MM-kisat 2014: Suomi

  • 1 193 852
  • 4 014
Tila
Viestiketju on suljettu.

joceri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Todella surkea esitys tänään varsinkin Suomen laituriosastolta.
Pakarinen, Huhtala, Savinainen, Komarov, Salomäki ja Sallinen ovat olevinaan fyysisiä pelaajia, mutta taklaukset ovat kokonaan poissa ja jäljelle jää pelkkiä kädettömiä koohottajia.
 

ipaz

Jäsen
Nää kisat jää historiaan suomen heikoimpana esityksenä. Kasa löysää höyryävää paskaa koko joukkue. Ei noista vitun lehteröistä ole mihinkään.

Näin kahden pelin jälkeen. Se on aina hienoa huomata kuinka suomalainen on positiivisesti kannustava omiaan kohtaan. Sokea reettakin tajuaa, että Leijonilla on kokematon jengi kasassa ja täällä kuitenkin fanit odottaa ehdotonta mestaruutta ilman tappio-otteluita kahden viikon turnauksessa. Kertoo enemmän fanien jääkiekkotietämyksen tasosta, kuin Minskissä olevasta Leijonajoukkueesta.
 

Imuuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
aivan vitun sama jollekin tuomari-työskentelylle, paskoille valinnoille yms.

Olisivat nyt näyttäneet venäläisille, ettei tuota heidän toimintaa kaukalossa voi hyväksyä.
Hamekangasta valmennukselle, Jerekin näin antoi ymmärtää.
Omia pitää puolustaa, niin se vain on.

Suomi turhaan nöyristelee näissä kisoissa, siitä se on kiinni. Karalahti ainoana poikkeuksena
 

Sabaton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
Otteluseurannan mukaan hävittiin, koska:

Koskinen on paska
Mäntylä on paska
Lehterä on paska
tuomarit
Salomäki on paska
Kontiola on paska
Marttinen on paska
Ohtamaa on paska
Kivistö on paska
Palola on paska
Jokinen on paska
tuomarit
Pakarinen on paska
Immonen on paska
Huhtala on paska
Karalahti on paska
Lajunen on paska
Sallinen on paska
Savinainen on paska
Jormakka on pelle
Komarov on ryssä
Hietanen ei riitä
Westerlund on seniili.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Minun mielestäni myös Hietanen pelasi ihan mallikkaasti. Jeren kanssa parhaat pakit!
 

-Niks-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
Laittaako erkkari ketjut uusiksi ensi peliin? Nyt olisi hyvä hetki laittaa pakka ihan uusiksi. Rinne toki takaisin häkkiin ja pelatkoon loppuun asti!
 

thnninen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon jääkiekkojoukkue, millä nimellä milloinkin
Hyi saatana mikä ämmälauma. Munattomuuteen hävisivät. Kunnon reagointi Jormakan teloitukseen niin tämä olisi ollut voitokas ilta. Nyt kun Erja käski olemaan kostamatta, tulos oli tämä. Tahto kuoli kokonaan.



Haistakaa kaikki paska.


Sent from my RM-875_eu_finland_208 using Tapatalk
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Paljon on haukuttu lajusia ja marttisia, mutta mites Päällikkö Jokinen?

Jokinen uhosi tapansa mukaan kovaan ääneen vuonna 2010 että maajoukkuepelit olivat nyt tässä. Sotsissa täytti paikkansa mutta MM-kisat olisi voinut lopettaa vuoteen 2008

edit: lisätään vielä, että kyllähän OJ pelata osaa (yli 1000 NHL matsia ja yli 700 pinnaa todisteina) mutta maajoukkueessa usein meno näyttää kovin väkinäiseltä.
 
Viimeksi muokattu:

Raimoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste
Venäjä peliin sentään saatiin jäähyjä pois. Silti minuutteja oli nyt boksissa istuttu enemmän. Päällikkö kyllä tasotteli jäähyjä ja päätti ottaa kakkosen tärkeimmällä hetkellä. Oliskohan peiliin katsomisen paikka nyt taas?
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Laittaako erkkari ketjut uusiksi ensi peliin? Nyt olisi hyvä hetki laittaa pakka ihan uusiksi. Rinne toki takaisin häkkiin ja pelatkoon loppuun asti!

Jep.

Koskinen kyllä kasaili itseään kolmannen maalin jälkeen, mutta mielestäni nyt on mentävä Rinteellä ja unohdettava kolmemetriset.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Heitetääs pari sanaa tämän illan matsista...

Suomen alku oli varmaan pahin mahdollinen. Oma peli oli suoraan sanoen perseestä ja venäläiset tulivat päälle ihan järkyttävällä vauhdilla. Tuossa oltiin niin paljon jäljessä, että ihan nauratti näin kotikatsomossa. Onneksi sentään meno hieman rauhoittui venäläisten osalta ja meilläkin jätkät saivat vähän kiinni punaisesta langasta. Viimeinen erä nyt oli jo kohtuullinen, tosin Venäjällä oli jo käsijarru vedetty päälle.

Oikeastaan sitten tuo Jormakan tilanne oli ottelun kääntöpiste. Sen jälkeen Venäjä pääsi nopeasti kuittaamaan Koskisen ja Palolan pelailun seurauksena ja that's it. Mitä itse taklaukseen tulee, niin melkoisen hirveä tilanne kaikilta osapuolilta. Jormakka pelasi tilanteen juuri oppikirjan mukaisesti. Valitettavasti vain tämä oppikirjan kappale käsitteli niitä asioita, joita ei missään nimessä saa kentällä tehdä. Venäläinen puolestaan osui sen verran pahasti, että oikein oksettaa. Tuossa ei kyse ole pelkästään taklattavan vastuusta, vaan myös taklaavan pelaajan vastuusta. Tuomareille vielä ylimääräinen lampaanperse siitä, että päähän kohdistunut taklaus meni tyystin ohi sellaisessa matsissa, jossa linja oli ollut säälimätön rikkeiden osalta. Toivotaan nyt kuitenkin, että tuosta ei pahempaa seuraa, venäläiselle saadaan jälkikäteen pelikielto ja tuomareille annetaan palaute valkovenäläiseen tapaan. Ja vaikka kuinka pelataan voitosta ja taklattava pelaaja ottaa tilanteen huonosti vastaan, niin näistä tilanteista pitäisi ihan oikeasti ”kuitata” jos joskus jotain tarvitsee tehdä. Turnausmuotoisessa tapahtumassa hyvä henki voi siivittää mihin tahansa, tässä matsissa kaveri oli jo niskan päällä ja tilanen oli kuitenkin ”selkeä”. Mutta ei, luistellaan jäällä ja pyöritellään käsiä miehen ollessa jäässä ja kiekon pudottua nysvätään kaverille vielä maali eteen.

Rehellisesti sanoen kuitenkin, tavallaan pidin tuosta tuomarilinjasta tätä yhtä tilannetta lukuunottamatta. Mitä lähempänä nollatoleranssia ollaan mailahäirinnän osalta, sitä parempi. Turha tässä on liikaa jäähyistä marmattaa, aivan liikaa niitä otettiin. Yksittäisistä tilanteista (mm. viiskolmosen aiheuttanut jäähy) voidaan vääntää kättä, mutta kokonaisuutena ihan asiallisesti ruotsalaiset vislasivat. Vaikka linja oli hyvin kaukana Liigan linjasta, oli tuomareilla sentään jonkinlainen linja vislauksissa. Toki meitä tämä linja ei liikaa auttanut, se nyt on selvä.

Noh, tulos matsista oli mielestäni oikeudenmukainen. Tässä matsissa Venäjä oli hallitsevampi osapuoli ja käytännössä kaikessa parempi. Ei Suomi täysin turisti ollut ja Venäjälle riitti se, että tarvittavan tekivät ilman mitään ekstroja.Turha tässä liikaa on jossitella Palolan, Koskisen, Jormakan tai vaikka Lajusen tekosilla, parempi voitti.

Näissä turnauksissa pärjää voittamalla oikeat ottelut, mutta helvetin vaikea turnaus meillä on vielä edessä. Parannettavaa jäi ihan helvetisti ja näillä otteilla ei edes niitä oikeita matseja voiteta. Harmittavasti vielä ne kantaviksi voimiksi suunnitellut pelaajat olivat pääsääntöisesti tänäänkin jäässä. Lehterä on ollut melkoisen huono, Kontiolan ”parasta” antia oli kymppi jo ensimmäisessä erässä, Jokinen oli melko näkymätön ja niin päin pois. Ei vakuuta millään taoslla. Erityisen valoisissa merkeissä ei siis lähdetä tuleviin koitoksiin ja vielä kannattaa pari kertaa miettiä finaalin jälkeisen maanantain saikkua tai vapaata. Punaisella torilla tai Sergelillä saatetaan juhlia, mutta Senaatintori, Kauppatori ja muut vastaavat tuskin tulevat olemaan juhlapaikkoja.

Jos jotain positiivista haetaan, niin Karalahti oli tänään hyvässä vedossa. Lisäksi nuo tanssitytöt muuten ovat melkoisen näyttäviä. Sääli, että ainakin Katsomon lähetyksessä heitä ei tarpeeksi kuvattu. Ihan näin vinkkinä jos vaikka oikea henkilö sattuisi tämän tekstin lukemaan...
 

Hanhi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, AS Roma
Näyttäähän tuo peli todella väkinäiseltä. Pelihuumori kateissa pahasti, mikä edesauttaa nopeita taputteluita Suomen osalta.
 

ämjiijii

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Suomen maajoukkue, Sharks bandwagon 2016
Pelillinen anti oli aivan karmeaa, mutta koska vain tulos määrittää pisteiden saajan, niin voi huoletta sanoa että eniten tappiosta menee Koskisen piikkiin. Joukkue ottaa pataan kahdella maalilla (tai kolmella, en tiedä tekikö Venäjä vielä viidennen koska sammutin telkkarin, joka tapauksessa ei merkityksellinen maali) ja Koskinen imee 2 helppoa. Toki ilman noita helppoja peli olisi ollut tasan joten siltä kannalta myös esim. Kontiola saa ottaa paljon piikkiinsä, ei voi vaan hukata tuollaisia paikkoja. Missään tapauksessa Koskinen ei kuitenkaan antanut joukkueelleen mahdollisuutta voittaa. Saros kakkosmaalivahdiksi, joko värilasien kanssa tai ilman.

-Taas viimeiset viisi minuuttia hurlumheitä ykkösketjulta. Miksi ei koko peli?
-Itse lähtisin yrittämään tällaista siirtoa jolla voisi ratketa ongelmat sekä ykkös-, että kakkosketjun osalta: Lehterä kakkoseen OJ:n rinnalle. Ykkönen vaikkapa muotoon Salomäki-Kontiola-Palola, kakkonen Komarov-OJ-Lehterä. Nykyisellään kumpikaan ketju ei oikein toimi
-Hietanen on vihdoin onnistunut ottamaan sen roolin mitä hänelle on kahden vuoden ajan tarjottu ja noussut suvereeniksi ykköspakiksi.
-Karalahti ei oo oikeesti niin paska kun monet väittää
-Ei tässä kummempia, yhtä kyrpäähän tuo taas oli.
 

HockeyForLife

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wild
Kolmannesta erästä jäi hyvä maku, vaikka venäläiset vähän löysäsivätkin kaasujalkaa. Kisojen kovin jengi (ainakin helkkarin lähellä sitä) vastassa ja koko ajan pystyttiin parantamaan shokkialun ja jormakkakeissin jälkeen!

Saksa vastaa jatketaa siitä mihin tänään jäätiin. Hyvä tästä tulee vielä! Kuten joku edellä mainitsi, on ainakin mielenkiintoinen turnaus menossa!
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
En halua aliarvostaa tiettyjä pelaajia, mutta kyllä tuossa turnauksessa pitäisi pelata Ristolaista, Pokkaa, Teräväistä ja Donskoita. Ok, ymmärrän jos viimeksi mainittu nostaa karvat pystyyn, mutta olisi ainakin Palolaa enemmän tuonut tuohon joukkueeseen.

Saksapeli on ensimmäinen pudotuspeli, sillä tappio siitä vie pleioff paikan todella kauas. Onkohan Suomi edes ennakkosuosikki tuossa pelissä muiden kuin vanhasta muistist pelejä katsovan suomalaisen tuulipukukansan mielestä? Salomäki ansaitsee paikan 1. tai 2. ketjussa. Harvoja pelaajia tuossa joukkueessa, jonka päätä ei palele missään tilanteessa ja nälkä huokuu kaverista.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Kolmannesta erästä jäi hyvä maku, vaikka venäläiset vähän löysäsivätkin kaasujalkaa. Kisojen kovin jengi (ainakin helkkarin lähellä sitä) vastassa ja koko ajan pystyttiin parantamaan shokkialun ja jormakkakeissin jälkeen! ...

Jos Venäjä vielä kohdataan ja he pelaavat samalla tavalla kuin tänään, niin pienillä erkkamaisilla parannuksilla Suomi lähettää ryssät jälleen lauluun.

Oli pelaajamateriaali sitten kuinka paskaa tahansa, niin nyt ihan ensin pitää saada turhat (paineettoman tilan) höntyilyt pois ja syötöt omien lapaan.

Venäjä voitti sitten Suomen, heille varsin harvinaista herkkua viime vuosilta!

Onnittelut fasistiseen itänaapuriin!
 

julkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, NHL
Jotain positiivista, niin Hietanen & Karalahti. Hietanen on oikeasti kehittynyt tässä muutamassa vuodessa selkeästi. Yksi Suomen tulevia runkopakkeja vuosiksi, kun niitä nyt ei näytä liikaa olevan. Änärissäkin näkisin pientä saumaa ehkä olevan tyyliin kolmosparissa+erikoismiehenä yv:llä, hyvällä kehityksellä kakkosparissa, mutta ehkä parempi pysyä KHL:ssä, jossa saa isoja minuutteja ja kiekollista vastuuta pelistä toiseen.

Toinen pohdinta Lehterä. Ei kyllä ymmärrä mitä kaverille tapahtuu maajoukkuepaidassa. Utopistiselta joku NHL nyt tuntuisi, mutta haluaisin silti nähdä mihin Lehterä omaksuisi pienen kaukalon. Raameja on ja nopea pää, mutta nyt näytti, että kun aikaa on, niin seurauksena jäätyminen...Miten se sitten KHL:ssä ladonnut niin kovia pisteitä?...mystistä.

Muuten sitten aika karmeeta massaa tuo pelaajisto. Oishan tuolla mielellään nähnyt Teräväisen, Pokan ja Ristolaisen.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
... Onkohan Suomi edes ennakkosuosikki tuossa pelissä muiden kuin vanhasta muistist pelejä katsovan suomalaisen tuulipukukansan mielestä? ....

Olisi hulluutta väittää, etteikö Suomi olisi iso ennakkosuosikki Saksaa vastaan. Tälläkin heikommalla joukkueella.
 

Beast

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Näin tässä käy kun lopetataan meitän peli ja palataan vanhaan pelkäämiseen, "muka" fyysisiin pelaajiin ja lähetään "puolustuksen kautta"! Kaikki hienoja ajatuksia mutta ei toimi! Kiekkotaitavia pelaajia olisi pitänyt valita eikä harmaata massaa! Nopeita ja kiekkotaitavia puolustajia, korostettaisiin kiekollista peliä ja rohkeutta! Ei enään tätä saakelin pelkäämistä ja muniinpuhaltelua mitä Suomi pelasi helvetin monta vuotta!

Suomi on nyt "muka fyysinen", "muka taisteleva", "muka puolustusvoittoinen", vaikka itseasiassa se on huono puolustamaan, taistelua ei näy missään eikä fyysisyyttä! Täyttä paskaa ja iso kasa!
 

chauron

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIMARS
Hyvä jossitella jälkeenpäin, mut ihan hyvin olis mennyt Pokka, Saros (kentällä), Teräväinen, Ristolainen ja varmaan jopa se Kasperi Kapanen tuolla kerta tulossa oli joka tapauksessa selvästi välikisat. Sysipaska peli, jossa varsinkin ns. "terävä kärki" eli tulosyksikkö alisuoritti huolella. Jokinen, Kontiola ja Lehterä saa pelata jatkossa huomattavasti paremmin.

Keräsen puolesta harmittaa että Palolan passi leimattiin jo nyt. Yhdessä Jormakan (toivottavasti selviää vielä tästä iskusta!) ja Teräväisen kanssa olis voinut olla melko hyväkin kenttä.
 

Verilepakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kolmannesta erästä jäi hyvä maku, vaikka venäläiset vähän löysäsivätkin kaasujalkaa. Kisojen kovin jengi (ainakin helkkarin lähellä sitä) vastassa ja koko ajan pystyttiin parantamaan shokkialun ja jormakkakeissin jälkeen!

Saksa vastaa jatketaa siitä mihin tänään jäätiin. Hyvä tästä tulee vielä! Kuten joku edellä mainitsi, on ainakin mielenkiintoinen turnaus menossa!

Hienoa oli nähdä Suomelta kolmannessa aggressiivista karvausta ja taktista reagointia. Suomi pärjäsi aloituksissa hyvin ja se huomattiin myös penkin puolella, Venäjän kassari pakotettiin liimailemaan kiekkoja ja näin saatiin aloituksia Venäjän päätyyn. Kiekko ja mies liikkui välillä mainiosti ja paikkoja saatiin rakennettua. Kolmas erä oli Suomelta erittäin hyvä ja toimi mainiona harjoituksena. Nyt valmennuksen pitää enää saada varmistettua että joukkue on rentona mutta hereillä heti matsien alussa.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
EI tuolla joukkueella mihinkään puolivälieriin mennä. Hyvä jos Kazakstanin onnistuvat voittamaan. Eipä tarvitse Leijonien edesottamuksia enää näissä kisoissa seurata.
 

Aunt Wang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brommapojkarna, John Eichel
Hei jätkät. Jos nyt ihan totta puhutaan, niin onhan tämä täysin luokatonta. 2 peliä, 2 häviötä. Oli siellä välillä hyvääkin tekemisen meininkiä, mutta suurin osa pelistä oli juurikin sitä itseään. Ensimmäinen asia jonka Erkka voisi tehdä seuraavaan peliin - Lehterälle vaneria, kiekkoja ja maila. Toinen asia - meditaatiota tai vastaavaa, en välitä vaikka Erkka piikittäisi kannabista kunhan hän vain keksii järkevän tavan peluuttaa joukkuetta. Kontiola-Komarov-Lehterä, nää on ne äijät jotka saa jotain aikaan siellä jäällä. Pyörittävät peliä vastustajan päädyssä, mutta eivät tee maaleja. Loput joukkueesta eivät tee sitäkään. Tulosyksikköjen pitäisi kyetä ratkaisemaan otteluita vaikka yksinään. Leijonien pelistä jäi tänään kaksi asiaa mieleen. 1) surkea viimeistely. 2) alempien kenttien tyhjänpäiväinen nyhväys. Otteluseurannassa joku totesi että Palolalla on Suomen joukkueen paras laukaus. Jos näin on, miksi hän pelaa mukamas-fyysisten puukäsien kanssa eikä esimerkiksi Kontiolan, jolla on sitä tarvittavaa pelisilmää ja taitoa joilla luodaan tilanteita jotka realisoituvat maaleiksi oikean snaipperin kanssa? Lehterä ei saanut tänään mitään aikaiseksi, eikä saanut eilenkään. Selvästikkään hänen roolinsa ei ole laiturina, saatika sitten kulmaväännöissä tai laitakamppailuissa jotka hän häviää lähes poikkeuksetta. Jotakin noille kentällisille on kumminkin tehtävä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös