Connor McDavid – The Next, Next One?

  • 641 069
  • 2 003

Mounir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Onhan siellä aivan järkyttävät paineet. Moni nelikymppinen jenkkiukko on aivan paskana ja keskellä viiidennettä burn-outtiaan kun pitää huolehtia työpaikasta, rahasta, vaimosta, lapsista, koirasta, auton vakuutusmaksuista ja nurmikon leikkaamisesta jota on jo lykätty muutama viikko kipeän selän takia. Sitten on 18-vuotias Connor Kanadan ulkojäiltä, jonka pitää nostaa sysipaska joukkue suosta(asia jossa kolme ykkösvarausta ei ole onnistunut), tehdä vähintään sata pongoa tulokkaana, olla organisaation kasvot, Kanadalaisen jääkiekon kultapoika, tuleva kapteeni, Olympiasankari, ratkaisija, johtaja, multimiljönääri alle 20-vuotiaana ja huolehtia siinä ohessa vielä kaikenlaisista mainoksista, kuvauksista, fanikrääsästä ja treenaamisesta. Saattaa olla että menee hetki totutellessa. Paras vaihtoehto tässä vaiheessa olisikin se, että Chiarelli, McLellan ja kapteenit pitäisivät Connorin kanssa yksityisen keskustelun jossa kaikki sanoisivat yhteen ääneen näin: "Hei Mäkkäri, yks plus nolla, miinus viis, what the fuck son?" Viiden pelin jälkeen ainoa oikea asia tehtäväksi on yhteinen epäluottamuslause, jonka yhteydessä kerrotaan että junnuissa on sitten parempi tehdä 300 pistettä tai jäädä kokonaan himaan.

Ei ole helppoa olla McDavid.

No nyt, ehkäpä näin ei ihan heti vielä käy kun kaikki nuo henkilöt näkevät realiteetit, mitkä joukkueet 2 x Blues, Preds ja Dallas tuovat tullessaan. Helpoin mahdollinen alku uralle uuden valmentajan johdolla. Henkilökohtaisesti tulokset on sitä mitä osasi odottaakkin, ainakin tehtyjen maalien suhteen (sinänsä ei vaikea olettaa kun katsonut tuota taaperrusta varsinkin Bluesia ja Predsia vastaan). Itse nyt odottelen, että päästään sinne marraskuun lopulle niin näkee mihin suuntaan tämä kausi on sitten taas menossa.

Mut onhan se hupaisaa katsoa miten eri tahot noita odotuksia ja paineita luovat. Media hehkuttaa messiaana, Chia ja Mclellan taas yrittäävät toppuutella ja puhuvat pelaajasta ilman mainintaa odotuksista ja fanit suoltavat kaikkea maan ja taivaan väliltä. Mutta kyllähän tuo seura tekee kaikkensa suojellakseen pelaajaa ja auttaa eri painetta luovien tahojen hallinnassa.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Noniin, ihmelapsi alkaa lunastaa odotuksia. Tehot 2+1 Flamesin verkkoon. Avausmaalissa nähtiin juuri se osa-alue millä McDavid on vaarallisimmillaan. Silloin kun saa kiekon täyteen vauhtiin, niin eihän tuota poikaa pysäytä mikään kun se maalin haluaa tehdä. Mielestäni kuitenkin paras osoitus McDavidin talentista sattui kolmannessa erässä. Kiekonriisto ja välittömästi vaarallinen maalipaikka. Ei se hypetys siis ihan turhaa ole.

Jonas Hiller Save on Connor McDavid (03:59/3rd) - NHL VideoCenter - Edmonton Oilers
 

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
Noniin, ihmelapsi alkaa lunastaa odotuksia. Tehot 2+1 Flamesin verkkoon. Avausmaalissa nähtiin juuri se osa-alue millä McDavid on vaarallisimmillaan. Silloin kun saa kiekon täyteen vauhtiin, niin eihän tuota poikaa pysäytä mikään kun se maalin haluaa tehdä. Mielestäni kuitenkin paras osoitus McDavidin talentista sattui kolmannessa erässä. Kiekonriisto ja välittömästi vaarallinen maalipaikka.

Jonas Hiller Save on Connor McDavid (03:59/3rd) - NHL VideoCenter - Edmonton Oilers
McDavidillä on kyllä ilmiömäinen taito kääntää kiekonriisto nopealla liikkeellä ja taidolla välittömästi maalintekopaikaksi.

Täytyy joku yö seurata hänen matsinsa kokonaan.
 

Doforos

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsingfors, LA Kings, MMÅ
McJesus alkaa löytää tahtiaan. Makea alustus Yakupovin maaliin viime yönä. Ei hän turha poika ole.
 

haepis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tuomarit, KooKoo, Red Wings
Kun katselin viime kauden OHL-pelien highlighteja, pelkäsin vähän McDavidin terveyden puolesta. Poika painaa sellaisella pelinopeudella, että olisi vähän jopa odottanut NHL:ssä miinan osuvan kohdalle. Ei ole onneksi ainakaan kuuden pelin aikana tälläistä käynyt.

Onkohan vastaavaa pelinopeutta nähty ikinä? Aivan sairasta tuo McDavidin meno, varsinkin kiekon kanssa. Orr, Bure, Crosby?
 

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
Halvattu kun noi McDavidin matsit tuppaa tulemaan joskus viideltä aamulla, no, kunhan tulee Bostonia ym. nöyryyttämään niin sitten on hyvä katella.
 

Karhunkulta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Skellefteå AIK
Onko noita Edmontonin pelejä tulossa niin sanotusti ihmisten aikoihin lähiaikoina? Perkule kun aina kun meikäläisellä olisi aikaa, niin Edmonton ei joko pelaa tai sitten tulee noita klo 3 pelejä.

NHL on the fly:ssa olen nähnyt pari pätkää McTaavisen otteista, mutta olis kyllä kiva väijyä joku kokonainenkin peli pikkuhiljaa.
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Onko noita Edmontonin pelejä tulossa niin sanotusti ihmisten aikoihin lähiaikoina? Perkule kun aina kun meikäläisellä olisi aikaa, niin Edmonton ei joko pelaa tai sitten tulee noita klo 3 pelejä

Nopealla vilkaisulla niitä ei näytä tulevan primetimeen kuin tammikuussa yksi (timanttinen matsi Coyotesia vastaan, 2.1) ja helmikuun alussa kaksi peliä putkeen (la-su, 6-7.2).

Mutta eipä ongelmaa, herätys vain ennen töitä/muita menoja aamukuudelta niin näkee ysiseiskaa tositoimissa!
 

Karhunkulta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Skellefteå AIK
Nopealla vilkaisulla niitä ei näytä tulevan primetimeen kuin tammikuussa yksi (timanttinen matsi Coyotesia vastaan, 2.1) ja helmikuun alussa kaksi peliä putkeen (la-su, 6-7.2).

Mutta eipä ongelmaa, herätys vain ennen töitä/muita menoja aamukuudelta niin näkee ysiseiskaa tositoimissa!

Kiitti tiedosta, olin laiska ja käytin sinua hyväksi kun en ehtinyt töiden lomassa tarkistaa :)

Olis kyllä to-ma vapaata, niin vois kattoa jos tulis joku Oilersin aamuyön matsi tuolloin. Ennakko klippien perusteella sanottuna, niin kyllähän tää jätkä vaan pitää nähdä mahdollisimman pian. Eichel oli jo aika kova, sitten voi verrata McDavidiin.
 

Courier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, HIFK, AS Roma
On tätä kyllä tullut odotettua että pääsee näkemään McDavidin pelaamista NHL tasolla. Ja kiva nähdä että miten nopeasti hän pystyy nyt vastaamaan huutoon, vaikka joukkue on mitä on ja paineet ovat niin massiiviset. Alkuun näytti puristavan aika hyvin mailaa ja nähtiin myös yksi ruma taklauskin, mutta nyt kun alkaa päästä peliin sisään niin tulosta alkaa pikku hiljaa tulemaan.

Tämä viimeyönä nähty esityö Yakupovin maaliin oli kyllä kaunista katseltavaa
Streamable - simple video sharing

Ja tämä aiemmin nähty Hillerin hienoon mailatorjuntaan päättynyt tilanne oli myös hieno, ja lähti ihan tyhjästä
Streamable - simple video sharing

Vaikka pelejä on alla sen verta vähän että niistä ei voi vetää hirveästi johtopäätöksiä, niin tässä kuitenkin pari huomiota:

- 6x pelissä tehot 3+2, (melkein 70p vauhdissa)
- 5x kiekonriistoa (24. sija)
- Aloitusprosentti 27,9% (liigan huonoin lukema)

Noh, siellä on myös kokeneemmilla senttereillä pieniä käynnistysvaikeuksia aloitusympyrässä, esim. Ribeiro 30% ja Malkin 39,5%.

Pisteitä kuitenkin tässä vaiheessa kautta yhtä paljon, kuin kaikilla näillä seuraavilla tähtipelaajilla on yhteensä, Crosby (0+0), Giroux (1+1), Voracek (0+1), Getzlaf (0+1) ja Perry (0+1) että ei nyt mikään huonoin mahdollinen startti McDavidille.

Eichel jäänyt kolmeen pisteen päähän, ja tulokkaiden pistepörssiä johtava Panarin on kahden pisteen päässä. Mitään pois ottamatta Panarinilta (joka on häikäisevä pelaaja), niin voi vain arvailla että mitä ne tehot voisivat olla, jos ketjukavereina olisi Yakupovin sijaan Patrik Kane. Tai ylipäätään että joukkueena olisi liigan pohjilla vuosia majailleen Oilersin sijaan joku Chicagon tyylinen dynastia.

Pahinta kuitenkin lienevät nuo paineet kun hype on ollut niin kovaa, eivätkä epäonnistumiset ole mikään vaihtoehto. Lisäksi urakkaa on vaikeuttanut vaikea avausohjelma missä on ollut Bluesia ym. Kaikki nämä huomioon ottaen ei voi kuin ihmetellä että miten hyvä McDavid on jo nyt, ja mielenkiintoista seurata että mitä kaikkea tässä tulee tapahtumaan.
 
Viimeksi muokattu:
Ensimmäisissä peleissä Jack Eichel sekä etenkin Dylan Larkin vei huomioni pois McDavidista alta aika yksikön, ja lähinnä ihmettelin sitä hypeä, joka häneen oli kohdistettu. Nyt pari viimeistä peliä on avannut silmäni ja etenkin tämä viimeisin oikein kunnolla. Mielestäni McDavid ei sinänsä ole kovinkaan näyttävä pelaaja siinä mielessä, koska hän ei vispaa kiekkoa kuin urakkapalkalla työskentelevä lakaisija, eikä hän kirmaa kentällä kuin Larkin. Pienet detailit nostavat hänet kyllä yhdeksi lahjakkaimmaksi nuoreksi pelaajaksi jonka olen koskaan nähnyt. Esimerkiksi kiekonriistot, kuinka älykkäästi hän ne osaa ottaa, sekä kiekonhallinta, kun tila ja aika käy pieneksi ja oli kiekko sitten jaloissa tai muuten näkökentän tavoittamattomissa. Hienoa huomata, että hän ei höntyile vaan pelaa älykkäästi ja maltilla, niin kuin hyvän sentterin tulee pelatakin.

Se minkä olen merkille pistänyt, niin aika vähän hänelle osataan syöttää kiekkoa täyteen vauhtiin. En ole ihan varma myös siitäkään, että onko Benoit Pouliot ja Yakupov oikeat herrat hänen rinnalleen, peliälyllisesti meinaan. Toki siihen varmaan Eberleä istutetaan kun tämä tervehtyy ja Eberle älyllisesti ainakin näin ennakoivasti ajateltuna sopisi hänen laituriksi oikein hyvin.
 

Rännikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Black & Gold, Philadelphia Flyers
Onkohan vastaavaa pelinopeutta nähty ikinä? Aivan sairasta tuo McDavidin meno, varsinkin kiekon kanssa. Orr, Bure, Crosby?
Aina Buren lähdöstä alkaen olen odottanut milloin laji saa vastaavan pelaajan. Siis sellaisen, joka nostaa katsojan tuolilta ja jättää montun auki, kun aivot eivät ole vielä prosessoineet sitä mitä juuri tuli oikeasti nähtyä. Mitään pois Ovielta ja Crosbylta ottamatta, mutta onhan tämän kaverin pelinopeus jotain poikkeuksellista.

Ne ilmiön saavuttamat mittasuhteet ja odotukset tulevasta urasta, jotka poika on suurilta osin tahattomasti luonut, eivät vain saa päätyä pannukakuksi (tässä esim. scottgomez-mainen ura). Onneksi Eichel on jakamassa hieman tuota taakkaa. Hymiö?

Laji tarvitsee McDavidia.
 

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
Mitään pois ottamatta Panarinilta (joka on häikäisevä pelaaja), niin voi vain arvailla että mitä ne tehot voisivat olla, jos ketjukavereina olisi Yakupovin sijaan Patrik Kane. Tai ylipäätään että joukkueena olisi liigan pohjilla vuosia majailleen Oilersin sijaan joku Chicagon tyylinen dynastia.

Tätä olen myös miettinyt. Ja varmaan aika moni muukin. Eikä, kuten joku tuossa yllä sanoi, McDavidilla ole Lemieuxia ottoisänä, siellä vaan preerialla kylmissään saa ihmetellä että mihin ne muut jäi.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
En lähtisi McDavid - Yakupov-paria rikkomaan, koska tuolla kaksikolla on selkeää kemiaa havaittavissa. McDavid tuntuu jatkuvasti löytävän Yakupovin vapaasta maalintekopaikasta loistavalla syöttötaidollaan. Ja Nail on Oilersin joukkueesta ainoita jonka jalkanopeus riittää McDavidin vauhtiin.
 

Raincouver

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jim Hughson & Luongolian spin-o-rama
Lievä OT mutta enemmän tulee katsottua Pacificin pelejä juuri alkamisajankohdan takia. Viiden pintaan ylös ja aamutointen ohessa tulee katsottua peli ja töihinkin ehtii hyvin.
 
Mitään pois ottamatta Panarinilta (joka on häikäisevä pelaaja), niin voi vain arvailla että mitä ne tehot voisivat olla, jos ketjukavereina olisi Yakupovin sijaan Patrik Kane. Tai ylipäätään että joukkueena olisi liigan pohjilla vuosia majailleen Oilersin sijaan joku Chicagon tyylinen dynastia.

Sitä arvaillessa on hyvä pitää mielessä, että Chicagossa ei välttämättä käveltäisi ihan yhtä avoimista ovista esim. ykkösylivoimaan kuin Oilersissa.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Tarkoittaako pelinopeus, mitä täällä käytetty, siis nopeutta kiekon kanssa kuljetuksessa vai kuinka nopeasti tekee ratkaisuja? Mietin vain kun vertailtiin Bureeseen, joka on tuota ensimmäistä ja taas itselleni pelinopeus tarkoittaa jotain muuta(eli siis juurikin sitä kuinka nopeasti tekee ratkaisuja, kuinka nopeasti liikuttaa kiekkoa, jne.). Esim. Sasha Barkov on poikkeuksellisen nopea pelaaja pelinopeudeltaan, vaikka sitä ei ole luistelu(varsinkaan lähtö-)nopeudeltaan. Tämä siksi että en ole yhtään NHL-matsia nähnyt McDavidilta ja kiva tietää mitä tuolla termillä tarkoitettu.
 

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
Sitä arvaillessa on hyvä pitää mielessä, että Chicagossa ei välttämättä käveltäisi ihan yhtä avoimista ovista esim. ykkösylivoimaan kuin Oilersissa.

No jos Panarin on sinne kävellyt, niin taatusti olisi myös McDavid mikäli Chicagossa pelaisi - kuitenkin ihan eri tason pelimiehet kyseessä, vaikka Panarin toki erinomainen pelaaja hänkin on. Itse asiassa Chicagon ylivoima kaipaisi juuri McDavidin kaltaista pelaajaa, jolla on loistava laukaus ja tarvittavaa suoraviivaisuutta käyttää sitä paikan tullessa eteen. Liigassa on varmasti joukkueita joissa McDavid olisi kakkos-yv:ssä (Penguins nyt ainakin), mutta Hawks tuskin kuuluisi siihen listaan.
 

Mounir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Tarkoittaako pelinopeus, mitä täällä käytetty, siis nopeutta kiekon kanssa kuljetuksessa vai kuinka nopeasti tekee ratkaisuja? Mietin vain kun vertailtiin Bureeseen, joka on tuota ensimmäistä ja taas itselleni pelinopeus tarkoittaa jotain muuta(eli siis juurikin sitä kuinka nopeasti tekee ratkaisuja, kuinka nopeasti liikuttaa kiekkoa, jne.). Esim. Sasha Barkov on poikkeuksellisen nopea pelaaja pelinopeudeltaan, vaikka sitä ei ole luistelu(varsinkaan lähtö-)nopeudeltaan. Tämä siksi että en ole yhtään NHL-matsia nähnyt McDavidilta ja kiva tietää mitä tuolla termillä tarkoitettu.

No laitoin jo sen aikaisemmin täänne mitä Button sanoi pelaajasta, niin se kuvaa aikalailla sitä minkälainen pelaaja on. Lähinnä mikä pelaajasta tekee erikoisen on tuo nopeus juuri kaikessa mitä tekee.

Two words; unprecedented speed. Skating speed, hand quickness and mental processing that he executes simultaneously to threaten defenders and create opportunities.

Itse yrittänyt pysytellä tuon hypen ulkopuolella, mutta ei se vaan onnistunut. Aina kun McDavid tekee jotain jäällä niin se vain halua nähdä pelaaja uudestaan jäällä tekemässä jotain erikoista. No nyt alkaa ymmärtämään mistä se Hype oikeasti johtuu. Pelitapahan muuttui Flames pelissä ihan totaalisesti, aikaisemmin McDavid pyrki pelaamaan muiden mukana ja sitten Flames pelissä otti ne kapellimestarinpuikot ja sitten alkoi tapahtumaan.
 

haepis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tuomarit, KooKoo, Red Wings
Tarkoittaako pelinopeus, mitä täällä käytetty, siis nopeutta kiekon kanssa kuljetuksessa vai kuinka nopeasti tekee ratkaisuja? Mietin vain kun vertailtiin Bureeseen, joka on tuota ensimmäistä ja taas itselleni pelinopeus tarkoittaa jotain muuta(eli siis juurikin sitä kuinka nopeasti tekee ratkaisuja, kuinka nopeasti liikuttaa kiekkoa, jne.). Esim. Sasha Barkov on poikkeuksellisen nopea pelaaja pelinopeudeltaan, vaikka sitä ei ole luistelu(varsinkaan lähtö-)nopeudeltaan. Tämä siksi että en ole yhtään NHL-matsia nähnyt McDavidilta ja kiva tietää mitä tuolla termillä tarkoitettu.
Tarkoitin juuri tuollaista buremaista nopeutta; miten joku voi olla kiekon kanssa noin nopea ja vielä niin mykistävän taitava - ennen kaikkea 18-vuotiaana?
 
Fanit ovat nykyään niin kärsimättömiä, että paras lupaus vuosikausiin oltiin valmiita lyttäämään kolmen ensimmäisen pelin jälkeen ja osa Hfboardsin postaajista halusi lähettää McDavidin jo AHL:ään. Nyt muutaman hyvän pelin jälkeen McDavid on taas se superlupaus, joka hän oli ennen kauden alkua. Ehkä sitten taas muutaman huonon pelin jälkeen hätäisimmät taas lyttäävät hänet täysin..
 

Schadowan

Jäsen
Fanit ovat nykyään niin kärsimättömiä, että paras lupaus vuosikausiin oltiin valmiita lyttäämään kolmen ensimmäisen pelin jälkeen ja osa Hfboardsin postaajista halusi lähettää McDavidin jo AHL:ään. Nyt muutaman hyvän pelin jälkeen McDavid on taas se superlupaus, joka hän oli ennen kauden alkua. Ehkä sitten taas muutaman huonon pelin jälkeen hätäisimmät taas lyttäävät hänet täysin..

Omasta mielestäni taas generational playerin, kuten Mcdavid, suhteen saa ollakkin ihan jättimäiset, jopa kohtuuttomat, odotukset. Kolme ensimmäistä peliä Connor näytti lähinnä vain lupaavalta junnulta, eihän se riitä alkuunkaan. Olisi eri asia, jos puhuttaisiin vain "normaalista" ykkösvarauksesta, tyyliin Stamkos, RNG, Hall jne. McDavidilla on paljon isommat saappaat täytettävänä kuin em. pelaajilla.

Nyt toki alkaa näyttämään jo paremmalta ja tuosta kun Connori lähtee kunnolla lentoon niin hän on kauden lopussa pistepörssin top10-joukossa.
 

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
Olkoon vaikka mikä generational talent tahansa, mikä McDavid on, niin hän silti on 18-vuotias vasta, nuori mies, käytännössä poika, jota hypetetään ja tuskin hän on itse mukana hypetyksessä ja jos olisi, niin sekin menisi nuoruuden piikkiin. Eli: antaa pojan rauhassa kehittyä. Ettei tule daiglet.

Sitten: näitä epäuskoisia näyttää riittävän aina, hävettääkö yhtään sitten, kun joka kerta on ollut väärässä? Miten olisi pitkäjänteisyyden kehittäminen? Olisiko kannattanut luottaa niihin kaikkiin asiantuntijoihin, eikä lytätä kaveria, kun taisi pikkasen kaveria jännittää? En tiedä muista ihmisistä, mutta itte olisin 18-vuotiaana vastaavassa tilanteessa jo siirtynyt koviin aineisiin.
 
Sitten: näitä epäuskoisia näyttää riittävän aina, hävettääkö yhtään sitten, kun joka kerta on ollut väärässä? Miten olisi pitkäjänteisyyden kehittäminen? Olisiko kannattanut luottaa niihin kaikkiin asiantuntijoihin, eikä lytätä kaveria, kun taisi pikkasen kaveria jännittää? En tiedä muista ihmisistä, mutta itte olisin 18-vuotiaana vastaavassa tilanteessa jo siirtynyt koviin aineisiin.

Nimimerkki @Artturenos on ainakin kadonnut tästä ketjusta kuin pieru autiomaahan niiden kolmen ensimmäisen pelin jälkeen. Vaikka kohta hän varmaan tulee kertomaan miten on suorastaan McDavid-fani.

Kaikille parhaillekin tulee joskus muutaman ottelun slumppeja, jolloin kiekot eivät vain mene sisään tai yksinkertaisesti peli ei kulje syystä tai toisesta. Muuan Crosbykin aloitti tämän kauden aika kehnosti. Silti monikaan tuskin hänen asemaansa maailman parhaiden joukossa kyseenalaisti. (tämä viimeinen kappale oli tällainen sherlock-tason analyysi, mutta jätän sen nyt kuitenkin tähän)
 

Artturenos

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, NHL, Blackhawks. sympatiat Lightning.
Hyvin tuo McDavid on nyt vetänyt, ja sitähän minä en epäillytkään käsittääkseni. Epäilyksen sana oli tarkoitettu hypetyksen suuntaan, että oliko nuorukaisen suuntaan laitettu mediasta ja muualta hiukan liikaa odotuksia. Tietysti ehkä minun jutuista helposti sai kuvan, että haukun pelaajaa. Yritin kyllä siinä selventää, että ei minulla pelaajaa vastaan ole mitään, ja toivon menestystä uralla tietenkin.

Kritiikin kohde siis ei ollut pelaaja itse, vaan se millä tavalla media ja jotkut ihmiset laitoivat odotuksia semmoisesta pelaajasta, joka nykypäivän kiekossa ei ole enää mahdollista olla. Yritin kyllä tuota parhaani mukaan selventää.

En nyt aivan fani sentään viellä, mutta kyllähän minä tuolla totesin, että pelaaja tyypistä pidän mitä McDavid edustaa, taitoa, nopeutta ja peliälyä. Muistaakseni myöskin hieman vertasin Seguiniin, joka on lempi pelaajiani pelityyliltään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös