Pudotuspelit 2014 – kenen bandwagonissa?

  • 94 380
  • 349

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Itse toivon, että Tappara voittaa. Parin viime kauden aikana ylivoimaisesti parhaat pelit käytiin tätä Rautakorven poppoota vastaan. Jos jokainen liigapeli olisi yhtä laadukas kuin mitä viime vuosien Jokerit-Tapparat pelit ovat olleet niin Liigalla menisi aivan helvetin hyvin. Itse arvostan Tapparaa ylivoimaisesti kaikista näistä jäljellä olevista joukkueista eniten, Kärpät toki tulee sitten selvänä kakkosena.
 

Hauntti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, TPS
TPS-kapteeni Vahalahden kärryissä rullaillaan. SaiPalle ja Kerholle sitten sympatiapojot.

Varsinaisia inhokkeja ei mukana ole, mutta tukka-Jukan tiimi vois kyllä tippua heti.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Kärppien ja Kerhon, koska näissä on Ässien kasvatteja isoissa rooleissa.
 
Suosikkijoukkue
Lukko
Jos nyt niin kurjasti käy että tällaista vielä joutuu miettimään, niin varsinaista kuolemanpelkoa ei tänä keväänä kuitenkaan tule. Helsinki, Turku ja Pori kun ovat kaikki jo nolot loppunsa kokeneet.
 

MPN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Lukon jälkeen sympatiat menisivät Saipalle ja Tapparalle. Ehkä HPK:lle tämän kauden johdosta pientä sympatiaa, vaikka joukkue ei muulla tapaa sinänä itseäni kosketa.
 

Surukuku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
Jos niin erikoisesti kävisi, että Kerho Kärpät tiputtaisi, olisi sympatiani taitokiekon ystävänä luonnollisesti Kerhon puolella. Muista joukkueista SaiPa isieni synnyinsiojen joukkueena saa aina vähintäänkin lievää sympatiaa, mutta, mutta...
Ihan vain Länsirannikon kiekkotasapainiasetelmaa [sic] vaalien, liputan hieman myös Lukon puolesta, vaikka siellä tuo kestoinhokkini, "avopää" vaihtopenkin takana hääräileekin. Toivoinhan viime kaudella lopulta Ässien voittoa, joten jos ei tällä kertaa Kärpät, Kerho eikä SaiPa, niin Lukko sitten - varmasti keskustelukin Lukko- ja Ässä-kannattajien kesken täällä nousisi ihan uusiin sfääreihin, jos noin kävisi...

PS. Ei bleginkään mestaruus mikään hirveä vääryys olisi...
 

nikozwan

Jäsen
Kyllä omien pudottua katseet kääntyy tuonne Espoon suuntaan. Symppisjengi jossa pelaa monta vanhaa punapaitaa. Jos ei Bleg niin sitten Saipa. Ja tärkeintähän on se, ettei Jyppi Hokitiim voita!
 

Sakari78

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Olkoon tämä kevät keltamusta! Ville Niemisen sanoin "sympaattinen SaiPa" saa tältä suunnalta kaiken kannustuksen. Samoin HPK:n ja Bluesin mahdollisimman hyvää menestystä toivoessa tämä kiekkokevät menee, kun omat aloittelevat pian jo - toivottavasti kovia - treenejä ensi kautta kohti.
 

Tifosi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Home Box Office
Sellaisille sen tietenkin soisi jotka eivät sitä ole päässeet kokemaan, eli tärkeysjärjestys itselleni on seuraava:

1. Lukko
...
...
...
...
2. SaiPa
3. Pelicans
4. Blues
5. HPK
6. Tappara
7. JYP
8. Kärpät

edit. tai eihän se mikään "tärkeysjärjestys" ole kun ei enää kiinnosta jos vääryydellä Lukon tie nousee pystyyn.
 

Kawasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Alkaa jo hiukan puolivälieräottelut jännittämään kun ei untakaan meinaa saada ja tylsyyden tappamiseksi ajattelin pienen tilastoscouttauksen suorittaa.

Joitakin ei sympatioiden tai ihan suoraan toisen joukkueen bandwagoniin hyppääminen kiinnostanut ollenkaan, mutta suurimmaksi osaksi löydettiin joku Liigajoukkue jota ainakin hiukan sympataan tai katsellaan tosissaan kevään edetessä.

Tässä kuitenkin TOP 4 joukkueet jotka saivat suurimmat sympatiapisteet tai suoraan bandwagoniin hyppääjiä.

SaiPa ja HPK olivat selvästi eniten tukea keränneet ja seuraavassa aallossa tulivat sitten Blues ja Lukko. Huomiota herättävää näissä oli, että SaiPa ja HPK keräsivät eri puolilta suomea kannattajia, kun Blues ja Lukko keräsivät suurimman kannatuksensa ns. paikallisvastustajiltaan.

1. SaiPa
2. HPK
.
.
3. Blues
4. Lukko
.
.

Kolmantena aaltona sitten olivat jäljelle jääneet Tappara, Kärpät, Pelicans ja JYP.

Onneksi nyt ei tarvitse itse hypätä tällä hetkellä kenenkään bandwagoniin kun SaiPa pääsee huomenna tositoimiin, mutta sivusilmällä tulen silti varmasti seuraamaan HPK:n otteita.
 

Bbird80

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
En jaksanut lukea ketjua läpi, mutta oliko tänäkin vuonna niin, että kukaan ei ole hypännyt JYPin bandwagoniin? Pitäisiköhän se kokonaan jättää hankkimatta kun ei sinne kukaan kuitenkaan tule. Turhaan ruostuu asemalla kevätmyrskyjen riepoteltavana.

Jos JYP SaiPalle häviää, hyppään Willimiesten kelkkaan. Fiilis saattaa tosin ottelusarjan aikana vielä muuttua...
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
En jaksanut lukea ketjua läpi, mutta oliko tänäkin vuonna niin, että kukaan ei ole hypännyt JYPin bandwagoniin? Pitäisiköhän se kokonaan jättää hankkimatta kun ei sinne kukaan kuitenkaan tule. Turhaan ruostuu asemalla kevätmyrskyjen riepoteltavana.
Onhan se traktorikyyti kuitenkin aika noloa touhua.
 

Hannutic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Minusta on upeaa, että niin moni Ässäkannattaja on asettunut Lukon puolelle. Se on suorastaan ihmeellistä mitä yksi mestaruus voi tehdä. Koko kauden on tuntunut että Porin suunnalla pitkään kestänyt paha olo ja ahdistus on kadonnut kokonaan, ja se on näkynyt positiivisena asennoitumisena muihin seuroihin ja heidän kannattajiinsa. Tämä on vaikuttanut positiivisesti myös omaan asennoitumiseeni Ässiä kohtaan, vaikka toki viime keväänäkin olin heidän bandwagonissaan.
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
SaiPa, tuo itäisen maan pieni seura saa sympatiapisteet.

Kaiken kaikkiaan suhtaudun pudotuspeleihin mielenkiinnolla. Jopa Kärppien ja Tapparan sarjoilla on mahdollisuus muuttua yllättävän pitkiksi, vaikka jatkaja on ennakkoon melko selvä.

Mitään ei saa kuitenkaan ilmaiseksi, kyllä kevään pelit ovat hienoja. SaiPa ja JYP murjovat todennäköisesti Game Sevenin, eikä Lukko-Blues-sarjakaan ole ollenkaan varma mihinkään suuntaan.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Bluesin bandwagoniin ilmoittauduin aiemmin, mutta nyt kyllä SaiPa saa myös sympatiaa natsi-Tynin takia.
 

Iso Paha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Go IFK
No jos, ja kun IFK pelasi niin umpisurkeasti, niin luulisi ettei mestaruuden tavoittelu muidenkaan osalta kiinnosta. Mutta kun kaikista vastenmielisin ja kuvottavin vaihtoehtokin on poissuljettu, niin laitetaas kuitenkin: eli jos Pussinokka, Saimaanpallo tai Länsi-Helsingin Pikkuveli on mukana, niin joku niistä, ei HPK tai Lukkokaan paha olis. Kärppiä, tapparaa ja JYPpiä kyllä inhoan, mutta en toki niin paljon että toivoisin niiden liittyvän ryssäliigaan. Eli 1.Kiekko-Espoo, 2. Kiekko-Reipas, 3. Saipa.
 

Dragon's Den

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS
Ehdottomasti SaiPan. Siinä olisi kunnon moneyball-henkeä, jos pienimmällä pelaajabudjetilla voitettaisiin mestaruus.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kärpät, ihan siitä syystä kun niin moni kavereista kannattaa niitä niin voi sitten yhdessä lähteä torille pää täynnä, mestaruusjuna puksuttaa kohti vääjäämätöntä.

Olisi toki hienoa nähdä "pienten" seurojen menestys eli siis SaiPa ja vaikkapa Pelicans, mutta totta puhuen en ainakaan pelikaaneihin jaksa uskoa, ehkä sitten SaiPa - Blues ja kannu SaiPalle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös