudestaan ja uudestaan. Sekin vielä menisi jos juttu olisi hauska. Mutta kun se ei ole. Venäjä on yksi maailman korruptoituneimpia maita, joka pelaa vilunkipeliä laajasti urheilussa. Ja on jäänyt kiinni. Se että KHL yleensä ja KHL:n tuomaripeli olisi jotenkin Venäjän uudesta nationalismista ja koko yhteiskunnan läpäisevästä korruptiosta vapaa, olisi kaikkien aikojen ihme. Venäjän opposition puhdistuksissa ja niistä kertovista toimittajissa käytetään lopullista ratkaisua tai vankilatuomioita vain siksi, että he ovat sanoneet mitä maassa Putinin johdolla tapahtuu. Kun itekin tunnen muutaman vangitun henkilön niin alkaa pikkuhiljaa kyrsimään tämä hauskuttelu salaliitoista.

Ollaan onnellisia siitä että meillä on sananvapaus ja meillä on myös Jokerit. Ja toivotaan että joukkue voittaa oli sitten vastassa kuka tahansa. Mutta onhan se nyt aivan normaalia kertoa omista tuntemuksistaan mitä KHL herättää kuten siitäkin, että Jokerit ei todellakaan ole joukkue, jonka tie mestariksi tarjottaisiin kultalusikalla. Päinvastoin, siihen lisätään tarvittaessa vaikka pieniä kiviä.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Kyllähän tossa sanotaan IMO miten tulkitsen että siellä on tuomaritoiminnassa isoja ongelmia, mutta me oltais silti voitu jättää se kitiseminen ja keskittyä tappamaan jäähy/tulemaan raivolla seuraavaan vaihtoon ja iskemään häkki. .

No jos on mennyt tähän pisteeseen niin haen kamat aamulla kellarin kaapista. Oot kai Erkan ja Kurrin kanssa sopinut että löytyy paikka nimikyltillä ennen aamujäätä? Ei viitsis ihan ilman treeniä lähteä Moskovaan ennen joulua. Luistimet joutuu kyllä lainaamaan, mutta kaiketi hallilta jotain löytää. En vaan ihan arvannut että Jatkoajassa KHL:n asiallinen kritisointi johtaa jo siihen, että pitää seistä ihan itse luistimilla sanojensa takana ja estää alivoiman aikana maali :)
 

attendo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hyvinkään Ahmat
Mistä muuten tulee yllä kuvattu katkeruus ihan asiallista kritiikkiä kohtaan? Lapsellinen lällättely salaliitosta jota sitten mukamas hauskasti heitellään ajasta ja sarjasta toiseen. Jotenkin voisi ymmärtää kertakäyttövitsinä, mutta se lämmitetään joka kerta uudestaan ja uudestaan. Sekin vielä menisi jos juttu olisi hauska. Mutta kun se ei ole. Venäjä on yksi maailman korruptoituneimpia maita, joka pelaa vilunkipeliä laajasti urheilussa. Ja on jäänyt kiinni. Se että KHL yleensä ja KHL:n tuomaripeli olisi jotenkin Venäjän uudesta nationalismista ja koko yhteiskunnan läpäisevästä korruptiosta vapaa, olisi kaikkien aikojen ihme. Venäjän opposition puhdistuksissa ja niistä kertovista toimittajissa käytetään lopullista ratkaisua tai vankilatuomioita vain siksi, että he ovat sanoneet mitä maassa Putinin johdolla tapahtuu. Kun itekin tunnen muutaman vangitun henkilön niin alkaa pikkuhiljaa kyrsimään tämä hauskuttelu salaliitoista.

Ollaan onnellisia siitä että meillä on sananvapaus ja meillä on myös Jokerit. Ja toivotaan että joukkue voittaa oli sitten vastassa kuka tahansa. Mutta onhan se nyt aivan normaalia kertoa omista tuntemuksistaan mitä KHL herättää kuten siitäkin, että Jokerit ei todellakaan ole joukkue, jonka tie mestariksi tarjottaisiin kultalusikalla. Päinvastoin, siihen lisätään tarvittaessa vaikka pieniä kiviä.

Ensinnäkään en ole katkera salaliittoteorioista, vaan huvittunut. Asia ei ole minulle niin tärkeä, että tulisin katkeraksi jonkin minulle merkityksettömän nimimerkin kirjoittelusta (ja tässä ei tarkoitus loukata ketään, vaan näinhän se on täällä virtuaalimaailmassa missä emme tunne toisiamme). Toisekseen kulkeeko sananvapaus tässä asiassa vaan yhteen suuntaan? Onko niin, että jos on eri mieltä siitä, että Jokerit on nyt kauhean salaliiton uhri ja Venäjän vallankäytön kappale, niin pitää vaieta? Saako täällä kertoa tuntemuksistaan myös ne, ketkä nauttivat KHL-tason lätkästä ilman turhaa paskanjauhantaa. Sitä paitsi vapaan puolella on salaliitoille ihan oma ketju, vink vink.....
 

Memotuss

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Messin joukkue.
No jos on mennyt tähän pisteeseen niin haen kamat aamulla kellarin kaapista. Oot kai Erkan ja Kurrin kanssa sopinut että löytyy paikka nimikyltillä ennen aamujäätä? Ei viitsis ihan ilman treeniä lähteä Moskovaan ennen joulua. Luistimet joutuu kyllä lainaamaan, mutta kaiketi hallilta jotain löytää. En vaan ihan arvannut että Jatkoajassa KHL:n asiallinen kritisointi johtaa jo siihen, että pitää seistä ihan itse luistimilla sanojensa takana ja estää alivoiman aikana maali :)

Yleensä pysyt asialinjalla, mutta alat siitä lipsumaan kyllä. Tai sit et vaan ymmärtäny mitä koitin tässä väsynein silmin mongertaa joten olkoot.
Mä en oo ainakaa tietääkseni vittuillut tuossa missään kohtaa tms, mut hei katkeroidutaan yhdessä ja vihataan toisiamme. Näin se meidän seura pelastuu!

Edit. Eli siis korjataan että eihän meidän tarvitse (tahallas lähit vääntämään minkä takia huomautin tosta asialinjasta) vaan pelaajat ja valmentajat voisivat keskittyä vaan siihen seuraavaan vaihtoon. Ei dumareitten päätä käännä ku Radulovin itkupotkuraivarit.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Jotenkin @attendo arvasin että asiallista vastausta ei tule. Se on sääli keskustelun kannalta. Peruskysymys jää edelleen vastaamatta: miksi KHL:n toimintaongelmien asiallinen arvostelu on tabu josta ei voi käydä asiallista keskustelua vaan se viedään aina mukamas hauskaan salaliittoon ja täydennetään jo vink vink.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Yleensä pysyt asialinjalla, mutta alat siitä lipsumaan kyllä. Tai sit et vaan ymmärtäny mitä koitin tässä väsynein silmin mongertaa joten olkoot.
Mä en oo ainakaa tietääkseni vittuillut tuossa missään kohtaa tms, mut hei katkeroidutaan yhdessä ja vihataan toisiamme. Näin se meidän seura pelastuu!

No, kysehän oli huumorista. On tullut syytöstä jonka mukaan KHL:n arvostelu kertoo siitä, että arvostelija uskoo salaliittoihin. Kun nostaa kissan pöydälle eli Venäjän diktatuurin ja korruption sekä niiden suhteen KHL:ään, vastapuolelta tulee salaliitot jne. Sun jutussa mitään sellaista ollut, mutta kun tässä on kaiketi kyse enemmän faninäkemyksistä kuin joukkueen pelistä, niin napsaisin kiinni kun tuli lätty :)
 

attendo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hyvinkään Ahmat
No, kysehän oli huumorista. On tullut syytöstä jonka mukaan KHL:n arvostelu kertoo siitä, että arvostelija uskoo salaliittoihin. Kun nostaa kissan pöydälle eli Venäjän diktatuurin ja korruption sekä niiden suhteen KHL:ään, vastapuolelta tulee salaliitot jne. Sun jutussa mitään sellaista ollut, mutta kun tässä on kaiketi kyse enemmän faninäkemyksistä kuin joukkueen pelistä, niin napsaisin kiinni kun tuli lätty :)

Niin sanan salaliittohan on keskusteluihin tuonut nähdäkseni nimimerkki @V-G- joka uskoo vahvasti salaliittoon kaikessa mitä Rotta tekee, mutta ilmeisesti sanaa salaliitto saa käyttää vaan harvat ja valitut ja jos joku muu sitä käyttää, niin sitten se ei olekaan enää asiallista. Näillä mennään.
 

Memotuss

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Messin joukkue.
No, kysehän oli huumorista. On tullut syytöstä jonka mukaan KHL:n arvostelu kertoo siitä, että arvostelija uskoo salaliittoihin. Kun nostaa kissan pöydälle eli Venäjän diktatuurin ja korruption sekä niiden suhteen KHL:ään, vastapuolelta tulee salaliitot jne. Sun jutussa mitään sellaista ollut, mutta kun tässä on kaiketi kyse enemmän faninäkemyksistä kuin joukkueen pelistä, niin napsaisin kiinni kun tuli lätty :)

Mä taisinkin jo osittain sanoa oman mielipiteen dumareista ja kävin tossa toissa matsissa kysymässä pleksin takaa paljo maksaa et sais tarkkaa hintaa. Sain vaa tyhmän katseen takas päin. Seuraavaks aattelin vähä opetella Venäjää ja mennä ruplien kanssa siihen sisääntulo portille kyselee paljo maksaa.
Voi olla et loppuu vaa ruplat kesken, mut jos vaikka jollain lipaskeräyksellä lisää.
Mua ei vittuakaan kiinnosta mitkään salajuonet ja kuka ampu Usan presidentin. Enkä aio ketään ampua joka niitä teorioita levittää. Monethan täällä uskovat yksisarvisten parantavaan voimaankin ni aika pientä nää vielä täällä.
Olen teidän kaikkien "öyhöttäjien" välimaastossa omilla fiiliksillä.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Niin sanan salaliittohan on keskusteluihin tuonut nähdäkseni nimimerkki @V-G- joka uskoo vahvasti salaliittoon kaikessa mitä Rotta tekee, mutta ilmeisesti sanaa salaliitto saa käyttää vaan harvat ja valitut ja jos joku muu sitä käyttää, niin sitten se ei olekaan enää asiallista. Näillä mennään.

Laitatko vähän tarkemmin. Jakoajan haku @V-G- ei tuo yhtään osumaa "salaliitto" hakuna.

Salaliiton käyttäminen kuvaamaan Jokerien tilannetta menee ohi. Mutta siitä riippumatta Jokerien taival KHL:ssä on tehty vaikeaksi ja sen takana on Venäjän nationalismi ja korruptio. Se sorsii myös "maakuntajoukkueita" kuten viime playoffeissa useampi KHL-valmentaja toi esille. Heistä yksi valmensi myös sillä kaudella.

Tätä voi kutsua millä nimellä tahansa ja itse olen nimennyt sen systeemiksi. Se tulee venäläisiltä jotka puhuvat itse systemasta. Sana kuvaa hyvin Putinin aikaa koska systema on myös venäläisten erikoisjoukkojen käyttämä hyökkäys- ja puolustustaistelumenetelmä.

e: OK, ei tullut haualla enkä ole tuota lukenut.
 
Viimeksi muokattu:

attendo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hyvinkään Ahmat
Laitatko vähän tarkemmin. Jakoajan haku @V-G- ei tuo yhtään osumaa "salaliitto" hakuna.

Vain täydellinen idiootti ei usko salaliittoihin!

Sellainen ihminen luulee tietävänsä, mitä vallan kulisseissa tapahtuu. Tai pikemminkin, että vallan kulisseissa tapahtuu sitä mitä ulospäin sanotaan siellä tapahtuvan.

En tiedä miten se pitäisi teille sinisilmäisille puupäille ilmaista, että ymmärtäisitte Rotenbergin intressit ja sen aiheuttaman tilanteen Jokereiden näkökulmasta ylipäätään. Rotenbergin ykkösintressi on SKA:ssa. Tämän näkee talouden tunnusluvuista, miehen asemasta, eleistä ja käytöksestä jnejne. Jokerit ei ole hänelle likeksikään yhtä tärkeä, mutta yhtä riippuvainen, tai itse asiassa riippuvaisempi se Rotenbergista on!

Mitä tulee Moseksen pelaajaoikeuksiin, niin ehdottomasti niitä ei olisi pitänyt luovuttaa, tai ainakin olisi pitänyt varmistaa, että niistä saadaa ihan aikuisten oikeaa rahaa. Mutta tämä on koko ajan ollut pointtini: Moseksen pelaajaoikeudet oli pakko "myydä" SKA:lle. Lainausmerkit siksi, että mitään apua Jokereille tuosta ei ollut, kun pelaajaa ei ilmeisimmin olla hankkimassa, Jos joku kuvittelee, että tästä on apua muihin kuluihin, niin pieleen menee: Jokerit saa saman budjetin riippumatta ensi kaudelle sen omista tuloista tällä kaudella. 20 miljoonaa, meni miten meni. Kurria, Vuorista tai Kohosta näistä asioista ei voine syyttää.

On kyllä hölmöläisen hommaa vastata näihin spekulaatioihin vertailemalla Kozunia, Jormakkaa (pieniä ensikertalaisia) ja Hagmania (vanha) Mozyakiniin ja Raduloviin, jotka ovat kaksi ainoaa pistepörssin voittajaa (?) ja melkoisia ihmelapsia muutenkin fysiikaltaan. Samoin ei käy järkeen, että Jokereiden kuvitellaan säästävän sillä, että kalliiden pelaajien tilalle hankitaan selkesti halvempia. Silkkaa nappikauppaa kokonaiskuvassa, mutta urheilullisesti vaikutus on suuri tai todella suuri.

Jokereiden tappiollinen viime kausi on aivan täydellinen esimerkki siitä, miten vähän (ainakaan täällä) on pyörittää KHL-sirkusta nollatuloksella. 50% tappio on viimekautisen yleisömenestyksen jälkeen aivan mykistyttävän suuri. Tähän riippuvuussuhteeseen en ole vielä saanut perusteltua kritiikkiä. Aloittakaa vaikka siitä, että minä väitän Jokereiden olevan KHL-hallinnon marionetti, joka pidetään taloudellisessa riippuvuussuhteessa jotta pystytään osittain kontrolloimaan menestysmahdollisuuksia.

Ja huom! missään vaiheessa en ole sanonut, että Jokereiden mestaruus olisi mahdotonta, mutta väitän, että tällä tavalla hankaloitetaan sitä tavoitetta selvästi, sillä KHL-hallinnon tavoite on venäläinen mestaruusjoukkue ja "vain" suomalainen näyteikkna.

"FOLIOHATTUILUA!", "SALALIITTOTEORIAA!" tai "NAURETTAVAA!" ei nyt oikein riitä. Kaipaisin perusteluja, keskustelua.

Onko tuo muuten sitä asiallista keskustelua?
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Onko tuo muuten sitä asiallista keskustelua?

Ei ole mun silmin. Mutta olen koittanut pitää oman tekstini asiallisena, nähdä ongelman ytimen siltä osin miksi Jokerien kannattajat ovat jakaantuneet KHL:n suhteen, joten kovin paljon en ole muiden teksteihin reagoinut. Lähinnä niihin jotka koen suunnatuksi mulle joko suoraan tai epäsuorasti.

Parasta olisi jos kyettäisiin asiallisesti keskustelemaan kun kuitenkin samaa joukkuetta kannatetaan. Jokerit on kuitenkin ykkösprioriteetti kaikilla.

Spokoinoi nochi eli hyvää yötä venäjäksi.
 

attendo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hyvinkään Ahmat
Ei ole mun silmin. Mutta olen koittanut pitää oman tekstini asiallisena, nähdä ongelman ytimen siltä osin miksi Jokerien kannattajat ovat jakaantuneet KHL:n suhteen, joten kovin paljon en ole muiden teksteihin reagoinut. Lähinnä niihin jotka koen suunnatuksi mulle joko suoraan tai epäsuorasti.

Parasta olisi jos kyettäisiin asiallisesti keskustelemaan kun kuitenkin samaa joukkuetta kannatetaan. Jokerit on kuitenkin ykkösprioriteetti kaikilla.

Spokoinoi nochi eli hyvää yötä venäjäksi.

Se on juuri näin. Ja kiitos Venäjän oppitunnista.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Onko tuo muuten sitä asiallista keskustelua?
Luitko linkkaamaasi viestiä? Luitko sitä kuin piru Raamattua? Luepa tätä ketjua taaksepäin: keskustelu esim. @Mike n kanssa oli täysin asiallista ja hyvää, kunnes @P.R. 33 tuli heittämään foliohattu-syyttelyään. Pidän sitä varsin asiattomana ja loukkaavana.

Minä kritisoin sitä kritiikkiä, jossa kaikki minun päättelyni leimattiin foliohattuiluksi ja salaliittoteorioinniksi. Sanoin, mitä ajattelen salaliiton sisällöstä - mielestäni se poikkeaa oleellisesti siitä, miten ko. sanaa käytetään yleensä. Seison sanojeni takana.

Viitsitkö käydä sitä asiallista keskustelua kanssani? Sulta ei ole tullut yhtä ainutta pointtia liittyen mun teoriaani siitä, miten Rotenbergin ruplaimperialismi Jokereissa rapauttaa urheilullisuuden mahdollisuuden.

Selvennän vielä: Salaliittoja on olemassa kaikkialla, missä on valtaa. "They are plots. Plots aren't common knowledge". Se että sinä väität minun esittävän, että kaikkialla on salaliittoja, on sinun valheellinen yrityksesi saada minut näyttämään joltain latvalaholta pipipäältä. Se ei ole asiallista, sillä minä en ole missään niin väittänyt. Olen spekuloinut sillä, että Rotenberg suosii SKA:ta Jokereiden kustannuksella ja toisaalta että Jokereiden taloudellinen velka-asema tuottaa faktisen riippuvuussuhteen Rotenbergin rahoihin ja siten antaa Rotenbergille lisää valtaa. Kommentoi sitä perustellen, äläkä heittele jotain perusteettomia väitteitä.
 

attendo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hyvinkään Ahmat
Vittu olin jo menossa nukkumaan, mutta herramiehenä olen sinulle toki kommentin velkaa @V-G- Siis tottahan on se, että siellä missä on valtapeliä, niin siellä on salaliittoja. Minua, kaikella kunnioituksella, huvittaa tuo sinun usein tuomasi toteamus siitä, että Jokereiden taloudellinen asema aiheuttaa riippuvuussuhteen Rottenbergiin. Se ei minua huvita siksi, etteikö se olisi totta, vaan siksi, koska se on itsestäänselvyys. Me ollaan aikoinaan oltu samanlaisessa riippuvuussuhteessa Hjallikseen, joten ei tuossa ole edes mitään uutta. Ja tottakai, kun olemme riippuvuussuhteessa Rottaan, niin se antaa Rotalle valtaa suhteessa meihin, mutta mitä sitten? Ei Rotta menetä rahaa tai kasvojaan, jos Jokerit voittaa mestaruuden pienemmällä budjetilla kuin SKA. Sinä olet nimittäin antanut ymmärtää, että Rotta tekisi kaikkensa ettei Jokerit vaan vahingossakaan voita SKA:ta. Minä en näe mitään syytä, miksi näin olisi. Se että Jokereilla on pienempi budjetti kuin SKA:lla tai että Rotta ei voi yhtään kaivaa kuvetta jos vähän tarvittaisiin vahvistuksia loukkaantuneiden tilalle, niin ei siitä mielestäni voi vetää suoraa johtopäätöstä siihen, että Rotta olisi jotenkin meitä vastaan. Meillä on omat taloudelliset reunaehdot joiden mukana mennään ja yritetään pärjätä, mutta en usko etteikö me saada voittaa ketä me halutaan. Eri asia on sitten, että pystytäänkö.

Ja nyt mä mutuilen, älä siis suutu vaan korjaa jos olen väärässä. Muistan kun viime kaudella toit hyvin selvästi esiin sen kuinka sinua vituttaa, kun Jokereilla ei ole todellisia mahdollisuuksia voittaa Gagarinia. Uskonkin, täydellä kunnioituksella, että sama asia vituttaa sinua tälläkin kaudella ja se nyt purkautuu jo kohdentuu Rottaa kohden, kun hän ei anna meille rahoistaan vaikka 20 miljoonaa joukkueen kokoamiseen. Ja kyllä minuakin toki vituttaa Rotan kaksoisrooli ja paljon vituttaakin ja varmaan meitä kaikkia Jokeripuolen kirjoittajia se vituttaa, mutta en näe sitä esteenä Jokereiden mahdolliselle menestykselle enkä todellakaan usko mihinkään salaliittoon Jokereita vastaan.
 

P.R. 33

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit & Colorado Avalanche
Luitko linkkaamaasi viestiä? Luitko sitä kuin piru Raamattua? Luepa tätä ketjua taaksepäin: keskustelu esim. @Mike n kanssa oli täysin asiallista ja hyvää, kunnes @P.R. 33 tuli heittämään foliohattu-syyttelyään. Pidän sitä varsin asiattomana ja loukkaavana.
Minä tulin vitutusketjuun purkamaan vitutustani. Kuvasin viestissäni, että mikä minua vituttaa. Ja se, että sinä loukkaannuit siitä, on sinun asiasi. Vastasin myös sinun ja Cobolin viesteihin kun jotain kyselitte. Ihmiset jotka arvostelevat tässä asiassa heitä, jotka eivät jaksa nähdä kaikkea niin "kaikki meitä vastaan"-meinikinä, ovatkin nyt samassa sanomassa, ettei näin voi/saa sanoa. Jos joku muu on toista mieltä, niin se on loukkaavaa ja asiatonta.

Toimiiko muuten mielestänne itänaapurin valtio näin? Kyllä, niin minunkin mielestäni. ;)
Hyvää päivänjatkoa.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Minä tulin vitutusketjuun purkamaan vitutustani. Kuvasin viestissäni, että mikä minua vituttaa. Ja se, että sinä loukkaannuit siitä, on sinun asiasi. Vastasin myös sinun ja Cobolin viesteihin kun jotain kyselitte. Ihmiset jotka arvostelevat tässä asiassa heitä, jotka eivät jaksa nähdä kaikkea niin "kaikki meitä vastaan"-meinikinä, ovatkin nyt samassa sanomassa, ettei näin voi/saa sanoa. Jos joku muu on toista mieltä, niin se on loukkaavaa ja asiatonta.

Tuo nyt vaan ei mene läpi. Justhan ilmoitit että sinun mielestäsi on täysin OK kun Jokerien omistaja juhlii vastustajan tekemää maalia ja minä siihen, että mulla ei ole mitään näkemystäsi vastaan koska jokaiselle on oikeus kannattaa miten haluaa, mutta vanhana gubbena en pysty hyväksymään Rotenbergin toimintaa enkä tajumaan miten nykykannattajat voivat sen hyväksyä.

Ei se uhriutuminen pure. Jokaisella on oikeus omaan mielipiteeseensä, mutta eihän muiden tarvitse olla Rotenbergin "kannatustyylistä" samaa mieltä. Jos tätä eroa et ymmärrä, kyse on aivan tietoisesta vääristelystä.

Isossa kuvassa Rotenberg ei ole ongelma. Ongelma on Venäjän nationalistinen henki ja korruptio, joka rehottaa venäläisessä urheilussa. Sen laineet ulottuvat myös KHL:ään ja vaikuttavat Jokerien otteluihin. Muuta syytä ns. tuomaripelille jota mm. Jokerien suomalainen johto on arvostellut näkyvästi pariin kertaan tuskin löytyy.

Ja tilanne vituttaa.
 
Jos joku muu on toista mieltä, niin se on loukkaavaa ja asiatonta.
Juuri näin. Ja se vituttaa että ilmeisesti aikuiset miehet täällä kirjoittelee kuin itkuiset pikkupojat kenen mielipide on parempi kuin toisen, koska minä nyt vaan olen päättänyt niin että olen mielestäni oikeassa ja sitten vääntelen samaa torttuani uudestaan ja uudestaan. Se on vääristelyä ja se on sitä ja tätä ja tota, ja sitten ei osata keskustella jos ei lähdetä lässytyksiin mukaan.

Miten olisi lähimetsä. 15 min. Suoraa huutoa?
 

Titaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Jos joku muu on toista mieltä, niin se on loukkaavaa ja asiatonta.

Nimimerkiltä P.R. 33 asiallista tekstiä. Yhä vähemmän tänne enään jaksaa tulla keskusteluja lukemaan, koska jokainen Jokerit -osion ketju on täynnä sitä samaa salaliittoteoriaa, eikä vähiten tämän yhden nimimerkin toimesta. Ei mainita, että kenen, niin ei tarvitse takertua ja loukkaantua. Aiheelle on perustettu jo useampi ketjukin, mutta silti sitä samaa asiaa pitää jauhaa kaikissa muissakin ketjuissa.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Nimimerkiltä P.R. 33 asiallista tekstiä. Yhä vähemmän tänne enään jaksaa tulla keskusteluja lukemaan, koska jokainen Jokerit -osion ketju on täynnä sitä samaa salaliittoteoriaa, eikä vähiten tämän yhden nimimerkin toimesta. Ei mainita, että kenen, niin ei tarvitse takertua ja loukkaantua. Aiheelle on perustettu jo useampi ketjukin, mutta silti sitä samaa asiaa pitää jauhaa kaikissa muissakin ketjuissa.

Jos totta puhutaan, @V-G- on antanut tälle palstalle enemmän jääkiekko- ja Jokerien pelitapaerittelyä kuin juuri yksikään muu nimimerkki koskaan. Edellinen loistava analyysi parin päivän takaa siitä, miksi Olimb ei Jokereihin sopeutunut. Yksikään teistä VG:tä kovasti arvostelevista ei tule koskaan pääsemään lähellekään samaa viileää analyyttista näkökulmaa.

Se että VG vetäisi ehkä pari mutkaa suoraksi salaliiton osalta on kyllä kovin, kovin pieni ongelma. Sen rinnalla, että hän on loistava pelianalyytikko. Ja sen rinnalla, että Venäjän ja KHL:n korruptio on äärimasentavaa jos pidäyttäydytään pelkästään katsomassa korruptiota Jokerien kannalta.

Sen sijaan että itkette kuinka Venäjän korruptiosta puhutaan, kirjoittakaa ihan itse jääkiekosta ja Jokereista. Kyllä VG on sille puolelle antanut enemmän panosta kuin 99 prosenttia tämän palstan kirjoittajista ja lukijoista. Teistä VG-itkijöistä puhumattakaan.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
@Cobol kiitän. Pitäisi varmaan jatkossakin keskittyä puhumaan pelkästään pelitapahtumista yms. ettei tule näitä ryöppyjä. Toisaalta toiset kiittää, toiset haukkuu, minkäs sille mahtaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös