JYP 2014–2015 – lisäaskel kiekollisempaan pelitapaan?

  • 277 100
  • 873

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Ikosen laittaisin Akatemiaan hakemaan itseluottamusta ja maalintekoa harjoittelemaan. Viime kauden näytöillä ei mitään käyttöä liigassa. Jos tekee Akatemiassa 10 maalia puoleen vuoteen, voidaan ottaa kokeilemaan ylös.

Tämän hetken rosteria katsellessa JYPin menestyksen kannalta olennaista on se että ne pelaajat joilla on potentiaalia nakutella pisteitä, saadaan pelaamaan huipputasolla. Näitä pelaajia joiden pitäisi ottaa se seuraava askel, ovat ensisijaisesti juuri Nenonen sekä Ikonen. Heille pitää antaa paikka kärkiketjuissa sekä ylivoimissa, ei mitään Akatemia-kyykytyksiä.

Tämä sentteri vai laituri debaatti on varmasti ollut pöydällä Holen ja Virtasen kanssa eikä tähän ole yksinkertaista ratkaisua.

Ei ole ei. Laituriosasto huutaa kuitenkin enemmän sitä ykköstykkiä, koska ykkössentterin paikalle on jo aivan riittävä palanen ja kakkossentterin tasoisia pelaajia lienee markkinoilla enemmän.

Seppänen lupasi Keskisuomalaisessa että JYP kamppailee mestaruudesta joka kausi. Odotan että mies seisoo sanojensa takana ja joukkueeseen ilmestyy vielä vähintään se ykköskorin laituri sekä ykkösketjun kiekollinen puolustaja. Vähintään.
 

Seventeen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ei ole läppää, vaan minun henkilökohtainen mielipide. Ei tuolla ole varaa tuollaisten pelaajien pyöriä rosterissa ja ykkösylivoimassa joilla ei ole mitään annettavaa, tai ainakaan viime kaudella ei ollut mitään annettavaa, päin vastoin vei muiden omien junioreiden peliaikaa esim. ylivoimasta. Jos tuollaisia pelaajia tänne hommataan niiden täytyy olla oikeasti vahvistuksia eikä jonkun oman juniorin peliajan viejiä. Kyllä tuollaisen ukon pitäminen rosterissa nakertaa muidenkin pelaajien motivaatiota kun yksi kääpiö saa pyöriä lähes koko ajan ylivoimassa ilman ainuttakaan maalia.

Kaveri on menettänyt lähes kaiken mitä on ollut jo huulilla ja sitten joutuu lähtemään omasta kotiseurastaan ja kauheat odotukset päällä viime aikojen huippu joukkueeseen. Kaveri ei saa maalin maalia runkosarjassa vaikka sai paikkoja. Samalla joukkue alisuorittaa muutenkin ja puhutaan että hänen tilaltaan raivataan pelaajia pois rosterista. (Abid, sattumalta samalla pelinumerolla. Noinkohan Ikonen saa 16 takaisin) Itse en vaan näe mitään miksi tässä homma alkaisi rullaamaan. Tätä kaikkea sotkee se että vanhan JYPin tyyli ei sovi Ikoselle eikä tuntunut sopivan tämä viime(väli)kauden mallikaan. Ikosta pitäisi peluuttaa niinkuin hän itsekin haluaa. Kärkkyvänä hyökkäyspään uhkana, jossa hän pääseen karkaamaan ja haastamaan vastustajan pakkeja nopealla luistelulla. Vanhan Peter Tonin tyyliin. Näkyikö tästä merkkejä JYPissä? Ei näkynyt, eikä ole näköpiirissäkään. Toivottavasti olen väärässä ja lupaan juosta Marathonin Ikosen pelipaita päällä ensi kesänä jos hän runkosarjassa yli 10 maalia onnistuu tekemään.
 

marras

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Toivottavasti olen väärässä ja lupaan juosta Marathonin Ikosen pelipaita päällä ensi kesänä jos hän runkosarjassa yli 10 maalia onnistuu tekemään.

Otetaas tämä talteen. Minun mielestäni 10 maalia ei pitäisi olla Ikoselle mikään ongelma jos vaan saa ehjän kesän alleen eikä joudu mielivaltaisesti koirankoppiin.

Kyllähän se ykköskorin laituri pitäisi olla ykkösprio hankinnoissa. Sitten kakkossentteri ja pakkiosastolle leveyttä.
 

Lord Maza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oli.
Tämän hetken rosteria katsellessa JYPin menestyksen kannalta olennaista on se että ne pelaajat joilla on potentiaalia nakutella pisteitä, saadaan pelaamaan huipputasolla. Näitä pelaajia joiden pitäisi ottaa se seuraava askel, ovat ensisijaisesti juuri Nenonen sekä Ikonen.

Itse sorruin dissaamaan Ikosta aika rankastikin viime kaudella, välillä syystäkin.. Mutta jollain perverssillä tavalla haluaisin nähdä Ikosen ja Nenosen pelaamassa samassa kentässä, miksei ylivoimaakin. Ehkä se ei toimisi sitten yhtään, tai sitten toimisi..
Jotenkin on vaan semmonen tunne, että siinä ois mahdollisesti tuleva tutkapari. Molemmille pojille onnistumisia heti kauden alusta ja mitä tahansa voi tapahtua.
Saattaapa joku sivullekirjoittanut juosta sen maratoonin.. :D
 

Seppochu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jeff Foss
Kyllä (2.)sentterin hankkimisen pitäisi olla itsestäänselvyys. Viime kaudella oli jo erittäin kapea sentteririnki, ja sitten jouduttiin peluuttamaan kahta ensisijaista laituria keskushyökkääjän paikalla kauden loppupuolella. Kauteen ei voi lähteä asenteella "voidaan mennä, mutta toivottavasti kukaan ei loukkaannu", vaan pitää olla sitten ihan oikeaa särkymävaraa, joka myös riittää taistelemaan voitoista.

1 laituri&pakki olisi myös kova sana, mutta minusta ei yhtä tärkeitä kuin sentteri.

Löfman - Perrin - Tuppurainen
Nenonen - Lahti/X - Ikonen
Salmio - Lahti/X - Poukkula
Pihlman - Nättinen/Myttynen - Jaatinen

Luoma - Hietanen
Kalteva - Näkyvä
Viitanen - Auvinen/Salonen/Kemiläinen

Ikonen tuossa roolissa tietty pelottaa eniten, mutta potentiaalia on ihan kevyesti yli 10 maaliin. Hubacekin mahdollinen jatkosopimus olisi oikein tervetullut. Puolustuksessa kiekollinen vastuu saattaa jakautua melko rajatuille hartioille, mutta tilanne näyttää kuitenkin "kestettävältä".
 

Markiisi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Nyt on jo lätkästä tarpeeksi paljon taukoa, että voi taas vähän rehellisimmillä silmillä tarkastella JYPin ensikautta, eikä katkera kauden päätös paina mieltä enää niin paljoa (niin varmaan, vieläkin vituttaa).

Virtasen näytönpaikka, sehän tässä nyt on kyseessä. Ensikaudella olisi taas pärjättävä hyvin ja tällä kertaa painaa niskassa myös taloudelliset uhkakuvat, entä jos kaudesta tuleekin pannukakku? Yleisö pitäisi saada takaisin halliin ja joukkue hinattua jälleen kerran suoraan playoffeihin, myös CHL:ssä menestyminen olisi suotavaa. Tällä kertaa haaste onkin hiukan kovempi, sillä joukkue on heikentynyt viimekaudesta ja muutamaa vahvistusta odotellaan edelleen. Nämä vahvistukset tulevat mitä ilmeisemmin olemaan taas vähän enemän tyyliä "Holen löytö" ja luultavasti ovat tuntemattomampia nimiä suurelle yleisölle. Tämä päätelmä ihan vapaina olevia nimiä ja joukkueen tarpeita tarkastellessa.

Sentterin tarve on mielestäni selkeämpi kuin laiturin, Lahti/Perrin kärkikaksikko oli aivan liian epätasainen pisteiden tuotannossa päättyneellä kaudella. Löfman taas voisi toki siirtyä keskelle, mutta itse näen hänen ja Perrinin välillä paljon potentiaalia, joka välillä tulikin hyvin esille ja ratkaisi meille tärkeitä pelejä aiemmin keväällä. Hyökkäys voisi olla tämän tyylinen:

Löfman - Perrin - Tuppurainen
Nenonen - X - Ikonen
Salmio - Lahti - Jaatinen
Pihlman - Myttynen/Nättinen/Antonen - Hännikäinen

Poukkula ja Jaatinen ovat mielestäni suunnilleen samalla viivalla, itse kuitenkin olen hieman enemmän kallellani Jaatisen suuntaan kun pelipaikkoja ensimmäisiin peleihin jaetaan. Jaatinen on todella monipuolinen kaveri ja näkisin soveltuvan paljon paremmin Lahdelle laituriksi kuin Poukkulan. Jaatista olen joskus kehunut köyhän miehen Louhivaaraksi, miehillä on samanlainen pelityyli. Miinuksena myös sama homma, eli varmojen paikkojen tuhlailu. Hubacekin tilanne on muuten mielenkiintoinen, ilmoitusta miehen poistumisesta ei ole kuulunut ja kyllähän mies tuonne vielä menisi myös, onkohan neuvottelut käynnissä? Nenoselta ja Pileltä kaivataan tasonnostoa ja X:n pitää olla onnistunut haku. Sitten tulee jo ihan jees hyökkäyskin meille.

Puolustuksessa vituttaa Luoman suora soppari tälle kaudelle, paljon mieluummin näkisin miehen paikalla Välivaaran jatkavan, mutta ei voi mitään. Kapea on materiaali ja kyllähän tänne on ainakin yhden kovan vahvistuksen tultava, vai mitä Kari? Lisäksi loukkaantumisriski on melko suuri, varsinkin Viitanen ja Kalteva ovat tällä osastolla vähän liikaa kunnostautuneet viime kausilla. Toiveissa onkin terve kausi puolustajille. Hietasen otteet jo jännittää positiivisessa mielessä, loistava viime kausi ja toivottavasti taso vaan jatkaa nousuaan. Näkyvän otteet taas jännittää taas ihan eri syistä, jatkuuko tason lasku? Kalteva/Näkyvä/Luoma osastolta kaivataan tasonnostoa ja jälleen kerran, mr. X, olethan tasoa "helvetin kova". Puolustuksesta tämmöinen:

X - Hietanen
Kalteva - Näkyvä
Viitanen - Luoma
Auvinen/Salonen/Kemiläinen

Maalivahtiosasto on kunnossa. Tarkilta odotetaan edelleen tasaisen varmaa peliä. Paras tilannehan olisi se, että toinen akselilta Saikkonen/Rajaniemi pelaisi itselleen ykkösvahdin paikan ja meillekin tapahtuisi niin sanotusti "Karhuset".

Harmittaa, ettei ensikaudella ehdi niin paljoa käydä katselemassa pelejä Hippoksella, kun pitää tampereelle muuttaa. Lupaan kuitenki pelipaidan ostaa kun ensimmäiseen kotipeliin pääsen, ihan vain hyvää asiaa tukeakseni. Tässäpä tätä, nyt grillaamaan. The stage is yours, mr. Virtanen.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Myttynen vietellyt viimeisinä lähipäivinä läksiäisiään JYPistä. Siellä on monnia ja pessiä ollut matsibaarissa mukana kuvioissa. Eli Matias Myttynen ei jatka JYPissä ja tämän verran luotettava juuri äsken kuultuun puheluun sisäpiiristä.

Eli ketäs meillä on?

Perrin
Lahti
Nättinen
X

Noinko sitä hyvää ja laadukasta pohjaa rakennetaan?

Edit. Huban kolmen vuoden jatkoista ollut jotain mölinää ilmoilla myös.
 

ToBey

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Jyväskylä
Myttynen vietellyt viimeisinä lähipäivinä läksiäisiään JYPistä. Siellä on monnia ja pessiä ollut matsibaarissa mukana kuvioissa. Eli Matias Myttynen ei jatka JYPissä ja tämän verran luotettava juuri äsken kuultuun puheluun sisäpiiristä.

Näin olen kuullut minäkin. Kohta lyhyempi luetella listalta ne pelaajat ketkä ovat jääneet kuin ne jotka ovat lähteneet. Enpähän muista milloin viimeksi olisi ovet käynyt näin tiuhaan.. ja nimenomaan ulospäin, eikä ketään tullut tilalle vielä tässäkään vaiheessa. Vähän alkaa mietityttämään, että onko siellä sittenkään organisaation sisällä kaikki ihan kunnossa kun ovet ovat käyneet niin tiuhaan ulospäin. Tätä menoa Jarkko Immonenkin nähdään varmaan Kärppien paidassa, kun Jyväskylässä vedetään koko yhteishenki pöntöstä alas.
 

-FNM-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ossi Louhivaara teki JYPiin pitkän jatkosopimuksen, joka sisälsi option pelata myös ulkomailla. Tämän lisäksi ovat poistuneet Jonne Virtanen, Yohann Auvitu, Jyrki Välivaara ja ehkä Matias Myttynen. Kaikki kunnia näille kaikille, mutta ei heistä kukaan nyt mikään ihan hirveä menetys ole. Toki tilalle ei ole tullut uusia pelaajia, vielä. Nyt eletään kesäkuun alkupuolta, ei vielä joukkue voi ollakaan lukossa tässä markkinatilanteessa. Ei sieltä muiltakaan joukkueilta ole liiaksi tullut vahvistettuja huippuhankintoja. Toki muutan mieltäni, jos seuraavaan kuukauteen ei tuutisia JYPiltä tule.

E. Louhivaara toki iso menetys, mutta hän on tulossa takaisin.
 

Schröder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Augsburger Panther, Torpedo Nizhny Novgorod, JYP
Eli ketäs meillä on?
Onhan meillä sentään Nättisiä oikein kaksi kertaa, ja lisäksi Antonen.... Toki kyllähän näitä laitureitakin on peluutettu keskellä Löpö, Ikonen, Huba etc... Surullinen on kyllä tuo sentteriosastomme, todella surullinen. Puuttuu sekä kärkiosaamista että leveyttä. Myttysen lähteminen on ollut tiedossa varmaan suurimmalla osalla pitkään, mutta kyllä tänään on vietetty Mytyn läksiäisiä, milloinkohan seuraavan seuran nimi julkistetaan?
 

Janders

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ossi Louhivaara teki JYPiin pitkän jatkosopimuksen, joka sisälsi option pelata myös ulkomailla. Tämän lisäksi ovat poistuneet Jonne Virtanen, Yohann Auvitu, Jyrki Välivaara ja ehkä Matias Myttynen. Kaikki kunnia näille kaikille, mutta ei heistä kukaan nyt mikään ihan hirveä menetys ole. Toki tilalle ei ole tullut uusia pelaajia, vielä. Nyt eletään kesäkuun alkupuolta, ei vielä joukkue voi ollakaan lukossa tässä markkinatilanteessa. Ei sieltä muiltakaan joukkueilta ole liiaksi tullut vahvistettuja huippuhankintoja. Toki muutan mieltäni, jos seuraavaan kuukauteen ei tuutisia JYPiltä tule.

E. Louhivaara toki iso menetys, mutta hän on tulossa takaisin.

Oli tulossa takaisin tahi ei, ei hän kuitenkaan ensi kaudella JYPissä pelaa. Lisäksi menetettiin joku jämäjulli, jotta tuli toissa kaudella paljonkin haukuttua. Kaksi top-6 laituria siis menetettiin. Saapahan Nenonen ainakin lisää vastuuta. En oikein usko, että ennen kauden alkua saadaan mitään ykköskorin vahvistuksia mukaan. Todennäköisempää on että pari potentiaalista syvyyspelaajaa liittyy jengiin.

Myttyselle onnea muissa seuroissa, toivottavasti saa enemmän jääaikaa jossain muualla. Turha jäädä Virtasen koirankoppiin ihmettelemään.
 

snake70

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Eikös JYP tehnyt Seppäsen mukaan miehekkään "miljoona" tappiot varmasti ainakin satojen tuhansien. Niin pakkohan sitä jotenkin on kuluja tasailla jonkin aikaa. Mikä ei voi olla näkymättä tulevan kauden joukkueessa. Urheilu on täynnä ylä ja alamäkiä, Nyt on jypin vuoro mennä alas ja lujaa. tai ehkä lähemmäksi niitä realiteettejä mitä tuolla taloudellisella kapasiteetilla pystyy tekemään.
Mitalit saa unohtaa joksikin aikaa, toivoa parasta että ei pohjamutiin vajoa. sijat 6-10 voisi olla realistinen tavoite. mutta sekään ei mikään selviö ole. Nimittäin tekee ne muutkin töitä.
 

Lord Maza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oli.
Kiekollisempi pelitapa - Millä miehillä?

Meillä on tällä hetkellä 3 sentteriä + akatemian äijät.. Ossin menetys pitäis korvata, sentteriäkin tarvitaan.
Entäpä huhuilut ns ykköskorin pakista?
Pelimäärä ensi kaudellakin tulee olemaan aika korkea edustuksen miehillä, ellei sitten laiteta CHL-matseihin junnuja.
Pari viikkoa sitten miehistöä tutkaillessa tämä näytti hetken ihan hyvältä, mutta nyt taas kun tuli tietoon tämä Myttysen lähtö, niin huonot fibat joukkueen suhteen nostaa taas päätään.
Ei siinä mitään, että eihän nämä lähteneet nyt ole mitään jarkkoimmosia ja samivatasia, mutta kun tilalle ei tule ketään, niin ei se ihan oikein nyt vaan mene.
Hännikäisen tulo yksin ei nyt ihan ensimmäisenä tunnu siltä, että joukkueen pelityyliä ollaan viemässä kiekollisempaan suuntaan.

Ei ole luottoa, mutta kai sitä odottaa pientä ihmettä, kuin sillon reilu 30 vuotta sitten joulua.. Jos sieltä vaikka jotain hyvää tulisi.. Ei vaan meinaa enää se lapsenusko riittää.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Meillä on tällä hetkellä 3 sentteriä + akatemian äijät.. Ossin menetys pitäis korvata, sentteriäkin tarvitaan.
Entäpä huhuilut ns ykköskorin pakista?
Pelimäärä ensi kaudellakin tulee olemaan aika korkea edustuksen miehillä, ellei sitten laiteta CHL-matseihin junnuja.
Pari viikkoa sitten miehistöä tutkaillessa tämä näytti hetken ihan hyvältä, mutta nyt taas kun tuli tietoon tämä Myttysen lähtö, niin huonot fibat joukkueen suhteen nostaa taas päätään.

Noh eihän tuossa mitään hätää ole, onhan joukkueessa vielä iso kasa laitureita joita voi käyttää sentterinä, esim. Tuppurainen, Nenonen, Pihlman, Jaatinen, kenet tahansa voi pistää keskelle ja pistää vielä vaikka Lahti katsomoon samaan aikaan.' Myttysen lähtö oli selvää jo viimekaudella, tässä varmaan vain odotetaan mikä on seuraava seura ja paljonko miehelle pitää maksaa sopimuksen purusta.

Ensikausi vähän huolettaa juuri tuon CHL takia. Varsinkin kun seuralla on myös kaiketi tavoite siellä pärjätä niin materiaaliin tarvitaan laajuutta ja nyt kun pelejä vielä pelataan niin että runkosarjakin on käynnissä. Tosin jos jatkopaikkaa ei tule niin vain muutama peli, mutta silti.

Näkyvä, Perrin, Tuppurainen, Löfman ainakin saa varmasti urakoida ja pelata niin paljon kuin jaksaa, mutta kysymys on paljonko jaksavat ja nouseeko takaa nuoret miehet Ikonen, Nenonen, Salmio ja kumppanit nostamaan tasoaan niin että joukkue on tarpeeksi iskukykyinen? Varmasti artistisopimuksella varsinkin pelaajia yritetään saada, mutta ennen kauden alkuakin kyllä joukkue kaipaisi pelaajia lisää.

Tosin ainahan kaikki on urheilussa mahdollista ja varsinkin silloin jos päästään joukkueen "syövistä" eroon, mutta tiedä sitten. Jossain noiden nuorienkin pelaajien taitoraja kuitenkin tulee vastaan ja akatemiasta kuitenkin lähti esim. Palve ja Roine jotka ehkä lähimpänä liigapaikkaa oli.
 

JYP#44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyyni Kari & Klassikkopaidat
tässä varmaan vain odotetaan mikä on seuraava seura ja paljonko miehelle pitää maksaa sopimuksen purusta.

Ei jumalauta jos tästä pitää taas maksella jotain purkurahaa pelaajalle. Ei siinä, sympatiat on Matiaksen puolella ja varmaan jotain rahaa voisi kiskoa jos aloite siirrolle on tullut seuralta. Alkaa vähän huolettamaan tämä rahan "tuhlaaminen" sopimussäätämisien kanssa. Kalliita miehiä kuten Dufva, Sopanen ja Abid laitetaan pihalle kultaisella kädenpuristuksella. Samoin lätkimään kesken sopimuskausien on lähtenyt myös Quirk, Lepine, Stumpf. Samaan aikaan toiseen suuntaan ovesta tulee sisään mm. Ikosta ja Pihlmania. Ikonen on kieltämättä potentiaalinen, mutta toisaalta pirun kallis mies. Viime kausi ei onnistunut, jos ensi kaudella tulos on yhtä laihaa niin hukkaan meni rahat. Samoin Pihlman, varmasti palkka sisältää jotain kasvatti-lisää, Pilen rooli on nykyään 3-4 kentissä mutta palkka on luultavasti 1-2 kenttien miesten.

Kapealta näyttää rinki tässä vaiheessa ja se huolestuttaa meikäläistä. Toki tässä on vielä aikaa, mutta kiire alkaa pikkuhiljaa tulemaan kun ei ole edes huhuja kuulunut.

DrMultihunter puhui Hubacekistä, onko jossain tullut varmistusta että mies pelaa meillä ensi kaudella? Jos on, niin mennyt ainakin minulta ohi..
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ei jumalauta jos tästä pitää taas maksella jotain purkurahaa pelaajalle. Ei siinä, sympatiat on Matiaksen puolella ja varmaan jotain rahaa voisi kiskoa jos aloite siirrolle on tullut seuralta. Alkaa vähän huolettamaan tämä rahan "tuhlaaminen" sopimussäätämisien kanssa. Kalliita miehiä kuten Dufva, Sopanen ja Abid laitetaan pihalle kultaisella kädenpuristuksella. Samoin lätkimään kesken sopimuskausien on lähtenyt myös Quirk, Lepine, Stumpf. Samaan aikaan toiseen suuntaan ovesta tulee sisään mm. Ikosta ja Pihlmania. Ikonen on kieltämättä potentiaalinen, mutta toisaalta pirun kallis mies. Viime kausi ei onnistunut, jos ensi kaudella tulos on yhtä laihaa niin hukkaan meni rahat. Samoin Pihlman, varmasti palkka sisältää jotain kasvatti-lisää, Pilen rooli on nykyään 3-4 kentissä mutta palkka on luultavasti 1-2 kenttien miesten.

Kyllähän se niin vain taitaa olla että JYP tuossa Myttysen kohdallakin maksumieheksi joutuu riippuen toki yritetäänkö pelaaja ensin savustaa ulos. Veikkaan kuitenkin että Myttysellä ei viimekauden jälkeen hirveä kysyntä ole. Kaiken lisäksi palkka pyörii kokoajan joten kustannuksia tulisi vaikka purkaisi itse sopimuksen. Eli ei tuo nytkään optimitilanne ole. Kustannuksia tulee kokoajan turhaan. Muutenkin Myttysen palkka 2012 verotiedoissa oli 38k joten tuskin tämä sopimus JYPin kanssa ainakaan halvempi on ollut. Tuskin saa mistään seurasta ainakaan parempaa sopimusta kun mitä nyt joukkueen kanssa on joten ei ainakaan rahallisesti kannata itse lähteä sopimusta purkaan..
 

El Guaje

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Anaheim Ducks, Spurs
Helvetin vahvalta näyttää JYPin tekeminen tällä hetkellä, imu on kovaa ja ote kunnianhimoista. Vesi kielellähän tässä jo odottaa Virtasen mikkihiiri-armeijan Euroopan valtausta, kotimaan kentistä nyt puhumattakaan.
 

Ponto

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Mytyn lähteminen varmistui ja samalla uutisoitiin myös Kristian Näkyvän siirtyminen ulkomaille (JYPin tiedote asiasta).

Kylläpä haisee Näkyvän kommenteista tynimäinen kynänjälki taas.. Noh toivottavasti Näkyvän myynti kilauttaa kassaan vähintään 200k €. Tiedotteen mukaan siis vain 1-2 lisävahvistusta odotellaan - näiden hankintojen tulee olla täyttä timanttia siihen keihäänkärkeen. Holtari voisi pitkästä aikaa onnistua työssään, ei ole Hole tainnut tehdä löytöjä JYPille muutamaan kauteen..
 

zet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anssi Ritari
Ilmeisesti toimistolla ei olla opittu mitään viime kauden loukkaantumissumasta. Puolustuksesta on lähtenyt nyt Salcido, Halme, Auvitu, Näkyvä ja Välivaara ja hyökkäyksestäkin Wärn, Virtanen, Louhivaara, Myttynen ja mahdollisesti Hupacek. Tilalle on hankittu jokeriylijäämä Hännikäinen. Pelimäärät lisääntyy ja pelaajarinki kapenee radikaalisti. Loistavaa joukkueen rakentamista jälleen kerran. Tuosta tiedotteesta puuttui vielä Tynin kommentit siitä kuinka kausikorttimyynti sujuu erinomaisesti.
 

opelix

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
Kylläpä haisee Näkyvän kommenteista tynimäinen kynänjälki taas.. Noh toivottavasti Näkyvän myynti kilauttaa kassaan vähintään 200k €. Tiedotteen mukaan siis vain 1-2 lisävahvistusta odotellaan - näiden hankintojen tulee olla täyttä timanttia siihen keihäänkärkeen. Holtari voisi pitkästä aikaa onnistua työssään, ei ole Hole tainnut tehdä löytöjä JYPille muutamaan kauteen..


Tilannehan alkaa olla se että jos JYP meinaa jotenkuten uskottavasti taistella kuuden sakkiin pääsystä CHL:stä puhumattakaan,alkaa tarve olla 3-4 kovan luokan vahvistusta. Nyt kyllä kun Näkyväkin lähti mahdollisine korvauksineen on pelaajabudjetissa reippaasti varaa.
 

kesätyttö69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dufvan Lukko, JYP(ilman Tyni&Virtanen)
Tynin sanojen mukaan haetaan 1-2 pelaajaa.. Jaahas. Säästötalkoot on alkaneet.
 

Kobe

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kylläpä haisee Näkyvän kommenteista tynimäinen kynänjälki taas...

Älähän nyt, Cride varmaan ihan oikeasti haluaa kiittää seurajohtoa ja siitä että sai olla osa JYP-perhettä tämän jättäessä jälkensä loppuelämäksi muistoihin. Tuohan on varmaan suora sitaatti?

Myttysen tilanne kuitattiin tylysti yhdellä lauseella. Purkurahaa Mytzkälle 50k käteen ja adios. Näin sitä rahaa käytetään tiukassa taloudellisessa tilanteessa.

Tämä kaikki on kuitenkin vain ihqua ja kaikki on kivaa ja positiivista! Tekemisen energia on huippuluokkaa ja ote kunnianhimoinen!!! Muutos on aina mahdollisuus ja purkurahat poikivat vielä suurta tuottoa!

Oikeasti haluan kiittää Matias Myttystä JYP-vuosista. Erittäin fiksu ja sympaattinen kaveri. Taitava kiekon kanssa ja klassinen wanhan koulukunnan sentteri. Kaikkea hyvää jatkoon, toivottavasti löy itsensä läpi jossain muualla. Taidot riittävät hyökkäävään rooliin Liigassa. Ja haluan kiittää myös siksi, että Tyni&JYP ei sitä tehnyt.
 
Viimeksi muokattu:

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Peilaten tuohon että Tyni lupaa 1-2 vahvistusta ja Seppänen on luvannut joukkueen taistelevan mestaruudesta joka vuosi, niin listataanpa mitä siihen vaaditaan vaikkapa ranskalaisin viivoin.

-Pakistoon tulee yksi laadukas hankinta. Luoman sekä Kaltevan on noustava tasolleen ja Kemiläisen/Salosen olisi paikattava Näkyvän aukko.

-Perrinin on pysyttävä ehjänä ja Lahden sekä Nättisen on kyettävä pelaamaan 80 peliä 2-3 sentterin tasolla. Lisäksi Hotakaisen(?) on täytettävä nelossentterin aukko.

-Ikosen ja Nenosen on oltava top4-laitureita liigassa, koska Löfman pelannee myös sentterinä ensi kaudella.

-Tuppuraisen on noustava edellisen mestaruuskauden tasolle.

-Valmennuksellakin lienee jotain tekemistä.

Nämä nyt tuli ekana mieleen..
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös