La 22.3.2014 JYP - SaiPa, 2. puolivälierä

  • 20 031
  • 90

snake70

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Näyttää SaiPa vetävän sarjan vaikemman kautta, pitämällä porukkaa jännityksessä. Enää kaksi peliä tätä kärsimys näytelmää. Minkä jälkeen on pohdiskelun paikka, jatketaanko tätä paska kiekkoa Virtasen johdolla sopimuskausi loppuun, vai lähdetäänkö rakentamaa uutta uuden valmentajan johdolla.
 

Salt

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
Mahtavaa! SaiPa pääsi aika helposti heti 2-0 johtoon, mutta harmittava Lahden tsägämaali nosti JYPin peliin mukaan ja sitten 2. erässä ohi. Jos Spina olis tehnyt 3-1, niin SaiPa olisi vienyt pelin. Ei JYP-fanien kannata pistää päätä vielä pensaaseen, hyvin pelasitte. Se johtui kyllä SaiPan laiskasta menosta ensimmäiset 30 minuuttia. Vähän ylimielisesti pelasivat SaiPan pelaajat tänään alussa, mikä johtui myös niistä kahdesta nopeasta maalista, minkä vuoksi JYP pääsi myllyttämään peliä puolitoista erää. Vika erässä SaiPa rupesi pelaamaan kunnolla ja se näky sitten selvänä erän hallintana. Lähellä olivat tehdä jopa voittomaalin. Jatkoerä oli sitten taas oma eränsä, jossa pelin painopiste tahtoo kääntyä vuoronperään toiselle ja yksi pomppu ratkaisee.

Nenonen ja Salmio ovat ihan väkkäriä kavereita. Jonnesta en pidä yhtään. Se ei osaa pelata lätkää missään joukkueessa.

JYPpi ei tänään sikaillu, paitsi Wärn, joka jatkoi idioottimaista touhuaan, joka kostautui omaan nilkkaan. Lisäksi tuomareilta jälleen kerran jäi molemminpuolin selviä jäähyjä viheltämättä. Naamat saa näköjään telata verille. Normaalia ja mukavaa hanskaamista kuitenkin oli paljon.

Näin ne pelit menee ja jännää on. :)
 

spaceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #26, #15, #11, #45
Tirkkosen itkut ja jääminen otteluvalvojan kyykyttämäksi pelin jälkeisessä haastattelussa on aino lohtu mikä tästä käteen jää. Huikeeta settiä.

Louhivaara ulkona, Wärn ulkona, 2-0 tappiolla. Eipä ole kivaa.

Mutta, kyllä se tästä vielä, nyt ei ole kuin voitettavaa.
 

ToBey

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Jyväskylä
Onnea vaan Lappeenranta ja SaiPa. Ette te tarvitse edes mitään megafonia mukaanne. Viette silti tätä kylää tällä hetkellä 100-0. En keksi yhtään osa-aluetta missä JYP ei olisi SaiPaa perässä. Maanantain jälkeen sitten sarja on sitä vaille selvä, että laitetaan pillit pussiin, Virtanen vaihtoon, jotain järkeä tuohon ylivoimaan ja Tarkille liimaa varusteisiin niin eiköhän ensikaudella taas olla välierissä. Täältä tähän.
 

Janders

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Vedetään viivoja:

- sehän näytti ihan pleijari-hokilta, taklauksia riitti ja molempien maalien eteen saatiin pari kertaa ihan kivat nahinat!
- AV-maalit 1-1, molemmat nättejä suorituksia
- rumat pomppumaalit 1-1
- fyysisyydessä pieni edge JYPille
- Näkyvä - Luoma, match made in heaven
- epävarma Tarkki vs ihan okei Markkanen

Ensimmäisen erän viimeinen puolikas ja toinen erä olivat JYPiltä varsin hyvännäköistä menoa, mutta sitten paine siirtyi taas SaiPalle. Olihan siinä toki molemmilla vielä paikkoja ratkaista ottelu tuon tasoituksen jälkeen, mutta vähän väsyneeltä JYPin peluu kieltämättä näytti. Paljon pitää tapahtua, että Virtasen JYP tästä vielä nousisi. Onnea Lappeenrannan suuntaan! Tämä voitto varmasti maistuu hyvältä.
 

Marcus Juslin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kuten Oulussa nousi slogani mestaruusvuosina, "Tarkki on muuri!". Hyvin on edessä ja niin kuin muuria päin vedettäessä käy, kaikki kimpoaa eteen. Haltuun ei kannata ottaa, ohjataan kulmaan/saipalaisen reiteen. No, ihan sama. Tirkkosen mussutus laittoi tosiaan hieman hymyilyttämään. Harvoin kuulee voittaneen joukkueen koutsilta tuollaista pillitystä.

Huba ollut jotenkin odotettua heikompi kahdessa pelissä. Myös Poukkulalta odotin enemmän. Jos Ikonen oli eilen hyvä, niin tänään vajosi. Näkyvä näytti nyt koko kansalle mikä hän on miehiään - jos jollakin on jäänyt epäselväksi. Toivottavasti Mallu selviää ilman pidempää (= loppukauden) sairaslomaa. Sieltä varmaan laitetaan seuraavaksi Sammalmaata jäälle ja hyvistä jaloista huolimatta ei ole niitä kovimpia vääntäjiä.

Toinen voitti, toinen ei. Jotain samaa on ilmassa kuin vuosi sitten Ässiä vastaan, mutta ei nyt luovuteta vielä.
 

_Wildchild_

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, sympatiat Halutulle muutokselle (TM)
Tirkkosen itkut ja jääminen otteluvalvojan kyykyttämäksi pelin jälkeisessä haastattelussa on aino lohtu mikä tästä käteen jää. Huikeeta settiä.

Louhivaara ulkona, Wärn ulkona, 2-0 tappiolla. Eipä ole kivaa.

En kyllä oikein käsitä tuota Poskipuna-Tirkkosen avautumista siitä kuinka SaiPa kärsi suurta vääryyttä tuomarilinjan suhteen. Ellei sitten pidä vääryytenä sitä ettei SaiPa päässyt taas pelaamaan 5-3: sta pelin lopussa..

Mitähän tuosta JYPin pelistä taas sanoisi.. Peli on "ihan OK" mutta siinä vaiheessa kun pitäisi tappaa peli, niin siihen ei pystytä. Vaikka tänäänkin peli oli todella tasaista, niin JYPiltä jäi aina puuttumaan se viimeinen niitti. JYPillä oli kyllä hetkensä ja toisessa erässä SaiPa oli jo ihan köysissä, mutta kolmas erä oli sitten taas SaiPan hallintaa. Vituttaa ettei Kaljupää saa joukkueesta tuon enempää irti tiukan paikan tullen.

Ei tämä tästä ainakaan yhtään helpommaksi muutu. Maanantaina on sitten pakkovoiton paikka, tai muuten voi jo melkein valmistautua kesälomiin keskiviikkona..
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
En kyllä oikein käsitä tuota Poskipuna-Tirkkosen avautumista siitä kuinka SaiPa kärsi suurta vääryyttä tuomarilinjan suhteen. Ellei sitten pidä vääryytenä sitä ettei SaiPa päässyt taas pelaamaan 5-3: sta pelin lopussa..

Välillä läikähtää hölmösti ja tietyn kokemattomuuden(lue: uusi tilanne) piikkiin nämä tällaiset. Tirkkonenkin varmaan havahtui siihen että SaiPa voi ihan oikeasti pelata kohta mitalipelejä ja onhan se luonnollinen syy puolustaa "lapsiaan" kuin kunnon isän kuuluukin.
 
Suosikkijoukkue
Sydämellä pelaavat
Jypillä YV jatkoajalla ja kuuluttaja joutuu käskeä yleisöä taputtamaan. Kertoo paljon kumpi porukka vei katsomossa. Kuten kirjoitin otteluseurantaketjussa: Luoma ei pärjäisi varmaan Suomi-Sarjassakaan. Näkyvä siihen rinnalle niin soppa valmis. Saipan faneille iso käsi. Hyvää menoa katsomossa. Taipalus jatkaa vahvoja otteita markkasen kanssa. Toki yksi maali meni Markkasen yli pelaamiseen, mutta tärkeillä hetkillä tärkeitä koppeja.
 

Baloun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
Oliko SaiPalaisia katsomossa? Oliko megafoni?

Sanotaanko, oli huikea matsi tänään. Sitä todellista playoff kiekkoa. Taklauksia, hurjaa vääntöä, ei pelätä vaan mennään vaikka virheitä tulee. Hienoja torjuntoja, tunnetta. Näistä neljästä puolivälieräparista tämä pari ylivoimaisesti parhain.

Tuurimaalit tänään 1-1, joten nuokin meni tasan. Tuomaritoiminta niin ja näin. Propsit kuitenkin siitä, ettei jäähyjä tullut Tuppuraisen ja Naganderin tilanteesta.

Hyvä SaiPa.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kyllä ne playoffsit on kiekkoa seuraavan parasta aikaa, ei voi muuta sanoa. Tunne ja kaikki on ihan eri potenssia näissä peleissä. Sen näkee kentällä ja sen näkee yleisössä, oli se paikan päällä tai missä tahansa. Tunteet käy ylikierroksilla.

Aivan mahtavaa. Kahden voiton päässä ollaan mitalipeleistä ja sitä kautta kenties siitä ihan suurimmasta unelmasta, mitä jääkiekon seuraajana voisin kuvitella. Meinaan, jos SaiPa jonain päivänä Kanadamaljaa nostaa, niin joku Suomen MM on ihan pientä sen rinnalla.

No, ei mennä asioiden edelle, mutta unelma elää!
 

Seventeen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Hyvää play-off kiekkoa tänään. Itse tykkään SaiPan tavasta kiekollisena ja karvaamisesta. Keltaset piti ääntä hyvin, mitä nyt halvaantuivat 2-2 maalin jälkeen hetkeksi. JYP pelää näennäisesti hyvin ja yrittää kovasti, mutta kun ei ole varsinaista ja yhtenäistä pelitapaa, niin virheitä tulee reilusti. Tässä vaiheessa pelaisin vaikka pitkä päätyyn ja perään tyylisesti. Voi olla että sekään ei riitä, muttei tälläkään tyylillä voiteta.
Ja sitten Mua puistattaa nämä kalastelut.
 

ahal

Jäsen
SM-liiga: Katso video: SaiPa sikaili kasvot verille - Ei j! - SM-liiga - uutiset, tulokset ja videot - Ilta-Sanomat

Suomalainen kiekkojournalismi on kyllä hienoa. Tämän ottelun suurin uutinen suuren yleisön tietoisuuteen on varmaan ylläoleva Ilta-Sanomien uutinen...

Voi luoja! Eihän tuossa nyt ole mitään aihetta nostaa tapetille. Päivänselvä Tuppuraisen virhe ja Taipalus hieman kaveria tönäisi. Ei näytä olevan mitään rajaa noilla otsikoilla. Jos taso ja osaaminen on tuota luokkaa, kenkää vaan "toimittajalle".
 

avatar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aidosti Sysipaska
Onnittelut Lappeenrantaan kahdesta voitosta ja erittäin todennäköisestä välieräpaikasta. Siellä viimeistään lento katkeaa, mutta hieno kausi silti!

No eipä onnitella vielä mistään, kun pitäisi vielä kaksi voittoakin saada.

Mutta piti tarttua tuohon viimeiseen silti. Voi olla, että lento katkeaa, mutta muistuttaisin, että SaiPa pelasi runkosarjassa jopa Kärppiä mutta varsinkin Tapparaa vastaan varsin hyvin. Enemmänhän SaiPa tuntui konttaavan ns. "heikompia" joukkueita vastaan.

Pelistä eniten pisti silmään sen Näkyvän aivan käsittämättömän luokattomat otteet vastustajan leiristä. Pelissä oli tunnetta. Virtanen ja kumppanit yrittivät vihellysten jälkeen tuuppia Giliatilta kuppia nurin, mutta ei pettänyt hermo. Pisteet siitä.

En jaksa itkeä tuomarilinjasta, koska ei siinä nyt pahasti ollut valittamista, mutta molemmissa peleissä on kaksi selvää korkeaa mailaa jäänyt viheltämättä. Jotenkin vähän amatöörien puuhastelulta näyttää.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
No eipä onnitella vielä mistään, kun pitäisi vielä kaksi voittoakin saada.

Kyllä tässä voi jo pientä onnittelua kohdistaa tuleviin mitalipeleihinne. Se on kuitenkin 90% varmuudella tämän sarjan lopputulema että sinne etenette. Kävitte juuri hakemassa erittäin ison buustin ja lisäyksen uskoon vastustajan kotistagelta. Tänään alistitte JYPin kaivautumaan multaiseen kuoppaan ja varmasti siunaustilaisuuden tulevalle ruumiille myös pidätte 2-3 viimeisen pelin aikana.

Joskushan se vähemmän pudotuspelikokemusta omaava remmi ottaa sen riittävän askeleen kohti kauniita asioita. Uskon SaiPan tekevän sen nyt JYPiä vastaan ja loppu on sitten historiaa. Tämän kauden JYP ei kykene tässä sarjassa voittamaan useampaa oikeasti kovaa peliä. SaiPaa vastaan jokainen ottelu on kiveäkin kovempi ottelu.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Et varmaan kuitenkaan voi viitata Hubacekin mailan osumiseen Savilahden naamaan, jossa mailan liikkeen aiheutti SaiPan pelaajan taklaus?

Et minulta kysynyt, mutta kyllä tuo tilanne vähän kaksipiippuinen oli. Kuitenkin erittäin paljon korostettu pelaajan vastuuta mailastaan ja kyllähän Huban saattoliike tuossa se oleellisin oli. Vaikkakin kontaktin aiheutti SaiPan kaveri. Silti tuon olisi mielestäni voinut puhaltaa. Veri lärveissä on kuitenkin veri lärveissä. Ja minäkin olen veri lärveissä nyt.
 

Marcus Juslin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Otteluvalvoja totesi pelin jälkeen, ettei tuossa Savilahti-Naganderin suuhunsa saamassa mailassa ollut aihetta jäähyyn (ja kieltäytyi vastaamasta Tirkkosen inttämiseen) ja että Tuppuraiselle annettu poikittainen olisi pitänyt viheltää.
 

PatrickKane95

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, St. Louis Blues, LFC
Lehdistötilaisuus:
22.3.2014 Lehdistötilaisuus Jyp - SaiPa - YouTube

Vittu tota Virtasen kitinää tuomareista ei kyllä jaksa kuunnella kun ylivoimat menee 4-1 JYP:ille. Sitten kehtaa vielä väittää että hänen pelaajansa ei jää makailemaan tai filmaamaan ikinä.. Wärn sukelteli jo ensimmäisessä pelissä ja vielä pahempaa oli luvassa tänään kun käänsi selän ja meni suunnilleen kyykkyyn kun 18 cm lyhyempi Piitulainen oli tulossa taklaamaan, sitten pieni hipaisu ja Wärn putoaa siitä. Piitulaiselle 2+10. Tuppuraisella sama homma tuossa Taipaluksen tilanteessa, piti vaan väkisin jäädä makailemaan sinne vaikkei mitään todellisuudessa käynyt.

Ja tuosta Pärren suuhun osuneesta mailasta, minä kun olen luullut että pelaaja on vastuussa omasta mailastaan mutta nähtävästi jos joutuu taklatuksi samaan aikaan niin voi vapaasti huitoa vieressä olevalta vastustajalta naaman auki ilman seurauksia. Lehdistötilaisuudessa kohdasta 8:26 eteenpäin toi vitun JYP-henkinen otteluvalvoja vielä väittää ettei todellakaan ollut Hubacekin syytä että hänen mailansa osui toista pelaajaa naamaan. Se siitä.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
SM-liiga: Katso video: SaiPa sikaili kasvot verille - Ei j! - SM-liiga - uutiset, tulokset ja videot - Ilta-Sanomat

Suomalainen kiekkojournalismi on kyllä hienoa. Tämän ottelun suurin uutinen suuren yleisön tietoisuuteen on varmaan ylläoleva Ilta-Sanomien uutinen...

IS:n paskatason tiesin jo valmiiksi, silti piti katsoa video. 2+10min ja eipä tuossa sen kummempaa, mutta voi vee tätä Ritaria. Yksi kaikkienaikojen raivostuttavimpia selostajia missään ja siihen päälle tuo Jyp-fanitus. Huoh.

SaiPalle kaikkea hyvää jatkoon, toivottavasti menette päätyyn asti.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
SaiPa sikaili... just joo... no voi vittu. Tuo kyseinen tilanne ei ollut mitenkään älytön verrattuna vaikka aiemmin tapahtuneeseen, missä Savilahti-Naganderilta lähti lärvi auki. Katkeran kirjoittajan puheita, että tämä peli olisi jotenkin tuomaripelillä ratkennut, kun se ei todellakaan ollut erityisen SaiPa-myönteinen. Molemmilla joukkueilla oli saumansa ja parempi, eli SaiPa tällä kertaa vaan korjasi voiton. Sillä siisti.
 

Bacon

Jäsen
Olen humalassa. Mutta Tuppurainen ja Wärn voi tuolla peilleilyllään haistaa helvetin pitkän paskan. Nyt pelataan jääkiekkoa eikä mitään vitun jalkapalloa. Vitun pellet vaan sukeltelee ja pelleilee koko ajan. Vittu, että hävettää katsoa kavereiden toimintaa. Muuta en sano.
 

kamenski

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Olen humalassa. Mutta Tuppurainen ja Wärn voi tuolla peilleilyllään haistaa helvetin pitkän paskan. Nyt pelataan jääkiekkoa eikä mitään vitun jalkapalloa. Vitun pellet vaan sukeltelee ja pelleilee koko ajan. Vittu, että hävettää katsoa kavereiden toimintaa. Muuta en sano.

Wärn spedeili ja hölmöili, mutta jätti pelin kesken. Loukkaantuminen, vaikka itse aiheutettu, on sukeltelua ja pelleilyä?

Tuppurainen otti kovan iskun selkäänsä ja löi naamansa laitaan. Naama aukesi ja Tuppurainen keräili. Yht'lailla Nagander otti osumaa naamaansa ja jäi sitä jään pintaan potemaan. Nagander itki tuomareille koko matkan kotiin, Tuppurainen itki suoraan Saipan vaihtopenkille.

Minäkin olen humalassa. Mua ei hävetä vaikka JYP paskookin housuunsa, oon mäkin. Eikä oikeastaan edes vituta mikään. Pelataanko vaikka vähän jääkiakkoa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös