Liigan yleisömäärät kaudella 2013–2014

  • 160 973
  • 551

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Yksi syy siihen miksi 70 euroa on liian kallis hinta on se, että puolet suomalaisten palkasta menee asumiseen. Ja silti asutaan todella ahtaasti, kun lasketaan asunnon neliöitä per henkilö. Ja muutenkin maassamme on aivan naurettavat palkat verrattuna muihin vähän kehittyneempiin maihin.

Se on todella surullista, että koko elämä menee työntekoon ja kaikki pyörii sen ympärillä, mutta niin se vain Suomessa on. Työnteko on se mitä Suomessa halutaan tehdä hinnalla millä hyvänsä, ihan sama pelaako joku jossain kiekkoa.

Ja kuten tuossa on jo todettu, niin suomalainen juurikin ihmettelee miten jollain on rahaa esimerkiksi matkusteluun, mutta samaan aikaan itse ajelee taksilla ympäriinsä kotiseudullaan ympärijurrissa.
 

sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saipa
Hieman epäilen taas tuota iltapulun tekstiä

Mielenkiintoisen pointin tähän pudotuspelikevään "kalleuteen" tuo myös Saimaan Keltamustat ry. Faniyhdistyksen hallituksen jäsen Lasse Korpela.

09.04.2014 - IS: SaiPan fanimatka peruttiin taas

"– Matka on pitkä ja kallis, kyyti ja lippu maksavat 70 euroa, Korpela luettelee."

Mä en tiedä itärajan yleisiä matkustustottumuksia, mutta nyt 70 eurolla saa ~1.200km edestakaisen linja-autokuljetuksen + sisäänpääsylipun välierien viidenteen otteluun. Onko tuo muka kallista? SaiPa:llekaan nuo välieräpaikat eivät ole ihan mitään jokakeväistä herkkua. Jotenkin tuntuu siltä, että nyt vain joka paikassa ja joka käänteessä valitetaan hallillakäymisen "kalleudesta". Onko tuo 70 euroa nyt sitten muka kallista, kun suhteutetaan se siihen, mitä sillä saa?

Mä voisin kuvitella pistäväni 70 euroa ihan tavalliseen runkosarjamatsiinkin esim. HIFK:ta vastaan. 35 euron junaliput TKU-HKI-TKU sekä 35 euron pääsylippu - ja tämä siis perusrunkosarjamatsiin! Ei todellakaan tunnu mun mielestäni kalliilta. Eihän tuollaisia matkoja ole tarkoituskaan tehdä joka viikko. Nyt SaiPa:n tapauksessa ei edes joka vuosi. Muistelenko oikein, jos sanon, että SaiPa:n edellisestä välieräpaikasta on aikaa 15 vuotta? Silti joku faniyhdistyksen matkanjärjestäjä alkaa kertoa satuja, että "70 euroa on kallista".

Tekisi mieleni oikein kysyä tuolta Korpelalta, että mihin hintaan hänen mielestään pitäisi päästä kulkemaan Lappeenranta-Oulu-Lappeenranta -väli sekä saada pääsylippu viidenteen välieräotteluun, ettei se hänen mielestään olisi kallista!

Epäilen että toimittaja irroittanut tuon matkan kalleudet erilleen asiayhteydestä. Tosin itse en kyllä lähtisi arkipäivänä tuota reissua tekemään vaikka olisi finaalien ratkaiseva peli lähtö aamupäivällä n. klo 10.00, 8 tuntia istumista peli ja takaisin lähtö n. 21.00 - 21.30 välillä kotona ~05.00 - 05.30 kyllähän tuohon pitäisi uhrata työssäkävijän 2 työpäivää...
 

Frank. B

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Devils
Missä vaiheessa vaihdetaan keskustelu siihen, että miksei oulusta tullut maanantaina lappeenrantaan vieraskannattajia?
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Epäilen että toimittaja irroittanut tuon matkan kalleudet erilleen asiayhteydestä.
Kyllä tuo ainakin mun silmiini näytti suoralta lainaukselta.

"– Matka on pitkä ja kallis, kyyti ja lippu maksavat 70 euroa. Oulun reissu veisi ainakin kahdeksan tuntia. Ihmiset joutuisivat ottamaan töistä vapaata, Korpela luettelee."
Tosin itse en kyllä lähtisi arkipäivänä tuota reissua tekemään vaikka olisi finaalien ratkaiseva peli
Siis tää suomalaisten työmoraali on aivan uskomatonta!

Sä teet siis ennemmin sen päivän sellaista duunia, jota todennäköisesti teet ~30-40 vuotta elämästäsi, kuin lähtisit mahdollisesti todistamaan paikan päälle SaiPa:n todennäköisesti "once-in-a-lifetime" -mestaruutta? Et siis edes harkitsisi ottavasi tuollaisia vapaapäiviksi, kesälomapäiviksi, sairaslomapäiviksi tms.? Ennemmin siis painat SaiPa:n mahdollisen mestaruuskamppailun aikana duunia, että voit pitää juhannuksesta sen neljä viikkoa kesälomaa?

Taidat oikeasti tehdä työtä, jota rakastat!
lähtö aamupäivällä n. klo 10.00, 8 tuntia istumista peli ja takaisin lähtö n. 21.00 - 21.30 välillä kotona ~05.00 - 05.30 kyllähän tuohon pitäisi uhrata työssäkävijän 2 työpäivää...
Kaksi työpäivää?

Siis jos sä olet takaisin Lappeenrannassa 05:30, niin milloin sun pitää olla töissä? Oikeasti... jos sä tulet jostain reissusta vaikkapa sunnuntain ja maanantain välisenä yönä, niin sä et voi mennä maanantaina duuniin? Onko käsite "kaksi päivää samoilla silmillä" täysin vieras? Nyt ei ole kyse edes siitä.

Lähtö ~10:00 - paluu ~05:30 seuraavana päivänä = 19h 30min aikaa, josta bussissa istumista ~16h. Jos kerran on seuraavana päivänä niin tärkeätä duunia ettei voi olla poissa, niin miksi sitten ei voisi käyttää noita 16 bussissa vietettyä tuntia hyväksi siihen nukkumiseen?
Missä vaiheessa vaihdetaan keskustelu siihen, että miksei oulusta tullut maanantaina lappeenrantaan vieraskannattajia?
Luultavasti siinä vaiheessa, kun saamme ensin lukea lehdistä oululaisten suunnitellusta, mutta vähäisen osanottajamäärän vuoksi perutusta KALLIISTA fanimatkasta.
 

Frank. B

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Devils
No voisiko olla että oulussa oltiin "realisteja" reissun suhteen, ja keltamustat kokeilivat vain kepillä jäätä että entä jos?...

Harmiton juttu ennekuin paskalehdet repivät skandaalia tästä.
 

Jykke1978

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC/FC TPS, Turku Dockers, Adelaide Crows
Lähtö ~10:00 - paluu ~05:30 seuraavana päivänä = 19h 30min aikaa, josta bussissa istumista ~16h. Jos kerran on seuraavana päivänä niin tärkeätä duunia ettei voi olla poissa, niin miksi sitten ei voisi käyttää noita 16 bussissa vietettyä tuntia hyväksi siihen nukkumiseen?Luultavasti siinä vaiheessa, kun saamme ensin lukea lehdistä oululaisten suunnitellusta, mutta vähäisen osanottajamäärän vuoksi perutusta KALLIISTA fanimatkasta.

Tollaisia reissuja useita tehneenä (siis Turku-Oulu-Turku) voin sanoa, että siinä menee seuraava päivä toipumiseen ja tunnen ihmisiä jotka eivät saa nukuttua bussissa joten miten lepäät bussissa ja ei siellä kukaan nuku menomatkalla vaan silloin kerätään sitä fiilistä peliä varten. Ruokakaan ei ole ilmaista ja tuolla reissulla pitää pari-kolme kertaa syödä ja kaikkia ei huvita tehdä mukaan voileipiä ja olla vuorokautta ilman lämmintä ruokaa, henkilökohtaisesti ainakin haluan lämpimän ruuan päivässä.

Tuon 70 euron päälle, kun pistetään syömiset ja juomiset niin puhutaan yli 100 € reissusta ja hienoa, jos sinulla on laittaa sellaisia summia yhteen reissuun, kaikilla ei ole ja ymmärrän aivan täysin ettei reissuun ollut arkipäivänä tarpeeksi lähtijöitä. Eipä meitä tainnut Turustakaan olla 2004 toiseksi viimeisessä Oulussa pelatussa finaalissa kuin 20 henkeä.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
No voisiko olla että oulussa oltiin "realisteja" reissun suhteen, ja keltamustat kokeilivat vain kepillä jäätä että entä jos?...
Ei, nyt mua ei pidä missään nimessä tulkita väärin!

Mä arvostan ihan hemmetissä, että tällaisia reissuja järjestetään tai yritetään järjestää. Toisaalta mä vain kovasti ihmettelen sitä, että kiinnostuneita ei löytynyt tuota enempää. Milloin selitellään sillä, että 70e on liian kallis hinta tuollaisesta reissusta, milloin selitellään, että tehdään ennemmin duunia kuin kannustetaan omaa joukkuetta voittoon vieraskentälläkin. SaiPa pelaa ensimmäistä kertaa viiteentoista vuoteen välierissä, ja joku selittää ihan kirkkain silmin, että hän tekisi ennemmin duunia kuin lähtisi Ouluun katsomaan edes ratkaisevaa finaalia. Mun mielestäni tämä kertoo jo aika paljon - ehkä liikaakiin.

Mikkelistä tultiin juuri Turkuun bussilasteittain katsomaan jotain Mestiksen välieriä. Mikkelin Jukurit on kuitenkin menestynyt "aavistuksen" SaiPa:a paremmin omassa sarjassaan vaikkapa juuri viimeisten viidentoista vuoden aikana (viisi mestaruutta). Siitä huolimatta mikkeliläiset lähtivät kannustamaan omaa joukkuettaan voittoon.

Mulle on tästä keskustelusta tullut mieleeni yksi artikkeli, jonka luin tuossa menneen syksyn/talven aikana. Jutussa haastateltiin kuolemansairaita ihmisiä heidän kuolinvuoteillaan. Yksikään heistä ei harmitellut sitä, että olisivat tehneet elämänsä aikana liikaa töitä.

Juuri tältä kantilta mietittynä nuo "työesteet" ovat paskin mahdollinen selitys. Tiukka rahatilanne on suurimmalle osalle selittäjistä toinen paska selitys. Kuten jo aiemmin mainitsin, niin aika useinhan nämä samat rahatilanteen rutisijat kuitenkin vetävät viikonloppuisin ravintolassa päädyt eikä silloin heikosta rahatilanteesta ole tietoakaan.

Enkä mä nyt halua tätä mitenkään kohdistaa pelkästään SaiPa:n kannattajiin tai lappeenrantalaisiin yleensäkään. Ehkä enemmän oli tarkoituksenani sohaista koko suomalaista kannattajakulttuuria. Koko juttuhan vain lähti liikkeelle yhdestä SaiPa:sta kirjoitetusta artikkelista. Onhan tämä kevät ollut lappeenrantalaisille ja SaiPa:n kannattajille mahtavaa aikaa. En mä siltikään löisi vetoa sen puolesta, että pelaatte ensi keväänäkin SM-liigan välierissä. Mahdollista se toki on - toivotan Teille helvetisti onneakin sen suhteen!
 

spede1967

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Etä-Kärpät käy Etelä-Suomessa matseissa muuten Oulusta ei matkoja tehdä kuin ehkä finaaliin korjatkaa jos olen väärässä. Kun Kärppiä joku kannattaa vaikkapa Kisapuistossa niin kyllähän se oletetaan olevan Oulusta matkannut vaikka on ehkä Imatralta ...
 

Ötökkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
Mitä pienempi työyhteisö, niin sitä helpompihan vapaita on järkkäillä.
Tavallaan totta, mutta monessa paikassa (esim. kunnilla) kuukaudessa on se kahdeksan vapaapäivää. Ja PO-pelit on todella tieheässä aikataulussa, niin itse ainakin mielummin ne vapaat pyytäisin sellaisille päiville kun on kotipeli. Jos alle kahteen viikkoon olisi vaikka se seitsemän peliä, niin esim. vuorotöissä käyvälle voi olla kertakaikkiaan mahdotonta järkestää ne vapaat varsinkin jos reissuun menisi lähemmäs vuorokausi matkoineen (+ monet eisät pysty linja-autossa nukkumaan, vaikka eivät tähän nössösukupolveen kuuluisikaan).

Lisäksi monissa paikoissa työvuorolistat on tehty aika pitkälle eteenpäin, ja isot muutokset on hankalahkoja pienellä varoitusajalla (ei esim. koskaan ole varmaan tietoa tuleeko 6. peli). Tietysti yleensä jonkun iltavuoron saisi aamuvuoroksi vaihdettua, jos olisi näin hieno syy, mutta sekin toimii lähinnä kotipeleihin mentäessä. Kotipeliin taas helposti jätetään menemättä, jos hinnat on täällä esitetyllä tasolla.

Valitettavasti se vain menee noin, varsinkin jos elämässä on isompiakin kiinnostuksenkohteita kun lätkä. Satunnaiskatsojat etsivät hyvää tunnelmaa kohtuu hintaan.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Ruokakaan ei ole ilmaista ja tuolla reissulla pitää pari-kolme kertaa syödä ja kaikkia ei huvita tehdä mukaan voileipiä ja olla vuorokautta ilman lämmintä ruokaa, henkilökohtaisesti ainakin haluan lämpimän ruuan päivässä.

En käy vieraspeleissä, koska en voi olla ilman lämmintä ruokaa vajaata vuorokautta. Nyt taas ihan oikeasti. Jos pelit ei riittävästi kiinnosta ja ei jaksa kotisohvalta siirtyä, niin ei siitä pidä ketään tuomita.

Mutta joku roti näihin ihmeellisiin selityksiinkin. Fanitoiminnassa mukanaolevana tulee myös luettua kaikenlaisia mielenkiintoisia tutkimuksia miksi niihin peleihin ei sitten kuitenkaan mennä, vaikka ollaan kovia faneja siihen asti kunnes pitäisi kotoa poistua. Monet syyt ovat, tietenkin, täysin järkeviä ja elämässä on tai ainakin pitäisi olla muutakin.

Tämä meni kyllä heittämällä listakärkeen syistä. Sitä vain tuijottaa ruutua epäuskoisena tietäen, että tuo ei ole trolli. Nuoret naimattomat miehet ovat tunnetusti fanitoiminnassa yliedustettuja ja onhan sen itsekin huomannut, että ei ne kaikki pelit aina jaksa enää kiinnostaa samalla tavalla kuin silloin. Ne eivät vain kiinnosta, kun tekee jotain muuta ja ei siinä ole sen ihmeellisempää. Ei sitä tarvitse selitellä.
 

Kaspo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Yksi syy siihen miksi 70 euroa on liian kallis hinta on se, että puolet suomalaisten palkasta menee asumiseen. Ja silti asutaan todella ahtaasti, kun lasketaan asunnon neliöitä per henkilö.

Joo on kyllä tosi ahdasta Suomessa. Itsekin joudun asumaan 57 neliöisessä kaksiossa tyttöystävän kanssa. Ei täällä mahdu oikein kunnolla edes keittämään pottuja ilman että oma tai toisen raaja löytyy kattilasta. Toista se on esimerkiksi Sambiassa, siellä vastaavassa elämäntilanteessa olevat (opiskelijat) pääsevät asumaan 20 neliön tilavassa huoneessa 4-8 ihmisen voimin. Nykyinen asunto on niin ahdas, että yhtenä päivänä haukottelin makuuhuoneessa kun postinjakaja oli kierroksellaan, päätyi sitten päivän postit henkitorveen.
 

Jykke1978

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC/FC TPS, Turku Dockers, Adelaide Crows
En käy vieraspeleissä, koska en voi olla ilman lämmintä ruokaa vajaata vuorokautta. Nyt taas ihan oikeasti. Jos pelit ei riittävästi kiinnosta ja ei jaksa kotisohvalta siirtyä, niin ei siitä pidä ketään tuomita.

Mutta joku roti näihin ihmeellisiin selityksiinkin. Fanitoiminnassa mukanaolevana tulee myös luettua kaikenlaisia mielenkiintoisia tutkimuksia miksi niihin peleihin ei sitten kuitenkaan mennä, vaikka ollaan kovia faneja siihen asti kunnes pitäisi kotoa poistua. Monet syyt ovat, tietenkin, täysin järkeviä ja elämässä on tai ainakin pitäisi olla muutakin.

Tämä meni kyllä heittämällä listakärkeen syistä. Sitä vain tuijottaa ruutua epäuskoisena tietäen, että tuo ei ole trolli. Nuoret naimattomat miehet ovat tunnetusti fanitoiminnassa yliedustettuja ja onhan sen itsekin huomannut, että ei ne kaikki pelit aina jaksa enää kiinnostaa samalla tavalla kuin silloin. Ne eivät vain kiinnosta, kun tekee jotain muuta ja ei siinä ole sen ihmeellisempää. Ei sitä tarvitse selitellä.

Missä kohtaa olen sanonut etten käy vieraspeleissä tuosta syystä? Olen käynyt Oulussa reilut kymmen kertaa katsomassa Tepsin peliä. Missä vaiheessa olen tuominnut ne jotka eivät ole reissuun lähteneet? En ole koskaan jättänyt reissua tekemättä ruuan takia, sen takia olen kyllä ettei ole ollut rahaa lähteä.

Olen mukana kannattajatoiminnassa ja tiedän kyllä mistä syistä porukka jättää reissut tekemättä ja raha on se yleisin. Ei noita Oulun reissuja tehdä ilman etteikö niiden aikana ole pakko syödä ja harvemmin niillä ollaan myöskään kuivin suin ja niihinkin menee rahaa joten reissun hinta ei ole 70 euroa vaan 70 euroa + syömiset ja juomiset. Kaikki eivät välttämättä saa arkena vapaata joten silloin ei reissuun lähdetä ja sille vaan ei voi mitään, työpaikka on kuitenkin ainakin omasta mielestäni yhtä peliä tärkeämpi asia.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Ja joo, en yhtään epäile etteikö sinun mielestäsi ole todella outoa, ettei Lappeenrannasta tosiaan löydy linja-autollista lähtemään keskellä viikkoa Ouluun lätkäpeliin. Sinun logiikallasi potentiaalisia lähtijöitä lienee koko Lappeenrannan väestö, oikeasti kuitenkin potentiaalisia lähtijöitä lienee ne aktiivisimmat ja innostuneimmat kannattajat, jotka yleensäkin vierasmatseissa käyvät. Niistä kun alkaa perkaamaan, niin tuo 40kpl on prosenttina aika iso.
Kuitenkin neljä linja-autollista löytyi lappeenrantalaisia maanantain pronssiotteluun.

IS: Pronssiotteluko turha? Kysykää SaiPa-faneilta!

Yllättäen nyt sitten ~200 työssäkäyvää, mutta persaukista lappeenrantalaista ovat löytäneet muutaman kympin sijoitettavaksi lätkämatsiin ja saaneet vielä arkipäiväksi vapaapäivän tai jopa kaksi. Pernaveikko sen tuossa muutamaa viestiä aiemmin kiteytti niin hyvin: jos ei kiinnosta, niin sitten ei kiinnosta! Ei sitä tarvitse sen enempiä selitellä joillain lämpimillä ruuilla tai stabiileilla työvuoroilla.

Nähtävästi elämä on joskus suuriakin valintoja: mennäkö viidenteen välierään vai pronssiotteluun? Hm...
 

Marre

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, (HIFK)
Nähtävästi elämä on joskus suuriakin valintoja: mennäkö viidenteen välierään vai pronssiotteluun? Hm...

Niin, onhan sillä vähän väliä, onko kyse pelistä, jonka jälkeen on hyvässä lykyssä vielä lähemmän kymmenen peliä edessä, pääsylippua ja matkaa maksettavaksi ja työvuoroa sumplittavaksi vai kauden viimeisestä pelistä.
 
Viimeksi muokattu:

Babbel85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Arsenal, Juventus
Mitä finaaleissa? Hieman jää kysymys nyt auki. Vastaathan tähän, kovasti odotan.

Hakametsän yleisömäärä tänään. Finaaleissa sitten tupa täyteen? Paikalla olleen ystäväni mukaan Lippujen netistä varaaminen ontui. Tässä lienee syy pieneen yleisömäärään.

Miksi tupa ei ollut täynnä? Vastaathan tähän, odotan kovasti.
 

Oijennus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Hakametsän yleisömäärä tänään. Finaaleissa sitten tupa täyteen? Paikalla olleen ystäväni mukaan Lippujen netistä varaaminen ontui. Tässä lienee syy pieneen yleisömäärään.

Miksi tupa ei ollut täynnä? Vastaathan tähän, odotan kovasti.

Olihan tuo tupa täynnä viikko sitten, mutta kiitos kuitenkin, että jaksat huolehtia.

Tietojeni mukaan lippuja ei voi enää varata, vaan ne pitää ostaa. Lisätään vielä, että Tapparalla tuskin on kuitenkaan 7600 intohimoista fania. Gloryhunttereita löytyy joka porukan kannattajista ja varmasti tilanteen muuttuminen 3-1 > 3-3 karistaa hunttereita pois.

Pettymys yleisömäärä oli. Onneksi kuitenkin nipinnapin yli 6000.

Sinänsä kyllä hauskaa, että yllättäen naapurin kannattaja huolehtii heti. Hellyyttävää.
 

ftr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Huuhkajat, Borussia Dortmund
Katastrofejahan nuo keskiviikon ja tämän päivän yleisömäärät ovat nyt, kun lipun hintoja on alennettu kohtuullisiksi. Outoa, että viime lauantaina kuitenkin oli täysi tupa, kun panokset eivät olleet lähelläkään tätä päivää. Ei ole minkäänlaista buumia tällä hetkellä päällä Tampereella jostain syystä. Eron viime kevääseen huomaa jo oman kaveripiirin kautta.
 

spede1967

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
oli katastrofi varsinkin kun huomioi, että loistavalle paikalle istumaan lippu maksoi 16,50. Tiedän kun olin matsissa ja maksoin tuon hinnan.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Olihan tuo tupa täynnä viikko sitten, mutta kiitos kuitenkin, että jaksat huolehtia.

Tietojeni mukaan lippuja ei voi enää varata, vaan ne pitää ostaa. Lisätään vielä, että Tapparalla tuskin on kuitenkaan 7600 intohimoista fania. Gloryhunttereita löytyy joka porukan kannattajista ja varmasti tilanteen muuttuminen 3-1 > 3-3 karistaa hunttereita pois.

SaiPa - JYP 3-0 --> 3-3 ja seitsemänteen peliin liput menivät vielä nopeammin kuin aikaisempiin. Ehkä SaiPalla sitten on enemmän tosifaneja kuin Tapparalla.
 

Oijennus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
SaiPa - JYP 3-0 --> 3-3 ja seitsemänteen peliin liput menivät vielä nopeammin kuin aikaisempiin. Ehkä SaiPalla sitten on enemmän tosifaneja kuin Tapparalla.

Paljon mahdollista. Tai sitten Lappeenrannassa on buumi ja Tampereella ei. Mistähän se johtuu? Vittu tämä mikään kiekkokaupunki ole.
 

Apheu

Jäsen
SaiPa - JYP 3-0 --> 3-3 ja seitsemänteen peliin liput menivät vielä nopeammin kuin aikaisempiin. Ehkä SaiPalla sitten on enemmän tosifaneja kuin Tapparalla.

Tälläinen vertailu on hieman turhaa.

-Tappara pelasi jo viime kaudella finaaleissa ja playoffit tutumpi juttu, jotkut ihmiset varmaan odottelivat jo finaaleja

-Tasan viikko sitten halli oli täysi; harmittavasti Tappara hävisi ja teki vielä 0-maalia; ei saisi vaikuttaa, mutta vaikuttaa osaan porukasta kuitenkin, ei viitsitä enää tulla kun edellinen pelikin oli niin nihkeä

-SaiPa pitkästä aikaa playoffeissa -> hieman erilainen huuma kumminkin

-Hallien kapasiteetit erilaiset

-SaiPan game 6 ja game 7 välissä oli yksi välipäivä -> Tapparan ja Lukon game 6 ja game 7 alkamisen välissä ei ollut edes vuorokautta. Jos olisi ollut, veikkaisin, että halli olisi ollut täysi, nyt oli monelle liian lyhyt varoitusaika.

Ei mitään, kyllä täysi halli olisi tänään pitänyt saada. Mutta sanonpahan nyt vielä senkin, että huikea oli meininki, vaikka täyttä tupaa ei ollutkaan.

//Hieman kyllä ihmettelen sitä, miten tuntuu, että muiden joukkueiden faneja kiinnostaa noin paljon muiden joukkueiden yleisömäärät. Minulle on ainakin ihan sama, oliko siellä Raumalla nyt televisiokuvissa muutama penkkirivi tyhjä vai ei. Ei se nyt elämää suurempi asia ole, kun peleissä on silti käynyt sinänsä mielestäni ihan hyvin porukkaa.
 
Viimeksi muokattu:

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Ei sille voi mitään jos Tappara ei kiinnosta Tampereella ja Lukko Raumalla. Faktat on faktoja, eikä niitä kääntelemälllä muuksi saa.

Ennemminkin kannattaisi kääntää huomiota siihen, miten nämä kaksi kotiseudullaan epäkiinnostavaa seuraa saataisiin jälleen kiinnostaviksi. Lukolle selvä ratkaisu olisi palkkasoturiratkaisun hylkääminen, mutta se ei liene realistista, sillä eihän noin pienestä kylästä riitä nykypäivänä laadukasta materiaalia liigajoukkueeseen kuin kerran vuosikymmenessä. Tapparalla homman luulisi helpottuvan Ilveksen konkurssin myötä, mutta se on eri asia osataanko tilanne hyödyntää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös