Tomi Lämsälle kenkää

  • 281 552
  • 785

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Matikainen ei ole kyllä mikään ratkaisu mihinkään, sen lisäksi se veisi Jokereita entistä kauemmaksi omasta identiteetistään taitokiekosta. Sen jälkeen olisi edes turha odottaa Jokereiden pelin kehittymistä yhtään taidokkaampaa kohti. Ajokoirakiekkoa ja koohottamista, eli sanalla sanoen pelkkää paskaa.
Allekirjoitusta tähän. Onneksi Hjallis on sentään siinä kehittynyt vuosien saatossa, että kärsivällisyys on lisääntynyt. Oma näkemykseni on, että annetaan Lämsälle vielä ihan reilusti aikaa. Syy yksinkertaisesti se, että kyse on kehittyvästä huippukoutsista enkä missään nimessä allekirjoita sitä, etteikö Lämsällä voitaisi lähteä ensi kauteenkin.

Ja vielä. Totta kai, jos nyt tappioita tulee jatkuvassa putkessa ja joukkue on ihan jäässä niin vaihto on tehtävä. Ei kuitenkaan missään nimessä vielä Kärpät tai Hifk pelien jälkeen.
 

Swearengen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fortress Europe, turvattomat tilat
Matikainen ei ole kyllä mikään ratkaisu mihinkään, sen lisäksi se veisi Jokereita entistä kauemmaksi omasta identiteetistään taitokiekosta. Sen jälkeen olisi edes turha odottaa Jokereiden pelin kehittymistä yhtään taidokkaampaa kohti. Ajokoirakiekkoa ja koohottamista, eli sanalla sanoen pelkkää paskaa.

Vaikea tosiaan nähdä miten joku PS Matikainen kehittäisi Jokereiden hyökkäyspelaamista. Fyysinen pelaaminen ja koohotus on jo nyt pääosin kunnossa ja keittämiskohteet ovat muualla kuin spartameiningissä.

Ja jos ne moottorisahaspedeilyt ifk-pukukopissa pitää paikkansa, niin en kaipaa muutenkaan tämän tyyppisiä performanssikoutseja Jokereihin. Eiköhän Valtonen hoida tarvittaessa tuon sekoilupuolen liiankin hyvin.
 

#25 Primeau

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Taikka esittelisikö mies itsensä samalla tavalla joukkueelle kuin Lahdessa.
Pelaajat istuivat paikoillaan pukuhuoneessa. Sitten päätti Matikainen riisua itsensä alasti joukkueen edessä ja julisti:
Tässä minä olen eikä minulla ole mitään salattavaa
 
Viimeksi muokattu:

Swearengen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fortress Europe, turvattomat tilat
Onneksi Hjallis on sentään siinä kehittynyt vuosien saatossa, että kärsivällisyys on lisääntynyt.

Ehkä on, mutta muisteaan sekin, että Kekäläisellä oli faktinen päätäntävalta urheilupuolen asioista ja Harkimo pysyi Kekun aikana kiltisti statistina, kuten kuuluukin.

Vaikka en innoissani Kurrin & Vuorisen pestistäkään ole, niin ei auta kuin toivoa, että Harkimo pysyy poissa heidän ruudustaan.
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tiedä sitten onko tämä sen parempi ratkaisu mennä Lämsälläkään. Tänään(kin) tulee turpaan Oulussa. Ensimmäisen erän perusteella ollaan häviämässä kurittomuuteen ja huonoon puolustamiseen. Lämälle toki iso sulka hattuun, että tehtiin yksi maali.

Olisiko Karri Kivestä kääntämään Jokereiden suunta?
 

#25 Primeau

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Sellaista kuraa 20min...Ei kestä miehillä hermot. Kyllä Jari Kurrilla riittää hommaa toimiston puolella yhdessä Vuorisen kanssa jos meinaavat kääntää tän laivan. Tuntuu että tämän laivan kapteenin (LÄMSÄ) eväät alkaa oleen syödyt.
Ostoslista taitaa olla mallia

-PÄÄVALMENTAJA( jos Tomek ja kumppanit haluu lähteä samalla ovella avauksella niin adios)
-KESKUSHYÖKKÄÄJÄ
-EIKÄ YKSI TEHOKAS MAALINTEKIJÄ haittaa yhtään-
 

liigajyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsinki Warriors
Lämsä

kun lähdet ota se Tomek mukaan. Ei tule ihan kauhean ikävä kumpaakaan.
Jengi on sekaisin kuin seinäkello ,muutosta kiitos.
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Nyt näyttää siltä, että joukkue on karannut Lämsän hallinnasta. Potkut taitavat olla ainoa vaihtoehto tässä tilanteessa.
 

C.Orr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menneisyyden kahleista vapaa Jokerit
Huolestuttavaa, että Jokereiden kokenut kalustokin on Kärppä-matsin perusteella noin turhautunut ja kuriton... Ei taida olla pakka enää Lämsällä hanskassa. Jokerit on tällä hetkellä liigan heikoin joukkue ja se on uskomaton suoritus tuolla rosterilla.
 

One#8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, SoJy, ManU, Ac Milan, Barcelona
Tulos tai ulos. ULOS! Vie Tomekki mukanas ja se irvistelijäkin. P.Nurminen sisään huutamaan ja Matikainen projektivalmentajaksi ajokoirakiekolla finaaleihin. Voivat jatkaa myös ensikaudella --> J.Jalonen,P.Matikainen ja P.Nurminen.
 

KuumaaKamaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Lämsä lähe menee!
 

erku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
17 pinnaa 14 otteluun sarjan parhaimmilla resursseilla on ala-arvoinen suoritus valmennusjohdolta. Toki jossain määrin kritiikkiä voi antaa myös joukkueen kasaamiseen osallistuneille Kekäläiselle, Säilynojalle ja Harkimolle, mutta pääsyyllinen pelilliseen taaperrukseen seisoo penkin takana. Pakkiosasto kuitenkin Jokereilla on kiistatta sarjan paras, laituriosastokin lähtökohtaisesti sarjan kovimpia, maalivahti Irving osoitti alkukaudesta olevansa voittavan tason maalivahti. Sentteriosastolla on vajetta, mutta niin on valtaosalla muistakin liigajoukkueista. Kokonaisuudessaan Jokereiden rosteri on selvästi top-3 tasoa Liigassa.

Kyllä nyt ollaan siinä pisteessä, että päävalmentajan uskottavuus niin fanien, yhteistyökumppaneiden kuin Hjalliksen & venäläisten silmissä alkaa olla mennyttä. Kysymys onkin enää, että kuka tilalle? Kari Jalonen olisi ollut oiva nimi, mutta hän ehti juuri livahtaa Lev Prahaan. Petri Matikaista on moni ehdotellut, mutta ei hän kyllä ole alkuunkaan Jokereiden näköinen koutsi. Sama pätee Kari Heikkilään, hänenkin pelikirjansa perustuu lähinnä vain puolustamiseen, taisteluun ja vastahyökkäämiseen. Muita kovan kaliiberin kotimaisia nimiä ei liiemmin ole vapaana. Juhani Tamminen olisi tietysti hauska vaihtoehto. Hänen pelitapansa periaatteessa voisi jopa toimia hyvinkin Jokereiden rosteri huomioon ottaen. Tamihan rakastaa nopeasti peliä avaavia pakkeja ja urheilullisia laitureita. Tässä mielessä Jokereiden rosteri olisi aika ihanteellinen Tamia ajatellen. Mutta ehkä hänen valinnassaan sittenkin olisi enemmön uhkia kuin mahdollisuuksia. Melkeinpä tässä sellainen tilanne on, että ulkomailta Lämsän seuraajaa on haettava.
 

ss74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Jokerit FC
Nyt tulee aika tunnekuohuista tekstiä, mutta aika monet alamäet on nähneenä en ihan heti muista, että olisin ikinä toivonut valmennukselle monoa yhtä paljon, kun nyt.

Jengi on koottu aivan päin vittua ja valmennus ei saa jengille minkäänlaista järkeä peliin hyökkäysalueella. Paperilla pitäisi olla yksi kovimmista liigatason puolustuksista ikinä, mutta täyttä paskaa sekin pelaaminen on.

Kyllä toi Lämsä on nyt nähty. Karlssonin lähdön jälkeen ollut melkoista koomailua vaikka viimekevään ruinkosarja vielä näennäisesti hoidettiin kunnialla, mutta ei siinäkään pelissä hurraamista ollut. Poffeista sitten puhumattakaan.

Homma näyttää tänä syksynä menevän paskempaan suuntaan joka pelillä. Nyt ihan oikeasti pelottaa, että ensiviikolla tulee julleiltakin dunkuun ja pahasti. Voisipa edes tuudittautua siihen, että aina on se seuraava kausi.

Ei vain ole ketään potentiaalista Lämsän tilalle :(
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Kyllä nyt ollaan siinä pisteessä, että päävalmentajan uskottavuus niin fanien, yhteistyökumppaneiden kuin Hjalliksen & venäläisten silmissä alkaa olla mennyttä. Kysymys onkin enää, että kuka tilalle? Kari Jalonen olisi ollut oiva nimi, mutta hän ehti juuri livahtaa Lev Prahaan. Petri Matikaista on moni ehdotellut, mutta ei hän kyllä ole alkuunkaan Jokereiden näköinen koutsi.

Matikainenhan olisi juuri sopiva valmentaja tällä nykyiselle puukäsilaumalle. Sai Bluesin astetta paskemmat ajokoirat aina finaaleihin asti.
 

Jazze Cazza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit,Detroit Red Wings,ManU
Pakkaa Lämsä kamas ja lähde mahdollisimman kauas tästä joukkueesta,vitun pingviini. Ihme jos ei rupee tapahtumaan ens viikolla joitain muutoksia valmennuksen suhteen,on meinaan niin munatonta kohellusta koko pelaaminen tällä materiaalilla et oksat helvettiin. Niin ja se Nupe vähintään sisään kiitos.
 

Masentaja

Jäsen
Ohhoh... Kyllä, nyt se myhäilijä vittuun sieltä. Mitta on täys.
 

Fordél

Jäsen
Jos Lasse Kukkonen tekee hattutempun Jokereita vastaan, ei valmentajalle voi olla muuta luvassa kuin potkut.
 

C.Orr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menneisyyden kahleista vapaa Jokerit
17 pinnaa 14 otteluun sarjan parhaimmilla resursseilla on ala-arvoinen suoritus valmennusjohdolta.

Jokereiden lokakuu toistaiseksi on vielä surullisempi:

6 ottelua, yksi voitto varsinaisella peliajalla, yksi tappio jatkoajalla, neljä tappiota varsinaisella peliajalla eli 0,66 pistettä/peli. Tehdyt maalit yhteensä 11 eli 1,83 maalia/ottelu, päästetyt maalit yhteensä 22 eli 3,66 maalia/ottelu.

Ei toimi puolustus eikä toimi hyökkäys. Muutama kierros vielä niin ollaan sarjassa peränpitäjinä. Eipähän ainakaan tulla floppaamaan pudotuspeleissä tänä keväänä.
 

Boogey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Voittamisen kulttuuri
Joo eiköhän tää ollu tässä. Ei toi jengi pelaa valmentajalleen enää millään tapaa. Sarjan paras puolustus ja Lasse "pelisilmä" Kukkonen 3+0. Kiitti moi.
 

Baroni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, sympatiaa Lukolle
En olisi itsestäni uskonut, että tänne kirjoitan mutta..
Kausi on vasta alussa joten valmentajan vaihto taitaa olla ainut vaihtoehto kurssin kääntämiseen. Lämsä on nähty.
 

laredo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sipoon Wolf, Malaga, Barcelona, työväen ampujat
Kun näitä on muutaman vuosikymmeniä tullut seurailtua niin pannaas tähän tiivistys: "Eiköhän se ollut tässä".

Jotain tapahtuu nyt alkuviikolla. Joko tulee muutama uusi ukko taivaasta tai valmentajakuvioihin "muutoksia".
 

Zero

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool ja Jokerit. Ja Jukurit nyt mökin takia.
Mä olen todella pahoillani Lämsän puolesta, ja uskon että kaveri voi kehittyä paljonkin. Joku täällä heittikin että voisiko Lämsän korvata jollain kokeneemmalla, ja Lämsä jatkaisi tämän ja ensi kauden kakkosvalmentajana - sitä kannatan. Mutta nyt on ihan selvä, ettei kukaan kai voi uskoa Lämsän KHL-valmentajuuteen, koska tämä alkukausi oli se ainoa sauma siihen, ja tämä on ollut alle kaiken kelvollisen. 14 ottelua nähty, eiköhän näytöt ole tässä.
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Noin yleisesti päävalmentajan potkut on silloin perusteltu ratkaisu, jos joukkue ei selvästikään pelaa enää valmentajalleen ja/tai pelaamisessa ei ole mitään järkeä. Näinhän ei Jokereiden tapauksessa missään nimessä ole, joten ei myöskään ole mitään syytä antaa Lämsälle kenkää.

Lopetin katsomisen Kärppien siirryttyä 4-2 -johtoon, mutta näkemäni perusteella joukkue ei enää pelaa valmentajalleen. Edes puolustuspeli ei enää toimi.

Ei tässä taida olla enää muita vaihtoehtoja kuin potkut.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös