KooKoo kaudella 2015–2016 – paluu Liigaan!

  • 127 181
  • 601
Näin on ja ymmärrän sen. Jos viihdebisneksen taso halutaan pitää laadukkaana niin palaan Paasin juttuun...Kookoon ja Jukurien paikka ei ole liigassa!
Sportin paikkakaan ei viime syksynä sinun kriteereilläsi ollut liigassa, mutta keväällä taisi jo olla. Kun se liigakelpoisten pelaajien määrä ei ole vakio, vaan mestisjannuista kehittyi lisää liigapelaajia.
 

MurhaaMenoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
Miten se Blues sitten kuuluu viihdebisnesliigaan? Muuta kuin että järjettömän iso halli jossa ei käy kukaan. No, ehkä se Salonoja vielä palaa jonain päivänä.

Minulle kelpaa sarja kuin sarja kunhan on joku joukkue jota intohimoisesti seurata ja saa katsoa jääkiekkoa. Etenkin HyvääPeliä.
 

Larhii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jäähonka
Sportin paikkakaan ei viime syksynä sinun kriteereilläsi ollut liigassa, mutta keväällä taisi jo olla. Kun se liigakelpoisten pelaajien määrä ei ole vakio, vaan mestisjannuista kehittyi lisää liigapelaajia.
Tämän näyttää tulevaisuus. Itse valitettavasti uskon Paasin olevan oikeassa, mutta mielellään olen väärässä koska kirjoitinkin olevani huolissaan sarjan tasosta.
 

Larhii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jäähonka
Miten se Blues sitten kuuluu viihdebisnesliigaan? Muuta kuin että järjettömän iso halli jossa ei käy kukaan. No, ehkä se Salonoja vielä palaa jonain päivänä.

Minulle kelpaa sarja kuin sarja kunhan on joku joukkue jota intohimoisesti seurata ja saa katsoa jääkiekkoa. Etenkin HyvääPeliä.
Tämä oli varmaan mulle? Bluesilla maan parhaat juniorit ja sitä kautta laadukkaita pelaajia vuosi toisen jälkeen tulossa. Missä kohtaa väitin Bluesin kuuluvan sinne? Taisin kirjoittaa kannattavani 12 joukkueen sarjaa siten, että putoajat olisivat häntäpäästä!
 

båbby

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Taisin kirjoittaa kannattavani 12 joukkueen sarjaa siten, että putoajat olisivat häntäpäästä!

Anteeksi huutelu, mutta pakko itsekin kommentoida.. Ensinnäkin: Mahtavaa nähdä Kookoo liigassa! Tsemppiä ja kärsivällisyyttä tulevaan kauteen.. mitä sarjaan tulee niin minä haluaisin ehdottomasti karsinnat takaisin. Ja tällöin putoaja(t) olisivat loogisesti häntäpään joukkueet.

Pahoittelen pientä OT:ta mutta alustanpa sanomaani hieman: Jos historiaa ja tilastoja katsotaan niin Sport menestyi viime kaudella paremmin kuin pelicans ja kalpa omillaan (1p./ottelu tahti olkoon tavoite myös Kookoolle).. jos siis verrataan liigaan nousijoiden (Kalpa/Pelicans) ensimmäistä kautta ns. modernin jääkiekon aikakaudella. Kärpät menestyivät Sportia reilusti paremmin. Jos taas miettii viime vuosia niin aika vahvasti on Kalpalla ja Pelicansilla mennyt, on tullut hopeeta ja pronssia yms. Voidaan puhua Kalpan ja Pelicansin kohdalla perus liigajoukkueista.

Miksei Sport/Kookoo pystyisi samaan parin vuoden kuluttua? En odota kysymykseeni vastausta, mutta tätä olisi hyvä jokaisen, joka puhuu paskoista heittopusseista yms. miettiä. Ei kukaan mestiksestä nouseva joukkue ole täysin kilpailuvalmis liigassa jo useita vuosia pelanneiden joukkueiden kanssa, mutta niistä takuu varmasti tulee sellaisia muutaman vuoden aikavälillä.

Tämän sanottuani voidaan alkaa sitten miettimään, ketkä neljä joukkuetta tiputettaisiin liigasta pois kun sarjaa supistettaisiin 12 joukkueen liigaksi. Voipi olla niin ettei Kookoo tai Sport välttämättä olisi näiden neljän joukkueen joukossa :)

PS. Tekisi kieltämättä muutamalle jengille ja sen kannattajille ihan hyvää käydä muutama vuosi kyntämässä mestistä ja sen jälkeen kysyä mielipidettä sarjan koosta ja karsinnoista.
 

Van Cleef

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, suomalainen/kansainvälinen jääkiekko
Muistaakseni kommentoit Sportin peliä viime kauden alussa, joten miten vertailisit Sportin viime syksyä ja nyt nähtyä KooKoota? Onko paljon samoja ongelmia?

Ei pelaa samalla tavalla. Sportin ongelma etenkin syksypuoliskolla oli sen kovan paineistamisen tuoma epätasapaino ja siitä johtuva kaahaaminen pitkin kenttää. KooKoon ongelma on mielestäni taas ollut, että mennään ikäänkuin vain pelin mukana eikä ole oikein kontrollia pelin virtauksesta. Sport taas pyrki sillä paineistuksella kontrolloimaan, mutta mielestäni se ei ollut aina kovin hyvin organisoitua joilloin pelattiin itseä ulos ja puolustuspaketti kärsi jolloin omassa päässä soi ja Sport luisteli itseltään jalat alta. Molemmilla se samana, että Sport pelasi ja KooKoo pelaa paremman materiaalin vastustajan pussiin helposti pelit. Materiaalierot tuli ja tulee näkyviin.
Sportin kohdalla puhun siis syksystä. Jäi sellainen kuva että kauden edetessä se hieman järkevöityi ja tasapainottui.
En ole Sporttia tällä kaudella nähnyt joten en sano onko paineistus paremmin tasapainossa nyt ja pelataanko samalla tavalla kuin viime kaudella.

KooKoo pystyi näin pelaamaan Mestiksessä top-2 materiaalilla siihen sarjaan, jolloin KK:lla oli materiaaliero puolellaan, mutta nyt haastaja materiaalilla Liigaan ei voi pelata samalla tavalla. Eikä samalla tavalla kuin vastustaja. Puolustuspaketti pitäisi hyökkäysten jälkeen saada kokoon ettei tarvitse puolustaa luistelemalla kiekkoa kiinni. Joka oli vähän Sportin ongelma viime syksyllä. Kaikenlainen Coast-to-coast hockey on itsemurha KooKoolle.
 

Ansa Paitsio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
On tämä liigan suuruus veikeä juttu. Perustellaan että jääkiekon taso sen myötä laskee. Jos Sport,KooKoo ja vuoden päästä Jukurit eivät pelaisi liigaa niin taso olisi parempi. ??
Korjausliike.
Pari joukkuetta pääkaupungista,pari Tampereelta ja pari muualta. Ongelman muodostaisi se, että jääkiekon taso maassa olisi niin huikea, että jääkiekon kiinnostus laimenisi kun Suomi voittaisi aina ja aina maailmanmestaruuden, ja väliin olympialaisetkin.
On tämä tason lasku kauhea mörkö.

Eli kyykistelemättä eteenpäin KooKoo. Aina ei voi voittaa, ei edes joka kerta.
 

Minor

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tuota HPK -pelin kokoonpanoa kun katselee niin huomio kiinnittyy kolmoskenttään. Rinkinen - Rajala. Nyt olisi sitten näytönpaikkaa tarjolla. Saikulla ei taida olla enää kuin Nyqvist.
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Nyt olisi sitten näytönpaikkaa tarjolla. Saikulla ei taida olla enää kuin Nyqvist.

Joo näin taitaa olla. Hienoa, että myös O´Connor on tänään mukana kokoonpanossa. Kouvolan Sanomissa Petri Mattila vielä kertoi, että Ryan O´Connor ei pelaa ainakaan HPK-ottelussa, Onko sitten ollut flunssaa tai muuta, mutta pääasia, että on nyt pelikunnossa. Katseet kiinnittyy tänään KooKoon kolmoskenttään Rinkinen-Rajala-Huhtanen sekä tuoreeseen vahvistukseen Oscar Eklundiin, joka pelaa OPG:n pakkiparina.
 

jalperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
Pakko tulla onnittelemaan KooKoota ekasta kolmen pisteen voitosta, hienoa työtä! Hyvä kaakko :)
 

Germanicus

Jäsen
Suosikkijoukkue
*HIFK* Germanicus Julius Caesar Claudianus
Tulen tänne jalperin seuraksi onnittelemaan KooKoo:ta voitosta. Hyvät fibat tuli teidän hommista, omista ei todellakaan voi sanoa samaa.
 

MurhaaMenoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
HuhHuh kun meinasi selvä 3pistettä karata käsistä KooKoo pelasi 3.erän puoleen väliin jarruttaen sopivasti HPKn peliä. Mutta sitten meni kytkin pohjaan ja mentiin vauhti hidastuen kunnes oltiin jo moottorijarrutuksella ja lopussahan tämä oli kostautua.

Niin helposti se hyvä ote meinaa livetä kun aletaan varmistelemaan liikaa ja hyökkääminen lopetetaan lähes kokonaan. Se raja on hiuksen hieno, missä hyvä johtoasemassa pelaaminen vaihtuu aloitteen täydelliseen luovuttamiseen vastustajalle.
 

Van Cleef

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, suomalainen/kansainvälinen jääkiekko
Pitää hieman korjata itseäni aikasemmasta kirjoituksestani. KooKoo ei pelaa täysin pystysuunnan kiekkoa, mutta pyrkii siihen pääasiassa. Pelaa nopeasti ja ylöspäin. KooKoo kuitenkin pelaa myös rauhallisempia lähtöjä muulloinkin kuin vaihtojen aikana. HPK peli oli tasapainoisin peli minkä olen nähnyt KK:lta. Edelleen puolustussuuntaan hyökkäysten jälkeen ja alivoimapelissä tekemistä. Aika paljon joutuu KooKoo puolustamaan takakarvaamalla omaan päähän ja aika helposti pääsee vastustaja hyökkäämään, mutta nyt sai KK myös viisikon puolustuspakettia kasaan paremmin ottamaan vastustajan hyökkäyksiä vastaan ja silloin se on 1-4 keskialueella. Hyökkäyspeli on aika mukavan näköistä. Ja etenkin tosta aktiivisuudesta ja energiasta pidän. On tultu Liigaan pelaamaan eikä ihmettelemään.
Tuota puolustusuunnanpeliä pitää viilata kovempia joukkueita vastaan. HPK oli aika kesy.
 
Viimeksi muokattu:

Funky Duck

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Joku lajin taktisesta puolesta enemmän tietävä voisi kertoa, miksi KooKoon alivoimakuvio näytti aikalailla joltain hyvin kapealta salmiakilta? Välillä näytti omaan silmään siltä, että laidasta pääsee todella lähelle maalia ilman, että puolustaja tulee vastaan. Oliko tarkoitus pelata näin, eikö kuvio ole vielä hallussa, oliko maalilla niin paljon äijää, että sinne oli pakko jäädä molempien puolustajien, vai mitäs?
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Hieno voitto. Nyt vaan pää kylmänä ja sitä rutiinia rakentaessa. Lopussa näkyi sen puute pahasti. Rajala-Rinkinen duolta hyvä sisääntulo, mutta kyllä samassa tuon Malisen laidoille pitää jotain keksiä, mutta mitä. Malinen on kovassa tikissä ja laidoilla hidastelee/rouhii Hyvärinen/Guttig/Alikoski.

Entä pelaako Cloutier lauantaina?
 
Suosikkijoukkue
KooKoo, TPS, Toronto Maple Leafs, Leijonat
KooKoolle upea avausvoitto tänään!!! Oli ilo seurata kuinka koko joukkue suorastaan myllytti Kerhoa parin erän verran. KooKoon omanpään peli oli tänään ihailtavaa. Varsinkin kiekollisessa pelissä paineenpurut, avaukset ja oikeassa paikassa pelin rauhoittamiset lämmittää yhä mieltä. Kiitos Mikko Haapakoski kun olet meidän penkin takana!

Ei ollut Kerhon tasoitus kaukana kun kokeneet pelaajat töppäili taas KooKoolla. Lauantaina huonoudellaan loistanut Mikko Alikoski sai tänään lahjapaikan Malisen rinnalta. Alikosken peli huipentui ylivoimahyökkäyksen sössimiseen kun mies ei osunut edes kiekkoon Malisen syötöstä. Tästä käänti HPK pelin KooKoon päätyyn ja hetkeä myöhemmin Alikoski jätti irtokiekkoon menemättä ja vielä hetki tästä ja nappasi itselleen kaksiminuuttisen. Tuloksena maali ja Kerho mukaan peliin. Loppuhetkillä Kerhon pelatessa ilman maalivahtia, Grönholm otti todella idioottimaisen jäähyn poikittaisesta. Tuliko helposti tai ei, mutta eihän tuollaista jäähyä voi ottaa tuossa tilanteessa. Kiekko ei ollut hetkeen edes liikkunut laidanvieressä kun siitä niin kovaa väännettiin ja oli kysymys ehkä sekunnista kun tuomari olisi pelin viheltänyt poikki. Onneksi tästä selvittiin tällä kertaa kunnialla, koska olisi ollut niin turhauttavaa menettää pisteitä tuollaisten tilanteiden vuoksi.

Tuota HPK -pelin kokoonpanoa kun katselee niin huomio kiinnittyy kolmoskenttään. Rinkinen - Rajala. Nyt olisi sitten näytönpaikkaa tarjolla. Saikulla ei taida olla enää kuin Nyqvist.

Näytönpaikka tuli vihdoin ja viimein ja sen nämä äijät käyttivät tehokkaasti! Upeaa peliä koko ketjulta joka oli samaan aikaan taitava sekä työteliäs. Kirsikkana kakussa maaginen 1-0 maali. Rajala pyöritteli kiekon kanssa ajoittain kun Tinke konsanaan ja tätä näppäryyttä olisi voinut mielellään katsella enemmänkin kun tuon 12 minuuttia, mutta jäipähän ainakin paukkuja perjantaille. Yksilötasolla onnistui tänään moni, mutta on pakko nostaa esille tänään pisteittä jäänyt Jarkko Malinen, joka olisi voinut ihan hyvin olla tänään parhaan pelaajan palkinnon arvoinen. Vierellä menee kaikenmaailman Alikoskia, mutta Malinen se pystyy huikeaan peliin. Huikea teränkäyttäjä ja huipputaitava kultakypärä voittaa kaksinkamppailut ja puolustaa nöyrästi ja tehokkaasti omalla alueella. Niin monipuolinen pelaaja, että kyllä on ilo katsella. Maliselle kun vielä löydetään se sopivin koostumus niin johan alkaa verho heilua!

Tästä on hyvä jatkaa! Perjantaina Ässät nurin ja yleisöä bunkkeriin!
 

Mneme

Jäsen
Entä pelaako Cloutier lauantaina?

Toivottavasti ei, sillä vastassahan lauantaina on TPS. Perjantaina olisi hyvä antaa näytönpaikka, vaikkakin itse menisin Järvenpäällä. Cloutierin taso ei vain yksinkertaisesti riitä Liigaan ja vähän tuntuu, ettei Mattilakaan uskalla Freddyä askiin laittaa. Tänäänhän siihen olisi ollut saumat, jos mitkä.
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Yksilötasolla onnistui tänään moni, mutta on pakko nostaa esille tänään pisteittä jäänyt Jarkko Malinen, joka olisi voinut ihan hyvin olla tänään parhaan pelaajan palkinnon arvoinen. Vierellä menee kaikenmaailman Alikoskia, mutta Malinen se pystyy huikeaan peliin. Huikea teränkäyttäjä ja huipputaitava kultakypärä voittaa kaksinkamppailut ja puolustaa nöyrästi ja tehokkaasti omalla alueella. Niin monipuolinen pelaaja, että kyllä on ilo katsella. Maliselle kun vielä löydetään se sopivin koostumus niin johan alkaa verho heilua!

Onkohan KooKoolla vielä verkot vesillä. Malinen on kyllä mahtavassa vireessä ja jakelee loistavia syöttöjä, mutta laiturit eivät saa kiekkoa oikeastaan mistään sisään. Malisen rinnalla on nyt vuoron perään Alikoski, Guttig ja Hyvärinen tuhlanneet tukun avopaikkoja. Huppuluokan laiturille olisi vielä siis tilausta Malisen ketjuun tai sitten Malisen ketjussa voisi seuraavaksi kokeilla vaikka Rajalaa ja Rinkistä. Malinen olisi voitu tänäänkin palkita kentän parhaana pelaajana. Huikeaa työskentelyä.
 

mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kyllä mielummin Freddielle näytönpaikka lauantaille kun Turusta nyt ei muutenkaan odoteta mitään. Perjantaina maistuisi pisteet tehottomuudesta kärsivästä Ässistä ja Järvenpää varmaan parempi pistejahdissa.
 
Suosikkijoukkue
KooKoo, TPS, Toronto Maple Leafs, Leijonat
Onkohan KooKoolla vielä verkot vesillä.

Luulen kyllä Huhtasen ja Eklundin hankintojen jälkeen budjetin olevan käytetty. Rajalan ketju toimi tänään kyllä hienosti ja muutenkin luulen KooKoon jatkavan voittavalla kokoonpanolla. Vaihtoehtoja voisi tulevaisuudessa olla seuraavanlaiset variaatiot kun muutoksia seuraavaksi tehdään:

- Greenin ja Malisen paikkojen vaihto. Kumpikaan kärkiketju ei vielä ole ollut 5vs5 pelissä erityisen tehokas, joten olisi mielenkiintoista nähdä mitä taitava Malinen pystyisi tekemään suoraviivaisen Watkinsin ja Lammassaaren kanssa. Vastaavasti pienessä nosteessa oleva ja parhaimmillaan taitava Guttig saisi sentterikseen maalille ajavan isokokoisen Greenin joka lapioi reboundit verkkoon. Toiselle laidalle sitten toivoisi edes näytönpaikkaa Peltoselle, joka ei mitenkään pöllömmin ole kiekollisesti pelannut sarjan alussa ja vikoissa harkkamatseissa. Tästä paikasta sitten taistelisi myöskin Hyvärinen ja Kangasmäki mikäli Rajalan nykyinen ketju ja Juutilaisen alkukauden ketju pysyisi koskemattomina.

- Rajala laidassa jos puolustuspeli sentterinä ontuu kovempia joukkueita vastaan.

On se mukavaa kun meillä on tämänkaltainen positiivinen ongelma tässä vaiheessa. Toki luulen ketjujen vaihtelevan otteluruuhkissa, koska jossain vaiheessa Green varmasti tarvitsee jonkun huilin ja sitten on vielä ne loukkaantumiset. Mutta Malisen tilanteessa ei kannata pitää kynttilää vakan alla, vaan toimia ripeästi, koska oikeiden kavereiden kanssa hänen ketjunsa voi kääntää meille reilusti sarjapisteitä tulevaisuudessa.
 

Minor

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Näytönpaikka tuli vihdoin ja viimein ja sen nämä äijät käyttivät tehokkaasti! Upeaa peliä koko ketjulta joka oli samaan aikaan taitava sekä työteliäs. Kirsikkana kakussa maaginen 1-0 maali. Rajala pyöritteli kiekon kanssa ajoittain kun Tinke konsanaan ja tätä näppäryyttä olisi voinut mielellään katsella enemmänkin kun tuon 12 minuuttia, mutta jäipähän ainakin paukkuja perjantaille

Kyllä, heti erän alkuun sellainen koko kentällisen taidonnäyte, että vieläkin meinaa vähän pöksyt kastua.

Onhan tuo maali nyt puhdasta kultaa (ajassa 0:52):
Huippuhetket: KooKoo - HPK | Videot | Liiga

Rajalan heikkous on huonot aloitukset, 33,3 % on liian huono vaikkakin yhden pelin otannasta puhutaan. Hävityn aloituksen jälkeen kiekon takaisin saamiseksi joudutaan käyttämään hirveästi aikaa ja energiaa. Mutta ei nyt dumata liikaa, Kauppila kun opettaa Juuson voittamaan aloituksia niin hyvä tulee.

Eklundilta erittäin hyvä sisääntulo joukkueeseen, ei sen viivalämärin tarvitse olla galaksin mestaruus -tasoa, jos mies hoitaa muuten tonttinsa hyvin. Rauhallinen kiekon kanssa, avaussyötöt lapaan ja perusvarmaa ja hyvää puolustustyötä. Juuri sitä mitä KooKoo tarvitsee.

Tästä on hyvä lähteä kaatamaan Ässiä perjantaina!

e: Vaikka mikään peli Liigassa ei ole helppo, eikä varmoja pisteitä ole jaossa niin Ässät -pelistä pitäisi kyllä kerätä kaikki mahdollinen mukaan. Sen jälkeen on tulossa aika isoja jengejä vastaan. TPS vieraissa ja Tappara & Kärpät kotona ja JYP vieraissa. Yleisöä luulisi tulevan paikalle mukavasti, mutta tuloksellisesti voi tulla lunta tupaan ja pahasti. Ei nyt manata kuitenkaan etukäteen.. :)
 
Viimeksi muokattu:

MurhaaMenoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
Joku lajin taktisesta puolesta enemmän tietävä voisi kertoa, miksi KooKoon alivoimakuvio näytti aikalailla joltain hyvin kapealta salmiakilta? Välillä näytti omaan silmään siltä, että laidasta pääsee todella lähelle maalia ilman, että puolustaja tulee vastaan. Oliko tarkoitus pelata näin, eikö kuvio ole vielä hallussa, oliko maalilla niin paljon äijää, että sinne oli pakko jäädä molempien puolustajien, vai mitäs?

Tämä alivoimakuvio on a´la Petri Mattila. Siis alivoimanelikko pysyy varsin pienenä kun vastustajalla on kiekko selvästi hallussa. Kärkimies pyrkii peittämään laukauksia mahdollisuuksien mukaan, mutta ei saa juosta kohti viivaa. Vastustajan annetaan pyörittää kuviota kunhan kiekko pysyy kaukalon laitojen tuntumassa. Tarkoituksena on peittää ja tukkia paras sota-alue niin että siellä ei ole vastustajalle tilaa, sen läpi on lähes mahdotonta syöttää eikä sinne pääse tunkeutumaan kiekon kanssa.

Tätähän KooKoo pelasi jo viime vuonna. Pieni tiivis neilkko, josta riistoihin saa lähteä vain selvän irtopalan pomppiessa jossakin. Muutamassa pelissä tämä ns. kärkimies on lähtenyt rynnimään tai haistelemaan riistoa, kun kiekko on siniviivan tuntumassa vastustajalla tai sitten lähellä siniviivaa laidassa ja kuvio on hajonnut.

Mielestäni Mattila pyrkii pakottamaan vastustajan laukomaan melko kaukaa joko siniviivasta tai B-pisteiden ulkokaarelta. Ja vastustajan annetaan pyörittää peliä ja tämä saattaa näyttäytyä katsojalle todella vaarallisena, mutta kun alivoimanelikko ei juokse kiekon perässä niin annetaan pyörittää.

Tämä analyysini saattaa olla täyttä puppua eikä Mattila ole tätä minulle kertonut. Tämä perustuu ihan omiin havaintoihin ja arvailuihin.
 
Mattila on antanut Alikoskella vapaalipun kakkosketjuun. Täytyy toivoa, että jostain kehiteltäisiin vaihtoehto tuohon Alikosken paikalle. Ei vaan voi kakkosketjussa olla noin heikkoa pelaajaa kiekollisesti.
 

Jaded

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Puhvelit ja KPL
Mielestäni Malinen ja Guttig alkaa löytämään toisensa. Enää tarvitaan vain se palanen toiseen laitaan. Alikoski/Hyvärinen se ei ole. Tietysti jos kaverit on ketjussa siinä roolissa jossa Huhtanen on Rajalan kentässä, eli tekee tilaa Juusolle ja Teemulle sekä ajelee suunnilleen kaikkea mikä liikkuu. Mutta olen sitä mieltä mieltä,että Guttig-Malinen- "X"/Peltonen/Koivisto . No ei kyllä välttämättä Koivistoa,mutta voishan siinä Peltosta kokeilla.
Kaikesta päätellen Fredi on se joka pelaa huomenna lauantaina Turussa.
 

Finnhopper

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Mielestäni Malinen ja Guttig alkaa löytämään toisensa. Enää tarvitaan vain se palanen toiseen laitaan. Alikoski/Hyvärinen se ei ole. Tietysti jos kaverit on ketjussa siinä roolissa jossa Huhtanen on Rajalan kentässä, eli tekee tilaa Juusolle ja Teemulle sekä ajelee suunnilleen kaikkea mikä liikkuu. Mutta olen sitä mieltä mieltä,että Guttig-Malinen- "X"/Peltonen/Koivisto . No ei kyllä välttämättä Koivistoa,mutta voishan siinä Peltosta kokeilla.
Kaikesta päätellen Fredi on se joka pelaa huomenna lauantaina Turussa.
Omasta mielestä(tosin vain HPK pelin perusteella) niin vähän kujalla tuntui olevan Guttig myös ja vähän myöhässä tilanteissa. Tiiä sitten loksahtaisko Guttigillakin kohdalleen jos siihen löytyisi joku tuotteliaampi kuin Alikoski 3. pyöräksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös