Yleisurheilun MM-kisat Pekingissä

  • 43 394
  • 304

aatelisode

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Skellefteå, Capitals, Erik Karlsson
Veikataan näin, että kultaa ottaa Vesely tuloksella 86,80m. Yego nappaa hopeaa 86,49m ja Ruuskaselle MM-mitalitili auki pronssilla tuloksella 86,12m. Egyptin jätti on neljäs ja Pitkämäki viides heittäen 85,11m.

Tämä jättäisi kyllä jonkinlaisen paskan maun suuhun. Edelleenkin pystyn muistamaan Pekingin olympialaisista kun Latvian Kovals tuli viimeisellään ja heitti monta metriä oman ennätyksensä päälle jättäen Pitkämäen kolmanneksi ja Järvenpään neljänneksi, syletti kyllä huolella... Toivottavasti nyt suomalaisilla onnistuu heti alusta asti pönkkä kohdalleen ja keihäs asentoon, ettei nyt ainakaan tarvitsisi jännittää mitään kolmelle viimeiselle kierrokselle pääsyä vielä erikseen.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Tämä jättäisi kyllä jonkinlaisen paskan maun suuhun...

Olisi ylipäätään aikamoinen antikliimaksi, että kun vihdoin keihään taso on noussut kolkuttelemaan vuosituhannen vaihteen kulta-aikoja, niin sitten finaalissa jäätäisiin selvästi alle sen tason, jolla koko kausi on isojakin kisoja voitettu. Ja samalla alle sen tason, jolla vaikkapa mm-kulta ja em-kulta viimeksi irtosivat (87m ja 88m).

Uskon ja toivon kovatasoista kisaa, mielellään ei voittoa alle 88m tuloksella.
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Saksa ottaa keihäässä mitalin tai kaksi. Sellainen on kutina nyt. Suomelle hopea tai pronssi.
 

Byvajet

Jäsen
Pakko myöntää, että meikäläinen ei oikein noiden pikamatkojen ystävä ole. Mitä pitempi pikamatka, sitä parempi, mutta eniten tykkään keskimatkoista, joilla taktiikalla on merkityksensä ja sijoitukset vaihtelevat kisan aikana ja joilla ratkaisu tapahtuu usein vasta loppusuoralla.

Pikamatkoissa myös ärsyttää se, että ihminen eläinlajina on surkea juoksemaan kovaa. Miksi kilpailla sellaisessa, jossa on lajityypillisesti huono? Ihmislajille ominaista on kestävyys. Ihminen kuuluu ymmärtääkseni kaikkein kestävimpien eläinlajien joukkoon.

Sitä paitsi Dibaban olemus juostessa nyt vai on kertakaikkisen kaunis.
 

MAKE #89

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Bolt näytti kyllä ylivoimaiselta 200 metrin alkuerissä. Ehkä joku 120-140 metriä kovaa juoksua, jonka jälkeen vain ylläpidettiin vauhtia ja rullailtiin sinne 20 sekunnin pintaan. On se käsittämätöntä millainen ero tuossakin erässä oli kaikkiin muihin, jotka vetivät täysiä ja jäivät silti metritolkulla. Gatlinin meno on näyttänyt jotenkin väkinäiseltä Boltiin verrattuna. 200 metrilläkin näytti siltä, että yritti tulla mukamas rennosti, mutta joutuikin välillä "runttaamaan" ettei vauhti lopu kesken. Tuollainen varmasti kuluttaa enemmän kuin Boltin nopea kiihdytys ja pitkä rullailu. Tällä hetkellä en usko Gatlinista olevan vastusta Boltille kakkosellakaan, vaan veikkaan suht selvää voitto Boltille.

Satasellakin näytti vähän siltä, että Gatlin tavallaan jäätyi siihen Boltin rinnalle. Jotenkin kankean oloista oli Gatlinin meno. Puhdas juoksu olisi silti voinut tuoda kultaa, mutta juoksuhan alkoi hajota ja mennä yli n. 15 metriä ennen maalia, mikä varmasti söi sadasosia ajasta. Hyvin erikoinen tekniikkavirhe noinkin kokeneelta sprintteriltä. Henkinen kantti ei vain tainnut kestää kun Bolt olikin odotettua varmemmassa kunnossa.
 
Pikamatkoissa myös ärsyttää se, että ihminen eläinlajina on surkea juoksemaan kovaa. Miksi kilpailla sellaisessa, jossa on lajityypillisesti huono? Ihmislajille ominaista on kestävyys. Ihminen kuuluu ymmärtääkseni kaikkein kestävimpien eläinlajien joukkoon.
Kävisit radan varressa katsomassa, niin voisit olla eri mieltä siitä, onko ihminen nopea vai ei. Televisiossa ne ei näytä niin nopeilta.
Jotain kertoo sekin, kun parhaassa vauhdissa niillä menee 10 metriä alle sekunnissa, jopa 0,81 sekunnissa.

Onhan yleisurheilussa se hieno asia, että siinä todella ollaan ihmiskyvyn äärirajoilla, noissa isoissa kisoissa. Eräätkin osallistujista ovat tehneet maailmanennätyksiä. Ja jokainen toki on omilla äärirajoillaan.
 

RexHex

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Bolt näytti kyllä ylivoimaiselta 200 metrin alkuerissä. Ehkä joku 120-140 metriä kovaa juoksua, jonka jälkeen vain ylläpidettiin vauhtia ja rullailtiin sinne 20 sekunnin pintaan. On se käsittämätöntä millainen ero tuossakin erässä oli kaikkiin muihin, jotka vetivät täysiä ja jäivät silti metritolkulla.

Ehkä vähän väärin sanoa kaikkien jääneen metritolkulla. Aika yhtenä rintamana siellä pari muutakin kaveria Boltin kanssa viivan ylitti. Mutta kyllähän Bolt tosiaan aika hyvissä ajoin jo vauhtia hölläsi. En jaksa itse uskoa, että kenestäkään olisi Usainia haastamaan, jos vain vilppilähdöt vältetään ja pystyssä pysytään.
 

Unkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC
Kävisit radan varressa katsomassa, niin voisit olla eri mieltä siitä, onko ihminen nopea vai ei. Televisiossa ne ei näytä niin nopeilta.
Samaa mieltä. Kävin kesällä piiritason kisoissa, jossa 110 aidat vetäistiin vähän yli 14 sekuntiin. Ja jo tuo oli komeaa katsottavaa, saatikka kun siitä lohkaistaan lähes 1,5 sekuntia pois. Kyllä ihminen näyttää sulavalta eläimeltä aitajuoksussa.
 

steepler

Jäsen
Suosikkijoukkue
chelsea, The Ohio State Buckeyes
Mitä tulee estetekniikkaa niin sitä on kyllä treenattu ja onhan se mennyt eteenpäin alkuvuosista. Tänään Eriksson ei kuitenkaan kaatunut estetekniikkaan vaan ihan vain siihen, että kunto ei riittänyt.

En tiedä onko treenattu vai ei, mutta edelleen esteiden ylityksessä on merkittäviä ongelmia. Varsinkin se vesiesteen alastulo tasajalka on mielestäni erikoinen virhe estejuoksijalla, tai no toki afrikkalaiset naiset tekevät välillä samaa mutta heillä on kapasiteettia juosta toki kovempaa.

Erikssonin ongelma on että hän on käytännössä vauhtijuoksija, eli parhaimmillaan kun juoksee kärjessä yksin tai jäniksen perässä, hän on melkein täysi susi ruuhkajuoksuissa ja vaikka kiri on ihan hyväkin sileällä (esim. aika kovia 1500m juoksuja juossut) niin ei hän oikein sitä pysty käyttämään kun homma sakkaa estetekniikkaan. Jotta voisi arvokisoissa menestyä pitäisi olla niin kovassa kunnossa että juoksee muilta jalat alta (aika mahdotonta ainakin MM-tasolla, eikä EM-tasollakaan kovin todennäköistä). Keskisalo esimerkiksi oli parhaimmillaan juurikin kirikamppailuissa, hyvällä kirillään ja erinomoisella esteiden luvulla ja tekniikalla.

Tätä taustaa vastaan tuntuu aika mahdottomalta että kovin kummallisesti tulisi arvokisoissa pärjäämään, estetekniikkaa voi toki treenata, mutta esim. vesiesteellä hänelle täytyy olla jonkun tason pelkotila joka estää yhden jalan alastulon (en tiedä onko joskus nilkka loukkaantunut näissä tilanteissa vai mistä kyse). Taustalla voi siis olla syitä joita ei välttämättä pelkällä tekniikkatreenillä korjata, esteiden lukutaitoakaan ei ole vältämättä niin helppoa korjata. Puhutaan jo ihan hyvän aikaa ammattilaisena harjoitelleesta urheilijasta jolla samat ongelmat olleet useamman vuoden, eli kuinka todennäköistä että ongelmat korjataan lisätreenillä esim. ihan huipputasolle jolloin ne kääntyisivät vahvuudeksi, en jaksa uskoa että kovin helpolla tapahtuu. Toisaalta ei ole kovin todennäköistä sekään että hän saisi itsensä treenattua niin kovaan juoksukuntoo että ainakaan afrikkalaisilta juoksisi jalat alta arvokisoissa.

En tiedä mikä on se tausta että hän on edes halunnut esteitä lähteä juoksemaan, tuntuu kummallisesta valinnalta, niin kauan kun minä olen hänen juoksujaan nähnyt niin aina on ollut merkittäviä ongelmia nimenomaan esteiden kanssa joten tuntuu vähän erikoiselta että ei ole alunperin valinnut sileitä matkoja. Esimerkiksi vitosella tai kympillä voisi olla myös kova juoksija.
 

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
Joka tapauksessa on kauniimpaa katsoa esim. Sifan Hassanin lentävän kepeää juoksua kuin Gatlinin runttausta vaikka kuinka lujaa menisi.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Eikö tosiaan ole YLEltä tulossa perinteistä striimiä pelkästä keihään finaalista? Taaksepäin on menty ja iso lampaanperse tästä, jos näin tosiaan on.
 

Fordél

Jäsen
En tiedä onko treenattu vai ei, mutta edelleen esteiden ylityksessä on merkittäviä ongelmia. Varsinkin se vesiesteen alastulo tasajalka on mielestäni erikoinen virhe estejuoksijalla, tai no toki afrikkalaiset naiset tekevät välillä samaa mutta heillä on kapasiteettia juosta toki kovempaa.

Eriksson on treenannut viime vuosina erityisesti estetekniikkaa. Ruotissa hänellä on ollut valmentaja, joka on keskittynyt erityisesti tähän osa-alueeseen (+voimaharjoitteluun). Ilman muuta hän antaa edelleen estetekniikan puutteiden takia tasoitusta maailman kärkijuoksijoille. Silti hänellä on ainakin EM-tasolla mahdollisuudet menestyä vaikka kuinka hyvin ja MM-tasollakin tehdä jukkakeskisalomainen ura. Viime kauden kunnolla hän olisi ollut tälläkin kaudella maailmassa TOP15 -tasolla. Nyt rikkonaisen kauden takia vasta TOP50-tasolla.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Jännä finaali keihäässä huomenna tulossa. Yego vaikutti karsinnassa todella kovalta. 1. heitto 84 metrin haminoille ja keihäs tuli vielä ihan surkeassa asennossa alas. Siellä on tosiaan reservissä heittää vielä monta metriä pidemmälle. Taitaa vielä olla melko varma kaveri?

Vesely kestää varmasti myös paineet ja mustina hevosina ovat sitten saksalaiset.

Ruuskaselta voisi odottaa että saa sen yhden heiton lähtemään oikeille korkeuksille ja silloin on keppi kaukana. Tero omien fiiliksien mukaan on myös varmassa n.85m - 86m kunnossa, mutta pidemmälle pitää heittää jos haluaa kultaa. Tuo ei välttämättä riitä edes mitaleille.

No huomenna sen sitten näkee. Komiaa olisi jos molemmat finskit saisi kepin lentämään sinne 88-90 metrin haarukkaan.
 
Viimeksi muokattu:

steepler

Jäsen
Suosikkijoukkue
chelsea, The Ohio State Buckeyes
Silti hänellä on ainakin EM-tasolla mahdollisuudet menestyä vaikka kuinka hyvin ja MM-tasollakin tehdä jukkakeskisalomainen ura. Viime kauden kunnolla hän olisi ollut tälläkin kaudella maailmassa TOP15 -tasolla. Nyt rikkonaisen kauden takia vasta TOP50-tasolla.

En usko että tulee arvokisoissa menestymisen suhteen tekemään vastaavaa uraa minkä Keskisalo teki, mutta sen toki aika näyttää. Aikaa sinänsä ei mielestäni niin tarkasti katsoa, vaikka hänellä olisikin juostu sellainen top10 aika niin kisoissa sijan juokseminen on ihan eri asia koska ruuhkajuoksuissa hänen juoksunsa sulaa pahasti. Pitäisi käydä hirveä munkki että joku lähtisi hänelle juuri sopivaa vauhtiajuoksua vetämään, tai sitten pitäisi itse vetää, mutta se vaatii toki kovaa kuntoa.
 

VilleLeino

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Barca&Pep, Argentiina, Canada
Eikö tämän Lehtimäen pitänyt olla joku "maailman paras asiantuntija"? Pikajuoksussa mies on ainakin ollut ihan pihalla. Aivan käsittämättömästi piti ennen 200m alkueräjuoksuja Gatlinia ennakkosuosikkina. Bolt voitti Gatlinin jo satasella, joten 200 metrin voitto pitäisi olla selviö. 200:lla lähdön merkitys pienenee ja Boltin parempi matkanopeus siivittää miehen voittoon.
Lehtimäen analyysi 100 metrin finaalistakin oli täysin väärä. Gatlin ei todellakaan hävinnyt mestaruutta lopussa, vaan lähdössä. Se on kylmä fakta, että maksiminopeudessa Bolt on Gatlinia kovempi, joten voittaaksen Gatlin olisi tarvinnut hyvän lähdön. Nyt Gatlin kuitenkin otti omaan tasoonsa heikon lähdön, jolloin hän ei päässyt karkuun Boltilta, jolloin eväät oli syöty. Oman normitason lähdöllä Gatlin olisi voittanut.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Itse en yllättynyt laisinkaan siitä, että Eriksson ei mennyt tällä kertaa finaaliin.

En minäkään, sen tiesi jo etukäteen.

Urheilusanomien Peking-extrassa Eriksson uhosi, että on kovassa nousukunnossa perustellen sitä sileiden matkoilla, joita juoksi hyvin ennen kisoja. Tästä huolimatta mulla ei ollut juuri mitään luottoa Erikssoniin alkuerässä ja homma oli pelattu itseasiassa jo aika varhain. Jos kunto on kerran niin kova, niin kyllä sen näkyäkin pitäisi tai sitten kannattaisi olla hiljaa. Sandra Eriksson on mun papereissa niin kauan kansallisen tason kärkijuoksija niin kauan, kunnes saa noilla kansainvälisillä kentillä jotain venymistäkin aikaan Söderbergin tyyliin tai urheilisi edes tasollaan. Eriksson osaa juosta kaikenmaailman eliittikisoissa soolona kovia aikoja paineitta, mutta heti kun siirrytään kovavauhtisiin ryhmäjuoksuihin, niin Eriksson on kusessa kehnon estetekniikkansa kanssa.

Sama koskee vähän Jarkko Kinnustakin eli mitaleista puhutaan lähestulkoon aina ennen arvokisoja, mutta puheet pöljistä päivistä ovat liioiteltuja siltikin.
 
Lehtimäen analyysi 100 metrin finaalistakin oli täysin väärä. Gatlin ei todellakaan hävinnyt mestaruutta lopussa, vaan lähdössä. Se on kylmä fakta, että maksiminopeudessa Bolt on Gatlinia kovempi, joten voittaaksen Gatlin olisi tarvinnut hyvän lähdön. Nyt Gatlin kuitenkin otti omaan tasoonsa heikon lähdön, jolloin hän ei päässyt karkuun Boltilta, jolloin eväät oli syöty. Oman normitason lähdöllä Gatlin olisi voittanut.
Eikös se ole melkein sama, että olisiko Gatlinin pitänyt saada parempi lähtö vai pitää paketti kasassa loppuun asti. Molemmilla tavoilla olisi varmaan voittanut. Ja ei sitä lähtöä kukaan muu ole huonoksi sanonut, ennemminkin keskinkertainen häneen omaan tasoonsa nähden.
Mutta siis olihan se nyt ihme sulaminen siinä lopussa, juoksu alkoi kiertyä liikaa eteenpäin melkein samalla tavalla kuin joskus tapahtuu kun maalilinja on ylitetty ja viivalle kurotettu.

Jotenkin jähmeä oloista oli Gatlinin meno 200m alkuerissä, vaikka toisaalta hän on ihan ennätyskunnossa ainakin 100 metrin perusteella.

Keskiviikkona sitten kaksi mitalia keihäästä, vai miten se oli. Karsinnan voi aika lailla unohtaa. Ei toledot, arait ja hoffmannit ja abdelrahmanit mitaleille yllä, vaan ne suosikit ratkoo mitalit.
Iso kysymys on, käykö jollekin noista viidestä suosikista silleen ettei saa riittävää onnistumista kolmen ensimmäisen kierroksen aikana, ja kisa loppuu siihen? voisiko niin käydä Ruuskaselle tai Pitkämäelle?
Tulee kyllä jännittävä kilpailu. Jotenkin aavistelen, että siellä tuulettomissa oloissa voimaheittäjä Yego on aika vahvoilla. Samoin on sellainen mielikuva, että Vesely osaa liruttaa keihään sulavasti pitkälle olosuhteista riippumatta, ja hän on myös aika varma kilpailija.
Suomi-pojat tarvitsee enemmän yrityksiä ja 78-79 metrin heitot on arkipäivää heille, mutta kunhan onnistuvat niin potkua on lingota keihäs sinne minne pitääkin.
 
Urheilusanomien Peking-extrassa Eriksson uhosi, että on kovassa nousukunnossa perustellen sitä sileiden matkoilla, joita juoksi hyvin ennen kisoja. Tästä huolimatta mulla ei ollut juuri mitään luottoa Erikssoniin alkuerässä ja homma oli pelattu itseasiassa jo aika varhain. Jos kunto on kerran niin kova, niin kyllä sen näkyäkin pitäisi tai sitten kannattaisi olla hiljaa. Sandra Eriksson on mun papereissa niin kauan kansallisen tason kärkijuoksija niin kauan, kunnes saa noilla kansainvälisillä kentillä jotain venymistäkin aikaan Söderbergin tyyliin tai urheilisi edes tasollaan. Eriksson osaa juosta kaikenmaailman eliittikisoissa soolona kovia aikoja paineitta, mutta heti kun siirrytään kovavauhtisiin ryhmäjuoksuihin, niin Eriksson on kusessa kehnon estetekniikkansa kanssa.
Ei kai kukaan yllättynyt, kun Eriksson ei päässyt finaaliin? Ei käynyt edes mielessä, mutta toki sitä toivoin ja se olisi ollut mukava yllätys.
MM-kisat ja olympiakisat on niin eri asia kuin EM-taso, missä hän onkin korkealla.

Eikä sekään haittaa minua, jos Eriksson on ennätyskunnossa. Sanoihan hänen valmentajansakin Kalevan kisoissa, että harjoituksissa on nähty aikoja kuin ei ennen. Tässä varmaan pätee se sanonta, että olet juuri niin hyvä kuin viime pelisi/kilpailusi. Hänen ennätyksensä on 9,24 ja jos on paremmassa kunnossa kuin ennen niin entä jos Suomen ennätys parantuu vielä tänä syksynä? Tai ensi vuonna alle 9.20 ja olympialaiset. Sielläkin taas odottaa 30 astetta lämmintä ja 18 juoksijan alkuerä.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
En tiedä miten tarkasti @Fordél tietää näistä Erikssonin esteenylitys-harjoituksista, mutta mielestäni ei kyllä kovin tehokasta ole ollut, kun vuosien jälkeenkin hyppää vesiesteen pohjalle tasajalkaa ja kaikki vauhti lähtee. Etenkin päätöskierroksilla aivan karmean näköistä.

Voi muuten olla, kuten joku ylempänä totesi, että hänellä on joku pelkotila tuon esteen suhteen ja siksi kehittyminen on mahdotonta.
 

Unkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC
Tänään nähtiin, että pituushyppy on vaikea laji. Ja myös kaksi taktista kömmähdystä, naisten 1500 ja miesten 800 m:n juoksuissa. Toisaalta voittajat noissa juoksuissa tiesivät mitä tekivät, ja voidaan sanoa että veivät pahimpia uhkaajia kuin pässiä narussa. Hieno kisa oli myös miesten 400 aitajuoksu. Mahtavia kisoja nämä arvokisat, penkkiurheilijakin joutuu tekemään lähes uskomattomia suorituksia töissä päästäkseen seuraamaan kisoja. Itse olen onnistunut tähän asti lähes pronssimitalin arvoisesti. Huomiseksikin on suunnitelma valmiina (tänään pakersin normaalista poiketen klo 18-21 välillä). Joustavuus työpaikoilla on tätä päivää! Vittuun SAK!
 

Fordél

Jäsen
En tiedä miten tarkasti @Fordél tietää näistä Erikssonin esteenylitys-harjoituksista, mutta mielestäni ei kyllä kovin tehokasta ole ollut, kun vuosien jälkeenkin hyppää vesiesteen pohjalle tasajalkaa ja kaikki vauhti lähtee. Etenkin päätöskierroksilla aivan karmean näköistä.

En valitettavasti tiedä niistä sen enempää kuin, että viime vuosina asiaan on panostettu Ruotsissa. Ja kannattaa muistaa, että vesieste on vain yksi este kierroksen aikana. Toki sen ylityksessä ei ole tapahtunut vaadittavaa kehitystä. Eriksson tulee edelleen tasajalkaa alas, minkä vuoksi vauhti pysähtyy, juoksuryhmi rikkoontuu ja energiaa kuluu. Pekingissäkin joka kerta vesiesteellä metrin parin etumatka kuihtui ja takaa tultiin ohi. Sen sijaan muilla esteillä mielestäni ylitystekniikka on parantanut vuosien varrella. Ennen hän meni enemmän jalat sivuttain yli, kun nyt jalat ovat suoremmassa juoksulinjan mukaisesti. Niilläkin tulee edelleen liikaa sipsutusta, joten esteiden lukemisessa on vielä paljon kehitettävää.
 

Van Taimeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Venäjän yleisurheilun romahdus (lue:puhdistus) on ollut melkomoista. Nyt kun takana on 18/47 lajia, on Venäjän mitalisaldo vasta 0-1-0. Kuitenkin koti-MM-kisoissa 2 vuotta sitten voittivat mitalitaulukon 7-4-6 -sarjalla, ja 4 vuotta sitten saldo oli 9-4-6. Huomisessa viidessä finaalissakin on mukana vain 1 venäläinen, Sidorova naisten seipäässä.

Kolmissa viime MM-kisoissa Venäjä on voittanut 20 kultamitalia. Näistä 12 kultaa on voittanut jossain vaiheessa uraansa kärähtänyt urheilija, joko ennen tai jälkeen maailmanmestaruuden. Lisäksi kahta muuta MM-kultamitalistia on "vahvasti epäilty" dopingista (Cheginin tallin kävelijä Aleksandr Ivanov ja 800 metrin juoksija Mariya Savinova).
 

M@rko77

Jäsen
Suosikkijoukkue
LFC, FC Lahti ja Pelicans
Eikö tosiaan ole YLEltä tulossa perinteistä striimiä pelkästä keihään finaalista? Taaksepäin on menty ja iso lampaanperse tästä, jos näin tosiaan on.

Miksi pitäisi olla, koska valtaosaa kiinnostaa vain suomalaisheitot ja ne toki näytetään. Töissäkävijöille ikävää, että finaali käydään iltapäivällä.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Miksi pitäisi olla, koska valtaosaa kiinnostaa vain suomalaisheitot ja ne toki näytetään. Töissäkävijöille ikävää, että finaali käydään iltapäivällä.

Viime kisoissa on vähintään keihäskisan voinut seurata siitä keihäspaikan omasta striimistä. Lontoon olympialaisissa striimiä oli tarjolla jokaisesta mahdollisesta lajista. Ihmettelen vaan sitä, että miksi asian suhteen on otettu pakkia.

Mielestäni muuten aliarvioit suomalaisten kiinnostuksen nähdä muidenkin heittoja ja ennen kaikkea suorana lähetyksenä, eikä siten, että selostajat "näyttelevät" studiossa yllättynyttä selostaessaan jälkilähetystä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös