Tuokkolan ensimmäinen – Ilves kaudella 2013–2014

  • 258 517
  • 481

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Se, ettei Ilves meinaa päästä kulmista maalipaikoille tuntuu olevan nyt isompi ongelma. Pelaajien itseluottamus on hieman kadoksissa, eikä hyökkäyspään periaatteessa järkevän näköinen yrittäminen toimi mm. heikkolaatuisten syöttöjen vuoksi. Itseluottamuksen puutteen lisäksi tämä on seurausta Ilveksen hieman heikosta pelaajamateriaalista. Muutaman pelaajan taitotaso ei tahdo ihan riittää edes niiden helppojen syöttöjen jakamiseen.

Ilveksen eilinen maali toimii tästä hyvänä esimerkkinä. Veistolan syöttö taisi olla pelin ainoa kulmasta maalille toimitettu kiekko ja maalihan siitä seurasi. Tällä hetkellä kaikuu jokaisen junnuvalmentajan lause "Antaa niiden pyöriä kulmissa" korvissa kun Ilveksen peliä katselee. Noilla pitkillä hyökkäyksillä saa kyllä hienosti väsytettyä vastustajan pelaajia, mutta kun tosiaan välillä pitäisi muistaa mennä sinne maalillekin.

Samaa mieltä tosta itseluottamuksesta myös. Vaikka materiaalin taso alkaa tullakin tässä esille, niin nyt tuntuu ettei niitä ratkaisevia syöttöjä edes kukaan yritä.
 

Zamboni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Vilkaistaampas synkän kierteen keskellä hieman kahden seuraavan viikon peleihin.

To 21.11. 18:30 Ilves - Blues
La 23.11. 17:00 Kärpät - Ilves
Ti 26.11. 18:30 Ilves - TPS
Pe 29.11. 18:30 KalPa - Ilves
La 30.11. 17:00 Ilves - JYP

Ennakkoon tuolta löytyy yksi mahdoton, pari haastavaa ja pari tasaväkisempää vastusta. Tulevilla viikoilla on hyvä sauma tehdä pieni ryhtiliike ja ottaa 2-3 voittoa. Alkukauden ylisuorittamisen vuoksi ollaan taulukossa vielä ihan hyvissä asemissa, mutta pian alkaa olla välttämätöntä siirtyä edes vaakalentoon kympin joukossa pysymiseksi.
 

wunderveba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Kauankohan muuten menee, että Liigan paskahousukurinpito langettaa Tuokkolalle toimitsijakieltoa, kun on alkanut pikkuhiljaa(oikeutetusti) avata suutaan tuosta tuomareiden perseilystä...
 
Suosikkijoukkue
Bruins
Kovasti tykkää Tuokkola kierrättää pelaajia ja toisaalta siihen on ollut viime aikoina ihan perustelutkin. Sen verran paljon tulee tällä hetkellä henkilökohtaisia virheitä, että löytyy ainakin syytä laittaa jannuja katsomoon.
Sen on sitten eri asia onko se oikein, mutta ainakin Näppilän ja Peltolan pelaaminen on tällä hetkellä karmealla tasolla. Näppilän nyt jotenkin ymmärtää, kun joutui pelaamaan alkukaudesta niin paljon, mutta mikä sitä Peltolaa vaivaa? SaiPaa vastaan oli täysin pihalla ja pari maalia voidaan laittaa täysin hänen piikkiin. Eikö vaan taso riitä?

Ja vaikka tuomarit viheltävätkin päin seiniä niin silti Kolppanen antaa joka matsissa mahkut ottaa sen voiton. Silloin ei kaivattaisi näitä ottelun ratkaisevia virheitä tyyliin Kangasniemi jokerit matsissa ja nyt viime viikolla Näppilä ja Peltola.

Usko on silti kova että tiputaan enää sen pari sijaa.
 

wunderveba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Noista Ilveksen alkukauden jäähymääristä tulee mieleen erään lätkäjätkän kommentti muutaman vuoden takaa:

"Tiesin, että tämä saatanan peli alkaa jossain vaiheessa. Se alkoi meidän ensimmäisen sensaatiovoiton jälkeen"
 

bulftrik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Bruins, MM, LHC
1-5 turpaan SaiPalta kotona ja alle 4000 katsojaa. Jokohan siellä johdossa ruvetaan tajuamaan että "jotain tarttis tehrä"?

Niin ja tuo alle 4000 oli ilmoitettu määrä, oikea määrä varmaan 2000.
 

Fordél

Jäsen
Tulipahan tänään paljon helppoja virheitä, joista SaiPa rankaisi kovalla kädellä. Kun kokeneita ja laadukkaita Liigapelaajia ei ole jonoksi asti niin ilmeisesti se näkyy tällaisessa tason heittelyissä. SaiPa vaikutti paljon yhtenäisemmältä jengiltä kuin Ilves. Myös itseluottamus näyttää olevan ihan eri luokkaa, mikä näkyy tehdyissä ratkaisuissa. Kun paikka tulee niin SaiPan pelaaja rankaisee siinä missä Ilvespelaaja esim. vetää suoraan veskan räpylään. Vähän hengettömiksi jäätiin.

Nyt pitäisi jostain saada se positiivinen kierre taas käyntiin ja kunnon henki päälle Ilveksenkin kohdalla. Joulutauko tulee Ilvekselle todellakin hyvään saumaan. Corson korvaaja voisi yksi keino tauon lisäksi saada aikaan suunnan muutos. Toivottavasti viimeistään joulutauolla Pajuoja saa hankittua korvaajan.
 

tulikaste

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Tero Lehterä
Joko Tumppi on palannut penkin taakse, vai hääriikö Hirvonen yhä kapteenina? Sami Hirvonen, SM-liigatason päävalmentaja kuulostaa todella huonolta idealta...
 

George Parros

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks 06-07
Kokonaisuudessaan päävalmentaja Tuokkola on luonnollisesti tehnyt jopa erinomaista työtä koko kauden ensimmäisen puoliskon kaikki lähtökohdat ja olosuhteet huomioiden.
Erityisesti myös julkinen esiintyminen on ollut haastatteluineen ja kommentteineen erittäin miellyttävää kuultavaa. Ns. Pelipuhe ei ole ollut pelkkää kliseiden toistoa.

Saipa-pelin jälkeen jatkoajan otteluraportissa sanotut kommentit sen sijaan hieman särähtivät negatiivisesti:

- "Ei tässä voi alkaa yksittäisiä pelaajia syyttää, mutta meidän täytyy miettiä, onko meillä realistisia mahdollisuuksia haastaa joka ilta liigan kärkijoukkueita.
- Jos puhutaan vaikka Kärpistä tai Tapparasta, niiden vahvistukset ovat maajoukkuemiehiä, meillä ne tulevat Mestiksestä."


Miten niin "meidän" täytyy miettiä ja mitä? Kenen meidän? Valmentajien ja pelaajien vai?

"Juu poijjaat, että ei kai meidän ny kannata ihan kaikkia pelejä sentään voittamaan lähtee, ku eihän me ny noille rahajengeille voida pärjätä ku niillä on niin paljo paremmat pelaajat sun muut rekvisiitat".

Sen ymmärtää, jos seurajohto ottaa tollaset huomioon tavoiteasettelussa ja valmennuskin ennen kautta, mut mitä tollasta pitää joukkueen/valmentajien miettiä kesken kauden.

Varsinkin pelaajiston riittävyyden mietiskely juuri tämän pelin jälkeen on outoa, kun kuitenkin edelleen ykkösnipullaankin suht nimetön Saipa on hakenut tylyn voiton vieläpä ilman kolmea top-6 hyökkääjää.

No, ehkä tuo on vain ylitulkintaa irrallisista sanoista ja Tuokkola uskoo aidosti joukkueen kilpailulliseen pärjäämiseen ja pelin kehittymiseen myös kauden loppuun saakka.
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
No, ehkä tuo on vain ylitulkintaa irrallisista sanoista ja Tuokkola uskoo aidosti joukkueen kilpailulliseen pärjäämiseen ja pelin kehittymiseen myös kauden loppuun saakka.

Näinhän se menee. Silloin kun kulkee löydetään joka kommentista positiivista ja kun menee huonosti, niin päinvastoin.

Tuokkola on koko sen ajan, mitä Ilveksessä on valmentanut antanuthyviä ja analysoivia haastatteluja heti pelien jälkeenkin. Olisin suorastaan kauhuissani, jos Tuokkola ei tajuaisi Ilveksen kokoonpanon vajavaisuutta.

Eikä myöskään kannata liikaa tuijotella SaiPan kokoonpanoa, kun joukkueella on hirveä itseluottamus, niin ei ne poissaolotkaan olo yhtä vakavia. Otti Ilveskin jopa huvittavilla kokoonpanoilla voittoja alkukaudesta.

Se itseluottamus on ihan silminnähden pois joukkueelta tällä hetkellä. Vaikka paikkoja olisi sata, niin mistään ei tunnu menevän. Sitten vielä kermana kakun päälle omassa päässä sekoilut, kunte tänään SaiPaa vastaan. Poppakonsteja kaivattaisiin just nyt Tuokkolalta. Tai joukkueen johtopelaajilta. Tästä suosta pitäisi päästä ylös mahdollisimman nopeasti, ettei koko alkukauden nostetta tuhottaisi.
 
Suosikkijoukkue
Tampereen TAPPARA
Kattellaan varmaan hieman eri lasien läpi, mutta minulle on jäänyt Tuokkolan pelinjälkeisistä haastiksista lähinnä selittelyn makuinen fiilis ja hieman sellainen bambi-ajovaloissa-efekti... Ilveksen ja Pelsujen hienon alkusyksyn jälkeinen notkahdus ei varmaan tullut kenellekään yllätyksenä. Viime kauden rämpimisten jälkeen molempien jengien valmentajien oli pakko satsata pelillinen piikki alkukauteen jo pelkästään omien työpaikkojensakin takia. En silti jaksa uskoa, että kumpikaan pullahtaisi säälien ulkopuolelle...
 

Nwoke

Jäsen
Suosikkijoukkue
SAINTS salibandy, Spiral-liiga, Tampere
Ilveksen ja Pelsujen hienon alkusyksyn jälkeinen notkahdus ei varmaan tullut kenellekään yllätyksenä. Viime kauden rämpimisten jälkeen molempien jengien valmentajien oli pakko satsata pelillinen piikki alkukauteen jo pelkästään omien työpaikkojensakin takia. En silti jaksa uskoa, että kumpikaan pullahtaisi säälien ulkopuolelle...

Juuri näin. Hyvin perinteinen tapahtuma kun katsoo viime vuosien historiaa SM-liigassa. Etenkin Ilveksen oli jo ihan imagon kannalta aivan pakko saada hyvä startti, jotta yleisö ei äänestäisi jaloillaan. Eli kaikki kuntopiikit ja motivaatio suunnattiin kauden alkuun. Varmaan muutkin häiriötekijät ovat omalta osaltaan vaikuttaneet syöksyyn, mutta ehdottomasti suurin syy on tuo materiaali, joka nyt ei vaan ole tarpeeksi hyvä, jotta muusta kuin säälipaikoista voitaisiin realistisesti taistella.

Fanit ovat ymmärrettävästi hiukan sekaisin kaiken tämän sekoilun keskellä, eikä joukkueen todellista tasoa osata arvioida loistavan alkukauden jäljiltä. Tuokkola olisi eilen voinut sanansa muotoilla ehkä toisin, mutta rivien välistä pystyi kyllä helposti lukemaan miehen ajatuksia - fanien odotukset kohtuuttomat, joukkueen materiaali riittämätön ja turhautuneisuus alkaa pikkuhiljaa nakertamaan jos vahvistuksia ei näy.
 

Fordél

Jäsen
Ilveksen ja Pelsujen hienon alkusyksyn jälkeinen notkahdus ei varmaan tullut kenellekään yllätyksenä. Viime kauden rämpimisten jälkeen molempien jengien valmentajien oli pakko satsata pelillinen piikki alkukauteen jo pelkästään omien työpaikkojensakin takia.

Notkahdukset eivät tulleet yllätyksenä. Tästä kun molemmat palaavat voittojen tielle, ollaan varmasti sillä tasolla, jota on realistista odottaa molemmilta jengeiltä. Eivät ole heittopusseja tässä sarjassa vaan taistelevat paikasta sääleihin.

Siitä olen kuitenkin täysin eri mieltä, että alkukauteen satsaaminen olisi valmentajilta jotenkin laskelmoitua omien työpaikkojensa takia. Ensinnäkin Aravirralla on kyseessä viimeinen pesti, jonka jälkeen lähtee eläkkeellee. Ja Pelicansilla on suuri kynnys Aran erottamiseen. Ei Aran kaltainen kokenut valmentaja varmasti ajattele asiaa näin enkä usko Tuokkolankaan ajattelevan.

Sen sijaan uskon hyvän alkukauden taustalla olevan viime kauden hyvän lopun. Molemmat joukkueet pelasivat hyvän loppukauden, vaikkakin Pelsut Suikkasen alaisuudessa. Siitä oli hyvä lähteä hyvällä itseluottamuksella kohti kesää ja tulevaa kautta. Ilves pääsi aloittamaan tähän kauteen valmistautumisen jo hyvissä ajoin viime kaudella, joten ei ole ihme, että sen peli oli alkukaudesta ihan hyvässä kuosissa vastustajiin nähden ja pisteitä ropisi. Nyt muut jengit ovat alkaneet saada peliään kuntoon (esim. Tappara, Kärpät ja Lukko) ja nämä kaksi joukkuetta ovat alkaneet vajota.

Molemmille joukkueille joulutauko tulee mitä parhaimpaan paikkaan. Mitään ei ole vielä menetetty vaan joukkueet ovat vielä hyvin leikissä mukana. Joukkueet pääsevät levähtämään ja hakemaan peliinsä uutta draivia.
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Kattellaan varmaan hieman eri lasien läpi, mutta minulle on jäänyt Tuokkolan pelinjälkeisistä haastiksista lähinnä selittelyn makuinen fiilis ja hieman sellainen bambi-ajovaloissa-efekti...

Näin voi hyvin olla. Tosin, viittasin pidemmällä aika välillä koko Tuokkolan aikaan eli myös voittoputkiin ja hyviin peleihin. Kaveri tuntuu ihan aidosti pohtivan otteluiden tapahtumia ja sanovan asiat suoraan eikä anna jotain dufvamaisia sekoilu- tai kliseisiä vastauksia. Mutta voit olla ihan oikeassa, että tähän tulkintaan vaikuttaa omat lasitkin.

Joulutauko tulee tosiaan hyvään paikkaan ja joukkue saa toivottavasti taas mahdollisuuden ns. aloittaa kauden alusta. Säälipaikoista kuitenkin voidaan vielä hienosti taistella, kunhan peli (etenkin viimeistely) saadaan taas kuntoon.
 
Suosikkijoukkue
Ilves, Edmonton
Ilves kyllä tarvitsisi ihan oikeita liigapisteitäkin ennen joulutaukoa eikä pelkästään taputteluja hyvästä yritytksestä. Tosin jälkimmäistäkään ei ole ollut havaittavissa kaikissa parin viime viikon matseissa. Nuoren ja kokeneen kaartin osalta kahden viime kauden aikana "häviämään tottuneen" joukkueen itseluottamus ei parane sillä, vaikka päävalmentaja kuinka juttelisi mukavia treeneissä ja tsemppaisi jätkiä.

Laskeskelin ennen SaiPa-ottelua, että viisi pistetä ennen taukoa olisi ihan realismin rajoissa otettavissa. Tosin perustin laskuni SaiPa- ja Pelicans -otteluihin. Tappara ei notkahda meitä vastaan ja Lukkokin on liian kovassa kunnossa. Niinpä Ilveksen on melkein pakko ottaa kolme pistettä lahtelaisilta tai olemme jo selkeästi sääliviivan alapuolella tauolle mentäessä. HPK on nimittäin alkanut voittaa otteluita.
 

Saarinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Vaikka tässä tappioputkessa edelleen tarvotaankin niin kyllä nuo tämän viikon pelillisesti hienot vieraspelit toivat paljon uskoa siihen, ettei tilanne ole niin toivoton kuin miltä viime aikojen pistesaldon valossa voisi näyttää. Nyt on saatu kaivettua se joukkueen peli-ilme takaisin hyvälle tasolle ja tuollaisella tekemisellä voittokantaan paluu on vain ajan kysymys.

Kuusikosta TPS-KalPa-Ässät-HPK-Blues-Pelicans pitäisi jättää neljä taakse, jotta se meidän tämän kauden mestaruus toteutuisi. Ihan realistinen tuo tavoite on, vaikka fiilikset on totta kai tällaisen tappiokierteen aikana synkät.

Tiistaina on koko kauden kannalta huikean iso peli. Voi vaikka olla ihan ratkaiseva sääläripaikan suhteen. Toinen tappiosta tappioon taapertaneista joukkueista saa helpottavan voiton tililleen ja se on kolmea sarjapistettäkin tärkeämpi asia. Ilveksen pitää saada tuohon otteluun samanlainen tekemisen meininki kuin tämän viikon vieraspeleihin. Jostain syystä kotiotteluissa paketti ei ole ollut läheskään yhtä hyvin kasassa kuin vierasmatseissa. Saisi tiistaina kyllä jo vaihteeksi vähän pomppiakin Ipan suuntaan, ei oo tuuriakaan yhtään viime matseissa ollut.
 

Myyntimies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Olen jo pitkän aikaa seurannut vain TPS:n taaperrusta, koska jos se saa pelinsä kulkemaan niin taas ollaan viimeisenä, kun sarja päättyy. Tämä asetelma tuli ainakin minulle selväksi, kun Vinnie tuli ulos kaapista ja alkoi taas rahastamaan joukkuetta. En odota yhtään oikeata vahvistusta tälle kaudelle enkä ensi kaudelle, koska karsintoja ei pelata. Myös Corson juttu on täysin käsittämätön asia. Ilveksen johto (Manngård) ei ole ajantasalla eikä sitoutunut joukkueen menestykseen vaan vain ja ainoastaan oman etunsa tavoitteluun. Eihän kukaan kai voi niin tyhmä olla, että nauttisi tällaisesta omistuksesta tai uskoisi vielä jotenkin saavansa fanit taakseen..? Jos itse olisin Vinnie niin olisin luopunut hommasta jo ekojen karsintojen jälkeen ja niellyt miehekkäästi ne tappiot, mitä itse aiheutin. Sitä paitsi, mieshän valehtelee julkisesti koko ajan. Puhui jo pari vuotta sitten suurella suulla LIVE:nä Ilves-klubilla, että jos surkea menestys on johtunut rahasta, niin se korjataan välittömästi. Eipä korjattu. Samaa paskaa kuultu sen jälkeen ja nyt taas syksyllä sanoi, että keväällä organisaatio ja joukkue on hyvässä iskussa. No, varmaankin nyt siis satsataan ja hankitaan oikeita vahvistuksia ja myyntiprosessi etenee jne. Eli niin kauan, kun joku maksaa, niin tätä paskaa tullaan kuulemaan. Itse en enää halliin mene niin kauan kun pääomistajana on Vincent Manngård. Ja se kaljupää pitäisi heittää helvettiin sieltä söpöttämästä huijarin korvaan. Eihän tällaista vaan oikeesti jaksa joka vitun vuosi kattella. Kun nämä äijät häipyy, ostan heti ihan siitä riemusta viisi kausikorttia ja jaan torilla köyhille.
 

Saarinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Saisi tiistaina kyllä jo vaihteeksi vähän pomppiakin Ipan suuntaan, ei oo tuuriakaan yhtään viime matseissa ollut.

No tämä toive toteutui kyllä komeasti. Pelicansilla pari tolppaa ja voittomaalissa onni hymyili oikein leveästi.

Pelillisesti oli taas heikompi ottelu kuin kaksi edellistä vierasmatsia. Ihan karsean näköistä toimintaa omassa päässä aina kun Pelicans onnistui antamaan vähän painetta. Ryntäillään kahdella miehellä samaan vastustajaan kiinni ja miehiä unohtuu ihan vapaaksi parhaaseen sektoriin. Esimerkiksi Kangasniemi-Hölli kaksikon haahuilut ennen Pelicansin 1-1 -tasoitusta oli painajaismaista seurattavaa. Jotain muutosta tuohon kotiotteluiden oman alueen toimintaan pitää saada, jos meinataan kympin sakkiin päästä.

Joka tapauksessa supertärkeä voitto ja toivottavasti tuo höntyily jää vähemmälle nyt kun helpottava tulos on alla. Lauantain matsista on vaikea odottaa mitään ellei poikkeukselliset olosuhteet tasoita riittävästi voimasuhteita, mutta joulutauon jälkeen Ilveksellä olisi todellinen iskun paikka. Me kohdataan nimittäin viikon sisään KalPa kaksi kertaa aikana, jolloin Kapanen-Lehkonen kaksikko ja mahdollisesti myös Kinnunen on KalPalta nuorten kisoissa. Kun kuopiolaiset kärsii jo valmiiksi hyökkääjäpulasta niin noista matseista on hyvät saumat saada kaksi tärkeää voittoa.
 

Jyrla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves.
Vierasottelut

Viime kausi ei ole mikään häävi mittari, mutta tänään otetun KalPa-voiton jälkeen pisteitä on kasassa 23p kahdeksastatoista matsista.

Kauden 12-13 vierasmatsit tuottivat kaikkiaan 22p, pelejä samat 30 kuin tälläkin kaudella.

Kausi 11-12 toi vieraskentiltä 25p ja kausi 10-11 39p. Kausi 10-11 siis tietenkin edellinen kun Ilves ylsi säälipleijareihin (eikä ollut runkosarjan viimeinen).

Vaikka otteet ennen joulutaukoa olivat heikkoja, täydet mahdollisuudet säälipleijareihin on edelleen olemassa. Näin ainakin mikäli nelikko Tps, Ässät, Kalpa ja Pelicans jatkaa viimeaikoina nähtyjä esityksiään. Ottelut neljää mainittua joukkuetta vastaan lienevät loppukaiden ajan nk. tuplapisteiden otteluita. Tämänpäiväinen voitto vieraissa oli tässä mielessä erittäin tärkeä. Nollan pinnan tappiolla ero Kalpaan olisi kutistunut kolmeen pinnaan, nyt eroa on yhdeksän pistettä.

Typo korjattu, kauden 10-11 vieraspelien pistemäärä korjattu 29->39p.
 
Viimeksi muokattu:

Paatelainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Tärkeät kuusi pistettä napattiin vaikka vaikeata oli molemmissa peleissä. Nyt vielä Kalpa nurin seuraavassa ja tilanne helpottaisi huomattavasti. Kahdessa viime pelissä nähtiin kyllä uskomattoman hienoja yksilösuorituksia, kuten Keräsen ja Korhosen maalit Kuopiossa ja Asplundin esityö eilen Gyspersin maaliin. Ipan sivuiltahan voi niitä ihailla.
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Kahdessa viime pelissä nähtiin kyllä uskomattoman hienoja yksilösuorituksia, kuten Keräsen ja Korhosen maalit Kuopiossa ja Asplundin esityö eilen Gyspersin maaliin. Ipan sivuiltahan voi niitä ihailla.

Noi yksilösuoritukset on kyllä loistavia itseluottamuksen kasvattajia. Kummasti niitä pakkeja uskaltaa haastaa jatkossakin, kun välillä tulee tollasia Korhosmaisia suorituksia.

Hienoa, että Asplund on saanut taas pelistä kiinni, vaikka Keränen ei vierellä olekaan. Ja maalikoosteiden perusteella myös Rajala onnistui pari kertaa komeasti. Tästä on hyvä jatkaa, vaikka virheitä tulee ilmeisesti edelleen liikaa. Seuraavasta KalPa-pelistä olisi tärkeä ottaa täydet pinnat.
 

wunderveba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Harvinaista herkkua, kun peräti kolme ilvestä valittu Liigan viikon tulikuumien pelaajien listalle. TOP-10:een ylsi Asplund(1.), Keränen (5.) ja Gysbers(8.).
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Väittäisin, että tällä hetkellä Ilveksellä on Liigan paras maalivahti ja kenttäpelaaja. Tai no ainakin hyökkääjä, kun noita pakkeja ja hyökkääjiä on vaikea vertailla keskenään. Alkukaudesta Rynnäs oli Kolppasen kanssa liigan kaksi parasta mokea, mutta tällä hetkellä Rynnäs on vähän valahtanut alaspäin ja Kolppanen taas parantanut pienen heikomman jakson jälkeen.

Keränen taas on tällä hetkellä ihan pitelemätön ja omasta mielestä on dominoivampi kuin Aaltonen, Hagman, Sexton tai Puustinen. Joka matsissa Keränen ottaa nyt sitä ratkaisijan viittaa ja järjestelee uskomattoman määrän paikkoja ketjukavereilleen. Toki myös Kantola on parantanut huimasti viime peleissä ja Sandellkin on pelannut hyvin, mutta kyllähän noilla muillakin on vähintään yhtä hyvä ketjukaverit. Joten ei tuo Keräsen dominointi ole ketjukavereiden ansiota.

Vielä kun Gysbers on yksi liigan parhaita pakkeja (siitä huolimatta että viime peleissä on virheitä sattunut enemmän kuin aiemmin) niin kärkipelaajat vetävät tällä hetkellä tosi hyvin. Ja toki myös muutkin, mutta reservin "ykkösketju" (Pesonen - Corso - Marjamäki) ois kiva saada pelikuntoon tai korvattua toisilla pelaajilla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös