Kannattajilta seurajohdolle

  • 214 103
  • 670

Jääkaappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga
Jos tämä toteutuu, niin voitte sitten rakentaa Eteläpäätyyn sen fanikatsomon, aivan kuten emoseurallakin on...

Taloudelliset ja maantieteelliset seikat kun otetaan huomioon, niin tämä kuvio kuulostaa jopa todennäköiseltä. Teoriassa voisi toimia ja järjellä ajateltuna tästä löytää myös positiivisia asioita, mutta pidän kuitenkin mahdottomana sitä, että kaupungin silmäterä leimautuu Jokereiden farmiseuraksi.

Joten, haistakaapa paska, jos tämä toteutuu.
 

#76Sally

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Mä en usko hetkeäkään, että tämä kuvio toteutuisi. Ja jos tällaista edes harkittaisiin toimiston puolella niin täytyy kyllä ihmetellä, kuinka sekaisin siellä ollaan. Käytännössähän tässä myytäisiin seuran perinteet ja identiteetti kokonaan pois. Jäljelle jäisi vain muovinen, päämäärätön seura joka emoseuransa tavoin, ei tiedä mihin on menossa.

Taloudellisesti ehkä kannattava mutta se ei silti poista sitä tosiasiaa, että nykyinen seura lakkaa sillä hetkellä olemasta, kun tällainen sopimus syntyy. Ja mitäs sitten tapahtuu, kun Jokerit parin-kolmen KHL-kauden jälkeen palaakin takaisin Liigaan? Ilmoitetaanko sieltä tylysti, että sopimus puretaan ja, että selviytykää omin nokkinenne. Aivan kestämätön tilanne.

Pelaajaliikenne olisi valtaisaa koko kauden. Jokerit lähettäisivät Kerhoon testiin hankkimiaan pelaajia, vähät siitä jos se sotkee HPK:n peliä, tehän olette pelkkä farmi, jonka tehtävä on antaa peliaikaa kaikille, jotka vähänkin luistimilla pysyvät. Ja sitten jos joku pelaakin hyvin niin kutsu käy samantien ylös ja se siitä ilosta. Rakenna siinä sitten jotain pysyvää. Toki sieltä voisi "tähtipelaajia" käydä vetämässä pari peliä, loukkaantumisen jälkeen pelituntumaa hakien. Ja välillä sitten, pitääkseen Kerhon kannattajat tyytyväisinä, Jokerit antavat pariin kotipeliin muutaman hyvän pelaajan, jotta kritiikki vaimenee ja fanit kokevat, että HPK:sta pidetään huolta.

Eihän tällainen kuvio kertakaikkiaan voi toimia. Tai riippuu siitä miltä kantilta katsoo. Jokereille varmasti oikein hyvä vaihtoehto.

Haluanko sitten, että HPK jatkaa nykyisellä säästö-linjallaan, jolloin nimekkäitä pelaajia on vaikea tai lähes mahdoton hankkia vai haluanko, että Jokeri-organisaatio ottaisi ohjat ja taloudellinen riippumattomuus olisi sitä kautta turvattu.

Tätä asiaa ei tarvitse edes miettiä, ehdottomasti ensimmäinen vaihto-ehto! Taloudellisesti on tällä hetkellä tiukkaa mutta se tulee paranemaan ajan myötä, kun ollaan järkeviä ja pidetään tervehdyssuunnitelmista kiinni. Ainahan HPK on ollut taloudellisesti liigan pienimpien joukossa ja siltikin tänne on kasattu joukkueita, jotka ovat taistelleet jopa mitaleista. Joukkuetta kasattaessa pidetään järki päässä eikä lähdetä turhaan hötkyilemään niin menestyä voidaan myös jatkossa. Hankitaan muualla epäonnistuneita tai nostetta uralleen hakevia pelaajia ja nostetaan omista riveistä lahjakkaita junnuja alempiin ketjuihin. Näinhän on aiemminkin toimittu. Valmentajaksi kaveri, jolla on selkeä visio pelityylistä ja joka haluaa peluuttaa Kerhon-näköistä kiekkoa.

Onneksi tämä on todellakin vain huhu vailla todellista totuuspohjaa. Mutta jos tällainen jostain syystä kuitenkin toteutuisi niin teen niikuin moni muukin täällä on kertonut: Vien kausikorttini toimistolle ja kerron mielipiteeni asiasta. Ja osallistun myös siihen fanituotekokkoon.

Katson mielummin huonoa peliä HPK:lta kuin hyvää peliä Jokereiden tai minkään muunkaan seuran farmina.
 

VIpelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Mikäli tapahtuisi, lisäisikö nimimerkki Elton HPK:n toiseksi suosikkijoukkueekseen, jahka pelikiellosta vapautuu?

Jos vaihtoehtoina on että aletaan yhteistyöhön Jokereiden kanssa tai konkurssin kautta paria sarjapykälää alemmas, niin valitsisin silti jälkimmäisen. Tietysti niillä, jotka ovat saavat HPK:lta palkkansa, voi olla erilainen näkemys asioihin...

Luotetaan nyt kuitenkin siihen, että tämä on tätä keskustelupalstan huhumyllyä, joka pari sivua pyörittyään todistetaan perättömäksi. Mutta onhan näitä hauska kieli poskella (ja ehkä vähän sydän kurkussa) spekuloida!
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
Sanon vaan, että tämmöiset huhutkin ovat sietämättömiä.

Kerho ei enää ole Kerho, jos sen sielu myydään.

Mieluummin kannatan HPK:ta Suomi-Sarjassa tai Mestiksessä itsenäisenä, kun Liigassa Jokereiden tai kenen tahansa farmijoukkueena.
 
Viimeksi muokattu:

Rolf Paski

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Raittiuslegioona & FC Kraak
Olisihan se suorastaan irvokasta, kun Korpela & Hietanen (+kunniapuheenjohtaja), jotka ovat vuosia jo perustelleet ry:nä pysymistä yhteisöllisyydellä ja korostaneet Kerhon merkitystä koko Kanta-Hämeelle, tulisivat pokkana kertomaan, kuinka KHL-farmina toimiminen on nyt se kaikkein paras vaihtoehto. Jos todella tällainen päätös tehtäisiin, olisi se hämeenlinnalaisten kiekkofanien ja koko juniorikiekkoyhteisön törkeätä aliarvostamista.

Kuten tuolla toisessa ketjussa kerroin, niin tämän farmi-kuvion toteutuessa palautan saman tien kausikorttini Kerhon toimistoon henkilökohtaisesti ja mielipiteideni kera. Enkä varmastikaan ole lähellekään ainoa. Kerho ei varmaankaan ole minulle sen jälkeen kuollut, mutta vähintäänkin neliraajahalvaantunut.

Kaikkein paras olisi, että Kerhon johto kiistäisi moiset huhut mahdollisimman nopeasti, jottei lumipallo lähde liikaa pyörimään.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Sanon vaan, että tämmöiset huhutkin ovat sietämättömiä.

Kerho ei enää ole Kerho, jos sen sielu myydään.

Mieluummin kannatan HPK:ta Suomi-Sarjassa tai Mestiksessä itsenäisenä, kun Liigassa Jokereiden tai kenen tahansa farmijoukkueena.
Nyt ollaan asian ytimessä! Jos ei rahkeet riitä enää, niin sitten hakemaan vauhtia alempaa, minä en siihen kannattamistani lopeta, tuskin lopettaa kovin moni muukaan, siihen että perse myydään Hjallikselle huorattavaksi, niin siihen muuten sitten uskon että lopettaa varsin moni muukin kuin minä tai arvon palstaveljet.
 

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
Jos on Jokeri-faineilla vaikeeta tuon KHL-siirron kanssa, niin yhtälailla olisi meillä HPK-faneilla mahdotonta sulattaa moista farmikytköstä. Oikeastaan vielä vaikeempaa, koska siinä menisi koko "kerholaisuuden" olemus roskiin.

Ei ikinä, eikä koskaan. Saa pelkkä ajatuskin verenpaineen nousemaan.
 

Ralph

Jäsen
Mikäli tapahtuisi, lisäisikö nimimerkki Elton HPK:n toiseksi suosikkijoukkueekseen, jahka pelikiellosta vapautuu?

En tiedä, mutta itse en ikinä lisäisi Jokereita omaksi KHL-suosikiksi, HPK-kytköksillä tai ilman.

Jos on Jokeri-faineilla vaikeeta tuon KHL-siirron kanssa, niin yhtälailla olisi meillä HPK-faneilla mahdotonta sulattaa moista farmikytköstä.

Mahdotonta se olisi ainakin minulle. Jos tämä huhu toteutuu, niin hyvää yötä Hämeenlinnan Pallokerho, kiitos yhteisistä vuosista. '06 nevöförget. Kyseessä ei olisi sama HPK kuin mitä kannustan, joten jätän väliin tässä tapauksessa koko Liigan.
 

valkosulka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
Samaa mieltä kuin useat edellä kirjoittaneet. Itsenäinen paikallisiin henkisiin ja aineellisiin resursseihin perustuva seura kiinnostaa, farmiseura ei sitten yhtään, tuli mitaleita tai ei.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Ei ikinä Jokereitten pelinappulaksi. Kerhon mukana mennään mutasarjoihin tai ollaan joka kausi viimeisten joukossa. Jokereitten farmiseuraksi ei vaan jumalauta voi kuvitella mitenkään. Ei, ei ei.

Nyt nauraen annettu haastattelu johonkin, että älkää nyt viitsikö.
 

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ei ikinä Jokereitten pelinappulaksi. Kerhon mukana mennään mutasarjoihin tai ollaan joka kausi viimeisten joukossa. Jokereitten farmiseuraksi ei vaan jumalauta voi kuvitella mitenkään. Ei, ei ei.

Nyt nauraen annettu haastattelu johonkin, että älkää nyt viitsikö.
Hallin ovet pysyy meikäläisen toimesta sitten kiinni, jos jotain Jokereitten LeKiä HPK:sta ollaan tekemässä. Voisihan pelaajan pari kaudeksi ottaa (ja peluuttaa vain jos heistä hyötyä joukkueelle), jos ilmaiseksi saa, mutta mitään ylös-alas farmia ei voisi sulattaa yhtään. Tahi että Jokerit jollakin tapaa omistaisi tai olisi HPK:n johdon kanssa tekemisissä. Se ei kuulu tähän hommaan, siis mun HPK:hon.
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Tuo tarkoittaisi joukkueen lakkauttamista. Tilalle tulisi jokin muovinen sekasikiö, joka ei kiinnostaisi oikein ketään.

Miksi tuollaista edes mietitään? Vai mietitäänkö oikeasti edes?

Tuon kuvion toteutuessa palautan kaikki ajan saatossa ostamani Kerhon fanituotteet jäähallin ulko-oven eteen. Kehotan muita toimimaan samoin.
 

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ainiin, tiettävästi yksi palstallamme ahkerasti kirjoittanut henkilö on tyrkyllä "Hämeenlinnan Jokereiden" toimitusjohtajaksi. Tuo intohimoisesti HPK:hon suuntautunut saunottelija odottaa näppäimistö kuumana mahdollista fuusiota. Toki puolen vuoden kirjoituskielto ja pankissa pasianssin peluu haittaavat asioiden julkituloa.
 

Jääkaappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga
Oma ensireaktio oli myös "Hyi saatana, ei ikinä!", mutta kuvitellaan nyt kuitenkin tilanne, jossa tämä kuvio jokatapauksessa toteutuisi. Tiukat ehdot sopimalla ja järkevästi toteutettuna tämä voisi olla ihan ok kuvio.

- Ensinnäkin ehdoton ei sille, että HPK:sta tulisi farmijoukkue mallia Leki. En halua nähdä HPK:ssa viittäkymmentä eri pelaajaa kauden aikana. Enemmistö lienee tästä samaa mieltä.

- Jokereiden junnuille ja muille projektipelaajille ei tietenkään saa olla kiintiöpaikkoja kokoonpanossa.

- Joukkueen kasaamisesta ja ylipäätänsä muista asioista vastaa jatkossakin Korpela ja kumppanit. Ainuttakaan osaketta ei myydä Helsingin tai Venäjän suuntaan, jos ja kun osakeyhtiöksi muututaan.

- Yhteistyökumppanuudesta pitää päästä helposti eroon, jos on tarvis.

Mitä hyötyä?

+ Taloudellinen hyöty lienee se tärkein ja isoin asia. Oletan, että ainakin Jokereiden täytepelaajat luokkaa tomimäki ja lahjakkaimmat juniorit olisivat jossain määrin HPK:n käytettävissä. Ei tarvitsisi itse hankkia näitä juhakoivistoja ja muita turhakkeita.

+ Parempia pelaajia? Haluaako Jokerit luoda vain junioreilleen polun KHL:ään, vai hankkiiko seura potentiaalisia KHL-hyökkääjiä tyyliin jessemankinen, jotka laitetaan kehittymään Kerhoon?
 
Viimeksi muokattu:

Hereworth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Joni Puurula, Flyers
Aikamoisen täystyrmäyksen tämä farmi-huhu sai asiaa kysyttyäni tahoilta, joilta saamani tiedot tähän mennessä ovat pitäneet hyvin kutinsa. Kevyemmin mielin uuteen viikkoon, vaikkei nyt sataprosenttisen varma nykypäivänä voi olla oikein mistään. Ei edes kotimaisessa liigakiekossa.
 

J.Petke

Jäsen
Oma ensireaktio oli myös "Hyi saatana, ei ikinä!", mutta jos asiaa hieman pohtii, niin järkevästi toteutettuna tämä voisi olla ihan hyvä juttu.. Vastasin kyselyyn, että lähtökohtaisesti en hyväksy.

Samoin, paitsi etten ole äänestänyt vielä mitään. Oma identiteetti olisi säilytettävä eikä vetää toimintaa jenkkimalliseksi. Jokereiden parhaat juniorit, lupaavat pelaajat, ns. väliinputoajat HPK:n käyttöön ja HPK:sta parhaille tie ylös KHL:ään. Tätä kautta voitaisiin saada huomattavasti laadukkaampia vahvistuksia, jotka tiedostavat mahdollisuuden KHL:ään. Ei HPK pysty tälläkään hetkellä pitämään ns. top-jannuista kiinni joten muutos ei olisi kovinkaan suuri.

Ei se tietenkään optimaalinen ratkaisu olisi mutta kyllä siinä mahdollisuuksiakin on.

Tosin tietenkin jyrkkä "EI" millekään pikku-jokereille.
 

valkosulka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
Aikamoisen täystyrmäyksen tämä farmi-huhu sai asiaa kysyttyäni tahoilta, joilta saamani tiedot tähän mennessä ovat pitäneet hyvin kutinsa. Kevyemmin mielin uuteen viikkoon, vaikkei nyt sataprosenttisen varma nykypäivänä voi olla oikein mistään. Ei edes kotimaisessa liigakiekossa.

Hyvä homma, ei sitten tarvitsekaan vielä laittaa shakkipaitaa tilaukseen..
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
En tiedä miksi täällä on edes viitsitty keskustella aiheesta. Monilla muilla seuroilla junnut palvelee liigajoukkuetta, mutta HPK:lla on ollut asiat toisin, siksi se on vielä ollut Ry. Tästä on pidetty kiinni kynsin ja hampain ja muka yhtäkkiä vedetään koko seuran ideologia vessasta alas? Ei tule tapahtumaan. Vittu tää jengi ei ole saanut edes aikaiseksi muuntautua osakeyhtiöksi, kun pidetään identiteetistä niin pirusti kiinni, niin mukamas yhtäkkiä myydään narreille osakkeet ja haistatetaan junnukiekko Ry:lle vitut? Just.
 

Isle of Man

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, TuTo
Hyi saatana

Nyt kun poistin itse asetetun kirjoitus- ja lukukieltoni sosiaalisiin medioihin tyydyn toteamaan täällä käytyyn keskusteluun vain että edes pienimmätkin ajatukset minkäänlaisesta virallisesta yhteistyöstä organisaation nimeltä Jokerit kanssa, ovat joko sairaan mielen tuotetta tai pahimmanlaatuista raiskaamista koko seuraa kohtaan. Tai edes ajatuksen tasolla miettiä Tomek Valtosta Kerhon penkin taakse. Sama kuin kaivaisi sen virnuilevan ja katsomoon vilkuttelevan mulkku-Oton naftaliinista ykköseen pelaamaan. Hyi saatana mitä puhetta täällä on pidetty.
 

Gibraltar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Toivottavasti kerho osaa hyödyntää nuorten huikean mestaruuden oikein. Saroksen fanituotteita ja naamaa näkyviin joka paikkaan. Fanitapaamisia jne. Oikealla markkinoinnilla halli täyteen seuraavissa kotipeleissä.
 

Jääkaappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga
Toivottavasti kerho osaa hyödyntää nuorten huikean mestaruuden oikein. Saroksen fanituotteita ja naamaa näkyviin joka paikkaan. Fanitapaamisia jne. Oikealla markkinoinnilla halli täyteen seuraavissa kotipeleissä.

Hieman on pelko perseessä, että nykyinen orkesteri ei tästä maksimaalista hyötyä osaa ottaa irti.

Juusen t-paitoja, mukeja - ihan mitä vaan. Pitää takoa kun rauta on kuumaa.
 

#76Sally

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Toivottavasti kerho osaa hyödyntää nuorten huikean mestaruuden oikein. Saroksen fanituotteita ja naamaa näkyviin joka paikkaan. Fanitapaamisia jne. Oikealla markkinoinnilla halli täyteen seuraavissa kotipeleissä.

Toivotaan, että tästä edes jonkinlaista hyötyä osataan ottaa irti. Sen sijaan vastustan sitä, että Juusea itseään ruvetaan repimään joka suuntaan ja viemään kaikenlaisiin kissanristiäisiin. On niitä ennenkin nuoret urheilijat revitty henkisesti palasiksi ja keskittyminen urheilusuoritukseen on kärsinyt ja jopa koko ura on lähtenyt alamäkeen. No, tuskin Saroksen kohdalla tällaista käy mutta katsokoon seurankin edustajat vähän Juusen perään, ettei miehen keskittyminen peleihin häiriinny haastattelua korppikotkien tavoin väijyvien toimittajien vuoksi.
 

VIpelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kyllä tärkeintä olisi nimenomaan valvoa, ettei Juusea viedä yhtään määräänsä enempää niihin kissanristiäisiin, kyllä pääpainon pitää pysyä pelihommissa.

Onneksi siellä on Teräväinen, joka pk-seutulaisena kerännee suurimman mediahuomion, eikä pikkuleijonien otteet nyt varmaan ihan samanlaista hulinaa aiheuta kuin ilmaveivi-Mikke aikuisissa.

Jos/kun Juusella halutaan rahastaa, niin sitten niitä mukeja ja paitoja myyntiin, mutta pidetään muuten poika pois parrasvaloista ja yhteistyökumppaneiden illanistujaisista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös