Vihreä liitto

  • 1 416 142
  • 10 696

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
Olen tässä viime aikoina pohtinut samaa. Jytkystähän tämä johtuu. Eli niin ironista kuin se onkin, persujenvihaajat ovat tietyllä tavalla oikeassa. Tosin eivät ehkä ihan sillä tavalla kuin kuvittelevat. Jos perussuomalaiset olisivat vieläkin siellä 5-10% kannatuksella ei Kataisen olisi tarvinnut muodostaa Sixpäck-sekasikiöhallitusta.

No, en tosiaan kauheasti diggaa tuulipukuista pers-suomalais -kansanosaamme, mutta ilmeistähän se on, että nykyinen tuuliajo johtuu suoraan taannoisesta jytkystä. Etkö yhtään huomannut Jyrkin ja kumppaneiden happamia naamoja vaalivalvojaisissa, kun vähänkin kamera vältti? Oli päivänselvää, että hallituksen muodostuksesta tulisi Kokoomukselle äärimmäisen tuskallista, kun merkittävin juopa kulki sen ja pers-suomalaisten välillä EU-politiikan suhteen. Tulevien vaalien merkittävin kysymys käytännössä on, saavatko Kepu+Kok+RKP+Kr itsenäisen enemmistön vai jäävätkö alle 100 paikan. Jos jäävät niin seuraa lisää hammastenkiristystä ja sadattelua ja keinotekoisia hallituspohjia...
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Tästä olen täysin eri mieltä.

Käsittääkseni politiikkaan mennään useimmiten ajamaan omia poliittisia näkemyksiä.
No ehkä parempi olisi analogia olisi taloudellisen edun tavoittelu omalle puolueelle.

Jos Hautala olisi päätöksentekohetkellä tuonut julkisesti, että päätöksiä ei tehdä valtion taloudellista etua ajatellen vaan ympäristösyistä ja asiasta olisi sovittu hallituksessa, niin homma olisi bueno. Se että Hautala on asian julkisuudesta pitänyt piilossa ja valehteli aluksi asiasta kysyttäessä todistaa mielestäni, että hän ymmärsi toimivansa väärin ja koitti sen pitää salassa, ettei jäisi väärinkäytöksestään kiinni.
 
Toivottavasti jengi vähitellen ymmärtää pysytellä erossa Vihreistä. Traagisen haitallista jämäporukkaa. Muutama fiksumpi viherajattelija kompensoituu moninkertaisesti terroristien suojelijoilla ja ydinvoiman vastaiseen hurmokseen kajahtaneilla.
Yhteiskunnan toimintakyvyn turvaamiseksi on sovittu tietyt pelisäännöt. Jos näitä pelisääntöjä ei noudateta, siitä seuraa sanktio. Se, että ministeri on arvovallallaan puuttunut tähän, estänyt sanktion syntymisen ja siten antanut ymmärtää, että nähdynlainen hyökkäys valtionyhtiöitä ja pelisääntöjä vastaan on hyväksyttyä, on vakavampi asia kuin mitä monet ovat halunneet viestiä.

Vielä vakavampaa on se, että ministeri ei ole puolueessaan mitenkään poikkeasti ajatteleva, vaan puolueen puheenjohtaja on toistuvasti rientänyt puolustamaan ja jopa ylistämään kyseistä ulkoparlamentaarisia toimintamuotoja suojelevaa ministeriä. Jos tuollaisella puolueella on sija Suomen hallituksessa, niin silloin Suomen hallitukseen pitää olla ovet avoinna kaikilla muillakin puolueilla, jotka sallivat ulkoparlamentaaristen toimintamuotojen käyttämisen tavoitteidensa toteuttamisessa.
Olisiko oikein, jos joku muu ministeri puuttuisi siihen, että turkkilaistaustainen pizzeriayrittäjä ei voisi tehdä rikosilmoitusta uusnatsien heitettyä polttopullon pizzeriaan? On olematon yksityiskohta, onko kysessä valtionyhtiö vai yksityinen. Kumpaakin toimijaa pitää suojella nähdyn tai esimerkinkaltaisilta hyökkäyksiltä.

Vihreiden ja Greenpeacen yhteys muistuttaa SDP:tä ja punakaartia. Greenpeace ei ole tiettävästi vielä turvautunut tuliaseiden käyttöön, mutta muuten ovat pyrkineet estämään ihmisten ja yrittäjien lainmukaisen elinkeinonharjoittamisen.
 
Viimeksi muokattu:

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
...Olisiko oikein, jos joku muu ministeri puuttuisi siihen, että turkkilaistaustainen pizzeriayrittäjä ei voisi tehdä rikosilmoitusta uusnatsien heitettyä polttopullon pizzeriaan? On olematon yksityiskohta, onko kysessä valtionyhtiö vai yksityinen. Kumpaakin toimijaa pitää suojella nähdyn tai esimerkinkaltaisilta hyökkäyksiltä...

Aikamoisia esimerkkejä...

Poliisi oli Hautalan kanssa samaa mieltä, heidän mielestä tutkinta olisi ollut voimavarojen tuhlausta. Tuhopoltto tapauksessa tuskin ehdottaisivat moista.
 
Aikamoisia esimerkkejä...

Poliisi oli Hautalan kanssa samaa mieltä, heidän mielestä tutkinta olisi ollut voimavarojen tuhlausta. Tuhopoltto tapauksessa tuskin ehdottaisivat moista.
Ei ole kyse siitä, mihin joidenkin mielestä riittää resursseja. Kyse on siitä, ymmärtääkö ja suojeleeko ministeri laillisia elinkeinonharjoittajia kohtaan suunnattuja hyökkäyksiä. Hyökkäykset ovat OK, jos ministeri tykkää hyökkääjistä.

Olen kanssasi samoilla linjoilla siitä, että uusnatsien tekemään iskuun löytyisi resursseja enemmän kuin Greenpeacen tekemään iskuun. Se taas ei tee kummastakaan teosta hyväksyttävämpää. Nyt nähty isku sekä esimerkkini polttopulloisku aiheuttavat/aiheuttaisivat "vain" aineellisia vahinkoja.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
...Olen kanssasi samoilla linjoilla siitä, että uusnatsien tekemään iskuun löytyisi resursseja enemmän kuin Greenpeacen tekemään iskuun. Se taas ei tee kummastakaan teosta hyväksyttävämpää. Nyt nähty isku sekä esimerkkini polttopulloisku aiheuttavat/aiheuttaisivat "vain" aineellisia vahinkoja.

Nyt täytyy sanoa, että juttusi alkavat olemaan aika pehmeitä. Kerrotko mitä aineellisia vahinkoja Arctia Shipping:lle tapahtui 16. maaliskuuta tapahtuneessa mielenosoituksessa?
 
Nyt täytyy sanoa, että juttusi alkavat olemaan aika pehmeitä. Kerrotko mitä aineellisia vahinkoja Arctia Shipping:lle tapahtui 16. maaliskuuta tapahtuneessa mielenosoituksessa?
Nyt täytyy sanoa, että vaikuttaa sinun omaavan suopeutta hallituksen edustajien ymmärrykselle ulkoparlamentaaristen toimintatapojen käyttämistä kohtaan.

Ensimmäisen iskun painaminen villaisella johti siihen, että rikollisiin toimintatapoihin turvautuva järjestö katsoi olevan oikeutettua hyökätä jäänmurtajaan uudestaan, estää sen toiminta ja estää yhtiön kyky toteuttaa saamansa tilaus.

Ja koska tämä ketju käsittelee nimenomaisesti Vihreitä, niin hallituksessa olevan puolueen pitäisi tehdä selvä ja julkinen pesäero Greenpeacen tapaiseen järjestöön.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
...Ja koska tämä ketju käsittelee nimenomaisesti Vihreitä, niin hallituksessa olevan puolueen pitäisi tehdä selvä ja julkinen pesäero Greenpeacen tapaiseen järjestöön.

Eikö Vihreät ole tehnyt samanlaisen pesäeron Greenpeaceen, kuin Perussuomalaisten Homma-foorumiin? Puolue sanoutuu irti hölmöilyistä, mutta jäsenille se ei ole niin tarkkaa. Minusta on turha jeesustella näissä asioissa.

Edelleen pidän aidatulle alueelle tunkeutumista hieman eri luokan rikoksena kuin tuhopoltto, mutta näillä mennään.
 
Eikö Vihreät ole tehnyt samanlaisen pesäeron Greenpeaceen, kuin Perussuomalaisten Homma-foorumiin?
Hommafoorum on käsittääkseni keskustelupalsta. Ei yhteisö, joka tekisi hyökkäyksiä elinkeinonharjoittajia tai yksittäisiä ihmisiä kohtaan.

Edelleen pidän aidatulle alueelle tunkeutumista hieman eri luokan rikoksena kuin tuhopoltto, mutta näillä mennään.
Ovat, mutta mielestäni hallituksessa ei voida hyväksyä minkäänlaisia hyökkäyksiä, joiden tarkoituksena on estää laillista elinkeinonharjoittamista tai yritystoimintaa. Jäänmurtajaiskut eivät suinkaan olleet Greenpeacen tapauksessa ensimmäiset laatuaan Suomessa. Mm. viime viikkoina marttyyrin asemaan nostettu Sini Saarela GP-toverinsa kanssa teki iskun Olkiluodon työmaalle.
 

Kisapuisto

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kukahan nyt nousee ministeriksi? Sinnemäki? Tuija Brax?

Vai jokohan vihreät nostaisi ensimmäisen (julki)homon ministeriksi eli Oras Tynkkysen? Sen verran ansiokkaasti mies on ollut mukana valehtelemassa asioita Hautalan eduksi tämän tapauksen tiimoilta, että palkintovirka voisi hyvinkin olla tiedossa.

Naurettava tiedoitustilaisuus. Kun medialla olisi kunnolla kysyttävää niin otetaan 6 kysymystä ja päätetään tilaisuus. Kun 10min tuli täyteen.

Tänään saatiin todellakin vastaukset kaikkiin kysymyksiin.

Mitä muuta voit odottaa, jos kysymysvuoroja jakaa Hautalan lehdistöavustaja Milma Kettunen? Siis sama nainen, jonka puoliso istuu Greenpeacen hallituksessa.

Hei hei, Heidi, ei tule ikävä. Nyt vain kumiveneeseen ja pelastamaan vaikka manaatteja. Sinänsä huvittavaa tämä poliitikkojen pakollinen tapa olla myöntämättä virhettään, vaikka eroamisella viimeistään tuokin tämän julki.

Hautalakin on jo moneen otteeseen eri medioissa todennut, kuten myös tuolla tiedotustilaisuudessa, että ei ole tehnyt mitään väärää ja kaikki on mennyt niin kuin pitikin. No jos näin kerran hänen mielestään on asian laita, niin miksiköhän hän erosi?
 

Kimmo_Ahteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nyt täytyy sanoa, että juttusi alkavat olemaan aika pehmeitä. Kerrotko mitä aineellisia vahinkoja Arctia Shipping:lle tapahtui 16. maaliskuuta tapahtuneessa mielenosoituksessa?

Oliko tämä mielenosoitus isosti otsikoissa víime keväänä? Mä en muista yhtään mitään mistään mielenosoituksista. Lähinnä kiinnostaa että mitä tapahtui ja paljon siitä olisi tullut sanktiota jos valtionyhtiö olisi lähtenyt käräjille GP:tä vastaan?
 

hörppää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ei muutakun Sinnemäki kehiin! Nää VITUN kiihkoilijat ei oo ilmeisesti vieläkään saanu tarpeeksi ääntänsä kuuluviin! Ällöttää näitten kaikkien "suvaitsevien" puolueiden edustajien jeesustelu!!
Äkkiä miljoona somalia ja puol miljoonaa libyäläistä tänne! Ja auta armias jos meinaat perhees kotia lämmittää koivulla tai vittu SÄHKÖLLÄ, ni tiät että sua tullaan verottaan ja rankaseen hulluna viimestään asunnos myyntihetkellä! Niin, eihän kukaan osta sun taloos kun sitä sähkölämmitystä pidetään nykyään vähintäänkin ympäristörikoksena!
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Oliko tämä mielenosoitus isosti otsikoissa víime keväänä? Mä en muista yhtään mitään mistään mielenosoituksista.

Ei se mitään, teillä Vihreillä on hyvin valikoiva muisti kuten Hautala tänään konkreettisesti todisti.

Lähinnä kiinnostaa että mitä tapahtui ja paljon siitä olisi tullut sanktiota jos valtionyhtiö olisi lähtenyt käräjille GP:tä vastaan?

Niin, GP:tä vastaan ei voi käräjöidä vaan yksittäisiä aktivisteja. Mitään rahallista hyötyä siitä ei olisi ollut, kysymys on siitä voiko tällaista häiriköintiä suvaita ylipäätänsä.
 

Geezer

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK. Sympatiat Kuopioon ja Lappeenrantaan.
Nyt täytyy sanoa, että juttusi alkavat olemaan aika pehmeitä. Kerrotko mitä aineellisia vahinkoja Arctia Shipping:lle tapahtui 16. maaliskuuta tapahtuneessa mielenosoituksessa?

Vain pientä töhrimistä, eli luotiin vähän arhinmäkeläistä katutaidetta.

Tämän lisäksi käytiin hieman riistäjäkapitalistien ja aktiivisten kansalaisten välistä yhteiskunnallista vuoropuhelua:

"Ilta-Sanomien Helsingin poliisilta saamien tietojen mukaan tapahtumiin liittyen on kuitenkin annettu kansainvälinen etsintäkuulutus. Aktivistit olivat upottaneet veteen betonipäällysteisiä poijuja, joiden tarkoitus oli estää aluksen lähtö. Poijut olisivat voineet aiheuttaa vakavaa vahinkoa, jos laiva olisi törmännyt niihin. Asiaa tutkitaan törkeän tuhotyön yrityksenä.

Sen tekijät ovat tiedossa, ja heistä on annettu kansainvälinen etsintäkuulutus. Arctic Shipping Oy vaatii tekijöille rangaistusta."

Greenpeace, Linkola ja kotimaiset kouluampujat - samaa sakkia
 

moby

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP(#42)
Virheiden nuorten liittohallituksesta kajahtaa rakkauspuhetta:

Lilja Tamminen kirjoitti:
Belle Xia on tietääkseni suomalaisen korkeakoulun kepulikonstein läpäissyt nolla, jolla ei ole mitään sanottavaa mihinkään. Hän on persujen rotupesutuote.

Kommentissa viitataan Helsingin kaupunginvaltuutettuun(PS), joka on kiinalaistaustainen maahanmuuttaja.

Linkki FB-keskusteluun

Snappi keskustelusta liitteenä, koska eiköhän tuo ole kohta poistettu FB:sta.
 

Liitteet

  • xia_fb.jpg
    xia_fb.jpg
    27,3 KB · kertaa luettu: 1 068
Viimeksi muokattu:

CBMS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lugu
Eikö Vihreät ole tehnyt samanlaisen pesäeron Greenpeaceen, kuin Perussuomalaisten Homma-foorumiin? Puolue sanoutuu irti hölmöilyistä, mutta jäsenille se ei ole niin tarkkaa. Minusta on turha jeesustella näissä asioissa.

Edelleen pidän aidatulle alueelle tunkeutumista hieman eri luokan rikoksena kuin tuhopoltto, mutta näillä mennään.

Muutetaan hieman lievemmäksi TJV:n ehdostusta. Hommalaiset(vaikka ei olekaan järjestö) kävisivät vetämään banderollit jonkin valitsemansa etnisen pizzerian kylkeen joissa voisi lukea GP:tä mukaillen, STOP CHEATING, #pay taxes. Ja tästä haluaisi yrittäjä nostaa rikossyytteen, tulisi Halla-aho väliin ja toteaisi että not gonna happen tai saatte mennä. Olisiko tämä okei? Ehkä pitäisi vain olla ruokkimatta...
 
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Niin, GP:tä vastaan ei voi käräjöidä vaan yksittäisiä aktivisteja. Mitään rahallista hyötyä siitä ei olisi ollut, kysymys on siitä voiko tällaista häiriköintiä suvaita ylipäätänsä.
Niin vastenmielisen mädännäinen kuin Venäjän oikeuslaitos onkin, niin aika tehokkaan viestin venäläiset kykenevät antamaan potentiaalisille ekoterroristeille. Venäläisessä oikeudenkäytössä on länsimaisiin silmiin varmasti enemmän huonoja kuin hyviä piirteitä, mutta voi tästä seurata jotain järkevääkin GP:n tavoitteita ajatellen. Aktivistien ajaman asian tietoisuus nousee Venäjällä jonkinlaisen kynnyksen yli, mutta keinovalikoima painottunee toisenlaiseen vaikuttamiseen jatkossa. Ehkä. Sen verran tunnen venäläisiä, että oletan tehokkaaksi vaikuttamistavaksi sen, että venäläisille annetaan mahdollisuus ottaa kunnia idean keksimisestä ja toteuttamisesta. Jos tuloksena on Putinin hallinnolle jotakin kestävää hyvää, niin miksipä päämies ei siirtyisi ympäristövankkureiden vetäjäksi. Kurkiauraakin on jo johdettu. Silti tuollainen kaikki jäisi ainakin Putinin aikana pintakiilloksi, sillä suurvalta-aseman perään haikaileva pullistelijavaltio ottaa alueiltaan sen öljyn ja kaasun minkä se haluaa, tavalla tai toisella.

Suomessa ja monessa muussa maassa aktivisteja vastaan käräjöiminen on raskasta, kallista ja kantajan kannalta lopputuloksiltaan yhtä tyhjän kanssa. Tämän varaan Greenpeace tietysti myös laskelmoi. Venäjällä oikeuslaitoksen lievasti sanoen syvällinen sympatia maan johdon huolia kohtaan on omiaan aiheuttamaan sen, ettei em. kaltaisista seikoista tarvitse välittää.
 

Kisapuisto

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Oliko tämä mielenosoitus isosti otsikoissa víime keväänä? Mä en muista yhtään mitään mistään mielenosoituksista. Lähinnä kiinnostaa että mitä tapahtui ja paljon siitä olisi tullut sanktiota jos valtionyhtiö olisi lähtenyt käräjille GP:tä vastaan?

Mitä lehdestä luin, niin näitä Greenpeacen hyökkäyksiä Arctic Shippingiä vastaan oli kaksi kappaletta. Molemmista yhtiö halusi tehdä rikosilmoituksen, mutta toisen niistä Hautala & co estivät. Toisesta hyökkäyksestä tehty rikosilmoitus on edelleen vireillä, ja silloin nämä terroristit ilmeisesti maalasivat jotain laivan kylkeen ja tuhosivat/yrittivät tuhota laivan potkurijärjestelmää.

Niin, GP:tä vastaan ei voi käräjöidä vaan yksittäisiä aktivisteja. Mitään rahallista hyötyä siitä ei olisi ollut, kysymys on siitä voiko tällaista häiriköintiä suvaita ylipäätänsä.

Mun mielestä voitaisiin vielä selvittää se, että ketä Hautala suojeli, kun käski Arctic Shippingin johtoa perumaan rikosilmoituksen? Eli siis ketä olivat ne terroristit, joita tämä peruttu rikosilmoitus olisi koskenut? Veikkaan, että sieltä voisi paljastua aika mielenkiintoisia nimiä.

Olen itsekin pitänyt Osmo Soininvaaraa tolkun miehenä vihreän puolueen edustajaksi, mutta nyt kyllä pointsit laski ja lujaa: Soininvaara: En olisi eronnut ministerin paikalta - linkki Ilta-Sanomiin "Ei Hautalan teoissa ollut mitään moitittavaa", sanoo Soininvaara.
 

Kimmo_Ahteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mä olin jonkin verran viime keväänä ulkomailla että on saattanut päivän politiikka jäädä vähän vähemmälle. Eli siis kyseessä olisi ollut jonkun sortin näpäytys GP:tä kohtaan valtionyhtiön toimesta? Sakot olisi varmasti lopettanut koko järjestön toiminnan...
 
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Olen itsekin pitänyt Osmo Soininvaaraa tolkun miehenä vihreän puolueen edustajaksi, mutta nyt kyllä pointsit laski ja lujaa: Soininvaara: En olisi eronnut ministerin paikalta - linkki Ilta-Sanomiin "Ei Hautalan teoissa ollut mitään moitittavaa", sanoo Soininvaara.
Voi Osmo minkä menit tekemään. Mutta pelaako Osmo tässä ministeripeliä? Ode tietää varsin hyvin, että hänellä voisi olla mahiksia, siitäkin huolimatta että omistaa kivekset. Ministeriksi päästäkseen pitää tietysti osata puhua myös sille osalle Vihreitä, joka tapaa itkeskellä Arkadianmäen pusikoissa myönteisten ydinvoimapäätösten kopsahdettua pöytään.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Kyllähän tämä vihreiden suhmurointi minulle ainakin tuli aikamoisena yllätyksenä. Oma mielikuva vihreistä on ollut lähinnä sellainen, että heillä on kohtalaisen korkea moraalinen omatunto, jopa naiviuden rajoilla oleva sellainen. Tämä tapaus kyllä avasi silmäni ja pakko todeta että vihreäthän ovat yhtä häikäilemättömiä kuin kommarit konsanaan, omien etujen tavoittelussaan. Hautala on ollut aika asiallinen henkilönä, joten häntä käy vähän jopa sääliksi, mutta hän sentään kantoi vastuunsa eroamalla, joten jonkinlainen kunnia edes säilyi. Mutta tämä änkyttävä ja valehteleva Niinistö onkin sitten ihan näätä.
 

Kisapuisto

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Virheiden nuorten liittohallituksesta kajahtaa rakkauspuhetta:



Kommentissa viitataan Helsingin kaupunginvaltuutettuun(PS), joka on kiinalaistaustainen maahanmuuttaja.

Linkki FB-keskusteluun

Snappi keskustelusta liitteenä, koska eiköhän tuo ole kohta poistettu FB:sta.

Onpas huikeeta settiä tuolta Lilja Tammiselta. Kuinka katkera ihminen voikaan olla? Ja mistähän tuollainen katkeruus johtuu? Siitäkö, että tämä kiinalainen maahanmuuttaja valitsi aikanaan puolueekseen Perussuomalaiset, vaikka niidenhän piti olla rasisteja, jotka vihaavat kaikkia ulkomaista syntyperää olevia ihmisiä? Ja sitten se pääsi vielä melkein läpi, ollen siis nyt varavaltuutettu. Ottaahan se tietysti päähän, että tämä Selene Xia sai 538 ääntä viime kunnallisvaaleissa, ja Lilja itse sai vain 361, millä ei päässyt edes varavaltuutetuksi.
 

Kisapuisto

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kyllähän tämä vihreiden suhmurointi minulle ainakin tuli aikamoisena yllätyksenä. Oma mielikuva vihreistä on ollut lähinnä sellainen, että heillä on kohtalaisen korkea moraalinen omatunto, jopa naiviuden rajoilla oleva sellainen.

Anteeksi, mutta mihinköhän tuo aiempi mielikuvasi vihreistä perustui? Mistä olit saanut tuollaisen vaikutelman ko. puolueesta?

Tämä tapaus kyllä avasi silmäni ja pakko todeta että vihreäthän ovat yhtä häikäilemättömiä kuin kommarit konsanaan, omien etujen tavoittelussaan. Hautala on ollut aika asiallinen henkilönä, joten häntä käy vähän jopa sääliksi, mutta hän sentään kantoi vastuunsa eroamalla, joten jonkinlainen kunnia edes säilyi. Mutta tämä änkyttävä ja valehteleva Niinistö onkin sitten ihan näätä.

Eikö se Hautalan aiempi valehtelu ja oman edun tavoittelu siinä pimeän työn teettämisessä vielä aiheuttanut sinussa mitään reaktiota? Tai se Niinistön valehtelu omasta autoveroepisodistaan? Kaikki nämä siis tapahtuneet tämän vuoden puolella.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös