Trevor Gillies, HIFK

  • 788 567
  • 2 155

kristian

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK - Muita ei oo
Varmasti tähän päätökseen vaikutti myös se, miten Gillies joutui liigan hampaisiin, osaksi varmaan median takia. Voi voi.

Aivan. Todella lammasmaista touhua.

IFK:n olisi pitänyt haistattaa medialle pitkät paskat ja tehdä täsmälleen päinvastoin, kuin ämmäkiekon ja taklauskieltoliigan ystävät haluavat.

Mutta ei... tässä sitä ollaan... kaikkien aikojen noloimmalla IFK:lla, kohta sarjajumbona... nöyristelemässä juuri niitä ihmisiä ja kiekko"toimittajia", joille nimenomaan pitäisi haistattaa pitkät ja tehdä asiat omalla tinkimättömällä tyylillä.

Kun katson IFK:n mikkihiirikokoista pelaajamateriaalia, en voi uskoa, että tässä on entinen "Iso ja Ilkeä IFK". Kuinka joku voi olla niin pihalla, että poistaa fyysisyydestään tunnetusta joukkueesta järjestelmällisesti kaiken fyysisyyden? Miksi?
 

Hombre

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Die Mannschaft , Olli Jokinen
Kyllä minäkin fyysistä IFK:ta kaipaan, mutta en tälläistä mitä Gillies edusti. Kaverilla ei ollut mitään käyttöä tähän liigaan. Blues peli on vasta alkusoittoa. Huomattavasti pahempiakin tempauksia oltaisi nähty, mikäli Gillies olisi täällä jatkanut. Näin uskon.

Kun Gilliesin diili julkaistiin, niin kuuluin niihin jotka ei nähnyt hankinnassa mitään järkeä. Marraskuuta veikkasin, että kaveri lähtee IFK:sta menee ja niin kävi.

Nyt lähti Gillies. Saa nähdä ketä muita tällä viikolla lähtee.
 

Caney

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Philadelphia Flyers, Liverpool FC
Ainoa oikea ratkaisu. Pelillisesti olisi mennyt kyllä nelosen pommikoneena, sillä osaahan Gillies antaa kovia puhtaita pommeja, kun ei ole luistimillakaan kuitenkaan ihan liigan hitain jätkä. Liksa vaan liian kova tuohon duuniin, kun sitä palkkaa kuitenkin maksettiin siitä, että ylipäätään tulee Suomeen ja sitten jossain vaiheessa lyö jarkko ruutua. Toki sitä pelikäsitystäkin pitää olla siellä nelosessa, ei siinä. Harmi, että uran alusta asti mies on laitettu hanskaamaan, kun rauhallisemmalla ja aktiivisella harjoittelulla perusjutuissa, miehestä olisi tullut hyvä nelosketjun energiapommi, joka tarvittaessa kykenee myös hanskaamaan. Tähän kuitenkin olisi pitänyt puuttua jo n. 10-15 vuotta sitten, jotta olisi ollut tapahtuakseen.

Hyvää jatkoa vaan Gilliesille, jälleen yksi iso miinus Nybarin ja Ramin vihkoon ja kausi voi jatkua taas viikon päästä, ikävä kyllä.
 

kristian

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK - Muita ei oo
Kyllä minäkin fyysistä IFK:ta kaipaan, mutta en tälläistä mitä Gillies edusti. Kaverilla ei ollut mitään käyttöä tähän liigaan.

Olisi ollut nyky-IFK:n kaltaisessa pienikokoisessa, 100% epäfyysisessä, pelokkaassa ja kädettömässä mikkihiirijoukkueessa käyttöä vaikka kuinka paljon.

Jos ei muuta, niin edelliskauden törkeyksien ehkäisijänä ja edes jonkunlaisen (täysin menneisyyteen perustuvan) brändi-uskottavuuden säilyttäjänä. Nyt Nybondas on onnistunut kitkemään sen pois sataprosenttisesti.

Ei olisi uskonut, mutta tässä on tullut Penaa ikävä.
 

Seesam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
HIFK jatkaa päättömällä linjallaan ja minua ainakin kuvottaa tämä sirkusmainen sekasorto johon HIFK on nyt näinä parina viimeisenä kautena saatettu. Me oltiin jumalauta koko liigan paras joukkue vain pari kautta sitten ja nyt näyttäisi siltä, ettei me päästä edes playoffeihin ja tulevatkin kaudet uhkaavat voimakkaasti mennä päin vittuja Tompan huseeratessa toimistolla.

HIFK palkkasi Trevor Gilliesin tietäen tasan tarkkaan millainen pelaaja hän on ja mitä täällä tulee tapahtumaan hänen pelatessaan HIFK-paidassa. Nyt sitten ei halutakaan seisoa hänen tukena, koska paineet yltyivät niin koviksi, että HIFK:n johto paskoi housuihinsa. Jos te välttämättä halusitte tämän gorillan sirkukseenne, niin kestäkää silloin seuraukset älkääkä menkö liigan hameiden alle piiloon. Korostan nyt vielä, että HIFK teki todella suuren virheen jo palkatessaan Gilliesin joukkueeseensa, ja nyt se teki sitä virhettä korreloivan teon potkiessaan Gilliesin joukkueesta. Tuon ensimmäisen virheen jälkeen ei HIFK:lle jäänyt enää hyviä vaihtoehtoja jäljelle ja nyt ollaankin tässä tilanteessa, missä HIFK on tehnyt itsestään täysin naurunalaisen sen uskottavuuden rapistuessa aivan pohjalukemiin.

Vittu, että osaa puistattaa tämä yltiöpäinen sekoilu. Kenkää kaikille!
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
Kevyet mullat vaan! Tämä surkuhupaisa sukuelimenvenytyskisa tullee nyt viimeinkin johonkin päätökseen ja voidaan keskittyä siihen jääkiekon ikävystyttävään osuuteen, sen pelaamiseen. Pakkopullaa toki, mutta aina ei tässä maailmassa saa sitä mitä eniten halajaa. Absurdi hankinta ja saaga sai arvoisensa päätöksen tässä nolossa täyskäännöksessä.
 

Scharnhorst

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Samaa mieltä kuin moni muu jo edellä, että hankintana nykyliigaan täysin käyttökelvoton, mutta kun se kerran hankittiin niin aika nololla tavalla tämä sitten päättyi.

Meille nauraa kaikki, omatkin...
 

Dennis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Itseäni kiinnostaa tässä Gilliesin kenkimisessä myös se, että tehtiinkö se Reimon suostumuksesta tai aloitteesta vai toimiko seurajohto nyt vastoin Summasen tahtoa. Jos päätös tehtiin vastoin Ramin tahtoa tai jopa salassa tältä, niin siinä kyllä kaadettiin tynnyrillinen bensaa liekkeihin ja pomminvarmasti ei Summanen valmenna meillä enää joulun jälkeen. Voi olla, että Reimo saa kenkää muutenkin, mutta todistetusti Ramin sulaketaulu on aina kärähtänyt totaalisesti siinä vaiheessa, jos seurajohto toimii hänen tahtonsa vastaisesti.

Gilliesin saldo liigassa oli kyllä varsin komea. Kolme pelattua peliä, 2 ulosajoa eikä yhtään myllyä. Ulosajot tulivat vieläpä kahdesta alhaisimman kategorian teosta, mitä lätkäkoodi pitää sisällään. Suckerpunchit vielä jotenkin menee ymmärrettävien normien sisään, jos kunnolla keittää, mutta mailalla munille tökkääminen ei saa kyllä keneltäkään ymmärrystä. Mutta ehkä tässä tosiaan ajatellaan nyt niin, että joukkue ansaitsee kunnon selkäsaunan, jolloin suojelija oli hyvä poistaa muonavahvuudesta.
 

kristian

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK - Muita ei oo
HIFK palkkasi Trevor Gilliesin tietäen tasan tarkkaan millainen pelaaja hän on ja mitä täällä tulee tapahtumaan hänen pelatessaan HIFK-paidassa. Nyt sitten ei halutakaan seisoa hänen tukena, koska paineet yltyivät niin koviksi, että HIFK:n johto paskoi housuihinsa.

Tuossa se tuli kiteytettynä.

Äärimmäisen amatöörimäistä, raukkamaista ja paskahousumaista toimintaa. Myös Gilliesiä kohtaan.

Nyt kun vielä Nybondas ryömii (polvipehmusteilla varustettuna) Iltapaskalehtien toimitukseen virallisen anteeksipyynnön kanssa ja vakuuttaa, että kenenkään ei taatusti enää koskaan tarvitse pelätä Nordikselle tuloa, niin sitten vasta saadaan saaga päätökseen.
 

Siiklake

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jaahas sinne meni iso mies... Oltaisiin voitu pitää rosterissa edes sen takia, että pelkällä olemassa olollaan sai lähes kaikki vastustajien fanit, toimittajat ja kukkahatut kirkumaan kuin lokit konsanaan.

Saas nähä kuka on seuraava lähtijä... No ens kaudella sit vähä skarpataan näiden hankintojen kanssa.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
HIFK tuli viimein järkiinsä ja ymmärsi ettei Gillies ole missään muotoa tarpeellinen, varsinkaan kun mies ei osaa pelata eikä pysy vauhdissa mukana, sen lisäksi sytytyslanka oli aivan liian lyhyt että voisi toimia minkäänlaisena turvamiehenä. Miehen pelit jäi odotetusti vähiin liigassa, ulosajoja ja pelikielto mahtui silti matkalle. Turhake sanan varsinaisessa merkityksessä. HIFK vahvistui tällä siirrolla kun nyt ei tule edes houkutusta ottaa Gilliesiä kokoonpanoon vaan sinne tulee joka tapauksessa Gilliesiä parempi pelaaja, paitsi jos Nybari haluaa edelleen palkata näitä kädettömiä ja luistelutaidottomia gooneja.

Kaksi kertaa lentänyt ulos eikä vastustajaa ole edes sattunut.

Epäilen että on sattunut molemmilla kerroilla, kyllä se isku Jarkkoakin osui ja kasseille isketty mailan lapa nyt sattuu varmuudella - eikä siihen tarvita mitään erityisen hurjaa iskua kun tekee hyvin epämukavaa.
 
Viimeksi muokattu:

McMulligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Menee kyllä Gillies Nybarin huonoimpien ja säälittävimpien signauksien listalla top-1:een. Gilliesin kyvyt ja tuloksen nyt osasi ennalta-arvata suurin osa, jotka viitsi yhtään värilaseja ottaa päästä pois. Nyt on ilmeisesti Tom of Helsingin mielestä ifk:n turvallisuus kaukalossa taattu loppukaudeksi ja näinollen Gilliesin tehtävä myös suoritettu ja sai jatkaa matkaa.

Pienenä lisäyksenä mulla ei todellakaan ole mitään gooneja vastaan liigassa, KUNHAN ne vaan osaa pelata ja niistä on pelillisesti joukkueelle hyötyä edes nelosketjun telaketjukentässä eikä harrasta jatkuvia hölmöilyjä mistä on vain omalle joukkueelle haittaa. Sillon sellainen saattaa olla jopa hyväksi joukkueelle. Gillies ei nyt oikeen tosta roolista täyttänyt yhtään ruutua, joten ei mitään käyttöä tässä(kään) liigassa.

EDIT:
Näinköhän tästäkin tuli ifk:lle loppukauden liksa maksettavaksi erorahana Fatan tapaan...? Sehän tän tapauksen vielä kruunais.
 

Bunder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Coyotes, Thrashers
Harmillinen juttu. Ei oikein kiinnosta alkaa katsomaan HIFK pelejä Teppojen ja Piiparisten vuoksi, joten voi olla että ne jätetään jatkossa katsomatta. Gilliesin kannalta toivon että menee takaisin jenkkeihin pelaamaan, missä hänen työtänsä arvostetaan. Mahtuu toki suosikkijoukkueeseeni.
 

Bad Bob #42

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Chicago Blackhawks
Jääaikaakin ehti kertyä Liigan sivujen mukaan huikeat 4.18.

Lienee jonkin sortin ennätys, tuolla jääajalla noin paljon jäähyjä!
Parhaiksi paloiksi jäi Honkasen pelottelo ekassa Blues pelissä, niin että Honkasella "hajosi" kypärä ja vaati päästä vaihtoon, vaikka pitkän kiekon jälkeen ei sinne sääntöjen mukaan olisi ollut asiaa.

Ja kyllähän se Rudin pudottaminen yhdellä iskulla tuntui hyvälle.
 

Avenue

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jep, toivottavasti löytyy pelipaikka nopeasti Gilliesille.

Mitähän Gilliesille luvattiin kun otettiin HIFK:hon? Nyt sai/ehti pelata 3 peliä 19:stä. Ikävä temppu kun tiedettiin että taidoille on vähän täällä käyttöä. Mutta voi tietysti olla että Gillies tiesi mitä tulee tapahtumaan ja seuraava siirto on jo selvillä..

Mutta sehän on myös selvää ettei HIFK:n ongelmat Gilliesistä johtuneet ja ne ei tällä kadonneet.

Meinasin ostaa isänpäivälahjaksi liput HIFK:n peliin, mutta heitetään pieni boikotti päälle koska koko touhu on ollut liian oksettavaa koko syksyn.

Good luck, Trevor!
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Jos menee Gillies Nybarin huonompien ja säälittävimpien hankintojen listalla korkealle, on tää koko farssi melko korkealla koko SM-liigankin mittapuulla. Ei helvetti, ostetaan NHL-statuksen omaava nyrkkisankari, mauhataan että nyt on meidän pelaajilla rauha ja tulkaa vaan benamorit koittaa. Sit ei anneta ukon pelata ku 3 matsia, joissa on kentällä ollessaan lähinnä haitaksi omalle joukkueelleen kunnes ottaa ulosajon. Ja sit äijälle kenkää. Virmanenkin nauraa tämmöselle housuunpaskomisen päälle suoritetulle housuunpaskomiselle.

Trevorin kovuuskin nyt tuli sit näytettyä lähinnä kahdella naurettavalla ulosajolla. Huippuvaarallisen missin veli Pöystin kasseille annettu keihästysisku oli sitä omien suojelua parhaimmillaan, ja sit meni vielä Ruudun provosointeihin ku mikäkin ilarimelart. No, onnistu nyt sit sen yhen kevyehkön kauhaisun suuntaamaan Jarkko Ruudun kupoliin, kyllä nyt on varmaan paikallisvastustajan leirissä loppukauden ajan kauhuissaan.

Ois jollain perverssillä tavalla helvetin hauskaa jos seuraavassa Helsingin paikalliskamppailussa Ben-Amor menis taas hakkaamaan Peltosen samalla ku Väänäset ja Tyrväiset pitää muut HIFK:n mikkihiiret poissa ja Lämsä myhäilee tietämätöntä esittäen vaihtoaitiossa. Niillä kierroksilla jotka Summanen ja kumppanit sen jälkeen ottais vois tuottaa sähköä koko maailmalle seitsemän vuoden ajan.
 
Suosikkijoukkue
scholl
Näinköhän tästäkin tuli ifk:lle loppukauden liksa maksettavaksi erorahana Fatan tapaan...? Sehän tän tapauksen vielä kruunais.
Hjallis ja mätävuori maksaa. Mehän voidaan tehdä niistä rahoista vaikka kuukautissuojia kun meillä on jo turvakaukalo.
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Sopimuksen purku oli ihan odotettua, kun ei äijästä ole ollut mitään hyötyä. Paitsi alivoimaa saatiin opeteltua ihan huolella, kun Gillies oli kokoonpanossa.
Kaikkea hyvää jatkoon, mutta olen iloinen tästä uutisesta.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Mutta sehän on myös selvää ettei HIFK:n ongelmat Gilliesistä johtuneet ja ne ei tällä kadonneet.
Käsitykseni mukaan kuitenkin jonkinverran eripuraa Gilliesin hankinta aiheutti ja kenties toiveissa on että kopin yhteishenki paranee tämän myötä? Tosin saattaa olla että tilanne on jo siinä pisteessä, että muitakin liikkeitä on pakko tehdä. Kapteenin rooli tulee olemaan iso tässä prosessissa.
 

Bad Bob #42

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Chicago Blackhawks
Käsitykseni mukaan kuitenkin jonkinverran eripuraa Gilliesin hankinta aiheutti ja kenties toiveissa on että kopin yhteishenki paranee tämän myötä? Tosin saattaa olla että tilanne on jo siinä pisteessä, että muitakin liikkeitä on pakko tehdä. Kapteenin rooli tulee olemaan iso tässä prosessissa.

Jossei hankinta, niin viimeistään peliesitykset, tuollaiset hölmöilyt jos jotkut syövät pelaajien motivaatiota. Ensin tsemppaat itse ihan 100-lasissa ja sitten tulee joku ja ottaa joukkueelle 9min jäähyjä täysin typeristä teoista. Tai paikallisessa syöttää voittomaalin vastustajan lapaan.

Lisäksi nykypäivän liigassa kun kokoonpanossa ei saa olla ylimääräisiä pelaajia niin menee peluutuskin hieman sekaisin jos siellä on yksi peluri jota ei voi päästää jäällä kuin täsmäiskuihin.
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Taisi Liiga muutenkin näyttää hauista, sillä Trevorille ei tainnut montakaan vaihtoa kertyä ilman jäähyä tai ulosajoa. Joku paremman foliohatun omaava voisi kuvitella ettei häntä haluttu pitääkään kentällä.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kaikkinensa varsin turhan tuntuinen episodi koko tämä värväys, kun nyt näin kerran päättyi.

Olisihan palkkalistoille hankittua kaveria toki mukana voinut pidempäänkin roikottaa välillä pelaamassa ja välillä sitten katsomon puolella, mutta ei tälle yhteistyölle oikein jatkoa ollut nähtävissä kun Gilliesin kädet olivat käytännössä sidottuja niin oman työnsä suhteen kuin koko joukkueen ja seurankin kannalta.

Kaikki mahdolliset nuhjaukset ja välikohtaukset, aiheellisia tai ei, olisivat aiheuttaneet aina vain lisää myllytystä mediassa, rangaistuksia liigalta ja varmasti jossain määrin jo sanomista mm. yhteistyökumppaneiltakin.

Vaikka olisi spontaani normitilannekin kaukalossa johtanut nuhjaukseen, Gillies olisi aina ollut se raskauttavien asianhaarojen vuoksi eriarvoisessa asemassa oleva silmätikku, eli sen vuoksi oikeastaan ainoa ratkaisu oli laittaa kaveri pois.

Ja vaikka nyt fyysisen puolen poistuminen harmittaisikin, onhan tuo reilun 4 minuutin peliaika osoitus siitä, että koetut haitat menivät saatujen hyötyjen edelle ja varmasti olisi sitä ollut luvassa jatkossakin.
 

Samart

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
HIFK tuli viimein järkiinsä ja ymmärsi ettei Gillies ole missään muotoa tarpeellinen, varsinkaan kun mies ei osaa pelata eikä pysy vauhdissa mukana, sen lisäksi sytytyslanka oli aivan liian lyhyt että voisi toimia minkäänlaisena turvamiehenä.....

Kyllä ja ei. Helvetin painavia ja puhtaita taklauksia jakeli, ei silloin voi älyttömän hidas olla jos pääsee ajamaan. Jos olis oikeasti päässyt pelaamaan ja kehittämään peliään, niin kelpo neloskentän jyrä olisi keväällä kova sana, mutta....
Kasetti ei kestänyt, ei voi ammattimiehestä tässä katsannossa puhua. Pitää pystyä katsomaan paikat milloin tarvitaan ojentavaa kättä, noita perseilyitä ei joukkue kestä. Provosoitui aivan liian helposti Blues pelissä ekasta jäähystä, jonka Läskiperse-Levonen ilmeisesti vihelsi. Trevor oli päätetty laittaa jäähylle pienimmästäkin rikkeestä, jota ei pää kestänyt.
IFK on niin mikkihiiri-jengi että Trevorilla olisi ollut käyttöä, jos homma olisi pysynyt kasassa.
 
Viimeksi muokattu:

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Rantas-Veskua lainatakseni, "jotenkin tuntuu, kun Nybondasinkin jääkiekkomaailmankuvaa kelailee, että joku antoi nyt apinalle käsikranaatin" (Veskun twitteristä).

Best case scenario; TG pelaa neloskentän laidassa, taklaa kovaa, rikkoo / raastaa, pelaa alivoimaa ja käy kysymässä JOKAISELTA kovan jätkän maineessa olevalta vastustajalta, notta "wanna go?" Ja jos joku "wanna" niin sitten "go"!

Worst case scenario; TG hakee väkisin jonkun Jokeripelaajan myllyyn ens perjantaina, istuu lopun ET:n pelikiellossa ja sopimus puretaan yhteisellä päätöksellä... Niin ja luonnollisesti eeppinen paskapommi räjähtää Jatkoajan keskustelupalstalla sekä mediassa. Ja sitten ei ole kellään mukavaa.

No niin, itse tuli tuollaista spekuleerattua elokuussa ja väärässä olin => WCS toteutui vasta Liigassa...

Käsi sydämellä, kuka oikeasti uskoi TG:n pelaavan Liigaa koko kauden? Soppari (ja hämmennystä isolla kädellä-) maajoukkuetaukoon asti, sitten "puretaan sopimus" ja otetaan veroraja-jätkiä läjä sisään.

Kiitos Trevor, eiku UK:n tai ECHL:n suuntaan...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös