Tappara-HPK 23.9.2003

  • 9 336
  • 76

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Viestin lähetti Rebound
Jep! Tappara-kannattajat eivät uskalla huutaa siitäkään syystä kun tuota suuta aukoo oikein kovasti, niin tahtoo sieltä roiskua sylkeä ja sun muuta toisten päälle. Tämähän on pienoinen ongelma eräässä ns. hallissa.
Noh. Tästä en ollut aiemmin tietoinen, joten pahoittelen, että olen mennyt julistamaan tuomioita vajavaisin tiedoin. Jos syljen sun muun eritys ei pysy hallinnassa, niin ehkä tosiaan kannattaa olla aukomatta suuta kovin ahkerasti. Tappara-fanit ovat tämän sisäistäneet, ilmeisesti perinteet ovat opettaneet? Sitä täytyy kyllä paheksua, että ette pidä tuota ongelmaanne kurissa muissa halleissa.

Ilmeisesti ko. ongelma ilmenee vain kannustushuutojen yhteydessä, sillä olen lukuisia kertoja keskustellut Tapparan fanien kanssa hyvässä hengessä molempien osapuolten kasvojen pysyessä kuivina.

*silmänisku*
 

Rebound

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Viestin lähetti Designer
Tappara-fanit ovat tämän sisäistäneet, ilmeisesti perinteet ovat opettaneet? Sitä täytyy kyllä paheksua, että ette pidä tuota ongelmaanne kurissa muissa halleissa

Maassa maan tavalla.

*vink, vink*
 

wilco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK,LiPu
Viestin lähetti Kynämiäs
Heh, no meillä on todellakin vähän enemmän tilaa kuin siellä Rinkelinmäellä, että ääntäkin tarvitaan (tarvittaisiin) vähän enemmän. Teidän täysi tupa on meillä vähän toista.

Eipä nyt tuollakaan mitään merkitystä ole. Tässä eräänä männä vuotena vajaan kolmenkymmenen hengen Kauno Saario -porukka huusi maanrakoon muutaman tuhatta oululaista Raksilassa, joka taitaa teitin hallin mittoja tapailla. Ei se koko, vaan miten sitä käyttää...

Että silleen...
 

rapster

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kolarin Turmio
Tämä HPK-osion kukonkyttäysketjusta:
Viestin lähetti Rinkeli #20
Tänään onkin sitten Puurula maalissa Tapparaa vastaan ainakin mitä mtv3 tekstikanavaan on luottamista.
Aika jullikan tekee Jalonen kundille, eli laittaa ensimmäiseen otteluun suoraan tiukkaan paikkaan Hakametsään Tapparaa vastaan, jota vastaan käydyissä välierissä nähdyistä otteista on varmaan Puurulan itsensäkin korviin kritiikkiä kuulunut - ihan valmentajatasolta asti.

Tässä pelissä mitataankin sitten heti, kestääkö Puurulan pää tiukassa paikassa. Lukemani mukaan ainakin harjoituspeleissä näytti siltä, että Puurula on jatkanut samalla tasolla, mihin viime keväänä jäi, mikä on tietysti useimmiten ihan hienoa ja aina välillä, ehkä kerran tai pari tai kolme pelissä, vähän harmillista Kerho-kannattajan kantilta. Nyt olisi Jonilla mahdollisuus heti sarjan alkuun soukentaa louskuleukojen suita (omien ja varsinkin muiden joukoissa) pelaamalla varmaa peliä ottelun alusta loppuun: ei kiekkoja pomputellen, vaan torjuen ne suosiolla kulmiin; ei mailan kanssa heinämiehen lailla suhaamista, vaan kiekon nopeita siirtoja omille pakeille, sillä kaikkien ei tarvitse olla liimaan-kaiken-kuin-ultra-mega-patrickroy-tyyppejä. Vaan anskattoonny.
 
F

Flonaldo

Viestin lähetti Jussih
En ole työ yms. kiireiden takia käynyt viime vuonna Hakametsässä Tapparan yleisön nykykuntoa katsastamassa, mutta aiemmin kannustusta voisi lähinnä luennihtia termillä pateettinen.
Pateettinen = mahtipontinen

Pathetic (engl.) = säälittävä

Kunhan halusin yhtyä pilkun kanssa, ei mulla muuta.

Tai no laitetaan nyt vielä lyhyehkö näkemys pelin kulusta. Puurula haparoi alussa, Tappara 1. erätauolle 2-0-johdossa. Johnny Heinon loistavat avaukset kuitenkin siivittävät Kerhon kolmosketjujen jumalaiseen menoon ja Kerho siirtyy 3-2-johtoon. Tehomiehiä Suutarinen (1+2) ja Lahti (2+1) sekä tietysti Johnny (0+3). Loppu sitten passailua ja viimeinen tyhjiin Token toimesta. 4-2.
 

pp

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, HCRaPo
No eikös siellä hakametsässä ole tapana ripotella kaikki hpk fanit eri puolille hallia et ei vaan tuu liian kovia desipeli lukemia, kuten viime vuonna 4. hpk-tappara pleijari pelissä. Ja istuhan siinä meiän edessä ilmeisesti jotain tosi tappara faneja jotka itkivät liian kovasta metelistä ei kuulemma pysty keskittyyn peliin ollenkaa. Ja illan otteluhan päättyy 1-6 ja joni pelottelee useaan otteeseen ja saa tuohon tapparan ainokaiseen syöttö pisteenkin :) ja hyökkäys pään onnistujat on lappalainen 2+2 ja eskelinen 0+3, muut maalit aalto, sillanpää, kuha 2.
 

"JELINEK"

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK aina ja iän kaikkisesti
"Voisiko joku ystävällisesti kertoa missä Tampere sijaitsee, koska minun karttakirjani ei sitä kerro. Sen sijaan löytyi paikka Teivo nimeltään. No, siispä menin sinne ja luulin tulleeni jäähallille, koska joukko Tapparan pelaajia käveli siellä minua vastaan. No, ei se ihan hallilta vaikkuttanut. Siellähän oli paljon hevosia. No uteliaisuuteni heräsi, ja kävelin muina miehinä siihen viereen. Pojat keskustelivat siinnä, että jostain pitäisi saada rahaa. Jotain lehtistä he siinnä lukivat ja yks kaks joku huuhdahti. Hei, tossa on hyvä hevonen, Musta-ori. Lyödään sille kaikki rahat mitä meillä on jäljellä, he sanoivat heti. No, niinpä he tekivät. Lähtö lähti ja Musta-ori meni heti kirkaasti kärkeen. Pojat riemuitsivat ja maaliviiva läheni, mutta yllättäen takaa tuli ritarin asuun pukeutunut ohjastaja vieläkin komeammalla ratsulla ja painui vakuuttavaan voittoon..." Ai niin, 2-7.
Seuraavana päivänä oli mustamakkara tarjouksessa."
Hyvää jääkiekko iltaa kaikille!
 
Mitä ihmettä, pitääkö peleissä huutaa?! Hallissa olen käynyt 70-luvun lopulta lähtien ja huutamiseni on rajoittunut maalin jälkeiseen ööö-mölähdykseen. Tai no kerran 80-luvulla muistan huutaneeni "Tappara!" (muiden mukana) ja "hyvä Ee" (yksin), mutta siihen se on jäänyt. Mesoaminen häiritsee jääkiekkopelin seuraamista.

Kotona huudan sitten niin p-leesti, kun seuraan illan matsia nettiradiosta. Karjuminen ei tässäkään tapauksessa auta, vaan Hämeenlinna voittaa Tampereen 5-3. Harmi sinänsä.
 

wilco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK,LiPu
Re: HPK tänään

Viestin lähetti HOOPEEKOO
Tänään on kuin onkin Jonin vuoro olla tolppien välissä (ainakin aluksi).

Vaan eipä ollutkaan, Tallas tallas maalille. Painovirhe jossain...

Että silleen...
 

Jakub

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Perkele,ei näin saa tehdä. Ehdin jo tehdä tulosvedot sillä silmällä että Puurula on maalissa.Ei mene Tallasille niin montaa maalia mitä olin arvioinut Puurulan imuroivan...
 

TBK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sydän on KIRVEEN muotoinen!
Viestin lähetti Designer
Peli ei ole ollut sitä, mitä on toivottu vaan ehkä enemmänkin sitä, mitä on odotettu.

Itseasiassa peli kauden kahdessa ekassa ottelussa OLI sitä mitä toivottiin, mutta sitten kahdessa seuraavassa ihan jotain muuta.
 

Axel K.

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Virta on näemmä päättänyt tehdä kaikki alkukauden tekemättömät pisteet nyt syksyn aikana. Ensin oliko 10 peliä ilman pisteitä. Sitten Jokeireita vastaan 2+1 ja nyt jo taas 1+1! Asiaa. Nyt näyttäs siltä ettei se Toke ainakaan välivuotta ole Kerhoon tullut viettämään, tosin en sellaista missään vaiheessa epäillytkään.

Vaan missä on Laakkonen?
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Viestin lähetti TBK
Itseasiassa peli kauden kahdessa ekassa ottelussa OLI sitä mitä toivottiin, mutta sitten kahdessa seuraavassa ihan jotain muuta.
Seison korjattuna. Vaan tuollaistahan se aika usein alkukaudesta on.

Peli kahden erän jälkeen 0-2 ja radiosta nähtynä lukemat kuvaavat kohtalaisen hyvin tapahtumia kentällä. Ei pahemmin haittaisi, vaikka maaleja ei enempää tulisi. Tai no, jos se Johnny nyt yhden heittäisi.
 

timosusi

Jäsen
Viestin lähetti Jussih
Tämän pelin suhteen ei kannata nielaista ennen kuin tipahtaa. Vaikka ennakkoasetelmien valossa Kerho onkin hienoinen suosikki, on muistettava, että Tapparan lama johtuu kahdesta asiasta:

1. Saarinen yrittää opettaa joukkuettaan kolmen vuoden tauon jälkeen pelaamaan jääkiekkoa. Siihen menee aikaa, mutta ennemmin tai myöhemmin palaset loksahtavat paikalleen ja sitten Tappara onkin huomattavasti nähtyä parempi joukkue.

Tosi on. Tappara pelasi kolmella viime kaudella niin huonoa jääkiekkoa että piti keväällä vielä siinä vaiheessa sirklailla kaukalossa lajireeniä kun Kerhon pojat olivat jo ansaitulla kesälomalla.

Vaan eipä auta menneet, tänään tulee pataan. Saarisen nerokas puolustussysteemi niittää satoa.
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Ei tehnyt Johnny maalia. No ei se mitään, ei tehnyt Tapparakaan. Tallasille ensimmäinen nollapeli, joten Jonin asema käy entistä kinkkisemmäksi. Nyt katsomaan, josko Kerhon maaleja näkyisi ihan televisiossa asti.
 

JJLehto

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Juupa juu, illan pelistä ei jälkipolville kerrottavaa ole, onneksi olkoon kerholle 2 pisteestä.

Viestin lähetti Jussih
Viime kädessä kysymys kuuluu, riittääkö Saarisen luotto/uskallus kehittää Tapparasta jääkiekkojoukkue, vai palataanko viime vuoden linjoille?!

Mistä ihmeestä tämä idiotismi oikein sikiää? Näköjään monella "asiantuntijalla" alkaa sipulia kiristämään kun omalle joukkueelle tulee noutaja tosipeleissä. Ja kun ei sitten muuta keksitä, niin haukutaan vastustajat kun omia ei viitsi.

Mikäli olen oikein ymmärtänyt, niin jääkiekossa enemmän maaleja tehnyt voittaa, tai kääntäen, vähemmän maaleja päästänyt voittaa. Lainaisin tähän vanhaa jenkkifutis viisautta: "hyökkäys voittaa pelejä, puolustus mestaruuksia". Muutamat valmentajat (mm. Rautakorpi & Summanen) ovat tämän menestyksellä sisäistäneet, mutta onhan näitä jukkajalosia jotka eivät huikeallakaan hyökkäyskalustolla rantapalloja kummempaa voita.

Jos Summasen joukkue jostain kumman syystä pytyn keväällä voittaisi, niin ei monikaan kaveri tällä palstalla leijonien pelityyliä arvostele, päinvastoin. Ja Suomen mahdollinen mestaruus ei ainakaa hirvittävään maalintekokapasiteettiin perustu.

Ehkäpä kysymys kuuluu, halutaanko viihdyttää massaa "hurlumhei" kiekolla vai halutaanko oikeasti menestyä.

Minulle kelpaa menestys, ja uskon että Saarinen sitä aikanaan tuo, pitäkää te "oikea jääkiekkonne".

Edit: typoshow.
 
Viimeksi muokattu:

Axel K.

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Jos HPK alkaisi harrastaa Tapparan viimekauden kaltaisita roikkumista, repimistä ja painimista, lopettaisin hallissa käymisen, ainakin vähäksi aikaa. Taitaa olla outoa, että joku oikeasti pitää _taito_kiekosta ja _pelkkä_ voitto ei merkitse kaikkea. Tätä ilmiötä on muuten havaittavissa tällä hetkellä mm. Jokeri-leirissä. On oikesti kivaa, kun pelaajat uskaltavat tehdä maaleja, jopa pienellä riskillä. Viiihtymään ainakin minä sinne halliin menen. Miksi helvetissä maksaisin 15-20 euroa siitä että voin katsella kun kaksi joukkuetta peruuttelee ja pelin viimeisellä minuutilla toinen tekee maalin. Näyttävää.

BTW, on muuten hauska huomata, mitä HPK:n tämähetkin "menestys" aiheuttaa. "Pelattiin paremmin, mutta tuurilla voititte", "Tolla teidän kiekolla ei ikinä oikeesti voiteta mitään", "Kyllä meidän maalivahti on parempi, vaikka se päästi enemmän maaleja kuin teidän" yms. Huvittavaa ja osin jopa viihdyttävää. Mutta naivia.

Pitäkää "mestaruuskiekkonne". Koukku kainaloon ja menox sano Ani Lenox. Ja mestaruus on meidän!

P.S.

18 5 13
11 14 -3

Mä oon tosi kateellinen Tapparan raudanlujasta puolustuksesta. Oikeesti.
 

GM

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Islanders
Pikaisia kommentteja pelistä.Peli oli kauden ensimmäiseni,johon oli mahdollisuus päästä.Joten oli pakko suunnata manchesteriin.

Peli oli oikeastaan sellaista jota odotinkin.Tappara myllyttää vahvasti ottelun alussa ja sen jälkeen ensimmäinen erä on hienokseltaan täältä tähän menoa.Ja näinhän se oli.

Toisessa erässä Hpk oli jokseenkin liemessä,mutta Tallas ja Puolustus kesti Kirveitten myllytyksen.Ja kun Tapparalle ei maalit kelvanneet teki HPK kaksi maalia, tosin toista ei hyväksytty vaikka oli ensimmäisen kopio.Favorinilla meni kurat housuun.Ei se Favorin paska ollut vaan ihan normmali ilta häneltä.

Kolmannessa erässä näkyi jo mielestäni se,että HPK on jokseenkin rutinoitunut joukkue,ei pahemmin hätäilty ja pelattiin viisasta kiekkoa ja haettiin punasinivalo katsomon harmiksi kaksi pojoa.

Sitten parista pelaajasta jotain.

Tallas HYVÄ vaikka pari hallittua seikkailua tulikin.

Ja #12 oli oikeasti hyvä,yksi kiekonmenetys yv:llä mutta paikkasi senkin hetkeä myöhemmin lähettämällä Väisäsen puolittaiseen läpiäjoon.Paikkaili mielestäni enemmän parinsa haahuiluja.
Ainoa pakki Tuulolan lisäksi mikä oikeasti pystyy avaamaan peliä,edes hieman.Niin se vaan on!

Skyttä:Pois,pois poikien tieltä.

Aalto elää oikeasti vain lämäristään.
 

hull16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManUtd.
Olikohan kauden maali?

Nimittäin tuo Virran maali, kun ei tullut otettua videolle niin ei voinut laskea montako kimmoketta siinä oli sen jälkeen kun Virran lavasta lähti. Huvittavinta oli se kahden syöttäjän löytyminen tuohon maaliin. minulle jäi ainakin sellainen kuva, että kiekko osui ainakin yhteen Tappara-mailaan matkalla??? Joku varmaan voi tarkistaa jos nauhalta löytyy.
Kun vielä lisäätään se ensimmäisen maalin syntymistapa voidaan sanoa, että eipä Tapparalle onnetar hymyillyt suopeasti.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Eipä ollut elämää suurempi ottelu, ei. Ensimmäiset kunnon syyspuhurit ulkona ja kaikki tärisevät vaiti katsomossa ja osa jopa kentällä. Ei tosin ollut aihettakaan läpytyksiin ja hurraa-huutoihin. Tämä menee vaisuimpien pelien listalla erittäin korkealle. Suurin syyllinen siihen lienee Tapparan aneeminen peli, mistä puuttui liideri totaalisesti. Kerho taas pelasi turvallista vieraskiekkoa ilman hienouksia ja Tallas hoiti loput vuorenvarmasti.

Tapparan ainoa valopilkku oli Tapparan rökälenumeroilta pelastanut Lehto. Oikeastaan kolme tähteä olisi kuulunut hänelle, tai vähintään se Louhelle annettu yksi tähti. Vaikka peli oli suorastaan unettava, Kerholle kuitenkin siunaantui kuin vahingossa puoli tusinaa avopaikkoja. Niistä ei maaleja syntynyt tällä kertaa yhtään, pari räkämaalia sentään vaarattomammista tilanteista.

Kerhosta erottui oikeastaan vain koko ottelun uurastanut Virta. Juuri tällaista peliä odotinkin hänen esittävän. Kovaa asennetta molemmissa päissä, hyviä oivalluksia ja hiukan tehojakin siinä sivussa. Vaikka Tallas nollan pelasikin, Tappara auttoi siinä kyllä huomattavasti. Lopussa taisi yläputkikin olla suosiollinen Tapparan ainoassa vaarallisessa tilanteessa kolmannessa erässä.

Olen kyllä GM:n kanssa eri mieltä parista pelaajasta. Johnny oli kaikessa viihdyttävyydessään luisteleva aikapommi. Tosin pahinta hasardia seurasi erinomainen avaus, josta Kerho oli tehdä maalin. Kuitenkin saldo jäi minun silmissäni tällä kertaa selvästi miinuksen puolelle. Aalto oli taas mielestäni kohtuullisen hyvä tänään omassa päässä. Kuuluisaa lämäriä ei tällä kertaa nähty, yksi rannelaukaus taisi olla avopaikasta. Skyttä ei tällä kertaa ollut sysipaska, meinasi tehdä maalinkin, mutta Lehdon paras torjunta ottelussa torpedoi sen tällä kertaa.

Favorin ei ollut ihan paska, mutta ei myöskään missään nimessä kotiyleisön mieleen. Kuittausjäähytkin menivät tällä kertaa Kerhon hyväksi 2-0. Linjakin piti kohtuullisesti. Filmaukset menivät tällä kertaa tasan 1-1 (Mäkelä ja Varis). Kolmannessa erässä Tapparan saamaa ryntäysjäähyä ei puolla mikään muu, kuin se, että hiukan kovemmista on annettu isompiakin penaltteja. En kyllä ymmärrä miksi.

Lopuksi pieni toive Jaloselle: Väisänen heikentää peli peliltä. Olisiko jonkun toisen vuoro kokeilla ykkösessä?
 
Suosikkijoukkue
Kerho ja Philly
Tampereelta ollaan kotiuduttu. Joitakin huomioita pelistä:

Halliin saavuttua ja samalla kiekon pudotessa jäähän huomasin, että Tallashan siellä kuitenkin maalissa seisoskeli. Ehkä Puurulalle on sopivampi paikka tehdä kauden debyytti kotipelissä, vaikka ensi lauantaina Ilvestä vastaan. Rob pelasi kyllä hyvän ottelun, eleettömän varmaa torjuntatyöskentelyä kerrassaan. Kiekonkäsittelyssä maalin takana sattui taas pari kömmähdystä, mutta ne kyllä sallitaan kun kiekot pysähtyvät panssareihin tuohon malliin. Kuitenkin Lehto olisi ansainnut tässä pelissä mieluummin ne kolme tähteä kuin Tallas. Maalivahtipelissä kummallakaan ei ole mitään hätää.

Kerhon esityksestä paistoi läpi tietynlainen rutinoituneisuus. Johtoasemassa ei kyllä tullut missään vaiheessa sellasta oloa, että peli voisi tästä enää kääntyä Tapparalle. Ylivoimapeli pitäisi saada taas alkupelien kaltaisiin uomiinsa. Toisessa erässä olisi ylivoimalla pari lisähäkkiäkin voinut tehdä. Pakkopelin käyntiinsaanti oli kyllä tuskaista tänään ja Lehto koppasi ne vedot mitkä kohti sitten tulivat. Paitsi Virran ohjausmaali, joka ainakin osui ennen verkkoon painumista Lehdon patjaan, josta kiekko kimposi Tapparan puolustajan luistimen takaosaan josta lopulta ohjautui maaliin. Todellinen flipperimaali.

Puolustajista sen verran, että Eskelinen alkaa olemaan aika näkyvässä roolissa. Mieleen jäi nousu omasta päästä aina Tapparan maalille, jossa Tapparan pakki jäi kuin seisomaan nopealla luistelurytmin vaihdoksella. Heino jakeli muutaman oivan avauksen tosiaankin. Välillä kovassa karvauspelissä avauksissa tulee pientä oikosulkua, mutta kyllä Akin pelikäsitys hyvää tasoa on. Kiekko ei tunnu enää polttavan lavassa omassa päässä niin kauaa kuin ennen. Immonen pelasi aika näkymättömästi Tuuskin rinnalla, ilmeisesti virheitä ei kaverille paljoa sattunut siis. Hyvä paikka nuorelle miehelle kehittyä.

Tästä on kyllä hyvä jatkaa. Mukava ajatella, että reserveissä on vielä kovia pelimiehiä tulossa kokoonpanoon. Niin ja Väisäsen paikalle voisi kokeilla seuraavassa pelissä vaikka Sillanpäätä.
 

axe

Jäsen
Viestin lähetti hull16
Olikohan kauden maali?

Nimittäin tuo Virran maali, kun ei tullut otettua videolle niin ei voinut laskea montako kimmoketta siinä oli sen jälkeen kun Virran lavasta lähti.

Jos nyt ihan oikein laskin, niin se osui pakin maalille heiton jälkeen ekan tapparalaisen mailanvarteen, siitä Virran lapaan, Lehdon jalkaan ja sen jälkeen vielä kahden eri tapparalaisen luistimeen ja siitä vielä kaiken lisäksi tolpan kautta maaliin liruen.

Kauden eka kerta, kun Tapparalla oli pakkeja maalin edessä ja näin kävi! Tämänköhän takia puolustussysteemissä pyritään karttamaan oman maalin edustalla päivystämistä?
 

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Kas, pinnat kotiin

Niin, itse päädyin kuuntelemaan peliä radiosta siitä syystä, että lupasin viime kaudella boikotoida Tapparan matseja toistaiseksi.

Toistaiseksi tarkoittaa tässä tapauksessa siihen asti, kun pelityyli muuttuu.

Mutta ei siitä sen enempää. Radion mukaan peli ei ollut mikään suuri spektaakkeli. Pientä syksyistä kohmoilua puolin ja tosin.

Sellaisen käsityksen sain, että Kerhon palaset ovat paremmin kasassa kuin männä kauden mestarin. Viime kauden mestarin tämän hetkinen kaaos ei kuitenkaan välttämättä tarkoita sitä, etteikö Tappara palaisi tutulle paikalleen liigan keskivertojoukkuiden kastiin. Kausi on kuitenkin vasta nuori.

Toisaalta, en kyllä jaksa lukemani ja kuulemani perusteella uskoa, että Tappara vielä tällä kaudella nousisi takaisin ns. suurten joukkoon. Uskoisin, että tällä kaudella podetaan krapulaa ja ensi kaudella aletaan palaamaan arkeen.

Kerhon kone sen sijaan sytkyttää mukavasti vaikka liiga on hädin tuskin alkanut. Jos peli on jo tässä vaiheessa näinkin kypsää, en malta olla hekumoimatta sitä, mitä se sitten keväällä on.

Hyvältä siis näyttää Hämiksessä, Tampereellekkin toivotan onnea, jatkossa.

Täältä tähän
 

Jomppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Yleisesti ottaen eilinen ottelu oli Kerholta tämän kauden huonoin. Jäällä ei nähty mitään järkyttäviä virheitä, mutta ei sitä tuttua vauhdikasta Kerhoakaan. Mutta hyvä, että tuollaisellakin pelillä saadaan voittoja ja vielä nollapelillä. Tosin Tapparalla oli lopussa "varma" maalipaikka, mutta Kukin? veto osui Tallasin housunkulmaan (lähde: Hämeen Sanomat).

Tallas on kyllä mies paikallaan. Eleettömän varmaa työskentelyä, missä kaikki turha höntyily on jätetty pois. Ei anna turhia reboundeja ja ohjaa vedot hyvin kulmiin. Yhteistyötä puolustajien kanssa voisi parantaa, sillä luvattoman usein Tallasin laittaessa kiekkoa ränniin, siinä ensimmäisenä on vastustajan pelaaja. Lauantaina sitten maalissa Puurula ja toivotaan myös hänelle hyvää avausottelua.

Tapparasta täytyy nostaa esiin maalivahti Lehto, joka jäi ainoana Tapparan pelaajista mieleeni peliesityksillään. Varsinkin 2-1 tilanne, jossa Laakkonen antoi maalinedestä poikki syötön takakulmalle Suutariselle. Taas "varma" maali, mutta Lehto venytti hienosti räpylänsä vedon eteen. Lehto torjui varmasti myös Kucharcikin läpiajon sekä Tuulolan ranteen b-pisteiden välistä.

Kaikin puolin siisti ottelu, josta ei tosin jälkipolville paljon kerrottavaa jäänyt.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös